Ma gandeam sa achizitionez urmatoarele kituri :Spoiler Spate Race Design £280 , Praguri Race Design GT 4 £175 , Spoiler Fata ....nu prea stiu ce sa aleg dar am un model numai ca nu mai stiu de la ce firma e si ce pret are ( HELP ) . Blocuri optice spate FK Black ( nush pretu ) .... In weekend fac poze si la masina. Jante MAK Fever-5V (nush pretu ) , Grila Kamei £135... Ce ziceti se merita ? Estimez ca ma ajunge pe la 1500-2000 de euro numa exterior ...
ne ameninti ca bagi mii de euro in bora aia de pe vremea lui DJ Victor. e al 4sau al 5lea topic cu aceeasi tema. ce sa faci la bora ta. mai ne plictisesti mult?
baga 2000 de euro in ea, lasa-ne, si vino sa te fac eu cu Golf stock la exterior pe orice traseu... de nu stii ce te-a invartit...
oricum masina ta va arata groaznic pt ca nu ai gusturi.
Ms Mari4Speed ... am dat comanda la spoilere fata spate si in privinta pragurilor , ma mai gandesc ... partea naspa e ca imi vin in 4-6 saptamani ... asa ca il takinez be Bogdan ..:-" Pretu total ptr spolere cu transport ,montaj si vopsit ajunge la 800-1000 de euro ... sa vad ,mi se pare cam mult ...
pti sa iti faci 3-4 masini din fibra la banii astia. tu alegi. calitatea costa si multi vor sa iasa ieftin.
sa ne spui cum infigi grila kamei in spoilerul ala din poza. chiar sunt curios
saracele praguri, sunt rieger toata ziua, iar prelungirea spate saraca este facuta tot dintr-un spoiler rieger
ai uitat neoanele si stickerele, parca ziceai ceva de ele pe un topic
cu ce sa ma tachinezi? virtual tuning sau tuning in vise poate face oricine. ma bucur sa vad atata obsesie pt tuning la masina parintilor.
si eu la 12-13 ani tot prin reviste ma uitam si ma gandeam ce sa fac...
tribaluri, flame thrower si Nos nu mai pui? eu zic ca merita !
te sustinem in alegerea ta. oricum, acum esti in aria lui mmneg, el e expertul in exterior. cand intrii in tuning la TDI, atunci ma anunti. te sfatuiesc ce ax cu CLAME sa iei si ce turbo sa ne mai minti ca ti-ai schimbat.
pana atunci, bani si femei sa fie ! ca tuningul inseamna fericire pe toate planurile.
cu ce sa ma tachinezi? virtual tuning sau tuning in vise poate face oricine. ma bucur sa vad atata obsesie pt tuning la masina parintilor.
si eu la 12-13 ani tot prin reviste ma uitam si ma gandeam ce sa fac...
tribaluri, flame thrower si Nos nu mai pui? eu zic ca merita !
te sustinem in alegerea ta. oricum, acum esti in aria lui mmneg, el e expertul in exterior. cand intrii in tuning la TDI, atunci ma anunti. te sfatuiesc ce ax cu CLAME sa iei si ce turbo sa ne mai minti ca ti-ai schimbat.
pana atunci, bani si femei sa fie ! ca tuningul inseamna fericire pe toate planurile.
omul macar sa viseze ... oricine are dreptul acesta doar e democratie NU
Ms Xel , la femei n-am nevoie de ajutor Bogdan ...si totusi nu vad rostu posturilor voastre , nu au nici o legatura cu subiectu ...si la motor nu umblu , e bun asa cum e ... TDI nu e bun de intrecere ...asa ca macar exterioru sa fie ... sper sa iasa ceva de genu ca bora lui Xel ... la jante am o nelamurile daca le schimb treb inregistrate undeva la rar ? asa am auzit .... ms
Ms , am vb cu un amik de neoane .Sunt 4 ,pe gaz nu leduri , o singura culoare ( albastru ) , neoanele au fost ale lui si mi le vinde cu 2mil .. e bun pretu ? nu cunosc firma ... o sa le fac si poze in cel mai scurt timp. P.S. : ma ajuta la montaj
Ms Xel , la femei n-am nevoie de ajutor Bogdan ...si totusi nu vad rostu posturilor voastre , nu au nici o legatura cu subiectu ...si la motor nu umblu , e bun asa cum e ... TDI nu e bun de intrecere ...asa ca macar exterioru sa fie ... sper sa iasa ceva de genu ca bora lui Xel ... la jante am o nelamurile daca le schimb treb inregistrate undeva la rar ? asa am auzit .... ms
iti trebuie omologare la RAR, dar ai grija ce faci ca poate nu o sa poti sa le obti
jantele mai mari se pun (pot omologa) doar in functie de codul motorului. si iti garantez ca nu reusesti sa faci nimic cu pile (dacac nu se pot pune pe codul motor respectiv) , pentru ca intra la "siguranta circulatiei" si nu se risca nimeni de la rar sa ti le puna pe "blat"