Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Ursul Turbo COSMOTE (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/218229-e30-ursul-turbo-cosmote.html)

jakal 01-02-12 15:45

Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4855368)
Verzitura la zapada! Asteptam ghioceii! :lol:

platforma in spate regulamentar, gata sa o transporte la legale....:)

ady_viteza 01-02-12 21:05

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4858907)
platforma in spate regulamentar, gata sa o transporte la legale....:)

De ce mah?....nu mai merge pe roatele ei??:D:D
Din cate mi-aduc aminte ursii merg in haita nu pe platforma:D

DONU' 08-02-12 13:52

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4859547)
De ce mah?....nu mai merge pe roatele ei??:D:D
Din cate mi-aduc aminte ursii merg in haita nu pe platforma:D

Ursii turbo merg pe platforma ca sunt la un alt nivel si trebuie sa fie mai sus un pic.
Alt nivel adica: fara lumini, stop pe frana, unii fara frane, itp, asigurari, rovignete, se deschide trapa in mers, mai sare volanul, mai ramai cu maciuca de la schimbator in mana intr-o depasire, mai sare o oglinda... :p
Glumesc: S-au rezolvat foarte multe lucruri la masina asta. La primavara continuam lucrarile. Anul asta daca nu ma plictisesc de reparat sau de alergat poate o schimb si eu pe un E39 eventual diesel... Am zis POATE... Asteptam oferte... :lol:

b31rmy 08-02-12 16:08

Hai tata cu turbatu sa ma plimbi la vara periculos :))

shantzu 09-02-12 19:02

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 4870854)
Hai tata cu turbatu sa ma plimbi la vara periculos :))

Daca vrei periculos, eu zic sa mergi acum pana o repara :lol::lol::lol:

DarKane 09-02-12 23:17

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4870618)
Ursii turbo merg pe platforma ca sunt la un alt nivel si trebuie sa fie mai sus un pic.
Alt nivel adica: fara lumini, stop pe frana, unii fara frane, itp, asigurari, rovignete, se deschide trapa in mers, mai sare volanul, mai ramai cu maciuca de la schimbator in mana intr-o depasire, mai sare o oglinda... :p
Glumesc: S-au rezolvat foarte multe lucruri la masina asta. La primavara continuam lucrarile. Anul asta daca nu ma plictisesc de reparat sau de alergat poate o schimb si eu pe un E39 eventual diesel... Am zis POATE... Asteptam oferte... :lol:

e clar...te-ai bosorogit...te-am pierdut si pe tine :(

alex95lr 10-02-12 23:11

Salut,este cel mai tare topic citit de mine pana acum,am ras cu lacrimi,ai o masina dementiala si orice faci nu o vinde ,citind topicul asta m-am hotarat care va fi prima mea masina(mai am 2 ani:)) )un e30 dupa 89,2.5 12v :x,a real Love !! Bafta multa cu masina in continuare!!

Doc-ul 11-02-12 18:08

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4870618)

si tuuuuuuuuu !!! inteleg ca e o moda , dupa ce ai urs turbo vrei diesel ( in cazul vostru e39 ) !

MIHAI_NEBUNU 11-02-12 19:12

Quote:

Originally Posted by Doc-ul (Post 4876187)
si tuuuuuuuuu !!! inteleg ca e o moda , dupa ce ai urs turbo vrei diesel ( in cazul vostru e39 ) !

cum adik si tu ma?

Doc-ul 11-02-12 19:21

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 4876283)
cum adik si tu ma?

Sa ma repet ?! ; Si tu acum ...

DONU' 11-02-12 20:42

Asa as vrea.
Sa trec la un 2.5 diesel sau 3.0 E39, eventual break, negru, pus pe burta, foliat, jante mari...
Stil mafiot, la fel ca-n 98...

Bine, in plan ar mai fii sa mai iau o Corsa B sa fac recarosare la "masina de drift" dar aia nu e ceva costisitor sau cum ma gandeam azi, as vrea un VW T3 sau T4 ca nu-mi permit sa cumpar un T1 reconditionat si n-am niciun drag sa ma apuc de bagat bani intr-o coaja.
Un T3 sau un T4 tot asa negru, foliat, jante cu buza, interior mochetat inclusiv plafonul, muzica, dvd, canapea, frigider... s-o ard golaneste cu baietii la pescuit, la curse prin toata tzara, la raliuri, curve, nebunie, sa ne imbata in ea acolo, sa dormim sa ne bashim,... sa fie show. :lol:
Recunosc ca dupa ce va iesi ursul iar pe strazi se poate ca toate aceste ganduri sa dispara insa nu se stie. Un E39 m-ar bucura totusi. Imi place mult balena aia.

eMH 11-02-12 22:18

Sincer... Cui nu-i place e39?

MIHAI_NEBUNU 11-02-12 23:13

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4876423)
Asa as vrea.
Sa trec la un 2.5 diesel sau 3.0 E39, eventual break, negru, pus pe burta, foliat, jante mari...

Bine, in plan ar mai fii sa mai iau o Corsa B sa fac recarosare la "masina de drift" dar aia nu e ceva costisitor sau cum ma gandeam azi, as vrea un VW T3 sau T4 ca nu-mi permit sa cumpar un T1 reconditionat si n-am niciun drag sa ma apuc de bagat bani intr-o coaja.
Un T3 sau un T4 tot asa negru, foliat, jante cu buza, interior mochetat inclusiv plafonul, muzica, dvd, canapea, frigider... s-o ard golaneste cu baietii la pescuit, la curse prin toata tzara, la raliuri, curve, nebunie, sa ne imbata in ea acolo, sa dormim sa ne bashim,... sa fie show. :lol:
Recunosc ca dupa ce va iesi ursul iar pe strazi se poate ca toate aceste ganduri sa dispara insa nu se stie. Un E39 m-ar bucura totusi. Imi place mult balena aia.

esti maxim fratele meu. dar sunt 2 masini total diferite astea 2 gandeste-te bine ce vrei si ai grija sa nu se implineasca

LAFv8 11-02-12 23:29

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4876423)
Asa as vrea.

ba ati luato razna ?ati inbatranit?huoooooo

MIHAI_NEBUNU 11-02-12 23:40

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 4876659)
ba ati luato razna ?ati inbatranit?huoooooo

ce ai ma cu noi?
huooo tieee

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning