![]() |
Re: NISSAN 200sx 1.8T
voi participa la cursa de la craiova la grupa in care se incadreaza masina
sper sa reziste ambreajul :nervious: |
hai man ca iti rezista...scoate'o azi la teste...reglaje...ca mai e putin timp
off: cealalta masina ... de la carol(sa nu spun aici de cine e vorba) participa la C...ca are tractiunea fata... ne auzim la noapte...pe la 3:15 ajungem si noi :D bafta la reglaje/ultimele pregatiri |
1 Attachment(s)
ceva mai recent .....
|
Ce curata e babaciunea...imi aduc aminte de vremurile alea cand arata ea...asa mai obosita :-P
Ai facut treaba buna,abia astept sa vedem ce stie ! |
2 Attachment(s)
Quote:
babaciune zici !!! datorita lipsei de fonduri am incercat sa o pastrez cat mai stock si cat mai apropiat de linia originala mai am cate ceva de montat pe acolo ca sa arate si mai bine ...:) |
ceva filme???
|
CE BINE ARATA AMANDOUA ! Se vede unde sunt banii de concedii :P, felicitari inca odata pentru 2 exemplare superbe, restaurate ca la carte:mrhappy:
|
haideti cu ele la sedinta foto
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acea patura era un element de siguranta (adik cand mergeam peste 100 km/h si deschideam geamu sa arunc tigarea patura incepea sa se autosesizez si sa fluture prin toata masina si spunea laso mai moale ) din pacate cand masina a ramas la vopsit un nene caine si-a facut nevoile pe elementul meu de siguranta si a trebuit sa renunt la el :mrgreen: |
4 Attachment(s)
:shock:
|
in a 2-a poza se vede cum venea caddy cu numarul :lol:
man...sper sa rezolvi garnitura aia...pacat ca nu te-ai putut da de mai multe ori la pitesti |
deplasarea de la pitesti a avut un pret pt masina mea
garnitura de la turbo a patito......... :omfg: masina a intrat in reparatii ocazie cu care se vor monta axe cu came , alta garnitura la turbo , suspensie sport (masina este jenant de inalta), clapeta acceleratie marita ,kit distributie , alt ambreaj si cu putin noroc si lsd 2way |
Quote:
App.. frumoasa masina ti-ai facut..in ultima poza...ce-i cu nr ala ? |
planuri de viitor :) ... pe lista iepurasului de pasti
|
Quote:
ala un numar fals reclama ......... Quote:
|
interesant foarte interesant :D
|
Quote:
|
ce suspensie o sa-i pui ?
|
Quote:
|
Prietene BuzzYBalL, cat te-a costat pe tine vopsitul? Ca ma gandesc ca e cazul sa o bag si pe a mea in curand. M-ar interesa manopera si separat necesarul materialelor ca o buna parte din ele le am deja.
|
Quote:
de dezechipat si echipat am muncit io :) |
dezechipare si echipare tot eu as face, dar pregatirea pentru vopsit, tinichigerie etc?
|
Quote:
masina o sa o cobor putin din niste arcuri care nu stiu ce marca sunt( SH ) Quote:
Quote:
kit 500 grame , spritchit 1 litru , diluatnti , teroson (bidon 2 litri ), grund ,diluanti , materiale finisare......; toate puse la un loc + 2 suduri unde aveam nevoie + munca vopsitorului + alte cateva maruntisuri au costat cum spuneam echivalentul a 700 euro asta pentru ca il cunosc pe acel vopsitor...... |
am inteles acum. multumesc frumos pentru informatii!
|
vai in sfarsit am dat de thread u asta...in primu rand doresc sa te felicit...masina arata impecabil chiar daca arata foarte "stock", da e un sleeper in toata regula...am si eu o intrebare, defapt mai multe:
1.de unde ai cumparat masina 2.vreu si eu sa imi cumpar una mai prin iarna si vreau sa stiu daca se merita investitia (acum nu o sa prea lucrez la partea tehnica...doresc doar un wide bodykit ground effect un GT Wing, suspensii si jante) imi poti da cateva sfaturi? mersi mult |
Quote:
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
suspensie reglabila koni doar pe duritate + acuri nush ce draq ca sa sters scrisu oricum ceva mai joase + cateva ingineri( tigani ) pentru coborare garda ......
rezultat - 5 cm si nesteptat de rigida ; kit ambreaj ceramic destul de rezistent dupa spusele altora de prin alte parti (ramane sa vedem ) :mrgreen: diferential sutat la recomandarea domnului Tarnafes ( solutie provizorie pana ajunge LSD cusco 1.5way) o noua garnitura intre galerie si turbina ( cea veche am gasito decat pe jumatate ) lista poate continua cu multe alte nimikuri putin folositoare ........ |
Asta da ...doar ca mare grija cu suspensia ..eu am renuntat la frumusete ....arata super cu suspensia jos ..dar din cauza ca am intercolerul cea mai joasa piesa ..a trebuit sa o mai inalt un pic ....caci sa nu uitam ..traim in ROMANIA !!!!:burn:
Iar cu rigiditatea ..e indicat sa nu prea ai pietre pe la rinichi ..ca asa e si la mine !!!:lol::lol::lol: |
sunt f curios cum se misca masina cu diferentialul sudat, cu ce viteza mai poti lua curvele normale fara sa incepa sa scartaie,
intreb fiindca si eu am de gand sa fac la fel |
Quote:
stai linistit ca asa ziceam si io ca nu o sa mai pot merge normal cu masina dar surpriza dak esti calm nu e nici o diferenta ( nu stiu cand e ud sau zapada ) singura diferenta la manevre pe loc parcari : la viraj maxim pe loc ai impresia ca e infranata :hahano: |
bravo domnule,lucruri noi pe masina...care trebuiau sa fie urcate de mult pe masina:lol: dar mai bine mai tarziu decat niciodata:D
in sfarsit ai schimbat garnitura aia care ti-a dat atatea batai de cap la pitesti... cat mai multe modificari in continuare,drum fara gropi iti urez |
Arata foarte bine masina asta cu o vopsea proaspata... imi place mult!
|
Quote:
|
ai girja nu neaaparat pe ploaie ci cand uda astia strazile, dak stai cu o roata pe ud si una pe uscat si o ciupesti putin sau ceva se va duce foarte rapid si aproape necontrolabil... iar curbele la viteza ia-ti lareveder dak vrei sa o mai ai la fel k si depasiri pe magheru seara prin trafic, dif sudat ti-o face cand nu te astepti :) bafta
|
multumesc de sfaturi baeti promit ca o sa am grija :blink:
|
eu vreau sa o vad cand o rupi nu cand nu rupi aderenta...asa ca data viitoare nici nu ma gandesc sa vii fara....nu uita ca ai un ambreiaj de stricat
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning