Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Comunitatea 4Tuning voteaza BEST SUPERCAR IN THE WORLD (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/51823-comunitatea-4tuning-voteaza-best-supercar-the-world.html)

law53 25-09-07 12:38

Re: Comunitatea 4Tuning voteaza BEST SUPERCAR IN THE WORLD

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1117434)
am votat veyron : tin minte ca acum cativa ani inainte sa apara veyron toata lumea zice ca o asemenea masina care sa o intreaca sau macar sa o egaleze pe McLaren F1 ca pret si performanta nu se va mai fabrica in serie ....uite ca sa fabricat veyronu....uite ca au trecut aproape 2 ani de cand sa lansat ....sa mai treaca vreo 5 max 10 ani si atunci se va fi uitat de F1 si lumea va zice ...sincer nu cred sa se mai faca vreo masina mai puternica ca veyron..la fel de scumpa si rapida...au trecut atatia ani si nimeni si nimic nu o poate detrona...sper ca intelegeti la ce ma refer

ba da...veyron cabrio sport de 1200 sau 1300 cp !

peter 25-09-07 14:20

ferrari enzo

design+putere

boy_wonder 25-09-07 14:42

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1117614)

pt. ce atata putere pt. un cabrio??
e adevarat ca va aparea si veyron targa (gen carrera gt), dar va avea 1001 CP si viteza limitata la 350 km/h.

Hondarul 25-09-07 21:58

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1117614)

Un cabrio implicit e mai greu asa ca se cere un plus de putere. Greu de crezut ca va avea performante mai bune ca versiunea normala de 1001 cp.

iorgos 26-09-07 09:29

Sigur votez McLaren F1. Pentru ca a detinut suprematia foarte multi ani la fara drept de apel. O sa fie multi care o sa spuna ca pretul este foarte mare, dar este o SUPER MASINA.
Referitor la ce alt SUPERCAR ma gandesc ar fi BMW M1 dar avand doar 277 cp la motor de 3500 cmc, ramane de vazut cum considerati ca ar putea intra in elita SUPERCAR.

aleXpeed 26-09-07 22:02

:oops: Porsche 911, design, putere, traditie. Este o masina la care visez de cand ma stiu si sper sa am un exemplar intr-o buna zi, pentru mine Porsche 911 este masina suprema. Votat Porsche 911! :icon_kiss

MaZaN 26-09-07 22:07

Quote:

Originally Posted by iorgos (Post 1119071)
Referitor la ce alt SUPERCAR ma gandesc ar fi BMW M1 dar avand doar 277 cp la motor de 3500 cmc, ramane de vazut cum considerati ca ar putea intra in elita SUPERCAR.

Hai ca asta-i buna, M1 Supercar... :drunk: Sunt masini mult mai tari decat M1 [Skyline, Supra, M3, cred ca si Cayman si lista poate sa ajunga la cateva sute] si nu au fost puse pentru ca nu intrunesc niste conditii general acceptate. Cred ca daca ziceai M3 si tot erai mai aproape de adevar ;)

chitzi 27-09-07 21:49

McLaren F1 :censored: :pistoles:

mishu415 28-09-07 08:55

Quote:

Originally Posted by MaZaN (Post 1120384)
Hai ca asta-i buna, M1 Supercar... :drunk: Sunt masini mult mai tari decat M1 [Skyline, Supra, M3, cred ca si Cayman si lista poate sa ajunga la cateva sute] si nu au fost puse pentru ca nu intrunesc niste conditii general acceptate. Cred ca daca ziceai M3 si tot erai mai aproape de adevar ;)

Pentru vremea lui sa stii k a fost,asa k ii dau dreptate:D

iorgos 28-09-07 09:38

Salut or fi altele mai tari decat M1 nu te contrazic, dar tot cred ca nu a fost si nici nu este apreciat la adevarata lui valoare. Referitor la cele patru masini care le-ai enumerat tu in afara de CAYMAN sunt de acord cu tine.
Cum am mai spus depinde cum intelegem cuvantul SUPERCAR.
La o liniuta, sau pe in circuit.
Oricum eu am votat McLAREN F1.

Razvan-CT 28-09-07 15:09

Pentru mine in acest moment supercarul suprem e Ferrari Enzo. Nu cred trebuie sa mai spun de ce. Este una din cele mai tari masini pe circuit.. are o istorie de zeci de ani in spate(Ferrari ca firma) si un design care pe mine ma lasa cu gura cascata..

alex-mishu 29-09-07 02:18

Quote:

Originally Posted by NiceWeather (Post 1123041)
Pentru mine in acest moment supercarul suprem e Ferrari Enzo. Nu cred trebuie sa mai spun de ce. Este una din cele mai tari masini pe circuit.. are o istorie de zeci de ani in spate(Ferrari ca firma) si un design care pe mine ma lasa cu gura cascata..

Ai perfecta dreptate!
Design-ul e cel mai tare...
De celelalte calitati, ce sa mai zicem?:shock: :twisted:

iogen 29-09-07 12:52

parerea mea: mc laren f1...best car of the world :peace:apio va urma jaguar xj220.....fabricat in 1990 shi totushi a ramas printre topul celor ma rapide mashini din lume...care au fost fabricate dupa 2000 (nu cred ca se compara jag xj 220 cu ford gt sau ultimul camaro....) bafta

yulasinio 02-10-07 02:07

Cred ca le-as vota pe toate, fiecare masina din poll are ceva special: performante, interior, design, etc.
Eu am votat Koenigsegg CCX, de ce?
- Pai mi-a picat cu tronc de prima data cand am vazut-o.
- Pt ca firma nu are o traditie mare ca altele.
- Pt ca motorul nu a fost imprumutat de la mercedes,bmw vezi Pagani, McLaren.
- Si pt ca este un supercar.
Cred ca daca as castiga la loto ar fi prima masina din lista ;)

FLAME 02-10-07 22:25

votat Lamborghini Murcielago...Imi place mult de tot..chiar dak nu e cea mai rapida mashina...intrebare:Gallardo nu ar fi mers in acest top?

AndreiC 03-10-07 18:02

Mercedes SLR...un motor supraalimentat de 617CP...masina mea preferata..cred ca are toate calitatile pentru a fi Best SuperCar In The World!

Hondarul 04-10-07 17:28

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 1130047)
votat Lamborghini Murcielago...Imi place mult de tot..chiar dak nu e cea mai rapida mashina...intrebare:Gallardo nu ar fi mers in acest top?

Gallardo este ca si Boxster-ul. Cum ziceau cei de la Top Gear - iti iei Boxster dintr-un singur motiv - nu ai bani de 911. Asa si cu Gallardo. Nu ai bani de Murcielago, iei Gallardo. De ce nu este? Ca este mai slab ca Diablo si Murcielago. Plus ca economia se vede si la deschisul usilor, care se deschid normal, stricand traditia Lamborghini a supercarurilor. Parerea mea.

22VIN 04-10-07 22:02

lambo diablo pt simplu fapt ca parca ar scrie pe ea: ANIMAL. clasica, fara prostii, un motor mare, un sunet bestial, un design patratos da superb. diablo (sv) rulz!

19tdi 05-10-07 15:54

faptul ca s-au produs doar 399 si au mai ramas cine stie cate...si faptul ca este un ferrari(sinonim cu supercar) am votat ferrari enzo...

RA_2fast4u 06-10-07 14:31

Lupta cea mare pentru mine s-a dat intre f40, slr, carrera gt, veyron si diablo..

am ales veyron.. de ce? pentru ca sus in titlu scrie clar, cel mai bun supercar din lume, si nu cel mai bun supercar construit vreodata.. daca era asa probabil votam diablo.. dar, in acest moment dupa mine veyronul este cel mai bun

AAAAK 07-10-07 10:21

Enzo

Si SSC (Shelby SuperCars) ar fi meritat un loc aici pe langa CCX sau Veyron ,e cea mai rapida din lume ,a atins 413 km/h

Brian 13-10-07 17:32

McLaren F1 - cel mai bun supercar din lume .. din aceleasi motive specificate de Hondarul si pt ca pe mine ma atras in mod deosebit.. imi place totul la ea .. merita acest titlu ;)

993turbo 13-10-07 23:42

Enzo pt design? As spune ca e un design...nefericit ca sa fiu politicos, garantat e f eficient aerodinamic dar pt un supecar ma lasa rece. Exista masini mult mai aratoase, si mai vechi si actuale. Eu am votat McLaren F1 chiar daca nu e cea mai rapida, cea mai stabila, cea mai puternica, etc, etc, reprezinta esenta supercar ului, tehnologie extrema, singurul supercar proiectat fara limita de buget, doar ideea de a creea masina perfecta pt pilotat si asta se vede dupa atatia ani, nu o sa se mai fabrice asemenea masina niciodata din pacate. Este o bijuterie pe roti, si iubesc jentile alea de 17, arata ca reducerea greutatii a fost importanta intradevar, nu are roti mari doar ca sa aiba roti impresionante, totul e f echilibrat, materiale excelente, tehnologie uimitoare, asamblare si atentie la detalii maxima.

el doc 14-10-07 13:43

intotdeauna am visat la un lamborghini iar murcielago imbina utilul cu placutul.k design cred k e cea mai frumoasa iar de putere nici nu incape discutia k nu este puternik

chitzi 14-10-07 14:12

Ferrari Enzo

Xel'Naga 15-10-07 01:08

Bugatti Veyron ;) :idea: :arrow:

mesterul 15-10-07 07:02

Un vot pentru Lamborghini Murcielago . Le-am vazut pe circuit acum cateva luni la FIA GT - Bucharest Ring. http://www.bucharestring.com/en/erge...rezulttate.pdf

MaZaN 16-10-07 00:34

Sa-ntelegem ca ai votat Murcielago pentru ca te-a impresionat la Bucharest Ring? Totusi stii ca diferenta dintre ce te-a impresionat pe tine si un Murcielago de strada este enorma...

Hondarul 17-10-07 10:15

Haideti sa concluzionam ca a trecut ceva vreme.

Un rezultat oarecum anticipat.

Locul 1 - Bugati Veyron
Locul 2 - McLaren F1
Locul 3 - Ferrari Enzo

BEST SUPERCAR IN THE WORLD - fara doar si poate este BUGATTI VEYRON

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning