![]() |
Re: Chat....
care stitzi cum se procedeaza inamatrcularea unui automobil care a mai fost inamtriculat in romania numa k o scos nenea din circulatie???(dacia 1300din 79)
|
A fost radiat? Depinde cum a fost radiat, sunt 2 modalitati de radiere...
1. radiat doar din circulatie, de la politie 2. radiat, cand masina a fost predata la fier vechi [nu o mai poti reinmatricula] |
@ white_dragon
daca pot sa te ajut cu curentu: 0748684483 mariu5_chibe @Y! nu am cabluri |
Mersi de ajutor CML-ule... am eu cabluri.
|
nu aveti careva folie de transfer ? :D
|
@CLM Domne, nici nu stiam ca esti agent sub acoperire:D Deja iti faceam semne sa nu-mi scrii numerele ca plec:))
|
:)) cu numerele alea, sincer pe mine m'ar durea undeva
|
Cam da...verifica acolo la firma cate amenzi am io din martie anul trecut daca vrei sa-ti luminezi unpic dupa-amiaza:D
|
nu are nimeni folie de transfer ? :(
|
www.roadbreakers.eu
un club nou prin mures..siteul este momentan in constructie oricine(posesor de masina)este bine venit.... orice nelamurire avetzi PM mie sau aicia:) |
ma care imi spunetzi de unde imi pot lua un set-motor bun pt Dacie?
|
urmeaza sa fac hayonul clean look la un golf 3. inca nu e inmatriculat.
urmeaza inmatricularea, intrebarea mea e: cei de la RAR vor comenta ceva daca fac hayon clean sau badboy look? ...si probabil indepartarea bandourilor. |
Nu cred ca comenteaza cei de RAR... dar poti sa faci haionul clean look si dupa ce inmatriculezi masina, asa macar esti sigur ca nu se leaga de tine.
|
masina e deja in service:> deci astept un raspuns cat mai clar va rog:)
eventual cineva care si-a inmatriculat masina, avand modificarile facute. masina e un negru lucios, daca fac hayonul negru mat, vor fi probleme? |
Se cam leaga deoarece tu trebuie sa ai loc de numar pe spate luminat si banuiesc ca unde pui tu numarul de inmatriculare nu mai ai bec sau loc de bec.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning