![]() |
phuckin shit!
a fost schimbata aripa interioara unde ii seria de pe caroserie shi nu o vrut sa ne dea inspectzia pt ca era sudada placutza ai a cu sria caroseriei... :( :cry: :cry: :cry: sa speram ca putem rezolva altundeva cu ami muly gros :) |
super masina oltcit-ul
1 Attachment(s)
dacie? vb in politehnica pe 18 sau 19 sa vedeti ce inseamna oltcit
|
looool mare ii poza..
am avzut oltcituri mai faine :P |
curse
salutare,a fost cineva la romexpo? eu am fost si oltcitu nu m-a facut de ras
|
Mie unu chiar mi-a plaut. Prima data cand am vazut-o acolo m-am intrebat ce cauta ??? dar ramas placut surprins de aceasta masinutza. :wink:
|
Si mie mi-a placut cum ai mers, si ca ai avut curaj sa vii cu Oltcit, cand veneau si unii cu masini mai rele :lol: !
Un singur sfat am pentru tine: te-ar ajuta foarte mult daca ai schimba suspensia... este MULT prea moale pentru circuit. Pune niste amortizoare tari, si atunci vei putea sa mergi mai repede ! |
coool,
apari prin filme cu oltcitu? |
asta numai K_gula stie daca olictul apare in film :lol: :lol:
|
olcitu fermecat
sper sa apar si eu prin filmulet sa vad si eu cum am mers si cum s-a comportat masina ,sa stiu daca mai vin la urmatoarea cursa sau nu,oricum pling dupa cauciucuri :((
|
sa imi spuneti si mie de unde pot sa iau filmul
|
filmul va aparea pe site in curand :wink:
|
insfarshit am luat sh eu filmu de la TM cam nasoala calitatea....
sper ca o sa fie cat decat mai acceptabile filmele noi.. |
filmul
salutare, in sfirsit am luat filmul de la romexpo ,oltcitu meu s-a descurcat bine ,voi la-ti vazut?
|
nope....
nu l-am vazt... e pe forum sau pe site? |
www.4tuning.ro/film.htm :lol:
K_gula: toate filmele pe care le-ati pus saptamana asta sunt SUPER. O singura obiectie am, si am mai spus-o si in alta parte: SUNT PREA MARI 4-5 Mb/17-18 secunde. In rest... nota 10+ |
holy shit!
aproope 700 mb.... imi ia o sapt sa scot filmu :( :evil: ma fwt in el astral |
da si eu in el romtelecom
|
:lol: astral sucks... da romtelecom sucks ass!!!
|
https://www.4tuning.ro/filme/legale/romexpofinal.avi
214 mega - 35 de minute rezumatul ROMEXPO format divx |
mkay...
ala mai merge.. nu e asha mare.. sper sa il scot intr-o noapte... cealalalt de 200mb tot cam atat mi-a luat sa il dau jos... |
este in DEJ un olcit facut cat de cat de tuning AXA(nu stiu de astia nimic) :?: am vazut motoru care are cip tuning(daca ceea ce am vazut eu ii cip) :?: :?:
|
Cum sa aiba chip, daca e cu carburatie ? Probabil e altceva... iar daca ii faci chiptuning nu se observa nimic la exterior, doar se modifica datele intr-un chip al computerului, sau se inlocuieste chip-ul. Doar daca ar fi \"cutie neagra\" poti sa vezi ceva sub capota... oricum nu e cazul pe Oltcit.
|
Chip pe Oltcit?! No fuckin' way!
|
o sa incerc sa vb. cu propietaru si sa ma lamureasca el daca e cip sau ce p*** mea ii :!: :!: :!:
|
chip NU E ! sau poate la casetofon o fi vreun chip da la motor no way
|
Si eu ma dat cu un 12TRS'95! O numesc \"blue beast\" sau \"boxer-u'\"! :)
O reala masina de lux! 18,3% !!!!!!!!! ... DA! Merg cu ea cat imi permite rezervorul si buzunarul! :) In rest NU am ce sa ii reprosez! Merge super bine! Va trebui sa dau jos carburatorul, dar nu am timp de nici un fel! Ma gandeam chiar sa-i cumpar flansa si carburator de Dacia. ... |
3 Attachment(s)
\"Redeschid\" discutia despre Oltcituri dintr-un singur motiv: aici, pe forum, suntem cativa intr-adevar \"PASIONATI\" de aceasta masina.
|
1 Attachment(s)
Asta n-a incaput...
|
bravo Gabi! mersi!
intreb si eu ceva: pe motor 1129cmc ce transformari trebuiesc facute pt a pune set de 1289cmc ? stie cineva cutie viteze de GSA se mai gaseste ?!? si dc se poate pune motor de visa GT sau GTi ?????????? |
Quote:
|
si ce parere ai de cutia de GSA? da-mi t rog mai multe detalii..trage bine? e mai fiabila? ce adaptari trebuie sa fac? etc etc.
mersi! |
ZMD: e mai buna. Trage mai bine. Modificari nu tre' ( din cate stiu eu ).
|
Am si eu o intrebare:
Pe motorul 1299 (12TRS) se pot adapta chiulasele de 1129? |
De ce sa pui chiuloase de 1100 ? Mai bine pui de 1300 pe bloc de 1100.
|
ursu: sincer nu stiu :cry: dar pune cutie de special pe oltcit de 1129 sau trsu' si du-te cu masina la liniutze (vezi sa ai benzina in rezervor si niste ulei in portbagaj) si rupi ! :twisted:
e o varianta destul de ieftina..pacat ca e mult de munca..poti face operatiunea chiar singur dc ai o rampa undeva, pentru o liniuta in cartier nu merita...ca te duci si iti urca masina in 6-7000 de ture si obosesti motoru cam degeaba, da la o etapa de viteza, dc te ajuta si motoru putin, nu discuti cu daciile :wink: :x |
ZMD: eu refaceam motoru' la 1000-1500 km.
Cel mai mult l-am tinut in iulie 2000, cand am fost la curse la Pitesti ( am stat o luna acolo si faceam zilnic ~100 km ). |
Cum de ce sa pun chiulasele de la 1129 pe 1299? Sa-l comprim!
Nu stiu cat de fiabila ar fi varianta, dar ... |
gabi is beton oltciturile la voi sunt asa masini ?aranjate?
super |
UFO: dupa cum vezi din pozele alea, care nu sunt false, sunt multe aranjate asa. Nu toate cu gust, da' predomina Oltciturile modificate :ciggy: :twisted:
|
Marpha abia asteptam sati vedem masinuta mai deaproape!!!
Daca se poate cat ai bagat in ea??? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning