Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

R.Equinox 11-08-11 23:28

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Eu zic sa le faci in culoare masini .....da mai bine la ochi;);)

bogdan_evo 11-08-11 23:39

un gri sobolan, dar mat am vazut eu una 1300 arata bestial masina masina era rosie !!!
bafta la proiect si felicitari pt ambitie

Cosmin-SNR 12-08-11 09:40

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4521853)
Eu zic sa le faci in culoare masini .....da mai bine la ochi;);)

Quote:

Originally Posted by bogdan_evo (Post 4521868)
un gri sobolan, dar mat am vazut eu una 1300 arata bestial masina masina era rosie !!!
bafta la proiect si felicitari pt ambitie

Nu ma complic cu vopsea in culoarea masinii.. pentru ca bara este texturata, si nu pot da vopsea culoarea masinii... As prefera negru lucios/mat, dar cred ca o sa caut vopsea negru mat si le vopsesc, daca nu gasesc le fac lucios, la pistol:rolleyes2

Old_boy 12-08-11 11:17

iese tiganie cu negru lucios... iti arat eu un negru mat cu care am facut eu barile fara primer fara nimic si m-au tinut o groaza de timp...

Cosmin-SNR 12-08-11 18:42

16 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4522689)
iese tiganie cu negru lucios... iti arat eu un negru mat cu care am facut eu barile fara primer fara nimic si m-au tinut o groaza de timp...

Mai discutam pe mess.

Acum ma pot numara si eu printre "baietii cu arcurile taiate de care ma-ta ti-a zis sa te feresti" astazi, in decursul zilei, masina mea s-a trantit cu 2 spire mai jos...cu ajutorul lui Cristi cu ARF-ista si cu inca 2 prieteni, carora le multumesc din suflet, cu multe injuraturi, dar si glume/rasete am reusit sa o lasam mai jos, inca odata le multumesc din suflet, ca daca nu erau ei acum nu terminam...:rolleyes2 A fost o zi perfecta azi, ma simt asa de fericit ca un copil mic de craciun:oops: Maine urmeaza sa ii tai si pe spate 2 spire si jumatate.. dar as taia doar 2 :?: sa vad cat se lasa... si pe urma mai tai si cealalta jumatate... in poze nu se vede diferenta, dar daca te uiti live, se cunoaste..
In ultima poza stateau Cristi si cu inca 2 baieti pe marginea aia la portbagaj sa vedem cum ar sta dupa ce tai si pe spate.. Si poza cu noul volan(mutlumiri lui Stef old_boy)

In primele poze cu masina afara si pe drum sunt arcurile netaiate, in pozele penultime, cu ea tot afara se cunoaste parca diferenta.. dar maine o sa se vada dupa ce cobor si spatele:D

Cristinelul 12-08-11 18:47

Ma bucur pustiule ca te-am putut ajuta si sper ca esti multumit....Imi pare rau ca nu a mai ramas timp sa le facem si palea pe spatee daa acolo nu este greu si o poti face si singur.BAFTA!;)

Cosmin-SNR 12-08-11 18:50

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4523484)
Ma bucur pustiule ca te-am putut ajuta si sper ca esti multumit....Imi pare rau ca nu a mai ramas timp sa le facem si palea pe spatee daa acolo nu este greu si o poti face si singur.BAFTA!;)

Multumesc de 1.000 de ori Cristi, stai linistit ca pe spate nu e problema;) dar bucuria cea mai mare a fost ca am facut fata:hug: maine le fac si pe spate :D Multumesc inca odata, si sa ai parte si sa te bucuri de ce ti-am dat, ti-am spus cum a stat treaba cu ele:rolleyes2

(!8Y_M 12-08-11 22:12

stai calm ca o sa se mai lase putin;) momentan sunt arcurile intinse pt ca au fost decomprimate total atunci cand le-ai facut.. o sa se mai lase vreo 2 cm.. ceva de genul.. la mine cel putin s-a lasat.. acum depinde si de arcuri...:P

Ingerasul99 13-08-11 11:22

Trebuie sa mergi putin cu ea sa se aseze bine fata si dupa ai sa vezi cat s-a lasat defapt.
Cel putin la mine s-a lasat destul.

Cristinelul 14-08-11 17:58

Hai cu pozele de pe spate,sa vedem cum arata taiata toata8)

vandam 14-08-11 22:44

acum ii sta bine, si eu trebuie sai tai arcurile ca e ridicata mult :d oricum bafta ;)

Old_boy 15-08-11 16:05

hm... 4 oameni sa schimbati 2 arcuri ? gogosica daca vrei sa o lasi si pe spate taie din unele de fata si schimbale ca altfel o sa te bata tacto ca nu mai poa' sa care nici macar un sac de ciment cu masina si sa nu uiti sa umbli si la cantar daca o lasi de spate

hai bafta da bine volanu meu :D

Cosmin-SNR 16-08-11 13:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4523852)
stai calm ca o sa se mai lase putin;) momentan sunt arcurile intinse pt ca au fost decomprimate total atunci cand le-ai facut.. o sa se mai lase vreo 2 cm.. ceva de genul.. la mine cel putin s-a lasat.. acum depinde si de arcuri...:P

Am observat asta chiar astazi cand m-am uitat mai atent

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4524449)
Trebuie sa mergi putin cu ea sa se aseze bine fata si dupa ai sa vezi cat s-a lasat defapt.
Cel putin la mine s-a lasat destul.

Da, asa este se mai lasa cam 2 cm..

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4526617)
Hai cu pozele de pe spate,sa vedem cum arata taiata toata8)

Gata boss, acum vin si pozele

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 4527050)
acum ii sta bine, si eu trebuie sai tai arcurile ca e ridicata mult :d oricum bafta ;)

A ta e capra la cat e de inalta:lol:

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4528249)
hm... 4 oameni sa schimbati 2 arcuri ? gogosica daca vrei sa o lasi si pe spate taie din unele de fata si schimbale ca altfel o sa te bata tacto ca nu mai poa' sa care nici macar un sac de ciment cu masina si sa nu uiti sa umbli si la cantar daca o lasi de spate

hai bafta da bine volanu meu :D

Pai 4 oameni, 3 au muncit, si unul doar privea:lol::lol: defapt a ajutat si el... si pe spate stai linistit ca am arcuri de fata taiate 2 spire si oricum... tata nu cara nimic cu ea asa ca nu ma stresez. La ce cantar sa umblu daca am lasat-o pe spate?:???: adica sa am grija cati pun in ea?

Si pozele cu spatele lasat, sincer nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, sa stea asa de bine pe curbe, e foarte stabila. Multumiri inca odata lui Cristinelul si fratelui lui Catalin pentru ajutorul acordat, ne vedem peste putin timp sa facem si treaba aia de care am discutat noi... deocamdata nu spun nimic la nimeni:lol: TAC SI FAC !

Cristinelul 16-08-11 13:42

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4529900)
Am observat asta chiar astazi cand m-am uitat mai atent

Da, asa este se mai lasa cam 2 cm..

Gata boss, acum vin si pozele

A ta e capra la cat e de inalta:lol:

Pai 4 oameni, 3 au muncit, si unul doar privea:lol::lol: defapt a ajutat si el... si pe spate stai linistit ca am arcuri de fata taiate 2 spire si oricum... tata nu cara nimic cu ea asa ca nu ma stresez. La ce cantar sa umblu daca am lasat-o pe spate?:???: adica sa am grija cati pun in ea?

Si pozele cu spatele lasat, sincer nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, sa stea asa de bine pe curbe, e foarte stabila. Multumiri inca odata lui Cristinelul si fratelui lui Catalin pentru ajutorul acordat, ne vedem peste putin timp sa facem si treaba aia de care am discutat noi... deocamdata nu spun nimic la nimeni:lol: TAC SI FAC !

Bravo pustiule,ma bucur ca te-ai descurcat pe spate;)...Arata super bine sii il legatura cuu treaba noastra in secret,ai grij cum te scapi:lol:

Cosmin-SNR 16-08-11 13:56

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4529942)
Bravo pustiule,ma bucur ca te-ai descurcat pe spate;)...Arata super bine sii il legatura cuu treaba noastra in secret,ai grij cum te scapi:lol:

De scapat nu ma scap... ca-s destul de mare :lol::lol: Da secretul ramane secret, lasa ca o sa le dam la toti peste nas la sfarsit8)

All times are GMT +2. The time now is 06:32.

- Copyright 2026 4Tuning