![]() |
undeva itre 7 si 9 in general..dar daca stau sa ma concentrez ajung pe la 6....am nimerit de cateva ori si 5 si ceva...cel mia mic a fost la pleasenala....525.....si am mai avut 555,53,56....
speedosule...zi-mi si mie cum esti class c?k si eu sutn dar nu stiu cum... :lol: |
Re:
Quote:
eu habar nu am |
are careva idee cati bani scot dk vand civicu?
|
in jur de 22000...ea stock e 18500.....akum problema e k nu poti sa o vinzi fara sa mai ai cel putin o masina.... :evil:
|
my first 50 bucks :D pana i`am dat de cap a fost mai greu
|
Re:
Quote:
:x :x :x :x |
ce circuit recomandati??pt civic...am cam 200cp :oops:
|
cum dau nos ?
|
sageata dreapta ;)
|
Re:
Quote:
eu cu aproape 600 cai tot akolo ma dau k sa fac bani de charger :D |
1 Attachment(s)
io am scos timpu` cel mai bun 0.671
|
1 Attachment(s)
i`m da big bad madafaka !! 0.576
|
bun...eu am scos 0.519 :D
dar nu tre sa bagam cel mai bun timp d reactie... ci sa ajungem sa modificam la maxim un viper :P |
daca se poate as vrea sa intru shi io in MR Romania....deocamdata sunt in team Carmex ...cu nick`u dopeman ....strang bani pt un lancer :D
|
Pazea ca am user :D
|
EvLSant0s ...baga`ma shi pe mine in team ...vezi ca am dat request....am useru dopeman ...shi vreo 504 CP pe o civic
|
se rezolva, scuze .. am fost ocupat cu .. niste chestii .. se vad in semnatura mea ..
|
Re:
Quote:
in loc de 800 la 3 curse .. castigi 1200 la 3 curse .. ;) |
eu iar mi-o iau in mufa...
ca astia pleaca cu vreo 4 secunde inaintea mea..si la fiecare cursa tre sa dau un sfert din butelie :cry: 502 cai acum :P |
e nasoala faza sa te dai la amatori cu o gramada de cai ....mi`am bagat bracket 11.05 ...shi spre sfarshitu cursei tre sa franez....
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un screenshot la timp...
e destul de bunicel.. |
1 Attachment(s)
alt timp
|
1 Attachment(s)
si alt timp :shock:
|
1 Attachment(s)
:yikes:
|
Re:
Quote:
la amateur ii fac din 1a, pe cand la sport e mai greu |
hai mah santos....cat dureaza sa intri si sa dai accept sa intru shi io o data in echipa....mai mult de 5 min nu dureaza :D
|
Am 570 hp si la dyno 495
CAre stie .....care e mai avantajos turbo sau superchargers Vad ca e ceva mai ieftin superchargers |
Re:
Quote:
mai tre` sa dai si tu ... STIAI ?! |
am dat shi io ...acum alta belea ...mi`am luat charger...cand ai timp ...mai da`i un accept
|
UFF a iesit din echipa?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
k dk da.... mama mama :D |
ok... te mai astept la o linie :lol:
|
am scos si yo acum cel mai bun timp de reactie... :lol: :lol: 0.533....ce minune :lol:
p.s.ce bracket sa pun la turbo tom? am masina pe la 190 cp...k am inceput iar...k se stricase...si nu mai aveam bani sa o fac :( |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
:shock: :shock: :shock:
Marfa wallpaperu cu impreza :lol: |
bagati ma si pe mine in team user alexutzzz civic de 500cp
|
ce pistoane recomandati??
p.s.nu am turbo |
nu va bagati turbo... ca eu mi-am bagat si acum trebuie sa-mi resetez toata masina :cry: :cry: :cry:
mai bine cumparati superchargere ca sunt foarte bune asa ca... back to basics... :oops: |
pai superchargerul ofera mai putina putere decat turbo in joc..asa cred...
p.s.si la supercharger trebuiesc pistoane cu compresie scazuta? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning