![]() |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
o poza pe la herastrau si o poza la junior :)
dupa ce este gata si a mea poate face niste poza cu cucoanele... |
Hai k-i misto! :)
Ti-ai pus singur folia? |
KTA87 folia este pusa de varmiu... daca vrei folie da-mi un pm si iti dau preturile... scz goppo pt mesajul asta
|
1 Attachment(s)
uite tatic ce am gasit eu:D:-)
|
naspa ,pune si pe geamurile din fata ca arata nasol...
|
le pune si pe alea din fata...
|
Dar pe alea din fata , parca nu ai voie , asa am auzit la multi ... si se mai spune ca e legal pe fata 5% - 20% din opacitate ... Nu stiu exact ...
|
35% poti sa pui pe fata
|
35% dar ilegal sau legal ?
Cand am dat eu de permis , acum un an , in legislatie scrie ca nu ai voie sa lipesti nimic pe geamurile din fara , cu nu stiu ce exceptii ... alea de transport de bauturi care fac reclama si au abtibild toata masina ... Acum nu stiu daca s-a mai schimbat ceva ... off topic : daca montez , dau un exemplu , pe masina o bara de fata , alta decat cea originala ... cand ma duc la rar ... o dau jos pe cea montata si pun originala ? |
Ce mai conteaza vrei sa fi smecher pui si pe fata ilegal legal cum o fi...ca doar nu ai fi singurul, eu unu asa gandesc.Fiecare face cum doreste!
|
daca mil ia nu degeaba am BCR la masina ;)...
|
bai oamenii buni daca te opreste pt folie ca sa nu iti i-a talonul o dai jos...
in special pe alea din fata ca doar pe spate ai autorizatie daca vrei sa iti pui folie si sa fii legal iti pui pe spate si gata |
Incearca sa le dai un e-mail ! Si sa ii intrebi ... success
|
Quote:
PS: ai cam disparut din peisaj in ultima vreme... te asteptam cu pizza aia la ghetto :P |
da bai, buna a fost pizza aia
|
Salut,
Am si eu o intrebare, cand ai avut-o in service, am vazut in poze k ai a trebuit vopsita pe aripa in fata un pik. ai trebuit sa iei tu un spray ceva? sau cei de la service s-au ocupat? Te intreb pt ca am cateva zgarieturi, si aceeasi culoare am si eu pe un Variant! mss anticipat |
e-n regula, multumesc. Te-am intrebat pentru ca la mici retusuri, stii si tu, se mai folosesc spray'urile cu vopsea, si vroiam sa spui si mie de unde l-ai luat...
mss oricum & take care |
Luat de pe un forum : " Nu neaparat complicata pe cat ca ar trebui facuta cu grija.
Cautat o vopsea rezistenta la temperaturi mari pe culoarea dorita. In targ sunt inclusiv vopseluri dedicate pe cateva culori de baza: galben, rosu, argintiu, albastru, negru (etc) din cate imi aduc aminte. Degresat etrierii cu spray degresant. Curatat cu o periuta de dinti in lipsa de altceva. Nu e neaparat nevoie de luat la smirghel sau cu peria de sarma pe bormasina, depinde de disponibilitatea si perfectionismul fiecaruia. Se protejeaza zonele ce nu trebuiesc vopsite, inclusiv cu carton pe modelul discului in caz ca se vopseste si partea pe care se insurubeaza prezoanele. Se varsa continutul sprayului in capac sau o cutiuta prin pulverizare, departe de masina, avand grija sa nu bata vantul cu vapori spre masina eventual. Se aplica cu o pensula in 2-3 straturi la un interval de aproximativ jumatate de ora. Asta in functie si de specificatiile producatorului vopselei. Mai e varianta vopsirii direct cu sprayul dar exista riscul sa ajunga pe caroserie stropi. Depinde de fiecare Cam asta in mare, adaptare dintr-un tutorial gasit de mine cu ceva vreme in urma. Parerea mea e ca ar iesi mai bine cu pensula. Asteptam si alte pareri. " Eu spun sa faci ce culoare vrei tu , eu recomand : alb / rosu / portocaliu ... Pune o poza in care sa se vada masina din lateral clar si imi spui si ce culori si ti-o fac eu in fotoshop sa vezi ca idee daca vrei ... bft |
1 Attachment(s)
Am atasat o poza cat mai concludenta dpdv al culorii, e albastru ala indigo!
Nu e zgariata rau...dar, prin stradutele astea din buc se gasesc multi "destepti", si se cam vede. Daca nu ii scot fata cu retusuri, la anu as revopsi'o....:-? mss |
poze cu jantele pe 19'...hai hai :evil_laug....baga poze....
|
Misto ... :D e deaia care se aude tare ? dtm nu stiu sigur cum se numesc alea ... seamna cu aia ...
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos ....punei alte jante s-ar vedea mult mai bine ......app folia e autorizata??????? daca nu e da-mi un pm pot sa te ajut ;)
|
lucreaza prin photoshop sau pune pe cineva pt jantele negre...sa vezi ce bine o sa dea...
|
nu-mi multumii...da-mi 1000 e pe luna si e totul ok...
|
Quote:
|
Iti pot face eu jantele daca vrei ;) ...
|
Pe golfu tau nu merg montate jante asemanatoare cu cele de pe GTI ?
|
Ai o masina foarte frumoasa:D bad boy`ul schimba imaginea8)
Pe viitor ce planuri ai ?:D Bafta si numai bine! |
Salut, am si eu o intrebare, unde ai executat vopsirea atat pentru capota cat si pentru hayon (asta daca nu sunt vopsite in acelasi loc), daca imi poti da niste preturi ar fi ok - aici pe PM daca se poate, multam.
|
Felicitari pentru masina :)...nice .. din ce in ce tot mai dragutza si atragatoare..
poti face un filmuletz cu toba in actiune..? Sunt curios cum se aude pe Diesel... Drive 4 fun .... cu stima JeRRy |
frumoasa masina s-o stapanesti sanatos. am si eu tot un golf 4 cam cu aceleasi dotari standard ca ale tale. nu am observat daca tu ai angel eyes pe el. eu mi-am montat angelurile acum doua zile m-au tinut seara si umpic ziua si cand am iesit din oras un singur angel din cele 4 mai era aprins :(. daca i-ai facut ceva modificari la motor sa ma anunti si pe mine si sa imi spui la ce cai ai ajuns cu ea poate ne dam intr-o seara :P. te salut
|
wow :shock: masina arata super noile stopuri sunt criminale ..felicitari
________ drive safe! |
hmm.. nu cred ca stiu am o bauniala dar..
|
aa da fratimiu:D:D:D
|
zimi si mie cum ai facut prelungirea la capota...unde si cum...si cam cat tea costat...ms
|
daca te intereseaza niste jante Dezent pe 18" cu tot cu gume da un pm
P.S frumos proiect, bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Poftiti ;)
|
tatic ce becuri ti-ai tras ??? cumva xenon si eu nu stiam???
|
Frumoasa masina mai ales ca e in 2 usi!:shock::D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning