![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
culoarea,plafonul negru din interior,materialul pielii etc...astea sunt optiuni de individual...deci nu e ca o masina care o iei full option ...e ceva comandat special..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pe urma in catalogul asta la pag.22 si 23 |
Multumesc de informatii, am gasit ce cautam :)
Mai am o intrebare daca se poate, ce alarma (marca eventual model) este recomandata la modelul asta de BMW, nu de alta dar la cealalta masina (Mondeo) am un Viper 330V si nu se impaca prea bine cu masina. |
Baga poze cu interiorul usilor din BMW 8)
|
12 Attachment(s)
Quote:
---- Incet incet diagrama prinde contur. S-a terminat lucrul la usi, pentru unii, pentru mine mai sunt destule de facut. Azi am prins inaltele, din pacate nu am gasit holsuruburi asa mici negre dar o sa le vopsesc cat de curand. "Suportul" inaltelor mai trebuie putin finisat, in rest nu ma asteptam sa iasa asa de bine usile. Am pus si o poza cu lemnul din bord in bataia soarelui :love: P.S. Azi am depasit pragul critic de 100.000 km :D |
Superb, Dadi!
Multi km fara probleme! |
interiorul e absolut superb si lemnu si pielea si muzica care tocmai ai puso...
si eu am facut ieri 50 000 si i am spalat interiorul :)) |
super intretinuta masinutza ta dadi...ai grija de ea....fara incidente :)
p.s. la niste jante te-ai gandit? |
Quote:
|
|
Se aude mult mai bine decat v-ati putea inchipui ;) In legatura cu jantele eu zic ca nu ar da bine alea pe negru 8)
|
1 Attachment(s)
nu vad d c nu ar da bine....
in genu culorii... |
frumoasa masina ... ce pot sa spun ... imi place interiorul ;) ...
am si eu o intrebare ... cum se aude ca si claritate sunetul in masina cu modificarile aduse ? adica daca se aude din toate partile bine si chiar daca il ridici in volum sa nu te deranjeze ..... ? spor la treaba in continuare ;) |
xxdadixx, foarte tare, au iesit super.... felicitari...
Acum ai de gand sa participi la un sql? Usilor din spate le-ai facut ceva? |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
La usile din spate nu am lucrat dar ma gandesc sa le inclocuiesc pe cele de sub luneta cu ceva MB Quartz ( alte pasarele de-ale mele :lol: ) care sa mearga foarte foarte incet si sa creeze impresia de spatiu. Deocamdata stau foarte prost cu curentul, statia mare merge la 1 Ohm iar cea pentru difuzoare la 2 ohmi. Cam asa arata portbagajul pana o sa capete o forma ( dupa concediu ) |
1 Attachment(s)
cat de cat cul ta :lol::lol:
|
poza a doua la jante..cele de pe 535i Individual sau 760LI pe 18 ti s ar potrivi de minune tie mai ales daca vrei ceva mai serios..
|
mie`mi place cum da cu ultima poza cu jantele ... e elegant ;)
( p.s.: o sa te contactez in legatura cu sistemul audio ... in curand o sa am un E46 coupe ... mult si bine asteptat :X ... cu toate ca are harman kardon pe el ... nu`mi prea place cum se aude ... ) |
Cel mai mult imi plac replicile ACS,dar toate variantele postate de tine,dau foarte bine pe masina;)
Sa ai parte de ea:) |
Cu alea din primul VT ii sta cel mai bine ;)
|
daca vrei ceva elegant ar fi indicat ceva Alpina daca dispui de finantze
|
jantele originale ale masinii le vinzi?daca da cu cat?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina ta, imi place mult culoarea exterioara si combinatia de culori din interior. Sunt curios de ceva, sper sa nu te superi pe mine, ai idee de ce nu are butoanele de la geamurile electrice pe manerele portierelor? Si as mai spune parerea mea legat de ceva, sper din nou sa nu te superi, as fi cautat alte capace pt difuzoarele din portiere, si poate si alt aspect pt tweetere, dar la alea probabil e mai greu sa schimbi doar "capacele" si sa ramana membrana lor. Mult succes in continuare cu masina ta. Eu zic sa cauti mult pana gasesti un set de jante de care sa fii multumit in totalitate, care sa ii pastreze in continuare caracterul elegant, individual. ;) Numai bine.
|
3 Attachment(s)
Nu ma supar pe tine :) Din cate stiu eu, toate E46 au butoanele de geamuri intre scaune. Capacele se pot schimba usor si la tweetere dar mie imi plac, n-ai cum sa le confunzi ( DLS ), mai imi trebuie o grila de 15" dar nu se gaseste la noi.
-- Update jurnal de bord. M-am reintors din "mini-concediu". Masina s-a comportat excelent, 4 persoane + bagaje. Consum 5.8% dus, 5.4% intors. La intoarcere am mers putin mai tare, fapt pentru care mi-a zburat si un spalator de faruri ( ~ 400 roni + vopsit ) :writers_b Pana nu il fac nu am pace :rolleyes2 plus ca mi-a sarit si cureaua de la clima. Astia de la BMW nu au pus rola de intins, nici umar la compresor. Cum se moaie putin cureaua cum sare si trebuie schimbata. Partea proasta e ca trebuie sa pui originala, doar acolo o sa gasesti ceva calumea, din 2 comandate, niciuna nu avea distanta corecta. 26 roni vs 65 roni OEM BMW Poze: |
Ai avut parte de un consum MINUSCUL ! :D Cu ce viteza ai mers de ti-a sarit un spalator de faruri? ( mi se pare ciudat oricum ) Aiurea si faza cu, cureaua. Ciudat ca nu au pus rola de intins, asa tot trebuie sa schimbi curele incontinuu cand se inmoaie sau cum? :|
|
Frumoase poze..la pensiunea ai poze si cu corsa :)..adica am poze si cu corsa:)
aa si by the way...super fain consum ai scos ba |
Masina este PERFECTA! Felicitari! :)
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
----- Update topic. In sfarsit m-am calmat :D, mi-au venit toate piesele pentru spalator, i-am vopsit capacul, l-am montat si am mai montat cureaua originala de clima. Poze cu beleaua. |
Mi-ar placea ca masinile sa aiba un buton separat pt spalarea farurilor, pt ca desi la mine nu exista riscul sa zboare nimic, uneori nu am nevoie sa dea si pe faruri cand imi spal parbrizul, si e inevitabil sa se consume apa si acolo. Odata cand aveam putina apa si stiam asta, stingeam intai farurile inainte sa spal parbrizul :)
|
Daca nu ai farurile aprinse (faza scurta) si speli parbrizul nu se vor declansa si spalatoarele de far, noaptea in schimb nu prea ai ce sa faci.
|
Pai stiu, eu ce am zis mai sus? Stiu ca trebuie sa ai farurile aprinse ca sa se declanseze.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Update topic:
1: Am montat lautarii pe joase in portbagaj. 2: Am schimbat suportii nemtesti de numar ca erau rupti. Cu ocazia asta am facut un "tuning" la cel de pe spate. Am pus bureti sa nu mai faca urat de la bass. Un filmulet cu suportii vechi. https://www.youtube.com/watch?v=tUIhZ5JpcJM Intrebare: ce-mi lipseste din cutia de scule? |
Quote:
|
Cred ca era o undita acolo :)
|
Nu-ti e mila de saracul e46? Nice flexing oricum ;) Incerci sa il depasesti pe asta ?:lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce melodie e la tine in masina? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning