Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

valitataye 11-02-11 17:28

Re: O fata... si un golf 2...

Si eu care ma gandeam ca e gata vopsita masina:lol:

furry_lion 11-02-11 18:06

uofff cred ca tipa saracutza dupa vopsea :)

Zeta 12-02-11 00:32

B-99-SAA, valitataye,furry_lion: pana la vopsea..mai am ceva de lucru la caroserie, saptamana viitoare ma apuc de podea, trebuie sa o curat si sa o dau cu insonorizant si sa montez si aripile

Я7B: ma tin..eram in garaj dar mesteream la matiz:D

donz: BMW-ul este al vecinului meu ( fostul proprietar al golfului ) ii place ce fac la masina si ma ajuta enorm...ii multumesc mult un baiat de nota 10

urmeaza...sa montez suspensia , sa montez motorul si rotile as vrea luna viitoare sa ajung la mihai.ghetto pentru bad si umflat aripi:twisted:

Zeta 13-02-11 00:48

5 Attachment(s)
poze cu gaurile astupate..8)

DarkDriver 13-02-11 00:53

Ce repede te misti Zeta :D. In cat timp crezi ca te vedem pe strazi?

valitataye 13-02-11 09:25

Avansezi destul de repede.Asteptam sa vedem bb-u gata:D

marty88 13-02-11 11:18

bv zeta fb inceark la compartimentu motor sa iei o perie sau o capa si sa dai cu feruginol unde nu ajungi cu flexu apoi lasi sa se inegreasca rugina mai dai o mana si apoi lasi sa se usuce calume 2 3 zile dai cu spray de zink sau cu grund rosu k sa nu ai surprize pe akolo...orikum noi 2 am mai vb asa k in mare parte ai prins ideea

nelutz69 13-02-11 20:17

Zeta, foarte fain ce faci tu aici, felicitari pt masina aleasa cat si pt munca ce o depui... :bunch:
Putin sant confuz de unde atata pasiune la tine pt asa ceva :-) ... Dar citind tot ce ai facut pana aici si vazand ca ai sprijinul unor baieti(ghetto) de treaba pe care i-am si vazut anul trecut la Alba, cu siguranta nu ma astept decat la o reusita din partea ta...
Imi plac jantele, sant curios ce alegi in final pt interior :-)

...astept si eu finalul si sesiunile foto... Succes!

DJBOSS 15-02-11 12:51

1 Attachment(s)
Este de admirat cand vezi o fata ca, lucreaza la propia ei masina si, si-o face pe propiul gust ma bucur mult pentru tine zeta si bafta cu proiectu app ar merge sa-i faci botu de jetta :D uite iti arat un model

zoca 15-02-11 22:10

2 Attachment(s)
Cadou pentru Zeta
Attachment 1875990,Attachment 1875991

Zeta 16-02-11 23:16

DarkDriver: pfff grea intrebarea ...nu stiu sper sa o scot anul asta..

valitataye: luna viitoare..cred

marty88:multumesc..mai vorbim pe mess daca e ceva...

nelutz69:multumesc pentru aprecieri, atata pasiune...nici eu nu stiu:-P de mica mi-au placut masinile si acum am una a mea la care pot sa fac eu ce vreau...si voi reusii zic eu:D Pana la interior mai am o etapa...motorul / mecanica...

DJBOSS: multumesc, deocamdata nu vreau bot de jetta...il fac asa cum am vrut de la inceput si daca ma voi plictisii il schimb8)

zoca: multumesc frumos:oops:..acum trebuie sa ma inveti sa il pun la semnatura:-P

jock 17-02-11 10:22

Avansam ,avansam ;) ... este de apreciat ce faci tu iar pentru asta ai tot respectul meu 8) .. dar sti asta, iti mai reamintesc din cand in cand :D

Zeta 18-02-11 00:11

4 Attachment(s)
jock: stiu, stiu:D:hug:

...am facut rost de toata mocheta ..multumesc Razak pentru pastrare:D

razak 18-02-11 01:20

cu placere, nu uita si de amortizoarele de capota :D

furry_lion 18-02-11 03:32

Sa traiasca "prieteniiiiii ..." :)) :D succes in continuare Zeta ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning