Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 19-03-08 22:03

Re: My Seicento NT O5 YRJ

Sincer...nu iti recomand un filtru de la Pilot Power Tuning :)) dar nici un K&N de 3 mil jumate (am citit pe forum la polonezi ca nu prea e cine stie ce filtru de la K&N...) ...Eu am sa optez pentru un filtru Simota Racing WS190TW http://www.**************/ts/images/...s190/ws190.jpg ...mi se pare cel mai ok...si tuburile le fac eu...

chybryt 20-03-08 08:07

Astept poze ca sa vad cum ti-ai facut tubul....poate ma inspiri si pe mine ;)

cipricipri 22-03-08 09:15

Foarte frumoasa masinutza, sa ai bafta la ea si cat mai multi km fara incidente !!

https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html

morpheusmaster 22-03-08 23:12

Ms, urmeaza multe modificari in primavara asta...so stay around :) ..

morpheusmaster 30-03-08 00:40

13 Attachment(s)
O mica sesiune foto...

chybryt 30-03-08 04:55

Superba...daca le faceai si cu un aparat foto profi era si mai bine (telu' este doar pentru vobit) :)

eMH 30-03-08 10:13

un filmulet cu gandacelul in miscare,nu ne arati ? :D am vazut cum arata,e frumos foc,da' daca si merge la fel...

morpheusmaster 30-03-08 12:20

@chybryt: aparat foto din pacate nu am...am avut...sa strikt...ata ete...moooving on... p.s. am vrut sa imprumut dar lenea e mare uneori...

@ND-04-SPD: merge si mai frumos decat arata, dar nu acum din pacate :) ...am avut o mica mare problema tehnica ieri...(sa dus ferodoul de pe placutele de frana) si am roata stanga infranata...deabea am reusit sa ajung cu ea acasa ieri :)...dar dupa ce am sa pun placutele fac un filmulet cu ea in miscare :D poate si mai multe ;)

eMH 30-03-08 12:28

de-abia astept sa vad cum merge,chiar is curios

26WRC 30-03-08 12:34

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1455537)
de-abia astept sa vad cum merge,chiar is curios

mereg bine. chiar foarte bine ;)

morpheusmaster 30-03-08 15:23

Trebuie foarte curand sa schimb si amortizoarele...(dupa 170.000km :) is praf...va dati seama) si nu stiu ce sa fac...sa imi cumpar si arcuri sport...(40mm/40mm) sau sa mi le tai pe astea care le am acum? (sincer pe spate nu is multumit...e cam sus fundul :) si il vreau mai jos...pe fata merge si asa dar as taia si de acolo...) Sa incep cu o spira?

morpheusmaster 30-03-08 16:37

1 Attachment(s)
Sa le fac asa sau sa nu le fac asa??? Eu sunt pro!!!

eMH 30-03-08 17:09

si eu zic sa le faci asa,da' am o curiozitate : what the hack cauta inimioara aia acolo ???

morpheusmaster 30-03-08 20:30

:)) a lipito taikmiu pe vremea cand masina inca era in stadiul caruta :D ...si cineva mia zis :)) "hahaha...uite inimioara aia...I LOVE GAS :) si dracia asta deabea consuma benzina"....si nu am dato jos...am zis ca e haioasa...dar odata ce am sa foliez geamurile laterale fata si luneta...si am sa dau jos si de pe luneta "my fiat is fantastic"...cu pistolul cu aer cald am sa dezlipesc si inimioara...si deabea astept sa vopsesc jantele :) si sa ii fac si black hood&bonnet...si pleoape o sa arate killa

morpheusmaster 30-03-08 21:21

1 Attachment(s)
Un mic virtual tuning...asa sper sa arate cel tarziu la sfarsitul primaverii...pareri? opinii? sugestii? :D

chybryt 30-03-08 23:57

ooooo ce rea e... arata super simularea, eu zic sa treci la treaba contrastul dintre alb-negru este criminal.
P.S. poate iti cer cateva sfaturi despre angel eyes, vreau sa-mi fac si eu la punto cum ai tu.

VaLeX 31-03-08 00:01

frumusica masinuta , sper sa vad la vara proiectu [black/white] gata :)
bafta ! :D

strik3ru 31-03-08 22:12

Deci arata mult prea tare cu janttele alea neagra, eu zic ca treci la treaba oule, cat despre dungiile alea negre sunt misto rau de tot, hai spor la munca ca ai ceva

p.s. Masina merge super tare, am si eu una la fel numa ca e motorasu mai mic de 900 si merge bine.. spor la treaba

eMH 31-03-08 22:35

eu ma gandeam la masina mea (la logan) sa fac neagra capota (cam cat ai facut-o si tu,decat pana la nervurile alea) si grila,atat,fara bara fata,parerea mea-da mai bine

sony_cristi 01-04-08 17:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1456581)
Un mic virtual tuning...asa sper sa arate cel tarziu la sfarsitul primaverii...pareri? opinii? sugestii? :D

super naspa.. chiar dezgustator nu`mi palce deloc... e varza...... iti palce mult sa razi de altii ... sincer dupa mine.. parca e de carat morti masina asta.

stefan_88 01-04-08 22:43

arata bn .... bafta in continuare :)

strik3ru 01-04-08 22:50

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 1459190)
super naspa.. chiar dezgustator nu`mi palce deloc... e varza...... iti palce mult sa razi de altii ... sincer dupa mine.. parca e de carat morti masina asta.

Ba impresie, si tu vorbesti din auzite cum fac multi altii ? Multi zambeau cand mi-am luat si eu masinuta si cand i-am urcat in ea si i-am mai si plimbat si-au schimbat parerea. Deci masinuta asta este mult prea tare !
Sau tu esti umnul din aia care se duce la tacsu` si iti ia din prima un BMW seria 6 asa ca pentru baietelu lu taticu` numa sa fii la ora 8 in casa.
Cum sa nu iti placa asa masinuta, e superba !!
Eu nu stiu cum poti frate sa zici asa ceva, cand poate e prima oara cand vezi o asemea masina in viata ta.

p.s. Daca nu iti place poti sa dai back si sa intri la alt post cu masini de carat vii, pe mine nu ma intereseaza comentariile si ar trebui sa apreciezzi in primul rand munca si pasiunea, dar cred ca vb de lcururi sfinte

SHOGUN-A8 01-04-08 22:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1456581)

Exact asta vroiam sa-ti spun sa faci dupa ce am vazut ce vrei sa faci cu jantele..ca tot e la moda albul cu negru anul asta :D
Cat despre sony_cristi...taci si joaca-te NFS in continuare ca poluezi...

stefan_88 01-04-08 23:01

nu are nici un rost sa va agitati din cauza lu sony .... poate e obisnuit numai cu masinile de la Sema Show ....sau cine stie de unde . Morpheusmaster ...isi face masina dupa gustul lui ..si cu bugetul de care dispune .

morpheusmaster 01-04-08 23:05

Quote:

Pustiu...e pareera ta si tio respect...serios...daca asta crezi, e problema ta. Totusi...sa mai cresti putin...sa iti iei carnet...sa ai o masina pe mana (si nu facuta cadou de taticutu, da?) si sa muncesti cat am muncit eu la masina asta...si atunci mai vorbim, da? Eu ca tine am fost, tu ca mine nu, deci putin respect si decenta in ceea ce scrii ca in final tu ai de pierdut. Eu doar nu ma pot abtine sa ignor ingamfatii si prostii (si manelistii). Mi se pare deplasat si total infantil ceea ce ai facut/scris. Si poate am sa te car intro zi cand vin in piatra cu masina mea...si ai sa iti schimbi parerea ;)...si inca ceva...credeam ca aici se apreciaza pasiunea pentru masini si munca depusa in imbunatatirea lor...

//pentru cei care mai citesc si se uita ca in luna, mentionez ca iam scris toate astea pentru ca am avut cu el o discutie pe alt thread...(nu avea nici o treaba cu el...dar nu sa putut abtine sa se bage in seama https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=83) si el ca sa se razbune...a zis ca intra aici si ma loveste la sufletel...aici fiind in "my house" am putut sa il fac de kko asa cum se cuvine...

Pace...

stefan_88 01-04-08 23:16

hai sa incheiem cearta asta ....k nu isi are rostul

podx 01-04-08 23:39

frumoasa masina ar merge un alb cu negru bafta in continuare ;)

denver 02-04-08 00:47

Quote:

sony te crezi adevarat ? cum spuneau multi pe aici ia-ti si tu o masina pe carca ta nu primita de la taticu si eu am 17 ani si imi vad lungul nasului , dar vad ca voi astia de nici nu visati inca la permis va treziti cu sfaturi sau injurii spre adevaratii pasionati , eu respect foarte mult proiectul lui morph pentru ca isi face masina pe bunul plac nu doar sa arate bine si sa obtina cateva priviri , ca lui tre sa-i placa nu tie nu mie , nimanui altcuiva ok ? atitudine tipica de pustan , lipsa de respect si injurii multe , pe acest forum exista anumite reguli care trebuiesc respectate , stiai acest lucru ?

mult succes in continuare morpehus , masina arata splendid cat despre sfaturi cred ca parerea mea nu ar trebui sa conteze , tu stii mai bine ce vrei :)

numai bine tuturor

buddy_lexx 02-04-08 00:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1459698)
Pustiu...e pareera ta si tio respect...serios...daca asta crezi, e problema ta. Totusi...sa mai cresti putin...sa iti iei carnet...sa ai o masina pe mana (si nu facuta cadou de taticutu, da?) si sa muncesti cat am muncit eu la masina asta...si atunci mai vorbim, da? Eu ca tine am fost, tu ca mine nu, deci putin respect si decenta in ceea ce scrii ca in final tu ai de pierdut. Eu doar nu ma pot abtine sa ignor ingamfatii si prostii (si manelistii). Mi se pare deplasat si total infantil ceea ce ai facut/scris. Si poate am sa te car intro zi cand vin in piatra cu masina mea...si ai sa iti schimbi parerea ;)...si inca ceva...credeam ca aici se apreciaza pasiunea pentru masini si munca depusa in imbunatatirea lor...

//pentru cei care mai citesc si se uita ca in luna, mentionez ca iam scris toate astea pentru ca am avut cu el o discutie pe alt thread...(nu avea nici o treaba cu el...dar nu sa putut abtine sa se bage in seama https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=83) si el ca sa se razbune...a zis ca intra aici si ma loveste la sufletel...aici fiind in "my house" am putut sa il fac de kko asa cum se cuvine...

Pace...

prietene..... u chiar n`ai ce face? da serios acu?:) ..u chiar iti faci nervi cu toti "tuneri" de pe forumu asta ..? masina ta e chiar trasnet..imi place... ai depus ceva munca la ea...si sincer..inainte de a vedea threadu asta nu `mi placeau dloc seicentourile... dar..am ramas plakut impresionat de buburuza asta.. chiar daca nu`i masina de zeci de mii d euro... e masina ta..si decat sa ai o masina stok care o mai au si alti zeci d mii de romani... mai dgra o masina k a ta..sincer.! vezi u ..posturile tipului d mai sus.. is posturi kare nu cred k isi au rostu pe forumu asta.. vorbe spuse in vant..asa de dragu de a se afirma.. sau pt a impresiona p cineva in scopuri personale...

NU TE MAI DERANJA SA LE RASPUNZI ... ignora`i..!

din partea mea ai tot respectu pt tot ce ai facut! jos palaria..si spor la munca in continuare...!

ps.. vopseshte`le negre..k dau bine !!

morpheusmaster 02-04-08 01:24

True...ms men's...striker, 26wrc, quick, buddy_lexx, podx, denver si restul!!! Chiar is :) ca incepe si masinuta mea sa iasa din gaoace si sa nu mai fie asa stock, sa se faca cat de cat remarcata...si pe forum si pe strada...pacat ca intotdeauna invidiosii miau remarcato 1 data...mai ales pe strada...//mai demult miam gasit aripile curbate la interior...portiera...plafonul...cineva daduse in ea serios (cu ce la deranjat...nici in ziua de azi nu stiu)...in final am reusit sa o fac cum era...dar nu asta conteaza acum...

Multumesc pentru sprijin si pentru aprecierile voastre care conteaza si motiveaza atunci cand dau de greu. Masinuta nu o sa fie numai de efect, numai de exterior...am un proiect de durata pregatit pentru ea...pentru cei care nu stiu sunt a XIIa...si timpul care il am este foarte limitat, tot ce pot face este sa o spal saptamanal, sa o tin curata...si in vacanta de pasti sper sa pun in aplicare ideile la exterior...in rest...poate is doar vise...dar vreau sa o fac ca la carte...nu vreau sa dau cu ea in masina de show...sa nu o pot scoate pe strazi...dar sa fie ceva serios

Masinii acum ii schimb placutele de frana (cred ca ati citit despre incident mai sus), trebuiesc schimbate amortizoarele ca dupa 170.000km is aproape praf...sper sa schimb si arcurile ca sa o las putin mai jos (dar ma gandesc ca la drumurile noastre...mai bine mai tai o spira decat sa pun niste arcuri mai tari...si la 40 de ani sa am dureri de coloana)...motorul trage foarte bine dar nu stiu cat o sa mai duca...si sper sa il schimb cu unul de punto (sa o urc undeva la 80cp fara turbo) si ulterior sa ii pun si un turbo (mentionez ca engine swap cu motor de punto mpi 2002 este posibil, mam interesat)...[80cp+turbo la 800kg cu tot cu mine :)) 1cp/10kg-SUPER]...is foarte multe care vreau sa le fac...aproximez ca in 3 ani o sa fie masina gata...ce fac acum e un fel de stage 1 :) (dupa bac am sa ma reangajez si am sa incep lucrul la ea serios...ca acum nu am sursa de $)....Unii au spus "nu investi mah in ea ca nu se merita, ai sa treci la urmatoarea si tot asa..." ...eu leam spus asa "in garaj o sa am Seicento asta si cand o sa mor, o motocicleta...si mai vad eu ce..."

Multam mult din nou si pace!!!

buddy_lexx 02-04-08 01:32

despre amortizoare ..is perfect d acord cu u... trebuiesc schimbate urgent.. !
la motor.. e o optiune destul de cerebrala...dar..esti sigur ca nu trebuie sa modifici la ea..sau ce modificari trebuiesc facute? chiar is curios.. si la turbina trebuie sa fii atent.. k daca e motoru forjat.. sau ...o forjezi u.. sa nu te trezesti cu turbina distrusa..k am mai auzit cazuri.. in sfarsit..am inteles k modificarile astea is planuri d viitor... oricum succes..muuult ...si ..bafta la bac..ca ...sunt convins k ai nevoie!

a si ink cva.. eu k si ceilalti (cred) nu ti`am tinut tie partea..k eu unu nici makar nu am avut ocazia sa fac cun cu u..sau sa te vad makar... dar pur si simplu m`am saturat sa vad anumite comentarii kare nu`si au rostu..forumu e facut sa inveti cva util..nu sa stai toata ziua si sa te certi ..!

morpheusmaster 02-04-08 13:56

La motor, am spus doar ca se poate face transplantul...(adica imi incape si cineva a mai facut asta :) ) Lista modificarilor...e mare...cutie de viteze/remapare ECU...etc...

Vad ca, probabil, mam facut gresit inteles. Cand am spus ms "ms men's...striker, 26wrc, quick, buddy_lexx, podx, denver si restu" si "Multumesc pentru sprijin si pentru aprecierile voastre care conteaza si motiveaza atunci cand dau de greu. "...nu am zis "ca imi tineti mie partea"...:) cu ocazia postului respectiv am tinut sa multumesc unora dintre cei care in timp mau sfatuit, au postat parereri si impresii referitor la buburuza... Si cand am spus ca dau de greu nu mam referit la piciu frustrat...mam referit la problemele serioase care apar uneori la masina :) (cu jantele mam chinuit foarte mult pana am scoso la capat...). Si cu amortizoarele...sunt pe vine :) trebuie sa soseasca...cu placutele de frana...sau mai intai placutele si apoi amortizoarele...am sa vad...

Cu bacu multam mult, o sa am nevoie asa putin caci is cam dificile subiectele, in special la mate...dar o scot eu la capat. Keep in touch

sony_cristi 02-04-08 14:54

Quote:

Originally Posted by denver (Post 1460006)
sony te crezi adevarat ? cum spuneau multi pe aici ia-ti si tu o masina pe carca ta nu primita de la taticu si eu am 17 ani si imi vad lungul nasului , dar vad ca voi astia de nici nu visati inca la permis va treziti cu sfaturi sau injurii spre adevaratii pasionati , eu respect foarte mult proiectul lui morph pentru ca isi face masina pe bunul plac nu doar sa arate bine si sa obtina cateva priviri , ca lui tre sa-i placa nu tie nu mie , nimanui altcuiva ok ? atitudine tipica de pustan , lipsa de respect si injurii multe , pe acest forum exista anumite reguli care trebuiesc respectate , stiai acest lucru ?

mult succes in continuare morpehus , masina arata splendid cat despre sfaturi cred ca parerea mea nu ar trebui sa conteze , tu stii mai bine ce vrei :)

numai bine tuturor

stiu ca e tovarasul vostru si sariti toti odata in aparare.. dar el a inceput-o pur si simplu.. stie el cu ce. si asta e parerea mea personala cum zicea si el nu? imi dau cu parerea doar de asta e facut topicul.. ;) bafta la modificari ;) imi sunteti simpatici ;) si faza cu pusti... :)) ma faci sa rad domnul cu seicento.. daca avei si u makar 20 de ani.. mai ziceam da esti si tu mai mare cu 1-2 ani si gata :) bv ;) mult succes la modificarile dorite si te asteptam sa dai clasa cu masina ta ;):lol::lol::lol:

sony_cristi 02-04-08 15:00

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1460023)
prietene..... u chiar n`ai ce face? da serios acu?:) ..u chiar iti faci nervi cu toti "tuneri" de pe forumu asta ..? masina ta e chiar trasnet..imi place... ai depus ceva munca la ea...si sincer..inainte de a vedea threadu asta nu `mi placeau dloc seicentourile... dar..am ramas plakut impresionat de buburuza asta.. chiar daca nu`i masina de zeci de mii d euro... e masina ta..si decat sa ai o masina stok care o mai au si alti zeci d mii de romani... mai dgra o masina k a ta..sincer.! vezi u ..posturile tipului d mai sus.. is posturi kare nu cred k isi au rostu pe forumu asta.. vorbe spuse in vant..asa de dragu de a se afirma.. sau pt a impresiona p cineva in scopuri personale...

NU TE MAI DERANJA SA LE RASPUNZI ... ignora`i..!

din partea mea ai tot respectu pt tot ce ai facut! jos palaria..si spor la munca in continuare...!

ps.. vopseshte`le negre..k dau bine !!

si tie iti palce doar sa dai cu parerea dar de facut nu stii nimic ;) cel putin la masini ;) no offence asta e ultimul meu post aici ;) succes

eMH 02-04-08 15:55

in primul rand,SONATULE,nu tine nimeni cu el,a explicat chiar el ca NU TINE NIMENI CU NIMENI AICI,pur si simplu consideram ca are dreptate.Si nu incerca sa ii copiezi atitudinea cu "ultimul post" ;) si pe viitor,incearca sa iti concentrezi ideile intr-un singur post sau sa dai edit,ca nu e bine pt stomac sa faci 2 post-uri consecutive ;)

strik3ru 02-04-08 16:41

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 1460987)
si tie iti palce doar sa dai cu parerea dar de facut nu stii nimic ;) cel putin la masini ;) no offence asta e ultimul meu post aici ;) succes

Hai ca promit eu ca vom avea nevoie de parerea ta o sa te cautam, evetual poti sa lasi si un numar de telefon sa da de tine. Da pana una alta ne lesi ?

morpheusmaster 02-04-08 19:42

Pff...ma doare capu...forumisti...eram undeva pe la postu 98 la threadu asta...si speram ca la postu 100...sa bag ceva misto...o realizare faina ceva...acolo...ca de sarbatorirea a 100 de posturi...dar p**** calului ca la de la postu 100 pana la postu 116 numa balamuc :)) Ata ete!!! Moooviin on....da?

piticu_86 02-04-08 20:14

sa`tzi spun si eu ceva...dupa cum sti bine lumea e rea,chiar nu are rost sa te iei dupa gura lumii...tzie tre sa`tzi plaka...mie unu sincer imi place mult buburuza ta...aduce cu a mea doar k e fratzioru ei mai mik;).....bafta la cea ce vrei pt ea si sa ne auzim de bine!!!numai bine si de la oradea

nutzuXXL 02-04-08 21:08

am urmarit tot threatul .. arata destul de bine masinuta . daca vrei sa-i faci paintu ala cu negru (pe capota) , trebuie neaparat sa o cobori ca o sa arate aiurea de tot ( gen vitan) . iar jantele , eu cred ca ar arata mai bine asa argintii sau ceva gri sobolan/titanium vopsite pt ca au un diametru destul de mic + ca nu au bordura , asa ca nu isi are rostul culoarea neagra pe jante .. n-ai ce sa scoti in evidenta :) ( parerea mea
bafta in continuare

denver 02-04-08 23:09

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 1460975)
stiu ca e tovarasul vostru si sariti toti odata in aparare.. dar el a inceput-o pur si simplu.. stie el cu ce. si asta e parerea mea personala cum zicea si el nu? imi dau cu parerea doar de asta e facut topicul.. ;) bafta la modificari ;) imi sunteti simpatici ;) si faza cu pusti... :)) ma faci sa rad domnul cu seicento.. daca avei si u makar 20 de ani.. mai ziceam da esti si tu mai mare cu 1-2 ani si gata :) bv ;) mult succes la modificarile dorite si te asteptam sa dai clasa cu masina ta ;):lol::lol::lol:

te mai chinui mult sa scoti niste vorbe inteligente ? vezi ca esti off-topic , noi suntem pasionati aici nu judecam dupa varsta , dar la tine este evidenta... probabil el a spus ceva care te-a atins :) , eu te voi ignora de acum inainte

imi cer scuze pentru off-topic

morph se vede cat de reusita este masinuta ta dupa gelozia de care dau dovada anumiti oameni , succes in continuare :)

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning