![]() |
Re: Pareri despre 4Tuning Festival
Un mare plus pt invitati, in special pt Niki, care mi s-a parut ca a facut drifturi mai frumoase chiar si decat Tengu... fara suparare. Bine, din punctul meu de vedere, i-as pune pe amandoi pe locul 1, fiindca diferenta intre ei a fost de la stilul de condus si de la masini. M3-ul si Ono au facut show superb, iar KNS a fost cam peste HAI, cel putin duminica :p
Minusuri ar fi cateva: BGS-ul prea agresiv (intru in zona pt presa si nu pot sa ma duc la VIP "ca nu vrea muschiul lui" si "sa vin cu Gratzian de mana" ca el nu ma lasa, desi abea inchisesem telefonul cu Gratzian), sunetul slab (nici nu se auzea Gratzian la microfon), iar zonele destinate vizitatorilor pt drift cam aiurea... zona VIP ocupa toata partea de la poarta principala, dar efectiv ocupa mult spatiu degeaba. Ar fi avut loc mult mai multi oameni acolo, iar zona VIP sa fii fost pusa unde era Ambulanta, ca oricum nu avea nevoie de foarte mult spatiu. Alt minus a fost organizarea corturilor, unde mi s-a parut o debandada totala si prea putine firme cu accesorii. Pe viitor ar fii mai bine sa existe multe firme cu diverse accesorii, ca unii vizitatori sa-si poata cumpara cate ceva... Ca exemplu: standul Momo era foarte mic, comparativ cu cate produse ar fii putut sa expuna, pe cand alte standuri cu 3 led-uri si o alarma aveau un spatiu dublu pe care il tineau aproape gol. Am ramas masca cand am vazut cine a castigat concursul de drift... ma abtin de la comentarii, dar cum a mai zis cineva mai sus, huiduielile publicului nu au insemnat nimic? :lol: Pauzele intre drift-uri destul de mari si nu s-a putut face diferenta intre demonstratii si competitia efectiva... Legat de fetele "dezbracate", a fost totusi mai bine decat la evenimentele anterioare... chiar am avut cum sa vad masinile de data asta :lol: "Noroc" cu frigul :) Nu generalizez, dar in alte dati erau unele fete care efectiv se aruncau pe masini, nici nu aveai loc sa faci o poza, sa vezi un far... de motor nu mai vorbesc. |
Joy, desi ti se pare ciudat, sunt unii barbati care sunt multumiti de ce au acasa si nu ii intereseaza decat masina in sine.
Ok? Nu trebuie sa spui ca lumea este automat GAY sau misogin (cu toate ca nu vad unde e misoginie) ca nu vrea sa vada o gagica stand calare pe masina. Daca era vorba sa fim misogini spuneam ca nu avea ce cauta Niki la drift si nicio femeie la expo (nici ca hostess, nici ca vizitatoare). |
"Am ramas masca cand am vazut cine a castigat concursul de drift... ma abtin de la comentarii, dar cum a mai zis cineva mai sus, huiduielile publicului nu au insemnat nimic?"
asa li sa parut lor frumos,nu conteaza cine a castigat ca oricine ar fi castigat tot cu huaaaa sar fi ales-MENTALITATE TIPIC ROMANEASCA uitate la poze atunci cand trece prin fata lor toti fluieraturi e ...bravo,etc cand a fost la premiere ia mancat invidia..... in fine asteptam urmatoru eveniment |
Nu la invidie m-am referit... ci la faptul ca nu merita. Cel putin, nu dupa parerea mea. Si se pare ca nici dupa parerea publicului nu merita, toti au ramas masca cand au vazut unde se duce cupa.
Si nu oricine s-ar fii ales tot cu hiuduieli... daca merita, bravo lui, dar nu a meritat... |
" voi va plangeti de femei ca nu au fost???Eu cred ca daca ai o masina buna...n-ai nevoie de o tanti in chiloti care sa ti se intinda pe capota...idea cred ca e sa se promoveze o cultura ceva mai avansata nu chestia asta ..ca daca o tineti asa in curand cei carora care chiar le plac masinile nu o sa mai vina fiinca sincer nu merita sa dai bani sa vezi masini si in schimb sa ai impresia ca esti la o prezentare de lenjerie intima...Mie mi-ar fi fost rusine in locul tipelor daca as fi vazut ce facea Miki sau Niki cum o chema...Se vedea ca era din strainatate fiindca deh ..romancele faceau ce stiau ele mai bine...sa pozeze si... "
asta mi se pare ca deja jignire! nu am zis ca nu exista barbatii care sunt multumiti de ceea ce au acasa si nici nu mi se pare ciudat :p dar deja ne face ... p fata! eu nu am stat sa pozez pt vreo masina, dar totusi fetele care au inghetat de frig acolo, doar ca sa va trezeasca putin interes (pt masina binenteles), nu cred ca merita aprecieri de genul asta! si totusi sunt curioasa daca totusi e primul post sau e doar un cont nou pt o parere fara consecinte... oare? |
Omul a spus un adevar. Momentan nu este nicio femeie care sa stie ce face Niki si stiu doar sa pozeze...
De parca v-ar fi facut femei usoare... |
"romancele faceau ce stiau ele mai bine...sa pozeze si... "
nu literal... dar la asta se refera |
N-a zis ce, n-ai de unde sa stii ce vroia sa zica. Putea sa zica foarte usor: sa gateasca, sa atraga publicul prin formele lor, sa nasca copii si cate alte mii de idei mai puteau fi...
Cu asta am terminat-o cu offtopicul pe aici. Daca vrei sa continuam discutia, gasesti id-u' pe profilul userului meu. Pa pa. |
Quote:
Vedeti acest post si acesta . Felicitari McMate |
Quote:
Si exact ce ziceam mai sus, nu s-a facut o distinctie intre concurs si free-style/demonstratii. Plus ca in program finala trebuia sa fie duminica...parca asa tin minte si asa am crezut. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Pareri despre 4TuningFESTIVAL
Ma scuzi.
|
eu asa cred
|
si eu cred ca ar fi cazul sa o lasati moale cu afirmatii de genul.
reveniti la pareri despre festival nu la vietile voastre personale/doctrine/gandiri/trairi ok ? |
A fost superrrrr !:-) Intotdeauna se poate si mai bine, dar a fost destul de tare !
|
Quote:
La Festival a fost ok. Ca deobicei, se poate si mai bine, dar speram ca in 2009 sa se rezolve toate micile bubite. :) |
Quote:
intreb si eu, ca nu inteleg in ce masura ne cerem unii altora socoteala pe asa ton... |
Quote:
Quote:
Ma bucur ca mai e cineva care gandeste asa...plus ca eu sunt exact de partea opusa ca sa zic asa...vreau sa VINA TIPE cat mai multe dar care sa aiba ocupatii diverse in domeniul auto nu doar sa pozeze, ca doar sunt si ele capabila...si cred ca am mai zis oricum sunt fata dar am tipi pentru care as garanta ca citez... sunt multumiti de ce au acasa si nu ii intereseaza decat masina in sine la un show ca asta! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
@ berbeaca:
la fel am zis si eu "nu merita", dar citeste mai atenta ce s-a postat despre punctare si evolutia la drift. Duminica a fost "free", s-au dat doar pt show, nu pt cupa. Finala s-a dat sambata (cand eu nu am fost din pacate) si probabil atunci a evoluat mai bine decat restul, la probele respective. esti prea agresiva, las-o mai usor... ne dam in cap unii altora pt cativa care strigau "uite *****"? Asta e Romania, trebuie sa o acceptam, e tara noastra... |
Combativa asta mica :D
Imi place. Zi-le tu fata :) |
Quote:
Quote:
|
parerea mea e ca a fost drift cat sa te saturi de vazut ...la un moment dat te plictiseai si plecai ... un show care a fost gandit mai mult pentru KOE....si asta nu se intampla in fiecare zi ....
|
http://www.motostyling.hu/c61/extrem...sulasi-verseny
asa fac vecini nostri un festival de tuning si accelerare; e doar o idee dar cred ca am satisface dorintele fiecarui vizitator :) |
EIII...MA SUPARA TARE LUCRUL CA NOI AEROGRAFISTI AM FOST DEGEABA ACOLO...VAD ,CA AICI IN COMENTARII(IN AFARA DE 150,CINE-I TOT AEROGRAFIST),NU SPUNE NIMENI NICI O PARERE,DESPRE MUNCA NOASTRA..:sad:
ADICA PENTRU VOI ,CEI ATI SPUS PARERILE VOASTRE AICI ,NU PREA CONTEAZA ARTA RESPECTIVA....SORRY SI IMI PARE RAU CA ASA ESTE,SI MII DE SCUZE ,PENTRU CEI CARE TOTUSI GINDESC ALTFEL,DAR AU UITAT SA SCRIE MACAR UN CUVINT DESPRE ARTA NOASTRA... SI TOTUSI MULTUMIM LUI Gratzian ,PENTRU INVITATIE ,SI SPER CA REUSIM SA ATRAGEM ATENTIA VIZITATORILOR CIT MAI BINE,IN URMATOARELE ORGANIZATII.. |
Quote:
Restul au salivat la pussy pe acolo nu ai vazut ca erau numai dare de bale pe jos... Data viitoare faceti airbrush pe sani sa vezi cum va salveaza numai mopul de balele alora. |
bine zis bluey la partea cu balitul, se pare ca e sport national la show-uri, saloane, etc... :)
|
Quote:
Vai, ce măgăroi pot fi uneori! Dar să ştiţi că sunt un măgăroi plin de afecţiune, respect şi apreciere obiectivă. |
1 Attachment(s)
Ahh si pt domnul aerograf... O poza atat am apucat sa vad... Nu am nicio scuza pt dezinteresul meu pt aerografie... Am vazut si am plecat cam asta e tot ce pot sa zic... Nici timpul nu mi-a permis sa ma uit cu atentie, dar apreciez munca voastra...
|
Ahh si pt domnul aerograf... :) munca voastra e o arta pe care "multi vede putini pricepe" eu unu' mi-as dori sa am o capota desenata de voi.Nissan-ul cu indieni a fost un fel de capodopera a masinilor desenate ,dar degeaba daca nu pricepe lumea ce inseamna unicat ce poate fi pe masina ta.Multi credeau ca e ca la ora de desen (adica usor si repede)dar meritati tot respectul publicului!!!
|
Si eu am trecut doar in fuga prin corturi desi imi plac foarte mult desenele de tipul asta,principala atractie pentru mine au fost drift-urile,sper sa veniti si data viitoare in alte circumstante,sunt sigur ca o sa atrageti mai multe priviri!
|
Quote:
se pare ca nikname-ul tau spune totul atat timp cat te contrazici de la o propozitie la alta deci prin deductie logica si tu te-ai uitat pe acolo dar prin nepasarea ta si necunoshtintza de cauza iti arunci si tu parerea ca un oricare altul la un asemenea stand nu o sa avem niciodata nevoie de femei care sa dezbrace sau sa faca alte chesti . pe o asemenea mashina (motocicleta) desenata eu nu as permite oricarei sa se intinde sa faca poza deoarece probabilitatea sa o zgarie e f mare si oricum acea mashina atrage priviri . pe langa acele mashini ce au fost expuse au fost un altfel de lucrari carora li se spune tabouri executate in timpul unui alt eveniment de genul; numit RAW, iar pe langa acele lucrari de la raw au fost lucrari care s-au executat live care nu prea ai ocazia sa vezi asa ceva doar la tv pe anumite programe unde iti dau ei sa vezi ce vor ei dar cu totul altceva e sa vezi live mai ales daca cat de cat "VEZI" . . "artistul e ochiul intr-o lume oarba" cea care nu atrage are nevoie de o femeie pe laga sa se stranga pushti de 15 ani sa faca poza si sa aiva material de .... acasa :lol: ceea ce facem noi ne reprezinta pe noi si publicul care il dorim e cel cunoscator care stie sa aprecieze ceea ce facem. din pacate sunt multi care doar vad , isi arunca cu parerea neavand nici o treaba . eu personal am intalnit multa lume la acest salon care era interesata si in cunoshtintza de cauza ceea ce facem. de aceea am ajuns si acolo pt ca cei la de 4 tuning pe langa ca apreciaza si cunosc si a fost ceva nou pt un asemenea salon . sper pe viitor sa mentinem aceasta colaborare . ms baieti :hug: deci aceea sunt oamenii pe care eu mi doresc ca si clienti .in rest poti sa iti mai arunci si cu parerea cat ai sa vrei pt ca oricum ceea ce spui tu e nul dupa cum recunoshteai mai sus |
eu am ramas masca la lucrarile ce erau inauntru in cort . alfa aia verde ursul..ma rog toate erau dementiale . voi ati dus la alt nivel airbrush-ul.
FELICITARI!!! |
va rog frumos sa va ponderati, sustineti-va parerile cu calm, nu castiga nimeni nimic daca va faceti unii pe altii albie de porci.
|
pai... acum am citit si eu pe aici...
pentru noi evenimentul dureaza inca o saptamana dupa ce se inchid portile multa lume, multe pareri multe lucruri bune, multe greseli dar duminica noapte, la spartul targului, obosit fiind, stateam la o vorba, in sfarsit cu tengu si l-am intrebat ce parere are despre ce am facut. eu, privind ansambul, obligat sa fac asta, nu am vazut sincer ce a fost la festivalul asta m-a socat cu parerea asta: "gratian, eu nu am vazut niciodata nicaieri masinile care au fost aici am auzit de ele, si doream sa le le vad, dar nu ma gandeam ca le vad in Romania... nu pot sa cred ca se poate asa ceva... daca as fi stiut, veneam oricum si fara sa ma dau, numai sa vad aceste masini pe care nu le-am putut vedea pana acum..." complimente in continuare, nu mai zic ca suna laudativ cu tengu puteti vorbi orcand, ca sa verificati. sunt curios, daca repereaza cineva masinile de exceptie care au fost si sunt curios, daca cineva apreciaza masinile din cluburi, in loc sa vaneze autocolante daca te pricepi, tu, x-le, spune 4-5 masini extraordinare de la 4TuningFESTIVAL... de greseli... multumim, le asteptam la [email protected] |
vad ca in loc sa admiram tot ce a fost la romexpo, mai multa cearta si jigniri.fratilor, evenimente din astea sunt rare si trebuie sa ne bucuram din plin ..indiferent ca unul a castigat pe merit sau nu.spectacolul e spectacol si trebuie apreciat...pt ca data viitoare o sa fie mai bine:)
|
4TuningFESTIVAL . . . hmm . . . a fost cel mai frumos show pe care l-am vazut la noi in tara . . .
Felicitari 4tuning si la cat mai multe astfel de reprezentatii ! |
au fost si bune si rele
incercam mereu sa fie mai multe bune decat rele |
OK SCRIU MAARE CA SA VAADA TOTI PE AICI PE CARE 'I-AM JIGNIT' IMI CER SCUZE TUTUROR , INDIFERENT CA NU O FAC VOIT..CA SA ZIC ASA SI CU ASTA AM INCHEIAT
BAFTA TUTUROR MAI DEPARTE |
nu ai jignit... sa o denumim lipsa de experienta in genul asta particular de comunicare on-line.
cat timp nu se aude vocea, si nu se vad mimica, gesturile, atitudinea, cuvintele pot capata conotatii ofensive fara sa fie intentionat. Mai multa ponderare ne scuteste de tensiuni multumesc. |
pareri despre 4tuningfestival.e o incantare de cate ori ajung.de ce?pentru ca 4tuning sunt cam singurii care organizeaza asa ceva,in fiecare an,incercand de fiecare data sa ofere ceva nou,s-a creat o comunitate ce se aduna de fiecare data,incercand sa treaca peste dispute,orgolii sau rivalitati.inca am odorizantul de anul trecut,nu ma lasa inima sa-l arunc.ok,exista greseli,exista probleme,insa trebuie sa ne gandim ca o mana de oameni incearca sa organizeze tot,scopul final fiind promovarea tuning-ului si a celor care traiesc pentru asa ceva
asadar:felicitari Gratzian & company si mai ales celor ce au raspuns la apel: Tengu si restul artistilor. abia astept show-ul de anul viitor.va pup :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning