![]() |
da da, bafta.net :wink: si succes.us :wink:
|
Re:
Quote:
|
8) another one bites the dust
maine - sambata - la ora 2 vad ce de capu ei .. p mine m-a dat gata poza aia care mi se pare pur si simplu .. super tare.com :P e super dulce tanti alna ... d abia astept sa vad ce-i d capu` ei .. imi place ca se lasa relativ usor .. nu din prima .. din a doua .. incercare :) nu-i d`aia de tre sa traaaaaaaaaaaaaagi de ea ... i hate those biciz .. va tzin la cur ent =)) .com :lol: :lol: :lol: |
vezi ca nu merge poza sa o vad...si sunt curios
da daca e ca monica respect... tu mereu ai avut gusturi bune cunoashtem... de as fi avut eu gagicile tale... :lol: :lol: :lol: |
mmmmmm frate santos,cred ca she's the one,am io o presimtire
|
neah .. e prea bine ca sa fie adevarat ..
tre sa fie ceva la mijloc :) vbim noi pe ym ... o sa-ti pov. e aproape imposibil frate .. cate chestii putem sa avem in comun .. mai toate , ma jur .. are un gagic cu care in 2 luni s-a certat/desp de 6 ori :lol: :lol: so .. plm |
Re:
Quote:
SAU: sta si cu tine si cu ala...se cearta cu ala...sta bosumflata cand te intalnesti tu cu ea...o intrebi ce are...nu vrea sa raspunda...incerci sa o scoti din starea aia...nu reusesti...faci \"baloane\" si ii dai tu cu flit sau te certi cu ea :) ciudate femeile astea...vezi ce faci :P |
ole santos :D hai sa te vedem :D cum iese treaba :D
nu mai spuneti .com .ro e enervant rau :evil: |
:) damn ..
complicat ... eh , o sa fie interesant oricum |
golf.net...ne lasi.org ? :D
santos...gud lac! |
eram mai mult ca sigur ca cineva o sa mai scrie PUNCT.*** !
complicat necomplicat... tre sa iasa :D esti baiat destept ! |
mey zi-ne cum e live...
te-ai intalnit cu ea? |
azi la 2 se intalnesc mah :P
|
bai,deci...noi2 nu am vb pe ym,si uite ca am avut dreptate,coreeeect?
si am zis ceea ce am zis din scurta \"descriere\" care ai facut-o......s.e vede ca-ti place de ea :wink: dar las' ca vb noi |
frate , e super scumpa tipa ,pan` acu n-am mai intalnit o tipa cu care sa am atatea in comun . .
in fine .. am povestit .. prin ce trece ea .. i-am povestit si eu =)) fara sa-i zic de monica .. a fost o faza super tare .. m-a intrebat .. cum sunt eu .. combinat singur etc =)) ma uit la ea , ii zic singur =)) in a doua secunda suna telefonul =)) monica.. ii inchid .. ma intreaba tipa .. cine era ? ii zic .. ah .. un prieten , neinteresant =)) s vdm cum evolueaza am stat 3 ore , nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning