![]() |
Re: VW golf 4 vs dacia logan
Quote:
daca vrei sa fi si tu la pas cu stiriile vezi niste comentari si etc de noiile masini daca tot vorbesti de NEVER EVER incet...deja,audi are motor mai bun ca bmw...si sunt in mare concurenta,oricine ar castiga ii diferenta minima ex s4,bmw seria 3 si mercedes nu mai stiu exact ce model iar vw nu produce masini de genul....singurul care ii pentru chestii asemanatoare ii Scirocco,in rest passat,golf,touareg,jetta si etc nu ii pentru aceasta categorie ii o masina pentru POPULATIE...iar daca nemti is saraci atunci noi ce suntem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca stau sa urmaresc mai multe posturi de aici pot sa trag doar niste concluzii: VW este masina suprema, tine steagul sus intre toate celelalte marci. daca vrei sa iti cumperi o masina, alege un vw, nu conteaza ce model sau cati bani ai. ne mai miram ca acum basescu & pdl fac pe victimele dupa 8 ani de guvernare si de incalcari grave ale legilor? ba mai mult, au reinceput sa isi adune simpatizanti? sa nu mai zic ca acum 2 zile circulau 2 stiri: basescu este amarat, se plimba cu loganul, iar eba isi anuntase o nunta ca in povesti de sute de mii de euro si ca ea isi face vacantele doar prin monte carlo. oameni buni, treziti-va!!! |
Quote:
Ce masina luata de noua si la sub 200mii km a cedat? si din ce cauza? sincer nici dacia 1310 facuta dupa Revolutie nu ceda in 200mii. Am mers cu dacie in care am bagat cel mai penal ulei iar filtrul de aer nu a fost schimbat nici macar o singura data in 19ani!!!!!!! si tot am dus-o la remat pe rotile ei. |
Quote:
:) romani d-le. |
Quote:
are Bugatti, Bentley,Lamborghini si culmea are si cele mai mari vanzari din lumea asta. Ca nu iti place tie golf 4 , inteleg nu ai avut si nu stii ce ai pierdut, dar citeste e strict un topic golf 4 vs dacia logan SH...diferenta fiind intre masina poporului si saracia poporului OPEL...cum ar trebuii sa chemam Loganul???? |
Quote:
Quote:
Vw in 8k de euro , cum am mai spus ofera un amarat de UP! si ala chel , daca vrei dotari plateste nene. Deci , despre ce vorbim aici?Firma cu cele mai mari vanzari din lume nu poate sa scoata in 8k de euro decat un amarat de up? Prosti au fost aia in 2004 de si-au luat golf nou si nu audi a4 din 2002.Doar il luau in aceeasi bani. La fel de prosti sunt si astia de in 2012 cumpara golf 6 la 20k , si nu isi ia un a4/a6 din 2008-2010. Pana una alta pentru o masina LOW COST ( de aici si lipsa dotarilor/optionalelor) noua loganul ramane una din cele mai bune alternative. Pentru masini second hand....alternativele sunt multiple fie ca e vorba de logan/golf/focus...si pana la limuzine premium ...etc |
Quote:
ps:Te poti spala pe cur cu el.:lol: |
bitang, vorbeste frumos ca nu e şatra, e forum, iar sectiunea e stricta. daca nu te poti abtine, nu da submit la postari, te asigur ca nu o sa se intample absolut nimic.
discutia este strict despre Vw Golf 4 second hand (evident) cumparat in 2012 vs Dacia Logan noua cumparata in 2012. Restul e off-topic si va fi tratat ca atare. Spor la postat cu rost. |
depinde cel mai mult de starea celor doua masini...decat un golf rupt de toti cocalarii si trecut prin mana a nu stiu cati samsari,mai bine un logan sanatos
|
Quote:
|
cel mai mare avantaj la masinile vechi este ca nu sunt pretentioase, poti pune cel mai ieftin ulei si sa ii bati cum vrei joc de ea la consumabile ca are putini senzori spre niciunul unele dintre ele si nu se prind de schema. cu loganele astea noi cu filtre de particule si tot felul de senzori de ploaie, electronica maxima pe ele, nu le poti pacali nicicum ca imediat te vede si apare pe martorii din bord.:)
singurele lor avantaje, ca sunt noi si ca au un pret scazut de achizitionare, ca apoi la piese te cam usuca grupul renault. |
cateodata ma minunez cat pot sa fie de inchis unii
iar daca incerci sa vi cu argumente si etc zic ca posturiile sunt inutile si etc... nici macar nu ma obosesc sa le raspuns pentru ca inseamna CAZ PIERDUT oamenii de genul asa ca si o paranteza tot ce am citit pana acum treacand la un alt domeniu ar suna cam asa...: sa nu cumparam sisteme audio Samsung,Sony sau orice alta marca second pentru ca in aceas bani putem lau de ex Eboda si este nou asa suna si cu loganul,si mai sunt si in alte domenii exemple dar ca si o banala chestie insa unii nu stiu diferentele se pare si daca ne-am documenta putin(simplu google)am vedea ca majoritatea oameniilor cei cu cap prefera masini straine decat logan nou dar se pare dupa unii,ca aia sunt cei fara cap si cei cu sunt care sustin,cumpara si detin Logan inca odata si pentru totdeauna nu zic ca este o masina rea,fiind noua si cu garantie ori in timp ori pe km este ceva,dar nu la banii care se vand scurt si simplu |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning