Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Nesimtitii din trafic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/57460-nesimtitii-trafic.html)

sandor406 10-03-10 20:29

Re: Bizonii din trafic - mai multi ca niciodata?

ai perfecta dreptate flaviuf!!!!!

SB 01 U L I 19-05-10 15:13

dap, iti dau dreptate si eu !!!

SB 01 U L I 19-05-10 15:17

Re: Nesimtitii din trafic

mda, aveti perfecta dreptate, in ziua de azi nici in "sensul giratoriu" nu mai avem prioritate:( zeci de nesimtiti in doar 2 luni de zile care intra direct in sens,trebuie sa incetinesti sai lasi, te uiti i dai claxon, el vorbeste la telefon si se face ca nu te vede,leas taia limba,leas pune telefonul in fata sa ma rad de ei ca nu pot vorbi la telefon...

Bughilas 19-05-10 17:02

ooooo..de cand ne confrutam cu asemenea specimene..
Stai linistit ca nu putem schimba nimic..e plina Tara asta de atatea specimene.
In fiecare zi trebuie sa bagi prin gurita cel putin la 2-3 handicapati ai trafucului.

Eu as propune primariei sa monteze un semafor la trecerea de pietoni de pe str. Tribunei peste dum de Farmacia 24.( ma eu intreleg ca te grabestii dar acolo trec pietonii cu nemiluita.....nici macar nu se uita cand trec strada..).

asta este......pffffffff

SB 01 U L I 19-05-10 17:04

haha, ai dreptate, cati nervi imi fac si eu pe la trecerea aia, zici ca vad numai in fata pietonii acolo"ca si calul":)

Bughilas 19-05-10 17:05

se face cate o coloana acolo de poti sa stai cu "taximetristii" la o tabla....

Bassu_SIV 19-05-10 23:08

pietonii sunt foarte neatenti si foarte fuduli cand sar direct pe trecerea de pietoni dar nu se gandesc ca poate nu reusesti sa franezi asa iute mai ales cand ai 2-3 metri pana la trecere

SB 01 U L I 19-05-10 23:13

hehe, chear ieri am patito pe ploaie, aveam 50 lejer si ma apropiam de o trecere, imi sare o fata in fata masinii pe trecere....la 10 m departare, am apasat frana blana ,mi sa intors umpic si de cur fiind tractiune spate, si am trecut la 1 metru de fata,ea nici nu sa uitat domne si-a vazut de drum ca vaca.....nu se gandesc ca poate faci tot posibilu sa franezi ,sa te feresti de ei, da ei nu, zici ca corpu lor e mai tare decat caroseria:))

Bassu_SIV 19-05-10 23:17

grija mare in spate la ramada unde este trecerea printre masini parcate si iti sare vaca/boul pe trecere si nici nu se sinchiseste sa se asigure.......mie mi-a pleznit un furtun de la frana fata cand mi-a sarit o tanti cu gluga si ochelari de soare

Bughilas 22-05-10 11:50

mai fratilor..dupa parerea mea cei mai multi dintre acesti "pietoni" nu au carnet, ca daca aveau sigur nu traversau asa sau cel putin nu mergeau pe trecere de zici ca-si numara pasii.

Oricum fenomenul cu pietonii nu-l schimba nimeni asa cum nici "bizonii" din trafic.Tot timpul vor exista ca oamneii sunt de toate natiile la asa ceva.

ASTRA92 22-05-10 13:55

Intradevar trecerea aceia e super periculoasa si eu era sa iau 2 bovine,sa nu zic vaci,pe trecere pt ca au aparut dintre masini foarte repede si fara sa se asigure noroc ca am oprit la timp,ce era ciudat tot ele erau cu gura mare si au inceput sa se ratoiasca la mine,cand eu leam vazut tarziu,iar ele nu s-au asigurat

Nosfer 26-05-10 19:28

Am si eu zile in care numai de d-astia parca dau. Si se aduna nerviii de la unul la altul si imi vine sa explodez si sa le trag un tampon in cur sa-si dea seama ca gresesc. Da' e pacat de masina mea. Cel mai mult ma enerveaza astia care schimba directia fara sa semnalizeze si fara sa se asigure ca e cineva in spatele lor.

Cat despre pietoni, uneori m-as da jos si i-as bate. Daca ar sta si ei sa se adune cate 10 si sa treaca toti odata ar fi super, dar nu, trece unul, apoi inca unul, apoi inca unul, mama lor.

Bughilas 27-05-10 18:07

mai sunt si "bizoane"
Ieri eram cu masina de servici pe varianta ( Str. Maramuresului ) si am facut stanga pe Str. Carlova si o isteata a intrat exact in usa mea de la sofer facand-o varza.( ea avea STOP )

Cand am mers la politie (ca sustinea sus si tare ca ea nu e vinovata) Politia a dat dreptate ei spunand ca nu am ocolit centrul imaginar al intersectiei si ca ea nu a depasit capatul strazii.. Asta e... nu e adevarat dar a vrut sa-mi dea si amenda asa ca am ales varianta de la asigurari cu calea amiabila si eu o fac pe Casco. Al naibii de Golf II ca nu a patit nimic( a zgariat putin spoilerul cat o schioapa)..asa ca mare atentie fratilor

Bughilas 27-05-10 18:08

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3391996)
Am si eu zile in care numai de d-astia parca dau. Si se aduna nerviii de la unul la altul si imi vine sa explodez si sa le trag un tampon in cur sa-si dea seama ca gresesc. Da' e pacat de masina mea. Cel mai mult ma enerveaza astia care schimba directia fara sa semnalizeze si fara sa se asigure ca e cineva in spatele lor.

Cat despre pietoni, uneori m-as da jos si i-as bate. Daca ar sta si ei sa se adune cate 10 si sa treaca toti odata ar fi super, dar nu, trece unul, apoi inca unul, apoi inca unul, mama lor.

sunt de aceeasi parere cu tine. ar putea pune semafoare in unele locuri..

Bassu_SIV 27-05-10 19:20

daca pune semafoare bovinele devin infioratoare iar daca fac giratorii se urca pe tine

OchoSB 27-05-10 19:41

Dar oare in sibiul asta chiar asa stresati sunt oamenii de sar cu claxoane ca disperatii daca pleci putin mai tarziu la semafor ? si sa precizez ca eram la prima sedinta de conducere :(

SB 01 U L I 28-05-10 01:13

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 3394709)
mai sunt si "bizoane"
Ieri eram cu masina de servici pe varianta ( Str. Maramuresului ) si am facut stanga pe Str. Carlova si o isteata a intrat exact in usa mea de la sofer facand-o varza.( ea avea STOP )

Cand am mers la politie (ca sustinea sus si tare ca ea nu e vinovata) Politia a dat dreptate ei spunand ca nu am ocolit centrul imaginar al intersectiei si ca ea nu a depasit capatul strazii.. Asta e... nu e adevarat dar a vrut sa-mi dea si amenda asa ca am ales varianta de la asigurari cu calea amiabila si eu o fac pe Casco. Al naibii de Golf II ca nu a patit nimic( a zgariat putin spoilerul cat o schioapa)..asa ca mare atentie fratilor

cumva golf 2 cu nr de inmatriculare sb xx BSP .. ?(scz de off topic da muream daca nu intrebam !!)

PaulMIG 28-05-10 23:25

Am unit topicul cu "bizonii din trafic" cu topicul "nesimtitii din trafic"
Amandoua au acelasi subiect si sunt deschise de acelasi user!
Bafta in trafic!

Bughilas 29-05-10 15:10

fff pe faza Paul.Bravo

Scuze ULI dar am gresit..era golf III am uitat sa mai pun o liniuta ;)

lupalb 29-05-10 19:31

nu toti soferii de golf 3 sunt nesimtiti:)) sau bizoni.... dar incercam :twisted:

Bassu_SIV 29-05-10 23:42

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3399872)
nu toti soferii de golf 3 sunt nesimtiti:)) sau bizoni.... dar incercam :twisted:

doar marea majoritate

lupalb 30-05-10 11:54

hehehehe, pai de ma, avem motoare mari, de-alea cu care facem ferrari, lambo si alte masinute de-astea pe curent, avem sisteme jmechere (gdmtronic - geam deschis cu mana tronic, tdmtronic -trapa deschisa cu mana tronic), nu avem sisteme care sa ne impiedice sa simtim masina, gen servo asistata electric, sau abs, sau esp... deci 100% sofer cu 100% masina de murit in ea. Si totusi, eu sunt foarte multumit de masinuta mea. Asta nu inseamna ca ma infig cu ea, pentru ca pentru mine senzatia e mai mare cand merg incet, si pot sa admir ce se intampla in jur, decat sa rulez cu 100 prin oras si sa fiu atent numa` la semafoare....(as pierde 90% din femeile de pe margine care arata bine).
De taiat fata la oameni , cand merg cu 50 la ora prin oras nu prea am ocazia.... dar eu in Sibiu macar am o scuza....am numere de VL :twisted:

Bughilas 30-05-10 12:39

nu ma refeream ca e "bizoana" ca avea golf III..Nu e de vina masina si distrusa care era la volanul ei.
Cand s-a bagat in mine avea ochelari iar a II a zi la politia nu i-a mai luat, de frica sa nu cada de proasta ca nu m-a vazut ..( nu ca nu ar fi adevarat)

asa ca feriti-va de Un Golf III bleu SB 12 MBM

lupalb 31-05-10 08:19

la ce avea asigurare?

OchoSB 02-06-10 10:32

Mult "respect" pentru taxiimetristii "profesionisti" din sibiu .....

flaviuf 02-06-10 13:32

A propos de taximetristi: la statia de la Cedonia le-a facut Primaria un loc special pentru asteptare...da animalele dracului nu si-ar misca masinile pentru nimic in lume, asa ca intre ele exista spatii cumulate de zeci de metri. Asta n-ar fi nimic, dar din cauza asta ajung sa stea pe banda 1 cum vii dinspre M Viteazul - intotdeauna incurca circulatia. Chiar nu se gandesc boii aia la nimic?

Bughilas 02-06-10 20:11

@ LupAlb- la Astra asigurari....

lupalb 02-06-10 21:56

fi fericit atunci....si crede ma pe cuvant cand zic asta....se putea mai rau.

Bughilas 03-06-10 18:17

pai nu sunt deloc fericit....pentru ca am facut-o pe CAsco meu de la firma.

Putea fi oriunde ea asigurata ca tot pe mine m-a declarat vinovat d-na polistista.

lupalb 04-06-10 12:58

asta pentru ca ai dacie man...de aia....daca aveai un x5, 535D sau a6-8-10-12-14, ferrari sau lambo, altfel statea situatia:)
Lasa...noi sa fim sanatosi ca ajungem si la masini de alea:-P

flaviuf 04-05-13 18:06

2 Attachment(s)
Parcare de oltean...erau zeci de locuri libere dar nu lo-e fi vazut.

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning