![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
īn caz că nu aţi fost, vă recomand!
m-am simţit grozav şi nu am nici-un reproş! super frumos! |
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova
Quote:
|
Cătă, eu nu contest pasiunea pe care o are omul, dar aseară am putut să văd prostia şi ignoranţa pe care le-a emanat cāteva minute-n şir. Ursul ăla negru era barcă; nu o dată a lăsat impresia că dă să se răstoarne (ca fratele lui mai mare şi mai forţos, X5) şi, culmea, nici după ce i-a căzut toba nu s-a potolit.
Ursul verde de asemenea. I-au sărit nişte furtune de pe la motor, a īnceput să curgă apa din el mai rău decāt ar trebui să curgă la robinete, şi tot nu s-a potolit. Să-mi fie iertat, dar asta nu e pasiune. Nu cred că mai are rost să spun că "drifturile" nu erau nicidecum controlate, ci mai mult haotice, ăsta fiind motivul pentru care am mutat maşinile īn spate, şi chiar dacă nu s-ar fi īnfipt īn una din maşinile noastre, din roţi săreau nişte pietricele care puteau să crape un far, un parbriz, sau să bubuie vreo piesă de caroserie. Oricum, faptul este consumat, dar sincer, eu nu mai vreau să văd asemenea oameni lāngă noi. PS: mistrek, dacă vreunul dintre cei 2 avea 2.8 pe maşină, Matizul meu are 145,666(6) cp. Toţi frumoşi ! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Aşa şi ăla. Să nu zicem de boşogea cu X5-u..noi avea eu bani să-mi cumpăr un X5, dar īmi place ca maşina, ba chiar m-am plimbat odată cu un X5..crecă mi-a părut mie mai mult rău decāt boşogea ăla. Cāţi bani oi avea şi cātă pasiune, aşa ceva nu se face cu X5-ul, adică, X5-ul nu e făcut pentru aşa ceva. |
la max s`a spart radiatorul , l`a lipit si a venit cu el pe aeroport si s`a spart iar , nu e vorba de 5000 de furtune ...
max`u are 2.5 24v insa mai are mult de lucru la el ca sa fie pus la punct gal`ul intradevar are 2.8 24v vanos luat de la iustin , insa a schimbat injectoarele ca nu i se parea lui ca trage si intre timp a futut si pompa de benzina ... insa daca un 2.8 chiar si futut nu da cercuri si burn pe`a 3`a eu imi tai cwoiele si le pun in tava .... 2.0 12v`le meu dadea pe a 2`a si aveam doar 129cp.... asta cu cercurile haotice aveti dreptate , nu ar trebui facut asa ceva ... |
:O
puteam sa jur ca amandoi au motor de 1.6...maxim 1.8 Gabi muta offtopicu la "discutii diverse.." |
Re: Īntālnirile şi discuţiile comunităţii 4TuningRO Craiova
stiti cumva unde gasesc si eu un cielo lovit.....adica mai exact imi trebuie un far dreapta triplele si un proiector dreapta
|
Quote:
Sef vreau si eu daca ai id-urile de mess sau nr de telefoane ale baietilor cu e36 alb PVM si E90 sau E92 portocaliu te rog! |
|
Quote:
cel putin asa am vazut pe alt video..! |
Citeşte mă tot, nu da cu mucii-n fasole (© sharpe :lol:).
|
naziua :D
|
buna seara si tie:)
|
Sall , vreau si eu id'ul baiatului cu e92 portocaliu cu capota neagra , a lui Duta mai exact :-) , va rog frumos cine poate si vrea sa imi dea si mie id'ul pe privat , multumesc mult !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning