![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
|
poate mai prindeti..este valabila oferta inca 3 zile
http://www.redutti.ro/reduceri/9023/...BELLISIMA.html |
Eu am cumparat-o de pe FunGroup, si sunt programat tocmai pe 8 Iulie!!! S-a cumparat pe rupteeee!!!! Pt 44 RON se merita!!!
|
redutti e ca un motor de cautare a reducerilor...ea era oferita de fun group
insa pe redutti vezi cam tot ce e pentru iasi...de pe groupon..fungroup...etc...si ofertele nationale eu nu am sunat inca sa ma programez...cred ca o sa prind anul asta :)) |
Stie cineva un vopsitor ieftin?
Mi-a sarit vopseaua cam 3x4 cm de pe prag, si imi e sa nu rugineasca tabla. Oare sa incerc eu cu un chit de retus / cu vopsea la spray? (data cu o pensula ceva evident). Dupa ar trebui sa dau si cu lac? Se prinde vopseaua asa direct de tabla? Masina e neagra asa ca nu e greu de nimerit vopseaua, plus ca e sarit aproape de baza masinii, asa ca daca iese mai naspa nu o sa se vada. |
zorro daca inca cauti ,poate te ajuta asta :
http://www.tocmai.ro/dubla-comanda-v...5-1394363.html sper ca nu e off-topic,si nici reclama...:-) |
Quote:
Daca nu ai bani de servis, poti face o 'carpeala' cu mana ta:-P degresezi bine, dai cu smirghel bine, sprit-chit si apoi spray.si fara graba! Depide si ce lot de spray nimeresti...spre exemplu eu mi-am (re)colorat ornamentele exterioare ca erau coapte , si plasticele de la interior. Vopseaua neagra sta f.bine la int+ext(chiar si la aripi batuta de praf,spalatorie,soare), dar ce i-am dat albastru(int) s-a jupit tot.... Eu zic sa incerci...nu treci de 50 lei. Si daca iese bine o sa fii multumuit ca te-ai scos ieftin. Daca nu, macar nu intra rugina imediat la treaba. |
cine vinde voucher ??cumpar azi
|
Ce service/ pe cine imi recomandati pentru lipirea unui cheder nou pe o portiera? Vreau o lucrare buna!
De unde cumpar si eu niste huse de calitate pentru scaune? Nu vreau: ieftineli de proasta calitate, de piele, sa nu fie negre. As vrea un material care sa poata fi spalat... |
Revin cu o intrebare pusa mai demult. Este ziua la cineva drag mie si as vrea sa-i fac o surpriza. As avea nevoie de o masina Vw broscuta modelele vechi, Stiti pe cineva dispus o jumatate de ora sa sacrifice ca sa poate face o surpriza cuiva? Vreau doar sa ma intalnesc cu respectivul (proprietarul broscutei) si sa ma lase sa ma uit putin la masina. De fapt, sarbatorita sa se uite la masina, ei ai place fff mult acest model. Ma puteti indruma/ajuta? Multumesc.
|
salut ! stiti pe cineva care dubleaza jante?si daca da, as vrea un contact si eventual un pret.multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Quote:
|
este vreun utilizator...care are vw corado verde cox? care sta in cug
|
E vecin cu mine, de ce? Vrei sa ii transmit ceva? Nu are user pe forum ...
Si pe aceasta cale intreb si eu ceva: UNDE IN IASI (nu neaparat service) indrept si eu tabla pe masina mea? Aripi spate, o aripa fatza,un prag ... chestii de genul! Doar indreptat, nu si vopsit!! Dar sa nu aud AUTO CROM si alte de genu!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:03. |
- Copyright 2026 4Tuning