![]() |
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !!!
4 Attachment(s)
io i-am zis la joker ca imi pun pe luneta :D
azi mi-am scos 2 afise :lol: , 1 leu foaia(calitate exceptionala) , pe napoca :rolleyes2 , am pus pe luneta si unu pe lateral , sper sa mai strangem fiatisti :lol::lol: .... |
Am mai recrutat o persoana din Zalau ... sper din tot sufletul sa putem ajunge ! :) ...
Mi-am scos si eu la imprimanta :D |
eu am fost az la kopiernikus sa-mi scot pozele pt. admitere, dar n-aveam timp sa scot flyerele, dar maine o sa ma mobilizez :)
|
eu din pacate nu prea am cand sa mi le scot la imprimanta :((
|
9 Attachment(s)
poze de la intalnirea fiat (VW:lol::lol:),au fost multi ,foarte multi absenti care se anuntasera ca vin dar nah,asta este,imi faceam sperante ca depasim pragu de 10 =))))
|
sa nu uitam..ca a mai fost un fiat stilo 2 usi(parca..daca nu ma insel)+wuf care a mai fost in trecere :D dar pe cei 2 ii inlocuieste golful din imagini :D
|
de fapt low a fost nu wuf :lol: si a fost si detman care vroia sa fuga de noi.... :lol:
|
asa asa ...low...scz :)) si de detman uitasem....uitasem ca se tot grabea sa mearga acasa...uitasem cum ii tot ridica vlad stergatoarele si ii inchidea oglinzile laterale sa nu vada in ele :))))
|
in concluzie am fost 6 masini ...:)
|
Ce fain ii fiatul ala negru cu portocaliu :))...faina intalnirea....pacat de voi ca erati putini....data viitoare;)
|
ce ziceti baieti si fete de un FIAT MEETING?sambata ce vine?in parcarea supra terana de la iullius (parcarea auchan)..ca nu neam mai vazut de mult :D
sa vedem care cu ce se mai lauda..sau se mai plange:D astept parerile voastre :D |
sa fie......numai anuntzati sigur
......... |
ora ,data ? daca tot va oferiti sa organizati , faceti treaba pana la capat sa stie lumea exact ...
|
cand, cum?
|
era numai o propunere...si cum vad ca sunteti interesati..pt ca sunt care nu pot sambata aceasta..eu propun sa ne intalnim in data de 20 ora 18 in parcarea auchan (parcarea supraterana---de deasupra--) din Iullius Mall
facand prezenta...ziceti care veniti :D sper sa fim mai multi decat de obicei..adica nu numai 5 :)) |
dar totusi cine are ceva treaba sambata viitoare?
|
jokerman...eu tocmai mi-am facut planuri..si mai este inca unul care vroia sa vina dar nu poate sambata asta :)
si eu zic ca e mai bine in 20 pt ca asa fiecare stie din timp si nusi face planuri la ora aia...cei care vor sa vina..binenteles :D |
in 20 eu trebuie sa plec. imi pare rau :(.
|
in week-endul asta nu se poate?
|
pai daca optati mai multi pt weekendul acesta..atunci ne intalnim weekendul acesta :) cum vreti :)
|
Cand o sa veniti sa ma vizitati odata la zalau ? :) ... sunt si aici locuri faine .
Putem sa ne luam la drifturi pe Meses sau orice ... Putem ajunge si la ceva gratare :D ... |
sincer..nu stiu...dar ar trebui sa ne int in viitorul apropiat..sa facem un drum pana acolo :) ca nu e departe :)
in concluzie..ne intalnim maine sau nu? ziceti care mai veniti..maine ora 18 in parcarea supraterana iullius mall...asa pt 1 sau 2 nare rost sa ne int :( |
eu vine de ce nu
|
Quote:
apropo,eu nu pot veni ca is plecat toata ziua si ajung acasa tarziu... |
si eu vin...
altcineva?hai lenesilor nu va trageti pe *** :D deci..eu la ora 18 o sa fiu in parcarea supraterana (parcarea auchan) din iullius mall....daca mai vine cineva e binevenit..sper sa nu fiu numai eu singurul :D |
eu am fost la ora 19. se pare ca nu a fost nimeni. totul a ramas in aer.
|
pai eu aveam drum in iullius...la 18 am fost pe acol am stat putin..nu a aparut nimeni si am plecat dupa ce mi-am rezolvat treaba :D..lasati baieti...NEXT TIME :))
|
sambata asta , acuma in 7 , ora 16 , la iulius , in parcarea supraterana de la iulius , (nu aia de jos , nici cea de sus , cea inchisa , aia intre ) ... va asteptam !!!
|
ne asteptati?tu si mai cine?mai vine careva?sau merg iarasi 3,4 persoane si ajung :)
|
apai tu hai cand vin 10, bine,esti culmea :P mai vin normal si de pe club fiat
|
eu zic ca era mai fain sa ne intalnim la tetarom pe b-dul muncii ..joiia seara cand se intalnesc toti astia la liniute. :)
|
ma , ii intalnire fiat , nu alceva ;) daca vrei vi sambata daca nu asta e :)
|
|
FIAT MEETING CLUJ NAPOCA : joi , 12.02.2009 , ora 18:30 la iulius in parcarea supraterana inchisa de la auchan , cine nu stie sa ma intrebe , va asteptam !!!
|
de ce joi? nu e mai ok sambata, duminica... atunci cand lumea are timp, e mai libera...
eu nu vin. |
pe club fiat doi nu puteau sambata , asa ca am facut unul si in timpul saptamanii :) lasa ca vi la urmatorul ;)
|
iarasi acolo...sa vina iarasi aia de la paza sa faca urat? :) :D
|
lasa ca e bine joi vin si eu 100%
|
danut ce ficat ai?
|
nu te contrazic pt k nu ma prea pricep stiu sigur k are motor de 2000,16v,si 139 de cai....dar masina fuge..i am dat 225:)si mergea impecabil,pe probate
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning