![]() |
Re: Blow Off Valve
astept pozele sa vedem despre ce este vorba
|
1 Attachment(s)
Uite poza,intrerupatorul din dreapta este cel de frana de oltcit;
acum ramane intrebarea ce fel de intrerupator iti trebuie,adica unul care sa intrerupa circuitul cand apesi pedala,sau unu care sa intrerupa circuitul cand pedala revine in pozitia de repaos,oricum ar fi oricare din astea 3 e bun :) |
cred ca cel din stanga ar fii cel mai apropiat de ceea ce imi trebuie mie.fa-mi un pret pe el:D
|
nu te costa nimic,dar tre sa facem cumva sa il iei maine seara cand ajung in bucuresti,lasa-mi pe privat un nr de telefon si o rezolvam,eu in principiu ajung in rahova,cotroceni...
|
nu mai am nevoie pt ca am gasit.merci de ajutor.iti raman dator si scuze daca te-am incurcat cu ceva
O zi buna ! |
Nu-i nici un deranj,bine ca ai rezolvat ;)
|
2,21 ron ma costat toata treaba.astept sa vina bov`ul si e gata tot kitul
|
salutare!
cine ma poate ajuta cu un montaj(schema)? am nevoie de un montaj care sa-mi deschida un circuit la o anume tensiune pentru o anumita perioada de timp(alimentat la max 16V). ideea ar fi asta,insa nu am reusit sa gasesc o schema a montajului. e vorba de partea electronica pentru un montaj bov la diesel. multumesc mult! |
Imi poate face cineva o recomandare Bov pentru Scirocco 1.4 tsi 160cp ? eu am gasit ceva de la forge dar nu sunt prea sigur . In link-ul de mai jos scrie ca imi inlocuieste originalul cu kit`ul asta , la ce se refera ?
Link : http://forgemotorsport.co.uk/content...oduct=FMDVATSI |
Quote:
|
Quote:
|
|
salut ..... Am si eu un golf 4 1.6 fsi si as fi interesat de un pret si unde as putea sa instalez chestia asta
|
Nu poti.
Iti iei un cd cu sunete de blow off si ii dai play. |
De ce nu as putea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning