![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
e trucata :) nu prea cred eu ca merge cu atat ...
un filmulet ar fi fost mai interesant de vazut 0-180 |
Quote:
|
Am vazut si eu filmuletul, super tare! Daca mai faci vre-un filmulet GHICI filmeaza si prin parbriz sa vedem cum e la 180 la ora cu olcitu... :D
|
Gata aici cu off topic-ul ...ziceam de intalnirile saptamanale...pacat ca sapt asta o plouat ...n-a fost vreme de intalnire
|
la piscina la piatra vine azi careva?
|
Quote:
|
intr-adevar era putin cam rece apa dar a fost frumos. mai ales ca am fost pt prima oara. trecerea aia la calea ferata a fost frumoasa tare :lol: ms mult ali, tre' sa dau o bere
|
Quote:
|
n-am stat pana s-a intunecat dar am auzit de ele. sper ca pana vineri sa reusesc sa conving mai multa lume din bc si sa venim mai multi la piscina.
|
Quote:
|
am sa incerc sa-i conving. daca nu eu oricum vin iar :D
|
3 Attachment(s)
ma oprit un militzian dintr-o comuna ce se afla intr-un oras din alta tzara de pe alta planeta:)...si mio' zis :
"Wa baiati' in ciertificatu' di' imatriculare scrie masina si tu ai pom de craciun wa :)" Si colegu lui a intervenit salvator si io' iexplicat: "Si chiama tunig' wa" :)) No ofecne pentru restu politistilor care sunt oameni de nota 10 :) ce sa fac daca inca mai aveti militieni printre voi :) Apropo :) am intrat pe forum la OLCIT si baieti de acolo au zis ca e imposibil sa merg cu viteza aia ...si mai rau ....mau facut de tot cacatu :)) au zis ca pozele cu Olcitu sunt tuninguri virtuala si ca vreau sai pacalesc pe ei care sunt meseriasi :)) intrati si voi acolo la Olcit....Olcit cu 200 la ora...sa vedeti ce sio batut aia scula de mine o zis sunt varza Daca e de ras trebe ras :) adevaru e ca tre sa fii bolnav rau sa iti falsifici poze cu masina doar ca sa te dai mare pe net |
ghici, da oleak link xaxct la pagina din forum...ca nu am gasit...si chiar is curios sa vad ce au zis aia :)) suna bine :)) (da fie vb. intre noi...nu erai oleak in vale knd ai atins 200??? :)) )
|
https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/44761-200-ora-oltcit/page-8.html
NORMAL CA ERAM LA VALE ....alooo e olcit nu e v12 cu 600 de cai :)) e un faras de masina tre si vale ca sa scoti din ea tot :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning