![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Eu zic sa le faci in culoare masini .....da mai bine la ochi;);)
|
un gri sobolan, dar mat am vazut eu una 1300 arata bestial masina masina era rosie !!!
bafta la proiect si felicitari pt ambitie |
Quote:
Quote:
|
iese tiganie cu negru lucios... iti arat eu un negru mat cu care am facut eu barile fara primer fara nimic si m-au tinut o groaza de timp...
|
16 Attachment(s)
Quote:
Acum ma pot numara si eu printre "baietii cu arcurile taiate de care ma-ta ti-a zis sa te feresti" astazi, in decursul zilei, masina mea s-a trantit cu 2 spire mai jos...cu ajutorul lui Cristi cu ARF-ista si cu inca 2 prieteni, carora le multumesc din suflet, cu multe injuraturi, dar si glume/rasete am reusit sa o lasam mai jos, inca odata le multumesc din suflet, ca daca nu erau ei acum nu terminam...:rolleyes2 A fost o zi perfecta azi, ma simt asa de fericit ca un copil mic de craciun:oops: Maine urmeaza sa ii tai si pe spate 2 spire si jumatate.. dar as taia doar 2 :?: sa vad cat se lasa... si pe urma mai tai si cealalta jumatate... in poze nu se vede diferenta, dar daca te uiti live, se cunoaste.. In ultima poza stateau Cristi si cu inca 2 baieti pe marginea aia la portbagaj sa vedem cum ar sta dupa ce tai si pe spate.. Si poza cu noul volan(mutlumiri lui Stef old_boy) In primele poze cu masina afara si pe drum sunt arcurile netaiate, in pozele penultime, cu ea tot afara se cunoaste parca diferenta.. dar maine o sa se vada dupa ce cobor si spatele:D |
Ma bucur pustiule ca te-am putut ajuta si sper ca esti multumit....Imi pare rau ca nu a mai ramas timp sa le facem si palea pe spatee daa acolo nu este greu si o poti face si singur.BAFTA!;)
|
Quote:
|
stai calm ca o sa se mai lase putin;) momentan sunt arcurile intinse pt ca au fost decomprimate total atunci cand le-ai facut.. o sa se mai lase vreo 2 cm.. ceva de genul.. la mine cel putin s-a lasat.. acum depinde si de arcuri...:P
|
Trebuie sa mergi putin cu ea sa se aseze bine fata si dupa ai sa vezi cat s-a lasat defapt.
Cel putin la mine s-a lasat destul. |
Hai cu pozele de pe spate,sa vedem cum arata taiata toata8)
|
acum ii sta bine, si eu trebuie sai tai arcurile ca e ridicata mult :d oricum bafta ;)
|
hm... 4 oameni sa schimbati 2 arcuri ? gogosica daca vrei sa o lasi si pe spate taie din unele de fata si schimbale ca altfel o sa te bata tacto ca nu mai poa' sa care nici macar un sac de ciment cu masina si sa nu uiti sa umbli si la cantar daca o lasi de spate
hai bafta da bine volanu meu :D |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si pozele cu spatele lasat, sincer nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa, sa stea asa de bine pe curbe, e foarte stabila. Multumiri inca odata lui Cristinelul si fratelui lui Catalin pentru ajutorul acordat, ne vedem peste putin timp sa facem si treaba aia de care am discutat noi... deocamdata nu spun nimic la nimeni:lol: TAC SI FAC ! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning