Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Dezvaluiri Cursa NR. 2 Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/6407-dezvaluiri-cursa-nr-2-suceava.html)

KAmikazee2005 08-09-05 11:37

:)) asa sper si eu! :)

Low_Ridah 08-09-05 11:39

Vin shi eu .. dak ma luatzi .. sau dak nati plecat deja...?

SV-05-YBG 08-09-05 15:36

Ma bucura foarte tare ceea ce vad. Chiar daca nu va fi saptamana viitoare, va fi cursa din nou la Suceava, anul acesta. Si stiti ca la Iasi vin cei de la Suceava, la cea facuta de Zen au fost 3 masini din Suceava, acum vor fi mai multe.

Vladutzzz_sv 08-09-05 19:50

cursa

Home sweet home....dupa o zi de alergatura inca nu se stie nimic clar, multi au refuzat, de la cativa se asteapta raspuns. Problema e ca maine trebuie sa trecut pe la cateva firme unde nu s-a putut discuta inca cu directorul. Se ofera sa vina cineva?

Low_Ridah 08-09-05 22:10

Da vin eu... am vorbit cu Kamikazee .. shi am decis sa vin eu din cauza k el nu poate ...

Vladutzzz_sv 08-09-05 22:34

ajutor

ok low_ridah, asta este bine. Problema este alta, daca cineva cu carnet si masina ar putea maine sa isi faca putin timp ar fi fff bine pt ca este putin de umblat prin nij zone unde nu se poate ajunge cu maxi si ar mai trebui ajuns prin falticeni. Poate cineva????

_M_ 12-09-05 04:04

De ce nu va sponsorizeaza nenea primaru' ca data trecuta?:) Stati voi linistiti ca nu este o problema cursa de la Cluj de pe 18,mai ales ca se adreseaza in principal motocilcletelor.Vor veni destule masini la Suceava,nu mai amanati cursa la nesfarsit....

Low_Ridah 12-09-05 06:07

M ... nu e vorba numai de cursa de la Cluj .... cursa de la Cluj nu este mtivul amanarii cursei de la Suceava ..... Si nenea primaru nu cred k mai are nici un interes acum.

_M_ 13-09-05 03:03

Bun atunci care este problema? Sponsorii? E destula lume cu bani in Suceava deci inseamna ca firme sunt si ele destule.De ce nu le spuneti ca daca sunt sponsori vor fi si masini super faine:) Nah...adik publicitate este si va pridne la public.Spuneti-le ca se vor lipi stikere pe geamurile la masini cu sponsorii:) Nah...nush ce sa zic... :) Oricum sper sa numai amanati si duminica asta.... Dar ce sa-i faci..nu e sponsor nu e bani...nu e premii nu e masini prea multe.Adik ganditi-va ca premiile sunt detsul de stimulante...no sa vina lumea sa-si omoare masina pentru o briketa si un paket de tzigari...macar un skimb de ulei acolo... (si asa tre sa-mi skimb uleiul) :))

Low_Ridah 13-09-05 08:32

Momentan suntem in continua cautare si negociere cu sponsorii ..... dar pana ce ajungem la suma necesara mai avem ..... si partea cea mai rea este k principalii sponsori neau lasat balta ..... Poate or fi multi oameni cu bani in Suceava ... dar multe firme trec prin nijte perioade de \"crize financiare\" :? :roll:

skybax 13-09-05 09:58

:oops:

bun bun...adik nu chiar asa de bun...dar eu as vrea sa stiu dak se mai tine cursa tot pe 18 pana la urma.

Vladutzzz_sv 13-09-05 10:59

as

99% cursa nu va mai fi pe 18

aleks 13-09-05 13:22

wi'll be there :lol: :lol:
bacaul are loc si de data asta, nu?

LaMishto 13-09-05 13:45

doar daca nu intarzie :lol:
(no offence, vali.. mai facem si noi haz de necaz ;) )

aleks 13-09-05 13:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
doar daca nu intarzie :lol:
(no offence, vali.. mai facem si noi haz de necaz ;) )

omul bibileste din greu la capri, cred ca ne rupe pe toti cu v6-le acum...
numai de-ar fi gata pana atunci :wink:

LaMishto 13-09-05 14:18

crede-ma ca si eu astept sa il vad in actiune :twisted:

_M_ 13-09-05 14:46

Mdah...deci.....nu va mai agitatzi ca vad ca deja sunt 99% sanse sa nu mai fie pe 18 cursa......asa ca....asta e... Va asteptam la Iasi in Octombrie. Sau kiar pana la sfarsitu lunii poate organizam o ilegala :twisted: :twisted:

LaMishto 13-09-05 15:12

Nu suna rau deloc :twisted:

aleks 13-09-05 16:11

cum adik?
nu se mai tine cursa?
ne poate lamuri mai exact un organizator?

Vladutzzz_sv 13-09-05 16:44

as

loc va avea toata lumea, cursa se va tine la sfarsitul lunii, au intervenit niste probleme si nu se mai pote tine pe 18

LaMishto 13-09-05 17:05

eu ziceam ca nu suna rau treaba cu (i)legalele de la iasi. amnatul curseii.. nu suna bine deloc :roll:

aleks 13-09-05 17:28

Re: as

Quote:

Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
loc va avea toata lumea, cursa se va tine la sfarsitul lunii, au intervenit niste probleme si nu se mai pote tine pe 18

nu-i bine... trebuie fixata o data, anuntata la evenimente, vb si cu gratzian, si respectata cu strictete,altfel riscam sa ne dam 3 masini...

Vladutzzz_sv 13-09-05 17:36

as

in cursul saptamanii viitoare se vor sti mai multe

Low_Ridah 13-09-05 18:39

In cursul saptamanii viitoare ..... o sa mai vedem ..... dak facem rost de macar o suma cat de cat rezonabila , atunci o sa merem pe la toate firmele kare nu ne dau suturi \"in the ass \" sa iesim afara ... si o sa ne punem in genunchi si o sa cerem cat au ..... :lol: ... eu asa as face ... si asa o sa fac .

_M_ 14-09-05 02:38

Lumea o sa se plictiseasca daca tot amanati cursa si cand o veti face o sa vina 10 masini.O ilegala la Iasi ar merge dar pe un drum care nu este public:) Macar sa nu ne frece rutiera. Pacat ca drumuri NEpublice si bune.....nu prea sunt:) Totusi eu zic sa facem cumva ca m-am saturat sa astept:)

LaMishto 14-09-05 12:57

Stiu eu cateva bune. ;)

Low_Ridah 14-09-05 13:46

Speram ca la aceasta cursa de la Suceava sa vina cate mai multe masini si cati mai multi oameni posibil ....avem nevoie de spectacol ... asa k oricine poate ajunge la Suceava pe data la care o sa fie cursa este asteptat cu bratele deschise ....

TheSinner2 14-09-05 15:23

M.. las-o mai moale vasilica cu ilegala ta... adik.. nu e cazu sa-i chemi si pe aia cu vento... sa fim doar noi :))

_M_ 14-09-05 17:17

Comunicat catre Pulitzia Rutiera din Ieshi:) Se va organiza o ilegala weekendul asta:) Cei doritori sa ne fugareasca ne pot gasi pe stefan cel Mare.Acolo ne dam sa ne vada taximetristii :lol:

Wey sinner.....iti zic ca se poate organiza o ilegala faina la Iasi si foarte frumos si undercover fara sa stie capurile de creta.Trebuie sa gasim totusi niste drumuri care nu sunt considerate drumuri publice.AIA DIN CRAIOVA CUM POT ORGANIZA UAI SI NOI NU PUTEM?? :evil:

Vladutzzz_sv 14-09-05 19:49

as

ok amice, puteti organiza, dar chestiile astea se discuta in cercuri restranse nu pe forum unde poate intra orice cap de creta. nu conteaza ca nu se precizeaza ziua si locul, e de ajuns sa miroase ca se organizeaza ceva si gasesc ei un turnator.

Low_Ridah 14-09-05 20:22

Pun la dispozitie teren arabil de 350m (proaspat arat) ... in comuna Scheia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :peace:

Nitr0 14-09-05 20:38

lol nu sunteti cam off topic ?:) mai bine va ganditi cum facem rost de bani !!! ca nu avem prea multi si ne trebuie o gramada ! mai dati si voi cotizatiile alea.. mai ganditi-va la niste sponsori ! cu banii stam foarte prost ! si daca continuam tot asa nu se stie daca vom mai face vreo cursa si nu o sa mai fie nici topicu asta:P

_M_ 15-09-05 01:37

Trebuia sa va ganditi ca nu sutn bani inainte sa anuntati lumea ca faceti si dregeti.Eu stiu ca,chestiile astea intai se gandesc si apoi se pun in aplicare,nu asa....HAI SA FACEM SI NOI O LEGALA.Te gandesti intai ce vrei sa faci,cati bani trebuie,aduni sponsori,macar sa stii pe care te poti baza si dupa aia strigi in gura mare: LEGALE LA SUSHIAVAA!!!! Dar in sfarsit...nu sunt eu cel care ar trebui sa va judece,sunt doar unul care s-a pregatit pentru cursa si dupa aia i s-a dat peste nas \" CA STAI OLEAKA N-AVEM SPONSORI\".Nu aveti asta trebuia sa stiti dinainte sa puneti lumea pe jar.

Bafta la cautat sponsori!Poate ne dam totusi anul asta si la Suceava....

LaMishto 15-09-05 12:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"_M_\"
Trebuia sa va ganditi ca nu sutn bani inainte sa anuntati lumea ca faceti si dregeti.Eu stiu ca,chestiile astea intai se gandesc si apoi se pun in aplicare,nu asa....HAI SA FACEM SI NOI O LEGALA.Te gandesti intai ce vrei sa faci,cati bani trebuie,aduni sponsori,macar sa stii pe care te poti baza si dupa aia strigi in gura mare: LEGALE LA SUSHIAVAA!!!! Dar in sfarsit...nu sunt eu cel care ar trebui sa va judece,sunt doar unul care s-a pregatit pentru cursa si dupa aia i s-a dat peste nas \" CA STAI OLEAKA N-AVEM SPONSORI\".Nu aveti asta trebuia sa stiti dinainte sa puneti lumea pe jar.

Bafta la cautat sponsori!Poate ne dam totusi anul asta si la Suceava....

Au aparut niste probleme pe parcurs, dupa ce se anuntase, din pacate. Asigura-te ca inainte sa critici esti bine informat. K?

slater 15-09-05 13:20

Ce tot atatea scuze ,.. ati anuntat cursa asta de ceva timp si ati lasat totul pe ultima suta de metri .Toata lumea si-a pus prea multe sperante in cativa oameni si nu ma'doiesc ca acei oameni nu si-au dat silinta dar au fost supra apreciati (sau s-au supraapreciat singuri) ,au contat pe niste promisiuni care s-au dovedit minciunoase si una peste alta iata ca n-a iesit nimik .
Dezamagire totala ,ca la Suceava de altfel ,sincer nu ma asteptam la prea multe .Aveti grija ce face-ti de'acum incolo .

PEACE !!!

Low_Ridah 15-09-05 13:50

Navem ce face.... asta e .. nu se poate nu se poate ..acum.. dar o sa se faca pana la urma ...Greseala noastra a fost k neam bazat pe un anume sponsor care sa dat la fund , in rest am mai gasit cativa , dar si unii din aia sau retras ...asta e 2000-2500 de euro nu ii gasesti pe drum.... da asta e suma care ne trebuie pentru cursa . De la inceputul saptaminii si inclusiv saptamana trecuta am umblat dupa sponsori .... sa nu credeti k am stat cu mana in san si am asteptat .... si am mers si pe jos pe deasupra .....

aleks 15-09-05 15:13

degeaba comenteaza altii, ati reusit sa faceti o cursa, si a fost ok...
sa speram ca si altii vor face ce ati facut voi, si apoi vor putea sa ridice piatra

golf4tunat 15-09-05 18:35

Sa reusesti sa organizezi o cursa e ceva laudabil , trebuie un pik de chinuiala , dar sa anunti pe a doua si sa nu-ti mai iasa ... e un pik mai riscant !
Unu la mana , cei care sau pregatit pentru ea nu vor lua in serios alte astefel de anunturi ...
Doi ... cei din sfera curselor , ma refer la cei care promoveaza ( ex. 4 tuning ) se vor gandi de trei ori pana sa va sustina in promovarea curselor organizate de voi .
Trei la mana ... pe cei din Iasi ati reusit sa-i atrageti de partea voastra ... eram pregatiti sa venim cu mai multe masini decat credeti ...
Problema e ca sunt oameni care nu poti sa-i pui pe \"jar\"azi si maine sa le torni apa in cap ... asa ca pe viitor nu se stie cum va fi treaba !
Sper ca ati inteles ca anunturile astea ar trebui facute dupa incheierea unor contracte de sponsorizare si nu in urma unor discutii amikale la o bere cu trei patroni de firma !
Take care and hope to race soon !!!

Low_Ridah 15-09-05 20:55

Nu avem ce face .... asta a fost si greseala noastra ..... nu am crezut k sponsorul principal nu o sa ne bage in seama .... nu am primit nici macar un email zicand k : Nu va aprobam sponsorizarea! . Scurt si la obiect .....Si ne pare rau pentru zarva creata cu cursa ... Ne pare nespus de rau k vam pus pe fuga degeaba si nu neam putut onora promisiunile ......
Vrea sa spun k cei care nu au participat la organizarea unei curse nu stiu despre ce vorbesc....... asta e cu sponsorii , nu avem ce face .

LaMishto 15-09-05 22:10

Johan.. asta e, man.. crede-ma.. nici mie, nici lor, nici voua, nimanui nu ii convine situatia.. dar.. traim in Romania.. si aici.. persoanelor de care depinzi le place de obicei sa isi bata joc.. :roll:
(nu fac referire la nimeni din CD, ci doar la cei din cauza carora s-a ajuns aici)

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning