Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

GSi 20-02-04 15:19

Inscrierile la fata locului ?

AcidMan 20-02-04 15:20

da. la fata locului dar sa vi un pic mai devreme, pe la 10.30.

catalin rs4 20-02-04 15:48

cu mesajul asta vreau sa va doresc maine la toti bafta in special lui sha pt ca va ocupa locul 1 !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anonymous 20-02-04 17:41

Zapada

Zapada ce frumos (daca e si pe jos ca daca e mocirla :( ).

Da sunt de acord ca nu ar trebuii sa fie permisa folosirea lanturilor,
daca e ghetus o sa cam fie probleme cu evitarea stalpilor de luminat
:wink:

AcidMan 20-02-04 17:45

Tipul cu fordul ala ... ala s-a infipt cu ea in ppanoul publicitar si pe uscat.. iar pustiul ala (daca avea 18 ani) s-a infipt in pasina unui tovaras si cand avea 20 pe ora si pe uscat...
Posesorii de masini: be aware. be VERY aware

catalin rs4 20-02-04 18:09

:lol: :lol: :lol: acidman sunt de acord cu tine ...fiti cu ochi in patru..toata lumea .. :lol: :lol: :lol:

Anonymous 20-02-04 21:58

LEGAL RACING

Daca am face un campionat pe zapada sigur departajarea s-ar putea face si in functie de tractiune , acum ma tem ca e prea tarziu iar pt un caz singular e bine sa pastram vechea regula.Poate daca vin multe 4x4 o sa impartim in 2 grupe cu si fara tractiune integrala.
Chiar daca ai 4x4 pe aderenta scazuta puterea mare poati fi un dezavantaj . Maine poate castiga si o masina de 40cp daca e gheata.
Speram sa fie un mare spectacol.

b99sha 20-02-04 23:25

Quote:

Originally Posted by \"jaffar\"
intrebare: de ce sint muuuuuuulte etape de \"liniutze\", si foarte putine de indeminare ?

Pentru ca sunt prea multe bmw-uri - sa nu se faca de rusine (vezi Prisma-3o.11.2oo3-cu O exceptie-Marian2o :wink: )

Si Cata - mersiii :D

catalin rs4 21-02-04 00:04

:lol: :lol: cu placre si inca ceva sa nu ma dezamagesti maine vreau si accept numai vesti bune :wink:

Turbo110 21-02-04 00:06

:D

Mdeah sa nu il dezamagesti !

Hondarul 21-02-04 00:29

La Prisma nu e deloc zapada ci numai gheata si asfalt (putin) si... iarasi gheata. Daca la noapte ii da cu minus (-), o sa fie numai gheata si iar gheata...
Noroc ca se da startul din pasaj, asa mai prind si oamenii ceva viteza.
Eu zic sa venitzi cu sufele dupa voi, cei care participatzi...

Succes SHA !!! Toata pensia mea e pe tine...
:lol: :lol: :lol:

zetemte 21-02-04 14:54

Shi am pierdut :(

Am gresit fiecare data :( Am facut inca 360 :( asta e minimum circa 5 sec. in plus :(

Fuck.

O sa vedem urmatora data.

Am cateva poze, dar foarte putin si nu am filmat mult :(

catalin rs4 21-02-04 14:59

zetemte nu mai fi trist lasa..ca castigi data viitoare.. :lol: :lol: :lol:

Gabi 21-02-04 15:00

zetemte: don't be a jinx :P

Exista mereu o alta sansa :)

Bafta!

Alte impresii ?!

Anonymous 21-02-04 15:44

zetemte mi-a placut cum ai mers se vede ca stii sa controlezi masina destul de bine

Gabi_323i 21-02-04 15:46

impresii? hmmmmmmmmmmm sa moara masa daca stiam ca se poate face cerculete cu terano .... si ce belea ;) am vazut masina lu hondaru si golfuletzul lu pushtulik si intradevar BEEEETOONNNN lam vazut pe sha dar nu am vb cu el ca ma bagam ca vaca in seama :roll: ZMD rulzzzzzzzz ;) ;) si au mai fost ceva masini pe acolo care miau placut
a fost OK dar tot mai frumos e la liniute parca :roll:

Anonymous 21-02-04 15:54

Cat o costa o jucarie ca a lui Sebastian ca tare frumoasa era dar avea si cauciucuri potente se vedea clar mai bine zis se auzea...:)

zetemte 21-02-04 16:04

merci :)

am crezut, ca voi fi mai bine, dar cam a spus, am gresit ... :(

si prima data am mers cu un tip de la PRO tv ...

F_L_R 21-02-04 16:17

Am modificat acel post de la care s-au iscat atatea discutii e bine de recitit ce-l inlocuieste >Surpriza :Grupa mica castigata de................................................ .................................................. ..........................................TICO>>>> >>>>>>>>>>>>>>

Anonymous 21-02-04 16:20

Dar soferu de pe tico parca era cel de pe subaru albastru de data trecuta .........sau poate nu am vazut bine

Gabi_323i 21-02-04 16:29

parca era alex cu subaru care a venit la liniute cu nova aia argintie de raliu :roll:

Anonymous 21-02-04 16:36

Da el era stiam eu ceva..... a fost frumos per ansamblu pacat de ambreuajul golfului ala gti ca sa cam dus a facut frumos cu masina, cel mai tare a fost incepatoru ala cu tasu in dreapta

Gabi_323i 21-02-04 17:11

da intadevar mia placut cum a mers tico , si SYG a mers destul de bine dar mai prost ca data trecuta :? :? si bogdan KWX a mers destul de bine

o sa fie un clasament ceva?

PS: florica vezi ca miercuri vin cu sorin sa-ti aducem rechinu :wink:

RoSonic 21-02-04 17:22

A fost intradevar super!!!! Mai ales show-ul de dupa: lumea stransa in careu (cum era la scoala in curte, la deschiderea anului), si in interior \"ardere\" de cauciucuri. frumos frumos frumos!!!!!
:)

Un micutz punct minus a fost faptul ca s-a inceput la ora 13, si am cam inghetzat avand in vedere k eram de la 11 acolo:) dar nu a contat.
Pacat totusi ca pana la inceperea manselor, se dusese toata zapada, si desi antrenametele (recunoasterea) au fost pe zapada, cursa a fost pe asfalt umed.

Oricum felicitari organizatorilor si participantilor!!!!

Care au fost premiantii, si cu ce s-au ales?

--ah, ca o chestie care m-a stresat: figurantii din parcare (in special cei din PH)- masini marfa dar fitze prea mari - si care desi se dadeau \"smecheri\" in parcare in timpul curselor, l-a invitatia lui Florian de a arata ce stiu dupa, s-au facut nevazuti--

ESPinoza 21-02-04 17:45

hehe :lol: :lol: :lol: si ce mashini aveau?

B12ZMD 21-02-04 18:06

:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pt mine a fost prima oara la legale si a fost super! eu zic ca m-am descurcat bine nu am iesit ultimul si pot sa zic ca am \"inghitit\" cateva masini cu pretentii..asta e..oricum fara TNos copilot nu faceam nimic..tnx TNos :wink:

totusi am fost dezamagit de nr participantilor...prea putini... :cry: poate data aviatoare vor fi mai multi...astept cu nerabdare sa-mi fac masina si sa dovedesc cat mai multe dacii si la viteza.. 8) :roll: :twisted:

Marian20 21-02-04 19:00

3 Attachment(s)
hmmm si poze nimik? tot eu care nu am fost la curse sa pun poze? :twisted:

Marian20 21-02-04 19:02

3 Attachment(s)
....

Marian20 21-02-04 19:03

3 Attachment(s)
........

Marian20 21-02-04 19:04

3 Attachment(s)
....

Marian20 21-02-04 19:06

3 Attachment(s)
.....

Marian20 21-02-04 19:08

3 Attachment(s)
...

Marian20 21-02-04 19:09

3 Attachment(s)
..

Marian20 21-02-04 19:11

2 Attachment(s)
..

Gabi 21-02-04 19:23

I-am vazut pe Sebi si zetemte la TV. Din ce s-a mai vazut... a iesit frumos!

zetemte 21-02-04 19:27

Da si eu am vazut pe mine la protv :)

Turbo110 21-02-04 19:29

GRAVITATI frate GRAVITATI !
Super tare !
Atmonsfera de mare cursa !
Noroc cu micutzu care ne-a bagat manele !

aicad 21-02-04 20:10

A fost super atmosfera si distractia. Si eu i-am auzit pe baietii ai cu \"smecherii\" dar atata timp cat nu au demonstrat ce stiu sa faca pe traseu nu m-au impresionat. Eu m-am distrat super tare, si sunt foarte fericit ca am ramas cu rotile intregi. Insa cel mai tare s-a distrat gagica care era cu mine. :) Daca era dupa ea ar mai fi vrut sa mai fie inca vreo 5 runde. (pana imi caram dacia in spinare) :) :)

Un singur lucru m-a deranjat: s-a facut caterinka de nr meu. de parca eu mi l-as fi ales. ce daca era 007 ? micutzu mi l-a dat. :) si inca ceva FLORICA i-a zis lu unu sa imi arate unde sa parchez si ala m-a dus de mai aveam un pic si ieseam din complex (si asta cred pentru ca eram cu dacie) orikum am gustat glumele si nu am pus nimik la inima :) amia les cand am terminat runda 2 si am vazut ca inca mai am toate rotile :)

Dar im repar eu dacia si va arat pe 10 IULIE de ce sunt in stare :)

Si cica in runda 1 eram pe 16 iar in runda 2 eram pe 19 . Poate data viitoare o sa fiu in primii 10 :)
Astept si eu rezultatele oficiale.

Sunt happy ca am mers super bine si nu am daramat nici un jalon. :)

ASTA intradevar e o zii pe care nu o voi uita niciodata :)

RESPECT to LEGAL R si NSL

Gabi 21-02-04 20:20

aicad: lasa, ca mi-a soptit mie o pasarica ( uda :lol: ) ca la vara poate facem o impresie placuta ( noi, astia cu automobile de productie interna ). Cand spun asta, nu vreau sa dau \"sperante\" aiurea, pentru ca deocamdata nu vreau nici eu sa-mi fac sperante.

Poate ca la vara, cei care stau pe margine si dau din buze ( cine se simte sa se abtina de la vreun comentariu ) o sa isi schimbe parerea daca vad un Oltcit intorcandu-se la 360* fara frana de mana, burnout si alte d'astea.

Oricum... sper din tot sufletul sa fac ce gandesc acum, da' pentru asta imi tre' vreo 20 de milioane ( de care, Doamne ajuta, o sa fac rost curand ). Pana atunci, Dacii si Oltcituri si alte \"cazaturi\" de 2 lei: CAND TRECETI PRIN ORAS, FACETI-O MANDRII!

Turbo110 21-02-04 20:23

Aicad tu cu dacia aia noofence nu ai ce sa faci !
Erau mai multe masini tari !
Si oricum baietzi de care zici ca nu te au impresionat pe traseu sa sti ca s-au descurcat mai bine decat tine !
Eu am fost acolo si stiu ce am vazut !
Si oricum pacat de masina aia ca nu merita sa o alergi daca ea nu poate nimic !
Si eu am venit cu un brek din 2000 si nu m-am bagat dc !
Ca nu poate mai nimic !

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning