![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Mane, vrem sa vedem poze:D
Legat de partea cu cazarea, da-mi un beep{itzi las numarul nou pe mess} k am cateva ponturi... |
New mods: iam pus si Llumar pe luneta si pleoape :) am gasit si o locatie faina :) am sa fac rost de un aparat foto si am sa ii fac un fotosession fain :) ca merita acum :D
|
asteptam pozele :D
|
Pana vin pozele (azi am cumparat bateriii pentru stiftul meu de camera de 2mpx) azi am fost si iam pus alarma (poze cu ea nu am de pus) dar azi iam pus si un set de "daylights" cum se cheama undeva sub far, in spatele grilei de pe spoiler (frumos mascate), iar in far am pus un set de stroboscoape foarte mistocute (sper sa si tina)...uitati un movi :) cu strobo's https://www.youtube.com/watch?v=m9KtITokqkQ
|
Super Morphi San :) ...
Tot stau si ma intreb ... oare ce o sa mai faci ? :D ... |
Quote:
|
Da Shogun!!! (pe o bere nu? sau un suc daca esti cu masina) :) id este m_orpheu_smaster. Pentru photo-shoot am niste locatii mistocute din oras si din afara (mai speciale) dar trebuie sa o spal putin si sa o pun la punct :) caci de acum cam trag linie pe sezonul asta...sau terminat si fondurile si tot...dar tot ii mai iau cate ceva :) de exemplu azi in timp ce umblam prin standuri prin oras...am gasit in Prima la magazinu de "tiunning" un set de huse din imitatie...negru cu alb...miau placut instant...si am zis sa risc sa le iau pt masina...leam pus azi in 2 timpi si 3 miscari si arata...arata...foarte foarte tare...din pacate nu am acum poze (nici cu mobilu caci leam pus pe fuga tare in lipsa de timp) dar maine tot pun ceva :)...interiorul arata acum mai bine ca exteriorul :D dar sper ca pana sa incheiem sezonul definitiv sa fac rost de niste $ sa ii foliez haionul si capota black. Atunci as fi :)
Va salut cu respect |
Mane, dak vii cu ea la Bucuresti, poate tragem o sesiune de poze d-alea mijto...
Am un om expert care ne poate ajuta;) |
2 Attachment(s)
Am gasit si 2 poze cu husele de cand leam pus pe scaune :) ieri am uitat ca leam facut...azi a fost asa frig de nici nu mia venit sa ies din casa :D in seara asta afara erau 8 grade...poate cand o fi mai frumos am sa fac niste poze :D...va salut, nb
|
Momentan nu arata deloc rau, ideea e sa nu jerpeleasca mai tarziu, knd or da de uzura...
Vreau sa vad o poza cu ele montate, cred k arata genial masinutza:X |
4 Attachment(s)
Man...ce pot spune, sunt foarte multumit de cum arata interiorul!!! Arata cum nu am sperat vreodata ca o sa arate...si totusi nu e gata :) multe mai am de gand sa fac dar nu mai am de acum $, timp...ca vin la Bucuresti...si masina nu am sa o iau din 1 luna...ca nu are rost...saptamana asta am sa pun volanul si evacuarea...si cam asta cred ca e...PE MOMENT!!!
Mai jos sunt cateva poze cu interiorul...preety fly right? |
Dude, e chiar foarte foarte marpha
|
husele alea dau ca pixu daca nu le faci ceva sa stea intinse pe scaun
|
Quote:
Cat despre intinsul huselor, este destul de greu pentru ca sunt scaunele foarte mici. E imposibil practic. Ce zici tu "intinsul huselor" se paote realiza cu o retapitare si deja vb de alte costuri. Una peste alta chiar arata frumos, bv morph :D |
Loome, husele leam luat cu ultimii $ care ii mai aveam...acum is pe 0...de unde leam luat, persoana care mi lea vandut mia zis pe cineva care mi le indinte pe modelul scaunului sa arate tipla tipla. Deci strik3ru, se pot mula...si pe bani putini...materialul practic il am...cusaturile in mare le am...omul recomandat mia cerut 50 lei sa mi le intinda...it's just a matter of time ;)
+ nici asa nu mor cu ele...in poze poate arata cum arata...ca pixu...cum spui tu cosmin dar real, is mai inguste decat cele care le aveam...si is mai intinse :)...si dau chiar foarte foarte bine :D...oricum nu mai are rost sa despic firu in 4... Vam salutat!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning