Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo Evolution 1 - DJ 90 AMY (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/54742-daewoo-cielo-evolution-1-dj-90-amy.html)

dany_let 16-11-07 21:51

Re: Dewoo Cielo Evolution

am impresia ca e un pic cam in fata motorul ? planetarele sunt drepte??? intreb si eu...

felicitari inca o data , se aude foarte frumos motorul...

myky 17-11-07 12:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1202710)
am impresia ca e un pic cam in fata motorul ? planetarele sunt drepte??? intreb si eu...

felicitari inca o data , se aude foarte frumos motorul...

ma faci sa rad :) :) :) da sun drepte man , cum vroiai sa fie ? Crezi ca masina a fost facuta de mantuiala asa . Am asteptat 6 luni numai dupa un rahat de piesa comandata la magazin ce se vrea cu pretentii din Bucuresti
Inca ceva , ambele planetare sunt cele scurte de turbo si ca sa probez ceea ce spun o sa-ti pun o poza cu planetara .

Lao 17-11-07 13:13

Nu se referea dacă sunt drepte in sensul propriu-zis, ci dacă sunt pe aceeaşi linie de cānd ies din cutie pānă intră in fuzetă. Axa asta de care vorbesc trebuie să fie dreaptă. Dacă motorul e "tras" mai spre faţa maşinii atunci axa (de care vorbeam mai sus) planetarei nu va fi dreaptă.

myky 17-11-07 15:00

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 1203355)
Nu se referea dacă sunt drepte in sensul propriu-zis, ci dacă sunt pe aceeaşi linie de cānd ies din cutie pānă intră in fuzetă. Axa asta de care vorbesc trebuie să fie dreaptă. Dacă motorul e "tras" mai spre faţa maşinii atunci axa (de care vorbeam mai sus) planetarei nu va fi dreaptă.

da la acelasi lucru m-am refrit si eu

dany_let 17-11-07 15:13

Quote:

Originally Posted by myky (Post 1203496)
da la acelasi lucru m-am refrit si eu

ma bucur ca te fac sa razi...asa sunt eu amuzant...:):):): ...ma refeream daca sunt drepte cand ies din cutie ...te-ai scos bine ca si tu tot la asta te refereai...:)) de ce ai mai pus puza cu planetara...oricum inca o data te felicit ca ai pus motoru ala pe cielo....sa nu mi-o iei in nume de rau dar bara fata nu-mi place ...nu are linie cu masina si nici intercooler-ul ...dar sunt sigur ca o sa il schimbi dupa ce o omologhezi...sau ceva de genu ce spuneai tu pe acolo...uite iti las un id de mess...daca e sa vb de c 20 let and stuff

phantomasxxx

myky 17-11-07 15:24

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1203507)
ma bucur ca te fac sa razi...asa sunt eu amuzant...:):):): ...ma refeream daca sunt drepte cand ies din cutie ...te-ai scos bine ca si tu tot la asta te refereai...:)) de ce ai mai pus puza cu planetara...oricum inca o data te felicit ca ai pus motoru ala pe cielo....sa nu mi-o iei in nume de rau dar bara fata nu-mi place ...nu are linie cu masina si nici intercooler-ul ...dar sunt sigur ca o sa il schimbi dupa ce o omologhezi...sau ceva de genu ce spuneai tu pe acolo...uite iti las un id de mess...daca e sa vb de c 20 let and stuff

phantomasxxx

poza aia am puso sa vezi ca e planetara scurta nu de altceva cat despre pozitionari si alte date tehnice de genul asta fara sa "mi-o luati in nume de rau " ...nu va mai bagati in discutii ale caror amanunte va sunt straine .

dany_let 19-11-07 19:57

eu te-am intrebat ceva...ca nestiuturu ...ce sa-i faci nu toti sunt nascuti experti , te-am intrebat frumos , si ti-am spus ce nu-mi place l a masina , ti-am si spus ca respect ptr bani si munca investita un adevarat pasionat ....ne vedem sigur la primavara la vre-o legala si vedem atunci cine e mai bun...cuvintele pe forum n-au valoare...

respect:twisted:

myky 19-11-07 20:12

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1206626)
eu te-am intrebat ceva...ca nestiuturu ...ce sa-i faci nu toti sunt nascuti experti , te-am intrebat frumos , si ti-am spus ce nu-mi place l a masina , ti-am si spus ca respect ptr bani si munca investita un adevarat pasionat ....ne vedem sigur la primavara la vre-o legala si vedem atunci cine e mai bun...cuvintele pe forum n-au valoare...

respect:twisted:

POATE O REZOLVAM MULT MAI DEVREME :twisted: :twisted:

dany_let 19-11-07 20:57

eu nu am inca masina gata...am cauciucuri si roti de iarna da nu e gata inca masina...:)) poate fac rost si de un plug si vedem...

webcathos 25-11-07 10:22

Ne poti arata o poza cu eleronul vechi..sa vedem cum arata cu el..?Mult succes in continuare cu masina.Respect pentru ce ai realizat pana acum....

Gabi 25-11-07 10:26

Esperache: fa-ti topic si umple-l acolo de laude. Lasa-l pe om sa faca ce stie mai bine si nu mai polua.

Daca mai e nevoie sa fac si a 3-a oara curatenie, trecem si la sanctiuni.

PS: topic sticky, ca merita !

Geo_ZGA 29-11-07 11:54

Re: DJ-90-AMY - Daewoo Cielo Evolution

Si un dyno sheet? :D ca sunt curios ce pune jos...

Bogdan YBR 29-11-07 20:36

dyno sheet nu stiu cat de relevant este.
xxx cai nu spun nimic.
important este daca a revolvat problema cu punerea puterii pe asfalt adica un diferential.
principalul atu al acestei masini este greutatea scazuta fara de alte masini cu relativ acceeasi putere ~200 cai 240 cu soft sau mai bine.
avand in vedere ca in acest moment masina nu are peste 1250kg, poate nici atat.
stiu ca sunt 2tipuri de calculatoare pe LET si unul dintre ele se preteaza si la un soft RACE sau mai agresiv ca sa fiu mai explicit.

DACIA-Wrc 30-11-07 08:05

eu zic ca masina cu noul motor cu radiatorul de intercooler si ce s`a mai pus..nu depaseste 1100 kile...si stau sa ma gandesc daca depaseste1050.
chiar ar fi interesant de stiut greutatea reala a masini si puterea care o dezvolta motorul

NWZeu 30-11-07 12:51

puterea pe care o dezvolta fara moficari este de 200CP, dar din ce am vazut ca s-au achizionat piese de la EDS ... ea va fi mai mare, doar proprietarul poate estima cresterea ei .... la greutatea masinii se vor adauga elementele de ranforsare si multe altele ... oricum la cat s-a lucrat pana acum la ea si la cat se va mai lucra ... este un LUP in blanitza de oaie :D :D :D

bodyspeed 01-12-07 21:23

Quote:

Originally Posted by myky (Post 1221285)
O sa pun poze si filmulete noi zilele astea , nu am avut timp sa le fac .

am auzit in stanga , in dreapta.. de cielo.. ca ai mai fi modificat cate ceva
asteptam poze..noi,
bafta multa in continuare...;)

Bogdan YBR 04-12-07 21:14

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1222982)
puterea pe care o dezvolta fara moficari este de 200CP, dar din ce am vazut ca s-au achizionat piese de la EDS ... ea va fi mai mare, doar proprietarul poate estima cresterea ei .... la greutatea masinii se vor adauga elementele de ranforsare si multe altele ... oricum la cat s-a lucrat pana acum la ea si la cat se va mai lucra ... este un LUP in blanitza de oaie :D :D :D

tocmai de aia am zis 1250 kg referindu-ma la roll bar si alte chestii adaugate masinii.
dar daca DACIA_Wrc zice 1100 sau 1025 putem noi sa-l contrazicem ?? :)

X-Ray-Eyes 07-12-07 21:19

Din proprie experienta iti spun ...
Vei avea mari probleme la plecarea de pe loc ... dar vei da fum unor masini cu pretentie doar din mers ... Iar discurile de ambreiaj le vei schimba ca pe shosete daca nu invetzi mersul masinii cu motorul aceasta repede ... SI asta daca umbli unde trebuie si cum trebuie ...
In rest ... Bravo ... ai facut ceva ce merita apreciat ... aprecierile aplaudacilor si tastaturistilor sa nu te faca sa te simti bine ca te-ai simti ca un premiant intr-o clasa de repetenti ... ci doar aprecierea celor care stiu si ii pasioneaza acest ' sport ' .. al bagarii banilor in masini !
:P

Esperache 07-12-07 22:08

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1235354)
Din proprie experienta iti spun ...
Vei avea mari probleme la plecarea de pe loc ... dar vei da fum unor masini cu pretentie doar din mers ... Iar discurile de ambreiaj le vei schimba ca pe shosete daca nu invetzi mersul masinii cu motorul aceasta repede ... SI asta daca umbli unde trebuie si cum trebuie ...
In rest ... Bravo ... ai facut ceva ce merita apreciat ... aprecierile aplaudacilor si tastaturistilor sa nu te faca sa te simti bine ca te-ai simti ca un premiant intr-o clasa de repetenti ... ci doar aprecierea celor care stiu si ii pasioneaza acest ' sport ' .. al bagarii banilor in masini !
:P

"Inteleptul adevar graieste".
Bafta in continuare.

smc07 08-12-07 00:02

O singura intrebare am pt Myky...cum **** o sa omologhezi si inmatriculezi o masina ca asta?...sunt f curios.

X-Ray-Eyes 08-12-07 00:11

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1235589)
O singura intrebare am pt Myky...cum **** o sa omologhezi si inmatriculezi o masina ca asta?...sunt f curios.

Probabil ca cu bani !

Esperache 08-12-07 09:20

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1235597)
Probabil ca cu bani !

Sau mai simplu : nu o mai omologheaza.

dracushorul 14-12-07 21:07

super tare torpila ... asteptam si alte poze

si date tehnice

nutzuXXL 19-12-07 18:59

am urmarit topicul . frumoasa masina . motoru e belea . cel mai tare cielo pe care l-am vaz . bafta in continuare

Cosmin* 25-12-07 11:58

Salut felicitari ptr tot ce ai realizat si pentru tot ce o sa realizezi ai printre cele mai tari cielo-uri din tara, chiar imi place foarte mult ce am citit pana acum, pana la urma o omologhezi sau nu? inca o data felicitari

Respect

C_ME_GLOW 18-01-08 02:42

salut...nu se mai intampla nimic la masina...era mult prea interesant...nu se poate...mai da si tu niste vesti...

D o n n 18-01-08 10:32

cu masina ce se mai aude nici o veste nimic?

msiu 21-01-08 09:04

Quote:

Originally Posted by myky (Post 1197612)
poze noi facute cu apatatul ,dupa cum am promis

salut ma intereseaza suportu de ceasuri daca se potriveste fes ca eu nu am gasit nimic si pana la urma am pus unul custom facut din fibra special din poze se pare ca se potrveste si eram curios.
bafta.
a si scaunele e interesant de unde si dac ai pus pe vechile sine.

myky 29-01-08 16:14

Quote:

Originally Posted by msiu (Post 1304726)
salut ma intereseaza suportu de ceasuri daca se potriveste fes ca eu nu am gasit nimic si pana la urma am pus unul custom facut din fibra special din poze se pare ca se potrveste si eram curios.
bafta.
a si scaunele e interesant de unde si dac ai pus pe vechile sine.

sal ,suportul e universal dar are marginile in care poti sa tai si il faci sa se potriveasca
cat despre scaune si suportul si sinele sunt altele cumparate tot de la OMP

Takashy_Vtec18 29-01-08 21:48

WOWWW ..masina arata super...imi place foarte mult...ce pot sa zic ..Felicitari si bafta in continuare!!!

HyFlyer 31-01-08 17:04

e gata masina? niste poze noi?

X-centric 09-02-08 21:15

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1166381)
Salutare.
Ai cumva o poza cu bara intre bascule si cu bucsile Powerflex montate?
Am comandat si eu, dar termenul de livrare este destul de mare , deci am ceva de asteptat ...
Multumesc anticipat.
Spor la treaba in contnuare.
Numai bine.

acelasi lucru te rog si eu daca poti sa pui o poza ar fi super.Multumesc

myky 16-02-08 19:11

Quote:

Originally Posted by X-centric (Post 1346604)
acelasi lucru te rog si eu daca poti sa pui o poza ar fi super.Multumesc

nu am poze dar dac vrei sa-ti iei iti comanzi de kadett si bucsi si bara costa cam 400e toate

X-centric 17-02-08 03:54

la un skimb de ulei sau ceva de genul poate faci totusi o poza, ma intereseaza cum si de unde se prinde.ms

I5@k 17-02-08 11:08

parerea mea....k dak masina gata...fati si u putin timp pt noi astia toti care asteptam rezultatul....si fa un filmuletz cu: cum se aude,sprint...chesti destea....
parerea mea....decat poze mai bn ceva si cu sound...

Esperache 17-02-08 20:02

Quote:

Originally Posted by myky (Post 1362373)
nu am poze dar dac vrei sa-ti iei iti comanzi de kadett si bucsi si bara costa cam 400e toate

E valabil si pt. Espero ? Eu am optat pt. cele de la Vectra A atat fata cat si spate.

myky 18-02-08 10:48

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1364586)
E valabil si pt. Espero ? Eu am optat pt. cele de la Vectra A atat fata cat si spate.

sal , la espero nu stiu care merg dar cielo e copiat in proportie de 90% dupa kadet

B-63-WZD 21-02-08 15:19

Nu stiu cum am "ratat" topicul asta pana acum.
Nu pot sa spun decat ca plec capul in fata efortului atat fizic cat si financiar depus de tine. Tu ai reusit , sau cel putin esti foarte aproape, ceea ce multi altii doar viseaza.

Si intr-o nota mai vesela : "Cunosc eu un medic psiholog bun care trateaza boala asta cu aruncatu banilor pe masina" :lol: (este doar o gluma, fac parte din acceasi categorie)

HyFlyer 27-02-08 22:32

O sa fii prezent pe 15 si 16 la Bucuresti?

myky 28-02-08 11:48

Quote:

Originally Posted by HyFlyer (Post 1388058)
O sa fii prezent pe 15 si 16 la Bucuresti?

NU SITU SIGUR DEOARECE IN MOMENTUL DE FATA SUNT INPLICAT IN CEVA FOARTE INPORTANT PT. MINE SI NU STIU DACA TERMIN PANA ATUNCI

PS: ESTE MOTIVUL SI PT CARE NU AM MAI POSTAT FILMULETE SI POZE PE TOPIC

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2026 4Tuning