![]() |
5 Attachment(s)
continuare
|
Stefy si parca auzim ca din astea doua au scapat nu au murit ,ca nu cred poate sa imi comfirme oricine .....astea da lovituri nu joaca :roll:
|
3 Attachment(s)
ceva mai puternica..
|
Re:
Quote:
|
jantele or fi de vanzare? :roll: :oops:
|
dar am si eu o mica rugaminte..... sa spuneti si ce au fost inainte....
|
Re:
Quote:
era un tico .. nu ? apropo buburuza se zice la matiz :D |
4 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Toto_Bod...asta e asa...sa te autoimbarbatezi....apropo ala de mai sus dupa tripla parca ar fi a3...si acum culmea nesimtirii(daca a scapat ala bineinteles)sa il suni si sa il intrebi:\"nu vinzi tripla?\"...cu cielo nu aveti nimic?sa va arat ceva de la primul meu...nu e nimic grav...am aruncat in aer un aro...deci nimic grav....
|
Ba ai chirotat??? Unde draq il vezi tu a3.
Gabule omnioptica scrie si pe tine. |
ma refer la aiai albastra si imi mentin parerea...
|
Re:
Roby ala albastru e a3 ma ....ce dreaq uita-te la tripla ! :roll: :wink:
P.S. cum dam de el ca yo vreau jantele ! :lol: :lol: :arrow: P.P.S : gabule aia-i masina ta? :? |
da...acum 2 ani
|
:cry: auch! ..nasol momentu ! :cry:
|
pai si eu vroiam usa de la portbagaj de la clio`u ala... ca s-o tunez https://i15.photobucket.com/albums/a3...ico/insane.gif ca aia e singura ramasa intacta! :lol:
ps: la clio ala era o domnisoara la volan ! care din spusele altora a scapat cu viata... dar eu nu stiu ca n-am atins`o :) |
Asa este.Am gresit.eu am crezut ca se refera la ultimele poze cu clio. :oops: :oops:
|
KADule ...shame on you!
|
Re:
Quote:
aaaa, stiu, tu ai dormit tot drumul :evil: |
Ia sa bagati voi o povestire si sa ne ziceti ce-ati facut pe-acolo :lol:
|
stire de ultima ora:
un dobitoc cu un tir a intors peste 2 dungi continue, in fatza mea, in dreptul metro, iar eu ca sa-l evit am iesit in camp, ulterior lovind masina de un stalp. am fost aruncat din masina pe geam si am stat ceva timp inconstient.. dobitocul nu a oprit nici macar sa vada daca mai traiesc, eu fiind trezit de niste ciobani care dormeau intr-o carutza. masina nu arata prea bine: bara fatza/spate, intercooler, bratz stanga fatza, telescop stanga, aripa dreapta spate, haion cu luneta si tot ce tine de partea spate facute zob... din fericire, eu ma simt mai bine, iar acum cateva saptamani mi-am facut casco pe masina..... |
Re:
Quote:
|
la fel de inconstient mergi shi tu lkv -ule (mai potolitziva oameni :x )
|
mondeo ma taci ba si tu draq din gura!!!ffiecare merge cum il taie capu'!!!nu e treaba ta cum merg altzii!!!!tu vezi ca mergi cu 60 si tot te faci praf!!!ba lkv'ule ce sa iti zic..nasol moment!!!imi pare rau de masina dar ma bucur ca ai scapat tu...da-o draq faci tu alta!!!
|
mergetzi ca nebunii frate!!!! gabule stii exact la ce fac referire, diskutia de la ranka nu a fost intamplatoare
dupa cate vezi sunt atatea mashini care ajung morman de fiare din cauza vitezei. io vb din proprie experientza asha ca nu poti insinua ca exagerez |
Re:
Quote:
Ba esti nebun?? :cry: :cry: :cry: :cry: Cum a zis si Gabu : pacat de masina...dar bine ca ai scapat tu cu bine :cry: Si aseara pe la 12 am vazut masina parcata :cry: la tine in fata casei :cry: :cry: |
sa va spun in ce a constat \"discutia de la ranca\"eu conduceam cu circa 120...maxim....peste cap si mondeo plangea in dreapta....ca cica e prea repede....las'ba mai bine morman de fiare din accidente decat ruginita frumoasa in fatza blocului!!!
|
radule... imi pare rau... pt masina.DAR LASA , BINE CA ESTI TU OK!
|
Re:
Quote:
|
da!!!
|
Re:
Quote:
cica in 3 saptamani ar fi gata, iar cu ocazia asta poate imi pun si chitul de riegger original. :) |
Re:
Quote:
si poate-i faci si cutia :P P.S. : 3 saptamani adica...3 octombrie? :cry: |
5 Attachment(s)
Ce parere aveti ? :D
|
1 Attachment(s)
dupa 3 saptamani masina e neatinsa de idiotii de la opel....de fapt mi-au stricat cutia de viteze de tot :evil:
|
mai bine o reparai singur decat acolo... pe bune! am auzit numai lucruri rele despre service`u opel din cr... nu dau nume!
sigur au trecud doar 3 saptamani? ca e praful cam mare pe ea... :shock: |
Re:
Quote:
p.s. acolo am dus si coswort-ul! |
stiu si eu ce hal de oameni sunt aia, dar asa mi-au \"sugerat\" aia de la asigurari... si m-am gandit(asta o stiam mai de mult) ca pe tinichigerie si vopsitorie sunt buni, dar sa se apuce draq de ea!!!!!!! :evil: :evil:
|
rucom sucks :lol: de ec nu incerci la service skoda??? :lol:
|
1 Attachment(s)
sa pun si eu i bukata masina lovita din cauza unui taximetrist ... :oops:
aici era in service... |
no offence...dar daca o loveam asa nici nu ma dadeam jos sa vad ce are....prietenii stiu de ce...
|
Re:
Quote:
ps: eu te sunai in legatura cu toba aia ;) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning