![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
Quote:
|
Quote:
Din cate mi-aduc aminte ursii merg in haita nu pe platforma:D |
Quote:
Alt nivel adica: fara lumini, stop pe frana, unii fara frane, itp, asigurari, rovignete, se deschide trapa in mers, mai sare volanul, mai ramai cu maciuca de la schimbator in mana intr-o depasire, mai sare o oglinda... :p Glumesc: S-au rezolvat foarte multe lucruri la masina asta. La primavara continuam lucrarile. Anul asta daca nu ma plictisesc de reparat sau de alergat poate o schimb si eu pe un E39 eventual diesel... Am zis POATE... Asteptam oferte... :lol: |
Hai tata cu turbatu sa ma plimbi la vara periculos :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,este cel mai tare topic citit de mine pana acum,am ras cu lacrimi,ai o masina dementiala si orice faci nu o vinde ,citind topicul asta m-am hotarat care va fi prima mea masina(mai am 2 ani:)) )un e30 dupa 89,2.5 12v :x,a real Love !! Bafta multa cu masina in continuare!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa as vrea.
Sa trec la un 2.5 diesel sau 3.0 E39, eventual break, negru, pus pe burta, foliat, jante mari... Stil mafiot, la fel ca-n 98... Bine, in plan ar mai fii sa mai iau o Corsa B sa fac recarosare la "masina de drift" dar aia nu e ceva costisitor sau cum ma gandeam azi, as vrea un VW T3 sau T4 ca nu-mi permit sa cumpar un T1 reconditionat si n-am niciun drag sa ma apuc de bagat bani intr-o coaja. Un T3 sau un T4 tot asa negru, foliat, jante cu buza, interior mochetat inclusiv plafonul, muzica, dvd, canapea, frigider... s-o ard golaneste cu baietii la pescuit, la curse prin toata tzara, la raliuri, curve, nebunie, sa ne imbata in ea acolo, sa dormim sa ne bashim,... sa fie show. :lol: Recunosc ca dupa ce va iesi ursul iar pe strazi se poate ca toate aceste ganduri sa dispara insa nu se stie. Un E39 m-ar bucura totusi. Imi place mult balena aia. |
Sincer... Cui nu-i place e39?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
huooo tieee |