![]() |
eu ti-as recomanda o super fata.... super frumaosa... de care sa te indragostesti adanc :) sa dupa 1 an de stat impreuna ea sa iti zica sa alegi ori ea ori tigarile :) aici o sa se vada cat gandesti... :) as alege fata p bune... tu?
|
haha santose nu esti normal... :) auzi remediu pt frumat : FEMEILE l0l :) au doamne santose nu esti pe creaca ta
|
santose ejti nebun RAU DE TOT.... :P :P ...da bine k poate as alege fata :P :P :lol:
|
da mah normal k as alege fata...sau mi-as lua o masina in care sa nu am scrumiere...sa fie full options (piele)...shi sa stau eventual numai in ea...k eu unu n-as fuma intr-o astfel de mashina :P :P :P
|
AZI 27 mai AM reusit cred k pentru prima oara de cand fumez... sa iau un suc in loc de tigari aveam 35 de mii in buzunar ... am ajuns la magazin si in loc de tigari am luat suc.... bun pana aici totul oke...
asta se intampla pe la 14:00.... acum la 16:38 sunt cu tzigara in gura... din cauza cui.... e de sex feminin.. :) |
Pai mah magnetule, tu daca fuemzi din cauza unei frumuseti precum Kitana, atunci cand te oftici si te enervezi ce draqu mai faci mah ?? Bagi in vena ???
|
lool...
auzi mah... sa-l pui sa alegi intre femeie shi tzigari... da-le dreq ca mai sunt shi altele bune care se lovesc shi nu tre sa te lashi de fumat pentru ele... :lol: treai sa zici shi tuh... sa aleaga intre o amshina.. acolo... un urs un ceva...c e ii place lui shi tzigari... |
nu mah \"magnetule\" cand ma \"phute\" una.... fumez mult... NU BAG NIMIK IN VENA.... ntz ntz ntz ntz...
|
bah \"magnetule\"...dk tu din cauza unei femei te apuci de fumat k mig-u ....inseamna k o sa ajungi de rau !! :D :peace:
|
ba voi intelegeti mai greu decat n0namee :) :) :twisted: , nu m-am apucat de fumat din cauza uneia , fumez mult cand ma enrveaza una , atat :) k?
|
lolz :lol: :lol: :lol: ...parerea mea santos...o sa ajungi rau :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Nefumator...deocamdata (si ma mandresc cu asta)..am zis deocamdata pt ca nu se stie...dar sa speram ca nu se va intampla.
P.S: mesaj pentru unii fumatori : ce avetzi cu nefumatorii? in ce sens...vine unu si iti intinde tigara sa tragi..ii zici ca nu vrei..si incearca sa te convinga..(eu am patit asha....) TABACCO SUX...fara suparare...dar nu le gasesc rostul tigarilor |
as vrea sa gandesc shi eu k stuey :( :( :(
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P |
santos spune ca a lasat tzigarile pt suk apoi spune ca a aprins o tzigare din cauza unei femei altu`haondaru spune ca din cauza mea.. santos spune ca l`am enervat ... mda ... asta a fost recapitularea ... am si io o intrebare santose ... daka mai aveai 35 de mii in buzunar ai luat suk da? tzigari de unde aveai sa fumezi a? de la prieteni :) tzi`au dat sanatate frate!!
|
kitana.. pe zi ce trece ma uimeshti tot mai mult... te-ai putea face politzista sa shti... :wink:
|
imi pare rau ca`tzi inshel asteptarile da o sa dau la Teatru si bio-chimie
asa ca ... gabor niciodataaaaa!!!!!!!!!!!1 |
lool
yo nu am zis ca ma ashtept... am zis ca ai fi buna... :roll: |
e buna... :P , kitana atunci veneam de la scoala... , si mai aveam 35 , am luat un suc... dupa care am ajuns acasa.... i-am cerut lu maicamea 35.000 si m-am dus la un amic l-am luat , dupa care am luat un pachet si am stat la o vorba... :o
|
eu fumez de prin clasa a 7-a si prin 2002 , dupa 9 ani, am ajuns la 3 pakete pe zi .
m-am lasat 1 an (calendaristic kiar 1.1.2002 - 1.1.2003) , da' m-am apucat iar. Acum fumez un cartush la 3 zile (f mult- cred ca e record pe aici) de Kent 4 . cred ca plamanii mei sunt varza , dar asta e ca sa nu mai zic ca dau aproape 3 mil pe luna pe zigari, adica 1000 $ pe an. :oops: :oops: :oops: :oops: |
asha e cand itzi perimtzi...
|
:)) dudule.... nu-i bine.... inseamna ca eu sunt cuminte pe langa tine.... de ce fumezi atat???
|
aha santose ma lamurishi ...
|
in schimb tu nu mai lamurit pe mine...
|
cu ce trebe sa te lamuresc ia zi si te lamuresc de urgentza
|
cu poze d la buric in jos... dar din spate , pe acolo pe la spoilerul din spate , eleron , evacuare.... :P
|
santose inca nu am poze de la spate cand o sa am te anuntz
|
pai sa ai mai rpd....k santos deja balejte :lol: :lol: :P :P :P :P :P
nu-i aja santose :P :P |
eeah... hai la cluj ca itzi fac poze din toate unhiurile...
:D :lol: :twisted: |
deci ma anuntza :P , gata mai ca suntem offtopic
|
ai mah... ca sa facem sa fim on topic ar trebui sa zic ceva de genu... Kitana... vi la cluj sa itzi fac pozele de care zice Sant0S shi sa FUMAM :lol: :P
|
hahaha esti nebun , ontopic esti nebun in timp ce fumezi :P
|
Re:
Quote:
CUM ADIKA ? .... Ce drept ai tu sa ma faci pe mine fraier, doar pentru simplul motiv ca eu fac ceva si tu nu ? ... Si doar ca ai zis \"fara suparare\" ... asta nu inseamna nimic ... Deci .. te rog sa-ti masori cuvintele inainte de a afirma ceva. |
hondare iti permiti tata... :P ai facut cateva milioane de oameni \"fraieri\" :P
iar raspunsul lui TYE e mai mult k bun.... are dreptate.. dar va rog... nu va certati... |
Scuze TYE. Nu trebuia sa gandesc in scris.
Si nu ma lua cu aiurea all the time, ca mi se pare cunoscuta fraza... |
TYE pe ei frate nu`i lasa .. !!!!
nu am citit toate posturile dar .. parerea mea .. Fumatul e un viciu k si bautura ... Conceptzia mea despre fumat ... ?? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Tutunul dauneaza grav sanatatii Bautura asa s`asa :D ... Nu sunt fumator ... si nici nu am de gand sa aplik .. toate pretenele care le`am avut au fost nefumatoare ... m`i`am luat limba`n gat cu una fumatoare si dupa ce a plecat am borat .. asa de urat ii mirosea gura .. si asa de aiurea gust am avut in gura k am vomitat ... Nu suport fumul de tzigara .. cand fumeaza mai`ca`mea in casa incep sa plang de la fum .. |
:weirdface bleah.. :P prea multe detalii .. brb ma duc pan` la baie sa borasc si eu.. ... cuim poti sa zici frate ca bautura t f mai putin decat te f tigarile... ?
|
Ce cearta mah ? .... las' ca ma intalnesc io cu el ! .... cum adik ?
I'M A SMOKER AND I'M PROUD ! .. asa ca ce pooola mea are el cu fumatorii ? ... care e faza ? ... ce fumez pe banii lui ? ... |
bai fiecare cu ce`l doare :D ... nu pot sai te c@ci in gusturile omului .. ata ete .. unii fumeaza .. altii beau .. altii stau si se uita la altii si tot asa ... decat sa fumez .. mai bine tzin banii pe 5 pachete 6 si ma duk si ii umplu` lu` una gura de copii pe varianta ... e mai sanatos .. da e si riskant :D ... da ptr asta exista tivarasha .. deci ies cu 150 de mii 200 in cahstig :p jap .. bag benzina :)
|
Ma dar ce-ti mai place sa fi rau...
Am zis io mah ceva de banii tai sau de tine in special ??? Asta e nene, daca ai luat-o personal, n-am ce face. Ti-am zis ca am gresit. Dar postul este foarte vechi si nu a zis nimeni nimic. Probabil ca regreta ca s-au apucat de fumat... Daca tu esti smoker si proud bravo tie !!! Omoara-ma cu pietre acum, ce vrei sa fac ??? |
:) :) Psycho.... esti Psycho :) :) , cel mai bine ar fi sa va intalniti si sa stati de vorba civilizat... zic eu... decat sa vb pe forum... nu?>
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning