![]() |
Re: Conducere fara permis
nu sunt super star si nu inteleg rostul pt care faci tu misto...dar la mine asta e pasiune....deci....fiecare cu ale lui
|
am si eu mult timp decand merg fara permis zilnic pe drumuri de tzara ... (din zona in care locuiesc) ... acum fac si scoala .. si astept cartela roz .. sa nu mai stau cu inima in loc...
Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut nici o problema pana acum ! |
Quote:
|
si ai permis pana la urma?
|
Din ce a scris,reiese ca acuma ar avea permis:???: Cred ca vroia sa sublinieze ideea ca a condus mult fara permis si e sanatos,totul in regula:-)
|
ada de udne din brasov esti?
|
Quote:
|
ah, ok ...scuze de off
|
mam inscris la sc de soferi mia dat cazierul curat pentru ca nu sa terminat ancheta abea cnd se termina ancheta o sa-mi scrie in cazier pana atunci eu o sa am permisul in mana :)
|
treaba voastra credeti ce vreti daca vreiti va trimit poze cu o citatie si cu,cazierul care lam scos
|
o sa ai permisul in mana dupa care ti-l suspenda sau ti-l anuleaza printr-o hotarare judecatoreasca definitiva.
asa ca nu te mai chinuii |
la asta sa stii ca nu mam gandit macar sa mil suspende da sa nu mil ia de tot :(
|
nu stiu , tu ia intai carnetul si dupa aceea sa ne mai povestesti ce si cum
|
Quote:
chiar ai vointa... si eu sunt chiar curios daca am sau nu dreptate. o sa vedem la decizia judecatoareasca, dar eu zic ca o sa ai probleme destule... permisul o sa fie cea mai mica dintre ele. |
Pana acum am citit pe acest thread despre:biciclisti zburatori,copii care se cred mari conducatori dar ei nu stiu nici reguli elementare s.a.m.d.
Am prieteni care au carnet luat pe bune dar nu cunosc nici macar indicatoarele (din pacate).Mergeam intr-o zi cu unul dintre ei(el la volan) si pune o frana brusca de am crezut ca zbor din scaun.Il intreb ce a patit si ma intreaba panicat(Ce semn e asta?Zi repede ca nu stiu si nu stiu ce sa fac?)Era vb despre Drum in ambele sensuri.Tipu` a luat la sala 22 cu noroc(recunoaste el) si la trasesu cum necum s-a descurcat. Comcluzia: -Poti sa ai permis dar sofer tot sa nu fii -Sunt oameni care conduc fara carnet mai bine decat cei cu(unii,nu toti,dar sunt) -Mare grija cei care se aventureaza fara plastic,posibil sa dea peste voi unu` cu plastic da` fara minte. Conduceti prudent!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning