![]() |
Re: discutii Satu Mare
asa am auzit acuma in weekend o sa fie ceva intalnire! :) si tot in strand ca anu trecut
|
ioa` .. aham ...
si prin jurul datei de 5 octombrie is zilele automobilistice satmarene ... masini .. linutze .. curse .. alea alea .. da` oare termina astia bulevardul transilvania pana atunci ? ... ca de obicei acolo se tzineau toate concursurile automobilistice ... |
mey da care au fost premiile anu` trecut dak stie cineva.. k ar veni un preten din italia cu masina lui.. da nu stie dak se merita.. shi eventual dak se pot pune pariuri intre concurenti... thx.. :) sa speram k pana pe 5 octombrie termina trantorii astia blvd. transilvania k de nu ... nu vad unde s-ar putea tine
|
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
bata-va cucu de forumisti satmareni...dah unde ishten umblati? sunteti la furat de cucuruz??? ia iesiti din porumb si trageti un post aici...k sufla vantu pi la noi prin sectiune...
|
pai .... ce sa zic ..
care o fost la strand la motociclisti si la concerte? ... nush` .. eu am fost la capatul bulevardului transilvania .. unde sambata a fost o demonstratzie moto destul de faina a lui Hidi Miki (nush` exact cum se scrie) |
1 Attachment(s)
Salutare tinerilor,da ce mai faceti???:):)Am vazut ca ati postat ceva despre zilele automobilistice,numa ca pana atunci sa faca bulevardul ca altundeva nu mai este loc,pe aeroport ar fi fain....voi a-ti fost pe undeva la sfarsit de sapt.??Eu am fost la Oradea,la Felix la o baita,am prins vreme cam nasoala poate de aia nu au aparut masinutele faine prin oras......Spark cum a fost la spectacolul de motorete??Noah v-am lasat......numa bine.Pa.Uite si o poza cu o masina fainuta......
|
pai ... eu nu am fost decat la demonstratiile alea libere care s-au tinut la sfarsitul bulevardului ... in fata centrului militar ...
ce pot sa zic ... a fost fain ca de obicei weeling ... viteza mare ... frane spectaculaose ... era imposibil sa nu fie si un burn-out ... si alte chestii interesante prietena lui edy a fost luata pe motocicleta (sm 25 edy - renaul 19 mustariu .. tunigat fain ;) )... ca s-au luati si cateva din public ... pentru spectacol |
raul...makr de iesea si poza aia oarecum...:)
|
despre masina ta ce se mai aude??? kt mai are pana iese din barlog si ne duci si pe noi la o tura pishentru sa vdm dc ii in stare...???
|
mai oameni buni, da voi pe unde umblati?
cine are chef maine seara de o bere doua....... poate pana at imi revin :) |
numah poate? ii grava treaba aici :D...
|
Criwar da cum ai fi vrut sa iasa poza??Nu ii bine....aha nu ma vad eu bine,stiam ca is mai important ca masina,pe mine ati vrut sa ma vedeti:lol: :lol:,holdo da ce ii baiu,nu mai poti bea?Si eu beau bere da fara alcool:)si aia pica bine.....numa bine....pa.
|
Masina o sa fie gata cam intr-o sapt.jumate,Luni monteaza baia pe motor si dupa aia in cursu sapt.il monteaza,mai este de lucru inca....
|
pana ti-a termina masina...nu oi mai fi prin orash :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning