Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

apache 29-06-08 23:08

Re: Top cele mai proaste masini

hai pe sandero nu-l bagati in top aici?

dolb 29-06-08 23:10

sandero este foarte frumos si cred ca masina este f buna!

vacaroz 29-06-08 23:34

si ce sa zicem de sandera? aaa mie nu`mi place si inseamna ca e proasta. stai sa treacat timpul ca se vor gasi destui
:)

apache 30-06-08 00:00

pai cum se sa siga de sandero? baieti treziti-va !!! e pe platforma logan!!! aruncati cu pietre in ea

lancerX 30-06-08 00:10

eu zic ca ii o masina faina sandero la pretul care ii...botul chiar imi place (am citit un articol ca este posibil sa iasa masina anului). Oricum nu imi voi lua niciodata sandero sau logan :)poate doar sa duc cainii la padure;;)

CJ-01-WOB 30-06-08 01:20

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1620207)
hai pe sandero nu-l bagati in top aici?

ai condus sandero ?
te-a dezamagit cu ceva ?

apache 30-06-08 02:25

era foarte ironis spus, la adresa celor care critica loganul fara sa il fi condus.. cine a citit posturile mele in general stie ca sustin dacia

dolb 30-06-08 08:45

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1620496)
era foarte ironis spus, la adresa celor care critica loganul fara sa il fi condus.. cine a citit posturile mele in general stie ca sustin dacia

da-mi voie sa te corectez: tu sustii ce e nou :D

Perfect Auto 30-06-08 11:44

Nu arata chiar asa de naspa sandero , si au si un kit pt. ea care ii da un iz sportiv....
Am condus 1.6 16v si am ramas uimiti cand am vazut ca se ducea mai bine decat un ford focus 1.6 101cp.Le-am condus pe amandoua si amandoua noi noute.
poti sa zici ca Dacia avea 105cp...dar oricum .....

_anaconda_ 30-06-08 11:46

poate ai condus logan 1.6 16v care intradevar la 1.1tone e mai vioi decat multe masini 'de firma', ca sandero nu prea exista 1.6 16v

dolb 30-06-08 11:48

din ce am vazut performantele sunt identice intre sandero si logan.. depinde soferul mai mult! insa imi place mult mai mult sandero, are un aer tineresc si din fata un mare potential de tuning

Perfect Auto 30-06-08 12:06

da scuze 1.6 fara 16v:).....

lancerX 30-06-08 12:09

la ce pret are si la ce stie ...abs , clima etc eu zic ca ii masina perfecta.

apache 30-06-08 13:25

dolb,sustin intrdevar ce e nou..dar nici de dacia n-am vorbit vreodata de rau.

Sandero daca va uitati specificatiile tehnice ale motorului 1.6 o sa observati ca are consum mai mare decat loganul 1.6 chiar daca este o idee mai usoara decat acesta. dc oare?

Cat despre interior, numai cuvinte de lauda. Am intrat intr-unul si am observat ca a disparut plasticul acela gri de pe bord ,usi ETC....acum are un plastic net superior celui vechi , sa zicem ca arata ca cel de pe focus. DECI un + la interior fata de logan.

In carrefour brasov sunt expuse un chevrolet aveo si un sandero hatchback amandoua desigur si aici chiar pot spune ca sandero are un plus de design fata de aveo , lucru destul de incert in cazul berlinelor aveo si logan

Imi place pana aici, de condus nu a condus dar banuiesc ca nu difera mult fata de logan

Raz6633 30-06-08 14:32

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1621067)
dolb,sustin intrdevar ce e nou..dar nici de dacia n-am vorbit vreodata de rau.

Sandero daca va uitati specificatiile tehnice ale motorului 1.6 o sa observati ca are consum mai mare decat loganul 1.6 chiar daca este o idee mai usoara decat acesta. dc oare?

Cat despre interior, numai cuvinte de lauda. Am intrat intr-unul si am observat ca a disparut plasticul acela gri de pe bord ,usi ETC....acum are un plastic net superior celui vechi , sa zicem ca arata ca cel de pe focus. DECI un + la interior fata de logan.

In carrefour brasov sunt expuse un chevrolet aveo si un sandero hatchback amandoua desigur si aici chiar pot spune ca sandero are un plus de design fata de aveo , lucru destul de incert in cazul berlinelor aveo si logan

Imi place pana aici, de condus nu a condus dar banuiesc ca nu difera mult fata de logan

Exista cumva sandero non hatchback??? n-am vazut eu bine??? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning