Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Al3xxx 29-06-07 00:55

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

e trucata :) nu prea cred eu ca merge cu atat ...
un filmulet ar fi fost mai interesant de vazut 0-180

morpheusmaster 29-06-07 01:00

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 972405)
e trucata :) nu prea cred eu ca merge cu atat ...
un filmulet ar fi fost mai interesant de vazut 0-180

are filmulet pus la threadu cu viteza maxima atins ;) asa k ...:) check it

Boasa 29-06-07 13:07

Am vazut si eu filmuletul, super tare! Daca mai faci vre-un filmulet GHICI filmeaza si prin parbriz sa vedem cum e la 180 la ora cu olcitu... :D

Ali_ump 30-06-07 18:08

Gata aici cu off topic-ul ...ziceam de intalnirile saptamanale...pacat ca sapt asta o plouat ...n-a fost vreme de intalnire

Bmw_Rulllzzz 01-07-07 10:13

la piscina la piatra vine azi careva?

Ali_ump 01-07-07 15:18

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 975475)
la piscina la piatra vine azi careva?

Da vii incoa? e putin innourat ....nush daca e vreme de piscina ...zilele trecute a plouat...cred ca e rece apa:rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 01-07-07 23:42

intr-adevar era putin cam rece apa dar a fost frumos. mai ales ca am fost pt prima oara. trecerea aia la calea ferata a fost frumoasa tare :lol: ms mult ali, tre' sa dau o bere

buddy_lexx 01-07-07 23:45

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 976577)
intr-adevar era putin cam rece apa dar a fost frumos. mai ales ca am fost pt prima oara. trecerea aia la calea ferata a fost frumoasa tare :lol: ms mult ali, tre' sa dau o bere

da ledurile de pe drum iti plac??sau nu ai stat pana s`a intunecat.?? alea`s mijto ..parca esti pe o pista de avioane..:D

Bmw_Rulllzzz 01-07-07 23:49

n-am stat pana s-a intunecat dar am auzit de ele. sper ca pana vineri sa reusesc sa conving mai multa lume din bc si sa venim mai multi la piscina.

Ali_ump 02-07-07 00:05

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 976588)
n-am stat pana s-a intunecat dar am auzit de ele. sper ca pana vineri sa reusesc sa conving mai multa lume din bc si sa venim mai multi la piscina.

Pai convinge lumea ...si veniti incoa....cat despre bere...o dai cand ajung prin BC:)

Bmw_Rulllzzz 02-07-07 19:51

am sa incerc sa-i conving. daca nu eu oricum vin iar :D

GHICI 03-07-07 00:16

3 Attachment(s)
ma oprit un militzian dintr-o comuna ce se afla intr-un oras din alta tzara de pe alta planeta:)...si mio' zis :
"Wa baiati' in ciertificatu' di' imatriculare scrie masina si tu ai pom de craciun wa :)"
Si colegu lui a intervenit salvator si io' iexplicat:
"Si chiama tunig' wa"
:))
No ofecne pentru restu politistilor care sunt oameni de nota 10 :) ce sa fac daca inca mai aveti militieni printre voi :)

Apropo :) am intrat pe forum la OLCIT si baieti de acolo au zis ca e imposibil sa merg cu viteza aia ...si mai rau ....mau facut de tot cacatu :)) au zis ca pozele cu Olcitu sunt tuninguri virtuala si ca vreau sai pacalesc pe ei care sunt meseriasi :)) intrati si voi acolo la Olcit....Olcit cu 200 la ora...sa vedeti ce sio batut aia scula de mine o zis sunt varza
Daca e de ras trebe ras :) adevaru e ca tre sa fii bolnav rau sa iti falsifici poze cu masina doar ca sa te dai mare pe net

morpheusmaster 03-07-07 00:28

ghici, da oleak link xaxct la pagina din forum...ca nu am gasit...si chiar is curios sa vad ce au zis aia :)) suna bine :)) (da fie vb. intre noi...nu erai oleak in vale knd ai atins 200??? :)) )

GHICI 03-07-07 00:38

https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/44761-200-ora-oltcit/page-8.html

NORMAL CA ERAM LA VALE ....alooo e olcit nu e v12 cu 600 de cai :)) e un faras de masina tre si vale ca sa scoti din ea tot :)

morpheusmaster 03-07-07 00:38

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 978452)
ghici, da oleak link xaxct la pagina din forum...ca nu am gasit...si chiar is curios sa vad ce au zis aia :)) suna bine :)) (da fie vb. intre noi...nu erai oleak in vale knd ai atins 200??? :)) )

gata, am gasit...

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning