Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini bushite. Ale noastre sau ale altora :p (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/6357-masini-bushite-noastre-altora.html)

NSL_Steffy 14-09-05 01:12

5 Attachment(s)
continuare

FLAu 14-09-05 01:19

Stefy si parca auzim ca din astea doua au scapat nu au murit ,ca nu cred poate sa imi comfirme oricine .....astea da lovituri nu joaca :roll:

NSL_Steffy 14-09-05 01:22

3 Attachment(s)
ceva mai puternica..

NSL_Steffy 14-09-05 01:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FLAu\"
Stefy si parca auzim ca din astea doua au scapat nu au murit ,ca nu cred poate sa imi comfirme oricine .....astea da lovituri nu joaca :roll:

daa?? :roll:

Al3xius 14-09-05 10:03

jantele or fi de vanzare? :roll: :oops:

cecilia 14-09-05 16:20

dar am si eu o mica rugaminte..... sa spuneti si ce au fost inainte....

Vialy 14-09-05 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Steffy\"
o buburuza........

Ba esti nebunnnnnnn! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
era un tico .. nu ?
apropo buburuza se zice la matiz :D

Toto - BOD 14-09-05 17:20

4 Attachment(s)
un clio... https://i15.photobucket.com/albums/a3...ico/insane.gif

GAB35DJ 14-09-05 17:45

2 Attachment(s)
Toto_Bod...asta e asa...sa te autoimbarbatezi....apropo ala de mai sus dupa tripla parca ar fi a3...si acum culmea nesimtirii(daca a scapat ala bineinteles)sa il suni si sa il intrebi:\"nu vinzi tripla?\"...cu cielo nu aveti nimic?sa va arat ceva de la primul meu...nu e nimic grav...am aruncat in aer un aro...deci nimic grav....

EVOLUTION8 14-09-05 19:25

Ba ai chirotat??? Unde draq il vezi tu a3.
Gabule omnioptica scrie si pe tine.

GAB35DJ 14-09-05 19:38

ma refer la aiai albastra si imi mentin parerea...

Al3xius 14-09-05 23:35

Re:

Roby ala albastru e a3 ma ....ce dreaq uita-te la tripla ! :roll: :wink:

P.S. cum dam de el ca yo vreau jantele ! :lol: :lol: :arrow:

P.P.S : gabule aia-i masina ta? :?

GAB35DJ 14-09-05 23:40

da...acum 2 ani

Al3xius 14-09-05 23:45

:cry: auch! ..nasol momentu ! :cry:

Toto - BOD 15-09-05 11:04

pai si eu vroiam usa de la portbagaj de la clio`u ala... ca s-o tunez https://i15.photobucket.com/albums/a3...ico/insane.gif ca aia e singura ramasa intacta! :lol:

ps: la clio ala era o domnisoara la volan ! care din spusele altora a scapat cu viata... dar eu nu stiu ca n-am atins`o :)

EVOLUTION8 16-09-05 09:51

Asa este.Am gresit.eu am crezut ca se refera la ultimele poze cu clio. :oops: :oops:

DJ77VLD 16-09-05 11:27

KADule ...shame on you!

radu_lkv 16-09-05 13:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Asa este.Am gresit.eu am crezut ca se refera la ultimele poze cu clio. :oops: :oops:

bah cum *** de te-ai trezit la ora aia la care ai postat??????!!!!! :?: :?:
aaaa, stiu, tu ai dormit tot drumul :evil:

Al3xius 16-09-05 14:22

Ia sa bagati voi o povestire si sa ne ziceti ce-ati facut pe-acolo :lol:

radu_lkv 17-09-05 02:10

stire de ultima ora:
un dobitoc cu un tir a intors peste 2 dungi continue, in fatza mea, in dreptul metro, iar eu ca sa-l evit am iesit in camp, ulterior lovind masina de un stalp. am fost aruncat din masina pe geam si am stat ceva timp inconstient..
dobitocul nu a oprit nici macar sa vada daca mai traiesc, eu fiind trezit de niste ciobani care dormeau intr-o carutza.
masina nu arata prea bine: bara fatza/spate, intercooler, bratz stanga fatza, telescop stanga, aripa dreapta spate, haion cu luneta si tot ce tine de partea spate facute zob...
din fericire, eu ma simt mai bine, iar acum cateva saptamani mi-am facut casco pe masina.....

NSL_Doru 17-09-05 03:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
stire de ultima ora:
un dobitoc cu un tir a intors peste 2 dungi continue, in fatza mea, in dreptul metro, iar eu ca sa-l evit am iesit in camp, ulterior lovind masina de un stalp. am fost aruncat din masina pe geam si am stat ceva timp inconstient..
dobitocul nu a oprit nici macar sa vada daca mai traiesc, eu fiind trezit de niste ciobani care dormeau intr-o carutza.
masina nu arata prea bine: bara fatza/spate, intercooler, bratz stanga fatza, telescop stanga, aripa dreapta spate, haion cu luneta si tot ce tine de partea spate facute zob...
din fericire, eu ma simt mai bine, iar acum cateva saptamani mi-am facut casco pe masina.....

In jur de 22:00-22:15 ne-am vazut la Primarie ! Imi vine greu sa cred ca s-a intamplat ce s-a intamplat ... cata inconstienta !!! nu imi vine sa cred ! :evil: In final tot ce conteaza e ca esti bine ! :wink:

Mondeo 17-09-05 03:34

la fel de inconstient mergi shi tu lkv -ule (mai potolitziva oameni :x )

GAB35DJ 17-09-05 08:07

mondeo ma taci ba si tu draq din gura!!!ffiecare merge cum il taie capu'!!!nu e treaba ta cum merg altzii!!!!tu vezi ca mergi cu 60 si tot te faci praf!!!ba lkv'ule ce sa iti zic..nasol moment!!!imi pare rau de masina dar ma bucur ca ai scapat tu...da-o draq faci tu alta!!!

Mondeo 17-09-05 11:22

mergetzi ca nebunii frate!!!! gabule stii exact la ce fac referire, diskutia de la ranka nu a fost intamplatoare

dupa cate vezi sunt atatea mashini care ajung morman de fiare din cauza vitezei. io vb din proprie experientza asha ca nu poti insinua ca exagerez

Al3xius 17-09-05 11:41

Re:

Quote:

stire de ultima ora:

Ba esti nebun?? :cry: :cry: :cry: :cry: Cum a zis si Gabu : pacat de masina...dar bine ca ai scapat tu cu bine :cry:
Si aseara pe la 12 am vazut masina parcata :cry: la tine in fata casei :cry: :cry:

GAB35DJ 17-09-05 12:15

sa va spun in ce a constat \"discutia de la ranca\"eu conduceam cu circa 120...maxim....peste cap si mondeo plangea in dreapta....ca cica e prea repede....las'ba mai bine morman de fiare din accidente decat ruginita frumoasa in fatza blocului!!!

DJ77VLD 17-09-05 12:32

radule... imi pare rau... pt masina.DAR LASA , BINE CA ESTI TU OK!

DJ77VLD 17-09-05 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
las'ba mai bine morman de fiare din accidente decat ruginita frumoasa in fatza blocului!!!

Ba tu iti dai seama ce debitezi?????? :?

GAB35DJ 17-09-05 15:08

da!!!

radu_lkv 17-09-05 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mondeo\"
mergetzi ca nebunii frate!!!! gabule stii exact la ce fac referire, diskutia de la ranka nu a fost intamplatoare

dupa cate vezi sunt atatea mashini care ajung morman de fiare din cauza vitezei. io vb din proprie experientza asha ca nu poti insinua ca exagerez

e, ho, k nu e chiar asa de \"morman de fiare\", noroc cu casco ;).
cica in 3 saptamani ar fi gata, iar cu ocazia asta poate imi pun si chitul de riegger original. :)

Al3xius 17-09-05 17:03

Re:

Quote:

cica in 3 saptamani ar fi gata, iar cu ocazia asta poate imi pun si chitul de riegger original. :)

si poate-i faci si cutia :P

P.S. : 3 saptamani adica...3 octombrie? :cry:

DJ77VLD 28-10-05 18:37

5 Attachment(s)
Ce parere aveti ? :D

radu_lkv 28-10-05 18:42

1 Attachment(s)
dupa 3 saptamani masina e neatinsa de idiotii de la opel....de fapt mi-au stricat cutia de viteze de tot :evil:

Toto - BOD 28-10-05 19:19

mai bine o reparai singur decat acolo... pe bune! am auzit numai lucruri rele despre service`u opel din cr... nu dau nume!

sigur au trecud doar 3 saptamani? ca e praful cam mare pe ea... :shock:

dj16xxs 28-10-05 19:45

Re:

Quote:

dupa 3 saptamani masina e neatinsa de idiotii de la opel....de fapt mi-au stricat cutia de viteze de tot :evil:

nu te inveti minte sa nu-ti mai duci masina acolo!vorbeste cu costi(digu') si du-ti masina la el la service!
p.s. acolo am dus si coswort-ul!

radu_lkv 28-10-05 20:40

stiu si eu ce hal de oameni sunt aia, dar asa mi-au \"sugerat\" aia de la asigurari... si m-am gandit(asta o stiam mai de mult) ca pe tinichigerie si vopsitorie sunt buni, dar sa se apuce draq de ea!!!!!!! :evil: :evil:

Mondeo 31-10-05 19:58

rucom sucks :lol: de ec nu incerci la service skoda??? :lol:

john_doe 20-02-06 13:39

1 Attachment(s)
sa pun si eu i bukata masina lovita din cauza unui taximetrist ... :oops:
aici era in service...

GAB35DJ 20-02-06 16:45

no offence...dar daca o loveam asa nici nu ma dadeam jos sa vad ce are....prietenii stiu de ce...

john_doe 20-02-06 18:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
no offence...dar daca o loveam asa nici nu ma dadeam jos sa vad ce are....prietenii stiu de ce...

:lol: pai m-am dat jos la ala...
ps: eu te sunai in legatura cu toba aia ;) :D

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning