![]() |
Re: Cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?
am gasit un citat foarte tare si cred ca locul lui e aici :arrow:
"True love doesn't come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly" - (Jason Jordan) |
Iinclinam a avea incredere in cei pe care nu-i cunoastem deoarece acestia nu ne-au deceptionat niciodata... samuel johnson:arrow:
|
treaba e complicata.un om fara principii nu prea are sanse sa aibe norocul asta.
chiar ieri am discutat despre ceva asemanator cu prietenul meu drag.oamenii care nu au niste principii,nu au puncte sigure dupa care sa se ghideze.adica daca nu stii ce anume NU vrei,nu ai cum sa iti dai seama ce anume te multumeste si te face fericit. well...daca deja ai luat suficiente suturi,incit sa iti dai seama de sumedenia aia de trasaturi umane ,care te scot din minti si deja in mare stii ce anume te atrage,mai tre sa ai si norocul ala ca sa intilnesti un om,care are mai mult decit una din aceste trasaturi, sa te mai si accepte si sa fie suficient de inteligent,hotarit/a sa vrea sa ramina cu tine.... deci,daca v-i s-a intimplat asta,numai odata in viata,intelegeti ca e un miracol si macar incercati sa nu va bateti joc de oamenii astia.nu zic sa trageti pana dupa orice limita rationala,doar pana ce simtiti ca ati facut tot ce va sta in putinta ca relatia sa mearga...ca altfel o sa regretati si nu exista dusman mai suparator decit cel pe care il vezi dimineata in oglinda.(traducere libera : e vb d constiinta impacata sau neimpacata) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu-ti dai:)
|
Quote:
Tu asa te comporti in societate ? Ca asa este si forumul asta , o comunitate de oameni care DISCUTA nu intra pur si simplu intr-un topic si dau un raspuns d-asta total lipsit de imaginatie , mai bine zis pe un argou de cartier " sictirit" auzi ...cica "nu-ti dai" :rolleyes2 sincer ...CE "nu-ti dai ?" Sunt 129381938129312 de intelesuri la nu-ti dai , te rog frumos daca tot vrei sa postezi un raspuns pe acest forum indiferent ca este despre : masini/sex/barbati etc , argumenteaza-l si tu daca tot te dai asa de "destept/a" ca nu stiu daca esti fata sau baiat . Ok? :shock: |
scurt off-topic : @MillionDollarBaby .. nu fi rea. ca inca e noua pe forum si are timp sa invete, cum au facut si altele. si cum ii explica multi ce sa faca pana la urma se va confirma sau va disparea.
si on-topic, zic ca nu prea ai cum sa iti dai seama ca ti-ai gasit jumatateaa. ca desi la momentul respectiv, poate totul e perfect, dar amandoi trebuie sa evolueze cam in acelasi ritm si in aceasi directie. deci ... eu zic ca e o loterie. daca ai noroc iese bine. |
Quote:
REA = Insusiri negative,atitudine neprietenoasa,atitudine incorecta si necinstita. :arrow: :???: Daca ai da back putin si te-ai uita la subiectul "Ce vor barbatii " sa vezi cata lume ii explica ce si cum , si ea sau el ce o fii , NU INTELEGE si se contrazice cu toata lumea , ai realiza si tu de ce i-am facut o observatie ;) Este un forum care s-a realizat pe baza comunicarii si a argumentarii nu este un forum de jucat ping-pong sau alte chestii unde zici : bravo , ce faci , buna s.s.m.d.p la fiecare topic care il gasesti de postat aiurea. Sunt multe persoane care intra aici , capitolul Regulament nu exista in peisajul lor de FoxKids.ro si in loc sa aprecieze faptul ca multi incearca sa explice si sa le dea sfaturi ei ce fac ? Isi bat joc si se considera tot aia mai mari si mai tari ...:D Sunt oameni aici foarte multi /maturi si trecuti prin viata care nu explica cu rautate ca nu au de ce . Daca nu ne-ar mai explica una alta cineva cum am invata ? Iar a fii rau ...orice persoana de pe lumea asta mare / mica cum o fii ea are un gram de rautate in el/ea ;) |
pentru un post bun există un topic bun,
pentru un raspuns bun există un topic bun pentru o intrebare exista un raspuns tot pe un topic Iar pentru restul EXISTĂ P.M. noul serviciul privat messages prin care īţi poţi clarifica orice situaţie. Mulţumesc!!! Şi apelaţi cu īncredere, restul devine pe cīt de offtopic pe cīt de stresant;) |
cum i`ti dai seama?....
esti fericit, te trezesti cu zambetul pe buze dimineatza si nu stii dc cand te duci la munca/scoala zambesti la colegi si ei se uita crucis la tine ca nu stiu dc cand vrei sa dormi nu te mai ia somnul, si tu esti tot cu zambetul pe buze si nu stii dc cand vorbesti cu lumea uiti ce aveai de spus si tot ranjit esti de te cred baietii senil....si tot nu stii dc si cand te hotarasti "sa`i ceri prietenia" ea te refuza si`ti dai seama dc :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning