Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-02-07, 07:57   #1
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

Thumbs up Vw Bora 2004

Ma gandeam sa achizitionez urmatoarele kituri :Spoiler Spate Race Design £280 , Praguri Race Design GT 4 £175 , Spoiler Fata ....nu prea stiu ce sa aleg dar am un model numai ca nu mai stiu de la ce firma e si ce pret are ( HELP ) . Blocuri optice spate FK Black ( nush pretu ) .... In weekend fac poze si la masina. Jante MAK Fever-5V (nush pretu ) , Grila Kamei £135... Ce ziceti se merita ? Estimez ca ma ajunge pe la 1500-2000 de euro numa exterior ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Mak Rims.jpg
Views:	134
Size:	48.7 KB
ID:	224085   Click image for larger version

Name:	vw_bora_ledblack2_fk.jpg
Views:	193
Size:	34.4 KB
ID:	224086   Click image for larger version

Name:	Wow.jpg
Views:	391
Size:	66.7 KB
ID:	224088  

Click image for larger version

Name:	Bora mea back.jpg
Views:	238
Size:	27.6 KB
ID:	224089  
Attached Images

Leul is offline  
Old 01-03-07, 12:07   #2
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]
Default Re: Vw Bora 2004

io zik ca se merita ,,,, in locul tau as faceao .)
MARI_NSL is offline  
Old 01-03-07, 13:03   #3
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

ne ameninti ca bagi mii de euro in bora aia de pe vremea lui DJ Victor. e al 4sau al 5lea topic cu aceeasi tema. ce sa faci la bora ta. mai ne plictisesti mult?

baga 2000 de euro in ea, lasa-ne, si vino sa te fac eu cu Golf stock la exterior pe orice traseu... de nu stii ce te-a invartit...
oricum masina ta va arata groaznic pt ca nu ai gusturi.

uite un topic:
https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/15804-pot.html

ai uitat de axe cu clame?
https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/26464-bora-90cp.html

uite la data topicului...same shit..acum un an:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/24140-panarama-mea.html

ai de gand sa ne lasi?

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 02-03-07, 08:59   #4
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

Ms Mari4Speed ... am dat comanda la spoilere fata spate si in privinta pragurilor , ma mai gandesc ... partea naspa e ca imi vin in 4-6 saptamani ... asa ca il takinez be Bogdan ..:-" Pretu total ptr spolere cu transport ,montaj si vopsit ajunge la 800-1000 de euro ... sa vad ,mi se pare cam mult ...
Leul is offline  
Old 02-03-07, 10:23   #5
mmneg

Stage 5

mmneg's Avatar

Member of:
[VW]

pti sa iti faci 3-4 masini din fibra la banii astia. tu alegi. calitatea costa si multi vor sa iasa ieftin.
sa ne spui cum infigi grila kamei in spoilerul ala din poza. chiar sunt curios

saracele praguri, sunt rieger toata ziua, iar prelungirea spate saraca este facuta tot dintr-un spoiler rieger

ai uitat neoanele si stickerele, parca ziceai ceva de ele pe un topic

Last edited by mmneg; 02-03-07 at 10:25.
mmneg is offline  
Old 02-03-07, 10:34   #6
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

cu ce sa ma tachinezi? virtual tuning sau tuning in vise poate face oricine. ma bucur sa vad atata obsesie pt tuning la masina parintilor.
si eu la 12-13 ani tot prin reviste ma uitam si ma gandeam ce sa fac...

tribaluri, flame thrower si Nos nu mai pui? eu zic ca merita !
te sustinem in alegerea ta. oricum, acum esti in aria lui mmneg, el e expertul in exterior. cand intrii in tuning la TDI, atunci ma anunti. te sfatuiesc ce ax cu CLAME sa iei si ce turbo sa ne mai minti ca ti-ai schimbat.
pana atunci, bani si femei sa fie ! ca tuningul inseamna fericire pe toate planurile.
bogdan_wrc is offline  
Old 02-03-07, 14:26   #7
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Talking Re: Vw Bora 2004

Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc View Post
cu ce sa ma tachinezi? virtual tuning sau tuning in vise poate face oricine. ma bucur sa vad atata obsesie pt tuning la masina parintilor.
si eu la 12-13 ani tot prin reviste ma uitam si ma gandeam ce sa fac...

tribaluri, flame thrower si Nos nu mai pui? eu zic ca merita !
te sustinem in alegerea ta. oricum, acum esti in aria lui mmneg, el e expertul in exterior. cand intrii in tuning la TDI, atunci ma anunti. te sfatuiesc ce ax cu CLAME sa iei si ce turbo sa ne mai minti ca ti-ai schimbat.
pana atunci, bani si femei sa fie ! ca tuningul inseamna fericire pe toate planurile.
omul macar sa viseze ... oricine are dreptul acesta doar e democratie NU
Xel'Naga is offline  
Old 02-03-07, 15:53   #8
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

Ms Xel , la femei n-am nevoie de ajutor Bogdan ...si totusi nu vad rostu posturilor voastre , nu au nici o legatura cu subiectu ...si la motor nu umblu , e bun asa cum e ... TDI nu e bun de intrecere ...asa ca macar exterioru sa fie ... sper sa iasa ceva de genu ca bora lui Xel ... la jante am o nelamurile daca le schimb treb inregistrate undeva la rar ? asa am auzit .... ms
Leul is offline  
Old 02-03-07, 16:25   #9
leau

Stock

leau's Avatar

dap,e frumushel.
leau is offline  
Old 02-03-07, 17:38   #10
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

Ms , am vb cu un amik de neoane .Sunt 4 ,pe gaz nu leduri , o singura culoare ( albastru ) , neoanele au fost ale lui si mi le vinde cu 2mil .. e bun pretu ? nu cunosc firma ... o sa le fac si poze in cel mai scurt timp. P.S. : ma ajuta la montaj
Leul is offline  
Old 02-03-07, 19:34   #11
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Tu esti un aiuristic, da' asta o stie deja toata lumea ! Daca TDiu' nu poate fi alergat, ai mancat inca o... clama (sau un ax cu clame).

Tachinarea ta e... cat se poate de penibila (asa om, asa tachinare). Tu chiar nu-ti dai seama ca te apropii vertiginos de marginea prapastiei ?

PS: wrc, virtual tuning poate face oricine, intr-adevar, da' nu toti scot si ceva calitate, ci mai mult kitsch-uri cu tribale
Old 02-03-07, 19:41   #12
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Talking Re: Vw Bora 2004

Quote:
Originally Posted by Leul View Post
Ms Xel , la femei n-am nevoie de ajutor Bogdan ...si totusi nu vad rostu posturilor voastre , nu au nici o legatura cu subiectu ...si la motor nu umblu , e bun asa cum e ... TDI nu e bun de intrecere ...asa ca macar exterioru sa fie ... sper sa iasa ceva de genu ca bora lui Xel ... la jante am o nelamurile daca le schimb treb inregistrate undeva la rar ? asa am auzit .... ms
iti trebuie omologare la RAR, dar ai grija ce faci ca poate nu o sa poti sa le obti
Xel'Naga is offline  
Old 02-03-07, 19:44   #13
mmneg

Stage 5

mmneg's Avatar

Member of:
[VW]

jantele mai mari se pun (pot omologa) doar in functie de codul motorului. si iti garantez ca nu reusesti sa faci nimic cu pile (dacac nu se pot pune pe codul motor respectiv) , pentru ca intra la "siguranta circulatiei" si nu se risca nimeni de la rar sa ti le puna pe "blat"
mmneg is offline  
Old 02-03-07, 22:50   #14
MKE

Stage 5

MKE's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Zone]

...oricum cea mai tare faza e ca la spoilerul de pe fata, se doreste adaugarea unei grile Kamei , astept sa vad cum o sa se integreze..
MKE is offline  
Old 03-03-07, 09:33   #15
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

La grila imi asum greseala , nu fui atent ! Mmneg , spileru spate nu e Rieger e facut de Race Design ...cauta si tu pe net ...x-(
Leul is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -