![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Numai pisici frumoase pe acolo pe la valcea ...
|
Quote:
Prea incarcat la interior , parerea mea , in rest arata bine ! |
Trafy....eram la tara acolo unde mai vazut tu ;)
Iar acum sunt la Bucuresti.......revin in VL pe la noapte pe la 22 sau 23(adk duminica)..... Referitor la 323.....intradevar husa ....nu e locul ei acolo.....dar are piele crem si probabil de aceea a pus`o. E din Dragasani dar sta in Bucuresti.....fiind pe la el p`aici iar facut o mik sedinta foto 8) |
6 Attachment(s)
O mik skimbare de cateva saptamani ......sa vad cum da cu folie albastra pe masina.......:-P
Apropo.....pun folie omologata sau ne.....asa k.......kre e interesat contact me :rolleyes2 |
dupa parerea mea nu da bine deloc folia albastra pare tziganism....mai bine ii pui neagra.
|
BJP`ule, fi pe faza ca trebuie sa ia Elvis un pisic cu triple clare si praguri, spoilere, daca e ceva da`mi buzz sa iti dau pozele..
|
Dragutza pisicutza ;) , dar nu da bine deloc folia albastra ...... :???:
P.S. Demnnn ce "zar" mare ai ........ :D |
nu da bine folia albastra...in spate si lateralele alea mici ai neagra :| iar celalalte albastru...wierd :|
|
1 Attachment(s)
spoiler e36
|
Am si specificat k doar asa pt o sapt 2 k o sa pun neagra din nou :lol: dar am vrut sa vad cum da, tot am comandat`o dupa net.....insa nu credeam k e asa de deskisa, adik sa se vada prin ea.
Trafy knd esti da`mi mail cu pozele.....oricum cu triple clare ce sa fac k am pe leduri....doar nu le dau jos pastea sa le pun palea....praguri.....hmmm...posibil.....spoilere sa le vad ;) |
am uitat ca ai pe led, m`am uitat mai bine la spoilere si praguri, ala din fatza era spart si lipit. Oricum sunt urate. Sa vedeem daca il ia zillele astea..
|
triplele sa nu le schimbi.....astea sunt genu M numai ca au leduri..lasa-le ca dau bine..spoilere daca vrei si praguri ti-am mai zis toti trebuie sa ii schimbi suspensia pentru ca asa cu spoilere o sa dea naspa...o sa zici ca-i jeep....dar pana la urma tu faci cum vrei ca e a ta si tzie trebuie sa-ti placa nu noua...deci imi cer scuze daca te deranjeaza ce spun eu
|
Quote:
|
Trafy....oricum daca il ia ma suna el stai tranquilo :-P
DJSeba....nici nu le skimba tati k doar le`am luat noi + k dau bine pe masina....spoilerele sa vedem daca sunt bune, si normal k o sa skimb si suspensia daca le iau, k dupaia arata k un monstertruck :D......orice idee o puteti spune, eu nu ma supar !!! |
bine tati .....m-am linistit era cat p-eaci sa-mi sara inima din chiept
|
Quote:
Asa vezi....tine de ea k dupaia nu mai da scanteie bujia |
2 Attachment(s)
Revin prin a posta poze cu ceva nou.....Instalatie de xenon de 6000k...:shock:
Deocamdata pe scurta dar cred k o sa pun si pe proiectoare |
bravo bravo....este bune xenoanele daca esti miop...:))
|
:)))))))))))))) ce om Dj Seba:))))))
BJP`ule, ce mai zici ? iesim pe undeva ? |
Ai dreptate Trafy.......o.....m..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
:)) acuma v-atzi apucat sa radetzi de mine.....ce vrei daca domnu interlop smecher de mic are impresia ca ii folosesc la ceva e treaba lui eu doar mi-am exprimat parerea.....
|
Quote:
Tu de exemplu ai masina ? Deskide si tu ceva sa vedem splendida ta masina cea fara xenon, poate tu ai oki de pisica si nu`ti trebuie xenon..... Interlop.......masoara`ti cuvintele te rog..... |
Scoate proiectoarele din nas!
E super! Sa o stapanesti sanatos! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Merci mult !!! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
S`a revenit la folia cea neagra k nu se mai putea........era prea deskisa si se vedea tot in masina cu cea albastra......acum cu asta.......:shock: SUPER DARK :lol:
|
ti-a facut condens faru din dreapta ?:(
|
Da coaie......nu stiu dc......dar iau masuri azi ;)
|
tinere vezi ca iei infraction ca vb urat:P inseamna ca nu ai lipit plasticu bine daca l`ai desfacut cumva sau e gaurit pe undeva...
|
Sorry sorry.......Nu nu k e far nou, dar sa`l ia dreaq...nu stiu ce`o avea
|
6 Attachment(s)
Revin prin a posta pisica unui vecin caruia i`am pus un set de folie, doar pe spate pt a i se vedea........frumosul interior.....parerea mea si a multora ;)
|
din pacate doar interioru ca la ext nu a indraznit nik...da ai dreptate e fain int...ce nu-ti faci si tu unu asa
|
Urmatoarea investitie la mine e sa`mi pun xenon si pe lunga, deci 8) bixenon
Dupaia ori o sami fac fetele de usi ori tot interiorul. |
Si referitor la pisica cea cu int.......deabia a adus`o....a adus`o si imediat a dus`o la facut de int, i`am pus eu folie doar pe spate......urmeaza angel-eyes....posibil jenti.....
|
zi`mi si mie...gaboreala nu se ia de tine cu foliile alea fatza/spate? sunt omologate? am vrut sa imi pun dar mi`a pierit pofta cand am vazut ca doar pe geamurile spate&luneta se pun omologate si pe fatza "pe raspunderea dvs"...
|
Pai tati, folia care o am eu pe masina are 20% transparenta (fata/spate), e omologata doar cea dupa spate (laterale spate/luneta).
E si omologata pentru fata dar are 80% transparenta, adica e ca si cum n`ar fi, inchide geamul putin de tot. Cei care vin la mine sa le pun folie, le explic cum ti`am explicat tie, le arat cat de transparenta poate fi cea dupa fata si......se hotarasc. Dar crede`ma ca n`am pus pe nici o masina pe geamurile dupa fata daia omologata cu 80% transparenta, ori mi`au zis "lasa ca ma descurc eu cu fata", ori "pune`mi decat spatele". Daca vrei ne putem intalni si`ti arat folia omologata fata si`ai sa te convingi si te poti hotari. Referitor la gabori......de 3ani am folie pe masini, si nu m`a oprit niciunu pana acum........dar........i`am pus unui baiat pe un Golf 4 acum vreo 2luni, si a doua zi l`au oprit si`a scapat cu 100euro........depinde de noroc. Bafta !!! |
mane...un kit ///M, nimik nimik? :D:D:D
iti vad masina aproape zilnic:)) sau te vad pe tine cu ea :D hai bafta.. |
bjp, ne vedem tati si noi sapt viitoare la un cico ? sa iti mai vad si eu bestia:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning