Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

CeReS 23-05-04 23:42

Andrei, taxele ptr parcare sunt 10 000 masina/ ora numai in timpul zilei (tarifele din oras ) si probabil daca kiar face asa o va ocupa pe toata adica si in centru nu numai pe margini si nu se mai poate face NIMIC in parcare
poate de la toamna ca nu o sa puna taxe si iarna :P

Psycho 24-05-04 01:46

frateee stii cum se invarte Imprezza ... pfffff in port ... i`a dat ceres de am ramas cracanat .. super piesaaaa .. se invartea pur si simplu pe loc :)) ... erau nush daca stiti dacia aia cu muzica ( cei care vin in port o stiu .. o dacie galbena cu muzica pe ea belea )tipii din ea au oprit muzica si s`a auzit .. de fapt s`au auzit in cor 3 inshi : MAMAAAA sa`mi bag pul@

CeReS 24-05-04 15:00

loool
si poate multe alte kestii :lol:

Ursu-=X-Team=- 24-05-04 15:47

unde se invarte ba frate ca io nu am vazut nici un subaru pe acolo.. E unu care scrie mic cnc .. da o tura si pleaca... Si mi se pare mie ca are si niste impresii in cap:)) acum daca esti tu ala Ceres. Asta e.:P Dai o bere sa te cred ca nu e asa

CeReS 24-05-04 22:10

eu sunt ala
iar kestia cu impresiile... fiecare crede ce vrea
cand vin si nu e nimeni cunoscut ce ai vrea sa fac ???? sa stau in masina si sa sparg seminte singur ???

X-Ray-Eyes 24-05-04 23:07

Tipu e super de treaba URSULE , stai calm si nu se plimba ca impresaru si sparge seminte .. de fiecare data cand pleaca din port o arde pe stradutza 1-a si a-2a ...
Si ii fuge masina destul de rau ... !!!
Am simtzit-o si eu pe pielea la Astra mea !!!
:peace:

dogarel 25-05-04 08:07

Pt. CeReS: Se zice Imprezar :D. Eu nu-l cunosc personal dar cam asa procedez si eu atata timp cat nu cunosc pe nimeni acolo. Ma invart putin si ii dau un cox scurt pe straduta. Si cam atat. Poate ne-om baga in seama si noi :D :roll:

dogarel 25-05-04 09:13

CeReS sper sa nu te deranjeze gluma mea. Daca da imi cer scuze deja :D

CeReS 25-05-04 12:16

nu are de ce sa ma deranjeze
nu inteleg gluma lui URS (ce ar trebui sa fac cand nu stiu pe nimeni acolo)
din cei care posteaza pe 4tuning nu il cunosc decat pe Psycho si pe X-Ray
restul nici nu prea stiu ce masini au (in afara de 2-3 de la X-team)
daca vreti puteti sa va bagati in seama cu mine ca nu sunt asa \"impresar\"
parerea mea :))

X-Ray-Eyes 26-05-04 00:24

Ai trecut in seara asta pe langa mine si pe langa BUT la Policlinica 2 in fata ...
Ce iti \" horcaie\" tobele ..
A racit Subaru ?

dogarel 26-05-04 10:15

Au nervi ca merge prea incet :D

Ursu-=X-Team=- 26-05-04 15:49

Stai ma ca m-ati inteles gresit .. Mi sa parut ..nu am spus clar ca esti .Pielea mea..nu te ataca ca nu am nimik cu tine.. si aseara erai in port.. cind am venit .io si cazuze aia cu sielo de pe bordura. Am tot stat sa vad daca faci ceva:)) ca sunt curios ca te lauda lumea:PP Nu ma faci si pe mine o tura???:)) deja intru in bagare de seama:))

CeReS 26-05-04 19:52

sigur ursule da' cum am mai zis eu nu va cunosc asa ca tre sa vi tu la mine
Andrei eu nu am impresia ca \"horcaie\" si nu te-am vazut cand ai trecut pe langa mine
iar cerculete imi bag poola in ele ca nu mai fac ca deja mi-am futut gumele

Psycho 27-05-04 00:46

hahahaha horcaie suabruu .. hahaha ceres de ce mintzi .. am vazut eu cum isi tragea nasu .. subaru al tau dupa ce l`ai ametzit in port in seara aia :D am vazut cum facea din faruri .. k la messenger 8} hahaahh de ce zicetzi mah k e impresar k nu e impresar .. impresari sunt aia care nu le ajungi la nas ... el e un baiat de nota 10 cu o mashina de nota 11 +

X-Ray-Eyes 27-05-04 02:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
Andrei eu nu am impresia ca \"horcaie\" si nu te-am vazut cand ai trecut pe langa mine
iar cerculete imi bag poola in ele ca nu mai fac ca deja mi-am futut gumele

LoL
Nu am trecut pe langa tine ... eu stateam si tu ai trecut pe langa noi ...
Si ... horcaie misto ... :peace:
Pai nici nu are rost .. daca vrei sa faci cerculete sa te simtzi tu bine si sa te filmeze cineva , te duci intr-un peco ( petrom - campus este recomandabil ca ai cum sa te tirezi repede :peace: ) si ii dai pe pavaj ... si nu se phoote nimik ...
Eu acolo am boala sa o invart ... si mai am un prieten cu un BMW care tot acolo o \" articuleaza\" , pana ies femeile alea din peco ... si dupa aceea ne cotim ...
Si saptamana asta potzi sa ii dai normal (eu asta o sa fac !!! si te invit la niste piruete ) in peco .. ptr ca nu e nici un gabor prin oras !!! Stau ca sclavii in intersectii sau sunt in Mamaia la pazit oile alea din Guvern , parlament si capatzanile din alte tzari ...
Deci hai fratzilor sa ardem niste liniutze cat sunt astia ocupatzi !!!
:peace: :twisted: :peace:

Psycho 27-05-04 08:12

x ray .. frate vreau si eu cerculetzeee cand unde cum ... zi si mie sau da`mi si mie un PM ... nu pul@ mea .. un private :D

CeReS 27-05-04 11:32

o sa vin daca stiu cand

dogarel 27-05-04 17:33

Mai luati cu voi un biet suflet sarman? Sa va cunosc si eu si sa vad ce pot sa faca niste \"bestiutze\". Plsplsplspls :oops: :cry:

Psycho 29-05-04 10:49

bai i oam un lamborghini daiblo d`ala care se face cu mine ?? pe 10 $ ... banu jos ... e d`ala care`l dai in spate si mere singur .. da mi l`a arestat mama k faceam bahouse cu el prin casa .. :) sa vad daca`l ciordeles :)

HaZArD 29-05-04 14:04

ceres tata d c ti-ai luat masina aia????azi-noapte am avut drum comun de la bulevard pana pe la cafe d'art si sa mor dc am auzit ceva din toba aia fitzoasa a ta(pp ca tu esti singurul din cta cu impreza nu?).doar dupa ce i-ai gasit pe aia cu motoarele si cu celalalt impreza(cu nr de B) te-ai luat si tu dupa ei.dc tot ai luat-o degeaba doneaz-o si tu la altii care nu-si bat joc de ea:)))

CeReS 29-05-04 14:32

nu am inteles nimic din postul tau
fi mai coerent
intai zici ca sunt singurul cu Impreza , pe urma ca m-am intalnit cu celalalt cu Impreza
si ce vrei sa zici cu toba fitzoasa nu inteleg
PS: ai o SuperNova verde ?

Nesanatosu 29-05-04 14:54

pai cine te-a pus sa-ti iei Impreza...De acum de fiecare data cand vezi pe cineva pe sosea ai obligatia sa-ti rupi motorul in doua ca sa arati ,la lume'' ce poate se faca....poate si vreo doua cerculete in intersectie la semafor :D

HaZArD 29-05-04 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Nesanatosu\"
...De acum de fiecare data cand vezi pe cineva pe sosea ai obligatia sa-ti rupi motorul in doua ca sa arati ,la lume'' ce poate se faca....poate si vreo doua cerculete in intersectie la semafor :D

Nu ma refeream nici la rupt motorul, nici la cerculetze, ma refeream la faptul ca probabil \"termini psihic\" motorul ala dc tot schimbi la 2000-2500 vitezele pe masinutza aia:))

P.S. n-am SuperNova verde

Nesanatosu 29-05-04 20:16

asa ca ori mergi cu 150 in parcare ori cu I cu 60 :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 30-05-04 13:46

Voi nu suntetzi normali ...
Ca ce chestie sa rupa omu masina ? E castigata la capace de bere si nu plateste nici o reparatzie ptr ca cei de la berea respectiva i-au oferit si casco full pe 10 ani + inca 1 masina daca se strica aia ?
Ce ar insemna ca toti cei care au cu ce sa se invarta sau sa coxeze prin orash sa se opreasca si sa rupa masinile in intersectie si dupa aceea sa fuga ? Voi nu suntetzi normali sa mor eu ...
Omu' merge cum vrea el si vreau sa zic ca Vineri seara am facut Eu + CeReS + BMW M3 un bahaos in oras din Port pana la No Limit de i-am speriat pe toti de pe \"traseu \" ...
Ieseau de prin baruri cu tot cu scaune ca nu stiau ce se aude , cand treceam pe langa ei cu 140-150 prin oras nu mai stiau pe unde sa fuga sa traga dreapta sau sa opreasca masina ca de luat la 13-14 nu s-a luat nimeni ...
He he he !!!

P.S. : cea mai tare faza care am vazut-o saptamana asta ... la iesire din Cta spre Ovidiu un pensionar pe la 60-65 de ani s-a luat la 13-14 cu mine cu un Espero ... credea ca are vreun avion probabil ... si dupa ce am mers cum putea masina lui sa traga pana in a 3-a cand eram amandoi unul langa altul in paralel ( chipurile si masina mea tragea la fel ca a lui ) i-am zambit ( in a 3-a , aproape de 4500 ture ) si am bagat copita pana la fund si am zbughit-o de langa el ... si m-am dus pana in Ovidiu la blana ... si acolo am mers incet , la 50 pana cand a ajuns tipul langa mine ... si coincidentza ... mergea exact unde mergeam si eu .. la un Vopsitor ... si bineinteles tipul curios m-a intrebat .. : Dar ce s-a intamplat cu masina de a plecat asha dintr-o data ? \"
:lol: - Si i-am ridicat capota .. ce credetzi ca a zis ? \" pai si al meu e la fel ... numai ca nu am capacul asta asha ca la tine ( cel de la admisie ) !!! \" Ha ha ha ... I-am spus ... da e la fel .. numai ca al meu e de 2000 , al d-vstra e de 1500 , si am de 2 ori mai multzi cai decat d-vstra sub capota ... si radea si sheful de acolo de la service de era pe jos ... Moshu' mi-a arata motorul de 1500 16v ... :twisted:

BTW : Datzi jos melodia lui Dj Tiesto - Adagio For Strings ... e super misto ... mie imi place la nebunie ...

Si sa revenim ... Nu te obliga nimeni sa iti rupi masina de fiecare data cnd iesi cu ea din garaj ...
Saptamana trecuta m-a mai \" oprit\" unu la semafor ( sa se dea el coco la pasarica lui in dreapta ) ca hai sa facem o liniutza ca am auzit asha si pe dincolo .. si i-am zis ca nu am chef .. daca vrea liniutza sa puna 300 cocoshatzi jos si o dam ... ca macar sa avem un folos ... alfel nu .. si am plecat linistit de la semafor , iar el a facut stanga ...
:wink:

CeReS 30-05-04 13:51

HaZArD tata, nu ai ce face si te iei de oameni ?
dupa parerea ta ar trebui sa merg nu 4000 rpm intr-a 2-a cand ma plimb pe Tomis (ca sa merg cu 50-60 /h ?
nu sunt la raliuri , sunt in centrul Constantei :cry: si ies sa ma plimb nu sa impresionez pe nimeni

ct77pia 30-05-04 18:19

pai stiu 2 una in basarabi fiatul 650 tip vechi e de vinzare ala cu jenti de bmw si mai stiu unu superb in brasov galbem super intretinuta inmatriculata la 100 de euroi. am vrut sa o iau dar am ramas fara placute de frina la masina si a trebuit sa mi le iau dar ma duc peste 2 sapt la munte si cred ca o iau . am mai avut una in buc era super haioasa ii pusesem folie cas de 6 mil etc si pe masina dadusem 50 de para(1,5 mil)

Psycho 31-05-04 00:04

x ray da aia n`au camere in peco .. adik dupa aia sa ai vre`o belea .. in seara asta mergea ... facut super show .. io m`am dat in parcare la rex de m`am saturat .. m`am invartit in cele mai mari baltoci :p sau baltoace :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Psycho 31-05-04 08:41

pffffffff x ray stii unde m`am dat aseara si a fost super piesa .. in fatza la acvariu pe ... marmura aia sau ce pisda masii e .. vai de capu meu cum ... e ... si m`am mai dat apoi in nishte baltoci in parcare la rex :D

Psycho 31-05-04 09:05

hazard frate .. ai grija cum vb .. k nu se stie ... cand treci pe trecere .. s`ar putea sa te calce o mashina neagra cu geamuri fumurii :D .... n`ai tu treaba cu ceres .. frate .. sa stii k mashina aia face multe .. dar de ce sa o strice .. si cand spun k face multe mashina .. nu mint .. si shoferu `face mai multe k mashina :D ... si spun k am vazut si am simtzit pe cocoasha mea ..a sa k .. respekt !! ..

ps. ceres .. frige`o`n cerculetze in fatza la cazino` in port acolo la acvariu .. inebuneshti :)

HaZArD 31-05-04 13:02

Quote:

grija cum vb .. k nu se stie ... cand treci pe trecere .. s`ar putea sa te calce o mashina neagra cu geamuri fumurii .... n`ai tu treaba cu ceres .. frate
:)mie imi place sa vad cum luati voi romanii foc cand le arunci pastila:))masina care o sa ma calce e cumva o Volga neagra cu numar mic?:)))))))\"treaba\" n-am cu ceres si cu nimeni altcineva de pe aici, imi rezolv \"treburile\" singur in general.Da tu d c il \"perii\" asa pe ceres?visezi cumva la o plimbare cu impreza?:))))))))).Dc avea o dacie amarata nu-i asa ca nu-l bagai in seama???Asa e cu majoritatea romanilor de fapt, se ierarhizeaza singuri in functie de posibilitati si asteapta sa le pice si lor ceva din cer, ca singuri nu prea is in stare de nimic.

P.S. asta era pastila nr.2...

Psycho 31-05-04 15:37

stai calm frate k aia care au o harca de dacie si aia sunt oameni .. asa k nu ma atak .. deja m`am saturat de oameni d`astia care ei stiu una si alta cat in luma si stele si k fac .. si impresarii ( nu zic de tine ) asa .. am o groaza de exemple stai calm .. si plimbare cu subaru a fost deja facuta asa k stai calm ... daca la asta crezi k visam ... si iti spun eu k mashina poate multe ..

\" Asa e cu majoritatea romanilor de fapt, se ierarhizeaza singuri in functie de posibilitati si asteapta sa le pice si lor ceva din cer, ca singuri nu prea is in stare de nimic. \"

mai sus te caracterizai sau ce ??

dogarel 31-05-04 19:24

Da' mai HO bre oameni buni!!! V-a luat dragul de scandal? V-a dat asta mic foc? Mai bine va asezati la linie si va varsatzi acolo naduful :D :D

Psycho 31-05-04 23:56

cu cine sa ma cert frate .. nu imi pun capu` ... stii ce se zice nuh .. nu te pune cu prostu k are mintea odihnita .. dar .. deja ma deranjeaza afirmatii de genu .. frate daca aveam eu mashian aia ce faceam cu ea ..

dar :

1 nu ai carnet

2 . ai mashina da nu faci nimik cu ea

ce vrei sa fac ... nu`mi bat capu` ....

toti sunt indieni .. toti sunt mari si tari .. toti fac si dreg .. toti rup mashian in port .. vorba vine .. k toti vin si se uita cu semintze si suc .. asa k .. n`am cu cine sa ma cer t.. dar afirmatii de genu asta .. ma deranjeaza .. la fel si cu cei care afirmau despre noi ( X - T eam ) k facem curse pe mii de dolari ... k avem cele mai performante mashini din constanzta .. asa k ...

No Comment !!!

HaZArD 01-06-04 18:29

Psycho tata mai usor ca o sa explodezi:)E doar internet, ce nu intelegi???E ffff multa katerinka, si nu mai lua totul asa in serios, fii si tu mai relaxat:)(ca noi astia prostii).N-am zis ca dc as avea eu masina aia ce asa face, si nici roman nu sunt.

P.S. dc tot ai adus vorba de port...mergeam si eu des pe acolo si imi rupeam masina, inainte sa se umple cu carute cu prosti, (un VW Transporter alb 1.9 diesel care rupea o gramada de dacii iti zice ceva?:), dar vremurile se schimba, taranii vin la oras etc..

X-Ray-Eyes 02-06-04 01:06

Am si eu o rugaminte ...
Opritzi scandalul si divergentele aici ?
Mersi.
Va urez de acum in colo o \" conversatie \" cat mai calma si placutaa ca doar aveti aceleashi pasiuni nu ?
8)

Psycho 02-06-04 10:22

hmzzzzzz 1.9 zici ... o dibitza ... s`ar putea sa te stiu ...

X-ray pasiunea mea e fetele frumoase :p

HaZArD 02-06-04 11:14

aaaa.....si am uitat ce era mai important apropos de port:nush dc ati aflat dar ati fost \"filati\" (si voi si restul de pe acolo) de baieti care erau aparent normali.am aflat asta dupa ce i-am cunoscut intr-o seara si s-au imbatat crita si au inceput sa dea din casa.de atunci nu prea am mai dat pe acolo, decat ocazional cu fomeia la \"ascultat\" valuri:)))))

X-Ray-Eyes 02-06-04 11:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HaZArD\"
aaaa.....si am uitat ce era mai important apropos de port:nush dc ati aflat dar ati fost \"filati\" (si voi si restul de pe acolo) de baieti care erau aparent normali.am aflat asta dupa ce i-am cunoscut intr-o seara si s-au imbatat crita si au inceput sa dea din casa.de atunci nu prea am mai dat pe acolo, decat ocazional cu fomeia la \"ascultat\" valuri:)))))

Poate ne impartashesti si noua din bogata ta cunostiintza...
Asta daca vrei bineinteles ...
Cam ce *** se vb despre unii , despre altzii ... ca se mananca cu ceaunele ...
Iti zic eu ca daca gheza nu te-a ginit la momentul respectiv , dupa aceea poate sa te Sugus ... Nu exicta dovezi ... iar ca sa existe dovezi trebuie sa fie un procuror de fata cand se filmeaza ... so Chill ... Aaaaaaaaight ???

Ciorapel 02-06-04 13:08

X-ray ... sa vada si oq meu .. :D

X-ray .. cand ne intalnim si noi in prt ca sa iti vad si eu supermasina cu 2 motoare si sa fac si eu o poza (cre` ca nu te superi) .. ca sa am amintire ... da si tu un reply !

All times are GMT +2. The time now is 20:40.

- Copyright 2026 4Tuning