![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Ia auzitil pe asta cu massu lui:
'Dati-mi voie sa va atrag atentia asupra unei> noi forme de nselatorie, aparuta de curnd si care,> din pacate, ne-a atins si pe noi n Europa. > Mecanismul n?elatoriei este urmatorul: pe telefonul> mobil apare o nstiintare privind un apel nepreluat. > nstiintarea poate aparea chiar fara ca telefonul sa> fi sunat vreodata. Daca proprietarul telefonului, vaznd> de ce numar e vorba, iar daca acesta incepe cu +39...,> +390..., +391...., +392..., +393..., +394...(n cazul> depistat de noi era numarul +393193260045 ), l sterge> imediat nu se va ntmpla nimic. Dar daca suna la acel> numar va deveni victima infractorilor. > n cazul concret, titularul telefonului a sunat la> numarul respectiv, nu a mai avut posibilitatea sa> ntrerupa convorbirea, costurile nregistrate pe factura> depasind 2000 de eur DECI CEL MAI IDIOT MASS PRIMIT VREODATA....intrebare: nu putea scoate bateria??? nu i se descarca bateria pana vorbea ala de 2000E???? sau poate era taxa de 1000E secunda...si pana a scos bateria sau si facut 2000E... Doamne doamne...kid's theese days... |
:lol: asta e chiar tare :lol: ... dar exista 10% probabilitate sa fi fost adevarat ... si nah ... plm .. de unde sa stie ala care a sunat ca ii ia 2000 de euro .... omu a lasat telefonu' asha .. si a spus k so' inchide el candva ... cat credit poate sa-mi ia:lol: ... plm... zic si eu .. :lol::lol:
:lol: helloo , generatia 2009 de copilasi ... inca mai credeti in Mos Craciun ?!?:lol: |
Quote:
|
Poate omul are o problema cu caviar,si isi permite. Eu de exemplu ma rezum la Chips-uri + Cola,sau,dupa caz, bere + biscuiti sarati :)
Fiecare cu ale lui. Si in cazul in care se refera la cursa de la Craiova,cred ca ii dau dreptate. Nu am avut onoarea de a fi prezent acolo,dar am auzit deosebit de multa lume plangandu-se vizavi de organizare. Poate la urmatoarea... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Matrimoniale pe 4tuning :lol: Este penal rau de tot omuletu' asta :lol:
Quote:
Quote:
|
ba ma lasi..unde se ascundea gigolo... vai viata mea:omfg:
|
pun pariu ca e vreun vrustrat de 17-18 ani care lasa comentarii pe hi5 gen : " ce frumusica , papusica te pupic dulcic " :???: OMG S-a umplut pamantul de "jigoloi" :lol::lol::lol:
|
Da' eu nu inteleg ceva...daca le vede atat de des la mall de ce nu se baga in seama cu ele ? Oricum a zis ca vrea sa ajunga mai departe cu ele,adica la testat cai putere,si alte alea :D.
Deci...e clar ca omul are MAXIM 18 ani,si e cam timid... |
Am si eu 17 ani,si sunt timid,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu un copac ce scrie si "agata" in halul acela. :)Penibil,auzi sa testeze directia... :rolleyes2
|
e mai usor de "agatat" pe messenger decat sa ii spui in fata ceea ce crezi...
|
pe bune acum tu daca ai fi femeie si ti`ar zice unu pe mess sau real life "buna papusica" sau orice text de genu asa ... l`ai baga in seama ? hal de oameni daia cu paru pe spate si cu chilotii de saptamana trecuta pe ei Doru & Gogu ... penibil ...
|
domnisorul din cauza e "client vechi".ne dispera de mult timp, ba cu muzica lui ,ba cu bora ..ba cu logodnica lui..este la al doilea sau la al treilea user.
|
Cred ca m-as impusca sa fiu in locul lui...se face de ras de vreo 2-3 ani si tot nu se prinde ca e penal :).
Eh...tre sa mai existe si de astia :). |
Incearca si el sa fie "cul" 8)
De ce ii spulberati visele ? :lol: |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/26464-bora-90cp.html
e acelasi user. omu e praf. ani la rand am ras de el. are multe conturi si fiecare are posturi de pici sub masa, dar mi-e lene sa i le caut. https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/34593-vw-bora-2004-a.html https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/23919-golf-4-aproape-gata/page-5.html https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=146 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...41&postcount=3 scutur-o de gard...aaa..pardon...scturoag, nici tu nu esti departe, stai calm! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Later Edit On-topic: mama .... mi-au placut fazele : Axe cu clame sau scame :lol::lol: si aia cu : 8-9% imi consuma in oras si 11-12% in afara :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Oricum...distrus rau de tot omul...
Si cand ma gandesc ca mai sunt o gramada ca el pe forumul asta... :-< |
eu zic sa va cautati si voi posturile voastre inainte sa va dati rotunzi.
|
DjVictor... Anonim... Leul... NEN...
E prietenul meu fratilor... ce va luati de el? Nu stiti ca eu cu Alex-Rahova ne-am ciondanit cu el pe baza muzicii mirobolante si a mixajelor sale extraordinare nu stiu din ce punct de vedere? :lol: Lasati-l ca e dus... Omul trebuie sa mai invete cate ceva din viata ca n-are nicio treaba cu ea. Din punctul meu de vedere, fiecare post al lui este demn de locul 1. :D Si ar cam trebui premiat pentru fiecare post imbecil. :) |
Quote:
|
Ete aici posturi tari....https://forum.4tuning.ro/showthread.p...64#post2185764
|
Incredibil ... Incredibil ... asta ori are 7-8 ani ... ori e mort de beat de fiecare data cand posteaza ori e injectat ... ca asa de prost nu ai cum sa fii, deci nu ai cum sa fii asa de prost :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: nu am mai ras de mult asa :lol:
|
Omule,nu ai minte :)))
Ma stric de ras =))) Da' baiatul ala chiar te crede =)))) Ce oameni... |
El a inceput cu mistourile...sigle de Ferrari auzi...:)
|
Si culmea,toata lumea ii zice ca e panarama & caterinca si el nu crede,el chiar are in cap ca masina ta e facuta prastie :))
|
bai frate ... dar nu era faza neaparat ca ii spunea lumea ... dar totusi .. cand vreodata ... cineva isi vorbeste de rau lucrurile personale ? mai ales ca e si la vanzare ?... e limitat baiatu .... singura explicatie
|
djvictor acum vreo 2 ani nu stiu de pe unde imi luase id-ul si ma tot stresa la cap pe mess. i-am dat ignor in mai putin de o saptamana....si nu sunt singurul care a patit lucrul asta cu el tocmai de aceea il luam la misto cu axele cu scame
|
hahahha:)) ce copil
|
Ce tare e Kinderu' :lol:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=11 |
are 10 ani :O sau e pus la misto ?
|
Quote:
|
da ma ... dar am zis ca poate a zis la caterinca ... cine stie...
|
Chiar are vreo 10 ani :)
|
:lol: 8) smecher :lol:
|
Să-l văd acum pe Gabi cum se descurcă :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning