![]() |
Re: 350z vs RX-8 vs Celica GT-s
Quote:
respectivului caruia ii consuma z-ul 22 inseamna k nu stie sa conduca(mai mult de 19 nu consuma) si in plus nu te iei niciodata dupa ce iti scrie la bord,e doar o medie calculata,nu consumul fix |
Pai sa vedem...ne luand in considerare nici un alt aspect al celor trei decat looks & performance trebuie sa fie Z-ul.RX-8 e o mare dezamagire in special pt putinii din noi care au avut placerea de a forja RX-7 FD, care avea o putere mult mai mare si o stabilitate de nedescris.Iar Celica desi este o masina extraordinar de fiabila si rapida in acelasi timp eu tot nu o pot alege pt ca rivalul meu nr. 1 avand in vedere ca am Prelude de aceeasi putere ca si Celica
Z-ul e agresiv, putere multa, handling bun, singura problema ar fi greutatea mai mare... |
eu pot sa zic ca am avut ocazia sa merg cu un Z si un RX 8 ... pot sa zic ca sunt masini foarte puternice si frumoase :lol: ... insa cel mai bine comparatia la motor eu zic ca se poate face pe DYNO ... asa cu preupusul toti ne dam ... oricum sunt masini care iti dau o senzatie placuta cand mergi cu ele :lol:
|
daca nu te uiti la bani 350z
|
Re:
Quote:
PS:FWD=rotile trag masina, RWD=rotile imping masina,rezultatul? vezi diferenta de timpi la 2 masini identice ca motorizare, CP etc-cea cu RWD va scoate intotdeauna timpi superiori |
Topicul asta cred ca e de 2 ani!!!
Ma voi repeta... DRAG: 1. 350Z avantaje- masina cu posibilitati datorita motorului mare, se poate pune kit turbo sau biturbo, coupe cu personalitate dezavantaje- este grea, foarte grea pentru un coupe si nu are lsd; de serie va pierde f rau cursele cu orice evo sau sti tot de serie. 2. RX8 avantaje- e fashion, are usi spate... si...e foarte fun dezavantaje - motor rotativ slab care maninca enorm de mult ulei, cutie de viteze firava si posibilitati mici de performance upgrade. 3. Celica avanaje- e aratoasa, ieftina, si cu posibilitati mari de show`n shine dezavantaje- fwd si sasiul nu este tocmai unul sport... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning