Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/555-pierdut.html)

strengaritza 05-06-04 15:06

nu e vb de fete numai..si fetelor si baietilor li se intampla la fel...oricine trece prin deziluzii de genul....dar eu zic ca trebuie sa fii realist..oricat suflet ai fi pus intr-o relatie,.,,meh ..daca nu merita..da-o-n....pisici!
nu esti nici primu' da' nici ultimu'

oricum eu va felicit ..adica va apreciez ca sunteti sinceri..ca eu ma gandeam ca numai fetele sufera...atat am vazut,\"la viata mea\" si ma bucur ca sunt baieti cu suflet care se implica si sentimental in relatii...nu ziceam ca nu sunt....zic ca am vazut eu putini....

si nu mi-am asigurat spatele..ca nu vreau..ma simt bine asa cum sunt...nu vreau sa ma implic prea tare in relatii, ca am si eu o varsta..relativa...dar totodata nu vreau sa ma bag in realatii numai din lipsa de ocupatie....nuvreau sa fc pe nimeni sa sufere...si..daca e pana akolo..nici eu nu as vrea....

KrushX 05-06-04 18:03

1 Attachment(s)
Ea este fosta mea pretena, vedeta lokala in craiova, a prezentat shtirile la terra sat : :lol:

X-Ray-Eyes 07-06-04 02:43

-=< CUM SA AGATZI O FATA >=-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Daca n-o cunosti, abia ti-a fost prezentata de un prieten, cu conditia sa nu fie prietena lui, te duci la ea, o saruti frumos pe obraz, spui ceva acolo (de ex ca iti pare bine s-o cunosti, nu conteaza ce ; spui ceva din gura).
Asta doar daca e necunoscuta, pe urma incerci sa afli nr de telefon de la ea sau de la prieten (al tau NU al ei, btw: conditia principala s-o poti agata e sa n-aiba prieten sau sa nu fie moarta dupa unu' sau sa nu-i fi total antipatic).
Intr-o zi dai un telefon si o inviti la un film (undeva in functie de imaginatia fiecaruia), eventual mai chemi niste cunostinte comune (perechi).Daca zice NU si-ti place mult de ea, mai incerci peste cateva zile. Daca tot iti zice ca nu poate din diferite motive, ii dai papucii si treci la urmatoarea.
Daca zice DA mergeti si va-ntalniti intr-un loc. Te duci la ea, ii intinzi mana si ii zici hai sa mergem, o iei frumos de mana si plecati. Daca dupa cateva secunde isi ia mana dintr-a ta nu dispera, va urma o intersectie, va trebui sa traverseze o strada cat de curand si ii prinzi iar mana. Asta in cazul in care nu vrei sa te dai rotund cu masina ta sau sa ii plimbi curu' ... nu de alta da daca nu face miscare inseamna ca mai tarziu o sa o alintzi Moby !)
Ati ajuns la film sau la teatru (prima oara faci tu cinste ca tu ai invitat-o dupa aia n'are decat sa-si plateasca). Intrati la film, va asezati si te faci comod (mana din dreptul ei se aseaza frumos pe umarul ei iar cu cealalta mana o iei de mana) o tragi usor spre tine si ori te opresti aici ori o saruti (trebe sa va explic cum se saruta o fata? :P ). A grija sa fie un film plicticos (nici ceva sa-nu-ti iei ochii de pe ecran, da' nici un film indian cu el... si ea ... ). Daca vezi ca nu vrea trebuie sa ai rabdare: cui pe cui se scoate, daca e incapatanata esti si tu incapatanat (poti sa-i si spui chestia asta).
Se termina filmu', iesiti de la film strans legati unul de altul ,o duci acasa (daca nu sta in vreun cartier celebru) si o saruti inainte sa va despartiti. Ii spui ca o suni sau sa te sune a doua zi sau stabiliti din seara respectiva cand sa va mnai intalniti ...

Sfaturi adiacente:
1) Nu fi bou sa dai bani pe flori, poate doar la o aniversare, odata pe an.
2) Cand mergi cu o fata pe strada spune bancuri, fa glume, fii vesel, fii baiat de gasca, nu fi moale (molau).
3) N-o suna numai tu, fa in asa fel incat sa te sune si ea.
4) Nu cheltui prea multi bani cu ea.
5) Complimentele i le faci dupa ce ai agatat-o (vrajit-o) nu inainte.
6) Daca e proasta n-o prezenta parintilor chiar daca e misto, mai bine le prezinti una mai uratica dar desteapta, va face o impresie mai buna.
7) Daca o agati la un bairam si n-ai chef sa o tii prea mult alege una misto indiferent ce are prin creieras.
8 ) Daca vrei sa fii prieten mai mult timp cu ea nu te uita cum arata (nici ultima stramba sa nu fie) dar vezi sa aiba ceva prin creier.
9) Niciodata nu-i spune unei tipe care inca nu ti-e prietena ca-ti place de ea (gandeste-te cam ce i-ai face tu unei tipe care ti-ar spune ca-i place de tine).
10) NU te indragosti ca bou' ca daca nu iese...
11) Ciorba reincalzita nu e buna (daca ati teminat-o nu o luati de la capat,fa asta doar daca vrei sa te razbuni pe ea).

Regula_de_aur) Domina ca sa nu fi dominat.
Ultima_regula) Dupa masini si dupa femei sa nu alergi, vor veni altele.

Daca metoda nu merge numai voi sunteti de vina ... mai incercati o data!

Cam atat...

Nu raspund de distrugerile provocate direct sau indirect de acest text.
Nu am cerut bani pentru el asa ca nu raspund de urmari.
Spuneti-mi si mie dc merge si ce achizitii ati facut

:peace:

Adaugare la regula 11) ba uneori mai merge !
He He He !!!

X-Ray-Eyes 07-06-04 13:18

Re:

In cazuri de genul ai pierdut din start !
Miscarea se face inainte .. nu dupa ce nu ai spus nimik si tipa a disparut din peisaj ...
Si sunt 2 motive din cauza careia o tipa zambeste :
1 - Ori ii place de tine ... esti simpatic ... bla bla ... si ai dat lovitura ( in cazul in care e scumpa foc ( vezi ce am scris in topicul anterior de tipele frumoase ... ori ii dai si fugi ( in cazul No Brains) ori ramai cuplat cu ea si :arrow: vezi ca am mai scris un post in legatura cum sa te comportzi cu o femeie ... | O femeie nu are nevoie de inca 1 prietena ... are destule - If you know what i mean ...| ( in cazul in care are ceva brains )
2 - Ori ii place masina sau motorul pe care il calaresti si ii cam arde buza sa isi plimbe popoul in calibra ... si nu in dacia lu' taticu cand are taticu timp ... sau a prietenului ei care are moskwici din 78 .
Si miscarea pe care potzi sa o faci e sa iti spui in momentul in care o vezi ca zambeste , e sa iti spui in gand ( daca esti mai timid ) Frate .. ce p#l@ mea .. sunt jmeker si tare ... Bine !!! Hai la ea ! si te duci direct ... Bag mana in foc ca nu o sa plece mai departe daca tu te uiti direct la ea si te vede ca vrei sa vb cu ea ... si o sa se opreasca din mers .. iti zic eu ...
Numai sa nu cumva sa ii fi zambit altei persoane din spatele tau ...
Si atunci e ....
Si te duci frumos la ea , te prezinti ca un baiat politicos , ii intinzi mana , si o intrebi si tu ceva ( mergi la liceu ? Vi de la liceu ? Te duci acasa ( Pot sa te conduc - asta e raspunsul .. si o duci la scoala / acasa / etc. si intre tp mai aveti si voi tp sa vorbiti .. in ce clasa esti , aaaa deci ai la anu bacul .. sau anul asta ai bacu .. admiterea .. etc ( in cazul in care nu esti vreun pedofil si iti spune ca e clasa a 8-9-a ... He he he ) ... si daca fata raspunde ai pus mana pe una bucata buna !

Succes data viitoare si nu mai sta degeaba .... ATACA !!!

aicad 12-06-04 20:34

hehe ghid de agatzat baietzi? Cred juma de pagina ajunge! ;)

ce-o sa scrie acolo:
regula unu : sa ai privire perversa
regula doi: sa dai din cur
regula 3: sa se vada sanii cat mai mult
regula 4: sa te prefaci ca ai face orice pt biatu respectiv si gata!

nici juma de pagin :D

ps: astept replica fetelor dar pe alt topic!

Kitana 13-06-04 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
hehe ghid de agatzat baietzi? Cred juma de pagina ajunge! ;)

ce-o sa scrie acolo:
regula unu : sa ai privire perversa
regula doi: sa dai din cur
regula 3: sa se vada sanii cat mai mult
regula 4: sa te prefaci ca ai face orice pt biatu respectiv si gata!

nici juma de pagin :D

ps: astept replica fetelor dar pe alt topic!

replica fetelor aku` :
comentarii la regulile spuse de tine
regula 1: merge ... da nu numai perversa cu si jucausha... :)) seducatoare
regula 2: merge sa dai din cur daka ai si un cur frumos bombat :)) (e ce zici am dreptate?)
regula 3: sa ai si ce arata ca daka ai 2 nasturi potzi sa le scotzi afara ca e egal cu zero
regula 4: nu e bine ca mereu sa te prefaci ca ai face orice pt baiatu respectiv pt ca eu am obserbat ceva la baietzi : daka vad ca o tipa e moarta dupa ei... poate ca ii intereseaza cat de cat da dupaia incep sa se sature ... da daka esti o tipa care sa sti cum sa te lashi uneori ushor alteori mai greu... parca starneshti mai mult interes... cu atat cat o fata e mai inaccesibila cu atat parca va invershunatzi mai mult sa o avetzi voi sa fie a voastra. este?
astept replica baietzilor!!!

aicad 15-06-04 10:59

1 Attachment(s)
tare! la mine era un pic invers::

Auzi ce faci ?

Ma duc cu mama la cumparaturi.

iesim si noi dupa aia ?

da iesim.

O sun dupa 3 ore:

hai ce faci mai iesim ?

bebe sa nu te superi da sunt obosita si nu am chef hai ca ne vedem maine !

si dupa 1 week de faze de genul asta ma suna is imi zice NU vezi ca nu merge treaba Nu ne-am mai intailnit de-o gramada de timp, eu nu vreau o relatie de weekend!!

Si asta cica dupa un an si ceva plin de \"iubire\" sau cel putin asa am crezut eu.....

de la juraminte de genu o sa trecem peste orice, cand am intrat eu in sesiune si o luna am tot facut sacrificii sa ma vad cu ea, replica ei a fost: ce viitor vezi tu in relatia asta, nu are rost sa continuam, acum o sa intri iar in sesiune apoi o sa fiu eu cu bacu shi chiar nu o sa avem timp sa ne intalnim.... Poate o sa mai fie ceva intre noi mai incolo.....

Tre sa adaug ca gagica asta are NOTA 11 la replici :) iti intoarce cuvintele cum vrea ea.... si apoi isi astupa urechile :) oricum ce-a fost a fost si incep sa nu mai regret. Asta cred ca e bine nu ?

Uite cum erau lucrurile candva, acum doar fetele din poza mai sunt prieteni, restul s-a dus draq :( si asta regret cel mai mult!!

aicad 20-06-04 10:26

1 Attachment(s)
Uite ce melodie am gasit... si o dedic celor care au avut si au pierdut!!!

Gabi 20-06-04 13:32

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

:twisted: :twisted:

U R S U 27-06-04 14:32

1 Attachment(s)
Asta:

Gabi 25-10-04 15:27

Din 31 de pagini au mai ramas 7. 24 (pagini) x 14 (mesaje/pagina) = 336 mesaje sterse.

Incepand de azi, topicul este deschis din nou. Va rog (insistent) sa nu ma mai faceti sa sterg iar mesaje.

Bagati gaz.

horby_horby 02-01-05 05:07

HONDARE LASA-NE FRATE !!!!

POZA asta ai luat dela noi din server dela bulangii astia dela noi !!!! Lasa-ne cu pozele astea ca nu tine cu mine !!!! dar totusi frumoasa ce sa iti mai zic :lol:

Adriana 10-01-05 14:12

Imi pare rau ca nu am poze cu fostul meu prieten,dar oricum majoritatea il cunoasteti.A fost ingerasul meu,cred ca i-am oferit tot ce a vrut,tot ce si-a dorit,dar cand unul nu mai vrea si nu mai simte nimic pt. celalalt nu mai poti sa mai faci nimic.Si acum ma intreb oare cu ce am gresit.Asta e,viata merge inainte. :(

EvLSant0S 10-01-05 14:36

Acel \"el\" fiind..... ? macar un PM da-mi si zi-mi , damn :( curiozitatea asta...

Adriana 11-01-05 11:51

Nu e nici un secret,este Gabi.Sper sa nu se supere ca am scris.Sper ca ti-ai potolit curiozitatea acum.

EvLSant0S 11-01-05 14:03

:shock: :shock: yap .... 10xz

RaZvY_ 15-01-05 22:01

1 Attachment(s)
Fosta mea pretena...acuma e sotia...

Hondarul 15-01-05 22:05

Care din ele patroane, d-ra de la Blondy sau frumoasa cealalata ???

Oricare ar fi, sa-ti dea D-zeu sanatate alaturi de femeia ta ca este frumoasa foc !!!!! Ne-ai cam eclipsat pe toti, asta este... :cry:

RaZvY_ 15-01-05 22:11

Aia de la blondy a venit cu nisipul la mare:)
Asa ca aia din dreapta:)

Hondarul 15-01-05 22:23

Sa-ti traiasca !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti norocos... Dar cred ca o tot auzi, nu ??? :wink:

Psycho 26-01-05 12:54

io am tot amenintzat k bag poze cu tov mea .. azi sau maine bag ... nu mai tzine vrajeala .. mi`am luat un nokia shucar .. si ii zic hai sa facem si noi un filmuletz XXX ... da ea .. de ce sa`l aratzi la tov ??? ... da macar 1 poza 2 .. :) ... hahaha .... am o poza cu buzele ei w wallpaper ... pe tel .. o sa le scot si vi le postez .. :p ... frumoase bijuterii avetzi unii ... respekt !!revin cu poze

Psycho 26-01-05 21:46

2 Attachment(s)
poze cu buzele alea alea .. o sa urmeze si pozele cu ea da nu m`a lasat .. damn .. las k vine ii fac eu ... :p daca e rea ... e o frumusetze .. d`aia tin al ea ... k \" prostu \"

Al3xius 29-01-05 22:41

1 Attachment(s)
Momentan am tot ce mi-as putea dori si sper sa nu o pierd niciodata pt. k nush ce as face :roll: ...sigur vreo tampenie :roll: ! o sa pun si o poza :lol:

EvLSant0S 29-01-05 23:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Momentan am tot ce mi-as putea dori si sper sa nu o pierd niciodata pt. k nush ce as face :roll: ...sigur vreo tampenie :roll: ! o sa pun si o poza :lol:

hmmm... nu pot sa spun decat... idem la ce ai zis mai sus :( mai putin faza cu poza :) nu pun nici o poza cu ea... poate se supala :) nu-i plac pozele cu ea :)

singura probl. e ca ea nu crede.... ca e tot ce-mi doresc.... :(

EvLSant0S 29-01-05 23:56

1 Attachment(s)
yeeey , am obtinut permisiunea :D

Tot ceea ce-mi doresc.... nu imi trebuie NIMIC mai mult .....

minirally 30-01-05 00:16

muwhaha..c ras ironic..sadic..deh..doar il injuram p`ala d facea poza :twisted: revenind la c voiam s zic..f dragutza,v. sweet `puiu` tau Al3xius :P

Al3xius 30-01-05 01:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"

hmmm... nu pot sa spun decat... idem la ce ai zis mai sus :( mai putin faza cu poza :) nu pun nici o poza cu ea... poate se supala :) nu-i plac pozele cu ea :)

singura probl. e ca ea nu crede.... ca e tot ce-mi doresc.... :(

hehehe!! pai crezi ca eu puneam de capu` meu asa ? a fost de fatza cand am postat...doar ca nu stia ce-am scris pana nu am dat post reply ! :lol: :lol: oricum sincer...e tot ce-mi puteam dori vreodata ! :oops: si sper sa am grija de ea sa nu ii gresesc cu nimik sau sa fac vreo prostie s-o pierd :love:

P.S. : minirally thx a lot ! eu de puiu lu santos nu zic nimik ca poate e gelos :lol: :lol: (kiddin`)...oricum sa aveti grija unul de celalalt si iubiti-va mult ! :wink:

Ford_V6 06-02-05 05:21

Deja dupa a 6-a pagina m-a apucat plansul . . . . :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 18-02-05 00:02

de ce ??? ce e de plans .. dupa a 6`a pagina ?

BlueEyes 22-02-05 10:25

bla bla bla

1 Attachment(s)
probabil la apucat plansul cand va vazut asa sentimentali. el e guritzul meu sil ubesc mult :P

LaMishto 01-03-05 17:02

4 Attachment(s)
nu`mi pare rau dupa ce am pierdut pt ca am ceea ce am.. :arrow:

Adriana 01-03-05 23:17

1 Attachment(s)
Eu nu am pierdut nimic. Dimpotriva,am gasit un bebelus scump.

SpeedeR 01-03-05 23:31

oooooooooooo.....tze bebelush scump ai gasit :lol: :lol: :lol: :lol: :P uite cum in ziua de azi gasesti bebelusi pe la curse :lol: :shock: :shock:

Singurelu 01-03-05 23:34

Super tipa Santose!!Ai gust!Ejti de`al meu!

Singurelu 01-03-05 23:36

1 Attachment(s)
ce`am pierdut....

Gabi 01-03-05 23:37

SpeedeR: bang, bang :P I have a surprise 4 u :wink:

Singurelu 01-03-05 23:39

1 Attachment(s)
:arrow: Alta Anutza.....................mai mare cu 1 an :peace:

SpeedeR 01-03-05 23:44

singurelu... hmmmm...anutza rimeaza ku hmmmmmm.... printzesutza.... da :D

Gabi.... fac cinste ku un tedi k sa cresti mare si voinic dk imi zici surpriza :P :P :P

EvLSant0S 02-03-05 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
Super tipa Santose!!Ai gust!Ejti de`al meu!

vezi k \"tipa\" e prezenta si p forum :P

vezi ce zici de ea ca ne omoara pe aman2.. :P

P.S: GABI.....BEBELUSH,bebel....scumpel....:D :D :lol: :lol:

Singurelu 02-03-05 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

vezi ce zici de ea ca ne omoara pe aman2.. :P

:P Pan` Ajunge In Iashi...Mai Este :P

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning