Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

gladiator07 01-09-07 12:02

Re: Top cele mai proaste masini

Quote:

Originally Posted by GRIM_RIPER (Post 1053683)
credema ca asta e din auzite.......pe la tv(televizorul spala creiere;stiu)cica ar fii avut unele inovatzi care nushu sa iti zic

dar pt romania batrana dacie a fost destul de buna(reparatziile la coltz de strada fac parte din traditziile romanului:P:P)

alte intrebari?:-?:-?

edit...
nu cred ca era submotorizata...si azi mai sunt masini cu 40-50 ponei stoc...din pacate

dacia 1310 a fost o masina buna si este in continuare o masina acceptabila, o prefer oricarui diesel... asa ca o fita... o mica intrebare despre ce motorizari de 40-50 de cai e vorba? a mea, din 86, are 45 kW, aproape 61 de cai putere... la motorizare de 1.4, alea de 1.3 or fi avand 40 kW... 50 si ceva cai... erau motorizarile din 70 mai slabute? DACIA 1310 nu este cea mai proasta masina !! (cel putin a mea, pot sa spun ca vreo 100.000 de km, intretinuta prost, n-o fost probleme cu ea, acuma dupa cateva reparatii capitale... se tine bine, prinde 130... fara probleme..., 100 km/h in 25 s aproximativ :D) pa :-P

doru_piticu rs 03-09-07 00:47

vad k voi ati gresit numele la topic "cele mai proaste masini"...era mai bine "cea mai proasta masina LOGAN" eu am LOGAN 1.4

doru_piticu rs 03-09-07 01:05

Stock

Oras: MILITARI
My Photos: (0) Re: Top cele mai proaste masini

--------------------------------------------------------------------------------

vad k voi ati gresit numele la topic "cele mai proaste masini"...era mai bine "cea mai proasta masina LOGAN" eu am LOGAN 1.4 si nici nu ploua in el nici nu fuge ca un mustang...pt noi romanii e fffbuna spatioasa,,cu un porbagaj imens si cu o pozitie de condus fantastica fata de multe masini...cat despre cielo e cea mai proasta exterior+interior: bordu e de la batranul kadet iar pozitie de condus poate cu scaune recaro e mai comfortabila,,la capitolul frane e muci de la 120 ai nevoie de parasuta si maini de otel,,consum mult peste asteptari si performanta (8,5%-11%in oras\afara sub7%nu vezi)...am fost posesorul unui cielo 96 corean si nu vb. din auzite...

DACIA-Wrc 11-09-07 18:31

da dar daca`i schimbi etrierele si discurile si tamburii parca franeaza mult superior daciei.
si parca mai are o forma nu ca si loganul cizma de cauciuc

Sindrom 11-09-07 21:14

2.Matiz
-consum mult prea mare pentru motorul ala si la cat de mica e
-apar multe probleme mai mici sau mai mari la cutie, articulatii etc...[/QUOTE]

cu consumu ai dreptate....cu cutia nu cred....oricum per total e o masina buna ....si nenea ala de a zis ca e barca sa vina pe la mine sa-l fac un bucuresti slatina craiova si sa-mi zica daca mai e barca.....la 5000 de euro vreti calitate de bmw sau volvo?????

SirNenea 11-09-07 23:19

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1094390)
da dar daca`i schimbi etrierele si discurile si tamburii parca franeaza mult superior daciei.

deja ceea ce zici u inseamna modificare a masinii stock
daca stai si la logan sa ii schimbi franele o sa vezi ca va frana si mai bine decat cielo ca eu o sa fiu jmecher si ii iau discuri perforate si cu 6 pistonase :-P deci sper ca ai inteles concluzia

300zxtt 12-09-07 10:23

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1094390)

asta asa o fii,dar cu restul ce faci?oricum caroseria e total depasita.....

NT33EXE 12-09-07 10:57

da, da!:lol:
adevarul este ca la daewoo franele stock sunt cam de "lasa-ma sa te las". am avut un espero in urma cu cativa ani si de la 180 km/h frana putin dupa care ssssshhhhhhhhhh!!!!! faaaaaaaadiiiiiiiiing adevarat!!!! trebuia sa dai in pedala ca la camion!!!!

Urban per4mance 13-09-07 00:47

mie mi-a placut Cielo...chiar daca este kadet ''reincarnat''..arata mai bn decat Loganul de 10x,se comporta bn pe strada....daca ar modifica aia interiorul la Logan...si i-ar mai cobori garda la sol...si i-ar face un ''face lift''... si ar pune mai multe dotari la varianta de baza...si ar pastra pretul actual...si...asa mai departe...ar fi si Loganul interesant..

SirNenea 13-09-07 12:58

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 1097091)
mie mi-a placut Cielo...chiar daca este kadet ''reincarnat''..arata mai bn decat Loganul de 10x,se comporta bn pe strada....daca ar modifica aia interiorul la Logan...si i-ar mai cobori garda la sol...si i-ar face un ''face lift''... si ar pune mai multe dotari la varianta de baza...si ar pastra pretul actual...si...asa mai departe...ar fi si Loganul interesant..

nu ai vrea mai bine sa primesti un S classe dar care sa aiba emblema de la dacia dar sa poti sa il cumperi cu doar 5001 euro???
bineinteles eu vb de varianta full option
ce mari dotari ti se pare ca ofera cielo peste logan ???
si apropo deja tot ce ai zis u cu interior exterior se numeste deja face-lift

sKyNeT 13-09-07 17:16

comparati un cal batran cu unul tanar :rolleyes2

criss_cars 13-09-07 19:24

TICO cu siguranta e cea mai proasta ever

FIGHET 14-09-07 10:52

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1098422)

pe ce te bazezi cind spui ca este cea mai proasta
sa nu uitam ca totusi tico este o masina de oras iar daca nu are stabilitate sau cinestie ce este normal ca este facuta pt oras sa fie mica si fisneata

si cind spui ca este cea mai proasta vino si cu argumente de genul
de ce
?????

Sasha_z 14-09-07 11:49

eu am facut scoala pe tico ...mai acum un an...si nu mi s`a parat extra mega ordinar de proasta.....

dogy_10 14-09-07 14:46

pai nu e proasta, e o masina care se adreseaza unui anumit segment de piatza, oricum e mult prea mica pt gusturile mele de exemplu, dar am auzit numai cuvinte de lauda despre ea

criss_cars 16-09-07 16:44

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1099469)
pe ce te bazezi cind spui ca este cea mai proasta
sa nu uitam ca totusi tico este o masina de oras iar daca nu are stabilitate sau cinestie ce este normal ca este facuta pt oras sa fie mica si fisneata

si cind spui ca este cea mai proasta vino si cu argumente de genul
de ce
?????

Tico in anumit oras nu vreau sa dau numele a fost interzisa pe post de taxi din cauza de nesiguranta. Rotile sunt foarte mici stabilitate nu exista absolut deloc motorul este extrem de slab nu trage deloc da fiind de oras putem spune k nu necesita putere. Iar in caz de impact nu cred k poate sa te mai scape ceva pacat k nu are crash test facut.

300zxtt 16-09-07 19:46

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1103433)
Tico in anumit oras nu vreau sa dau numele a fost interzisa pe post de taxi din cauza de nesiguranta. Rotile sunt foarte mici stabilitate nu exista absolut deloc motorul este extrem de slab nu trage deloc da fiind de oras putem spune k nu necesita putere. Iar in caz de impact nu cred k poate sa te mai scape ceva pacat k nu are crash test facut.

tico e printre cele mai bune masini de oras.....motorul trage chiar f bine pt capacitatea lui....chiar e ff fasneata la plecarea de pe loc , se parcheaza f usor , iar despre interzicea practicarii taximetriei e relativa treaba...acuma de pinde de anumite interese(posibil ca vreun "prieten" de-al primarului sa-si fi achizitionat el vreun parc de alte marci si trebuia eventual sa scape de concurenta) singurul minus il vad la protectie in caz de accident.....dar per ansamblu nu o poti cataloga ca o masina proasta ,mai ales ca e f f fiabila////

criss_cars 16-09-07 19:50

FIABILA??? nu contrazic da sigura masina asta nu e in nici un caz iar ce imi spui k e fascinanta la plecarea dupa loc nu crezi k exagerezi un pic??

sKyNeT 16-09-07 20:03

am avut ocazia sa conduc un tico intr-o seara si pot sa spun ca masina nu pleaca greu, 3 insi in masina. merge exact cum ar trebui sa mearga pentru oras.

criss_cars 16-09-07 20:06

Ma bucur k toata lumea are experiente placute cu Tico din pacate eu nu pot spune acelas lucru sorry:(. E parerea voastra si o respect. Noi am fost 4 in masina ce e drept mai marisori asa (cel mai mic 70kg cel mai mare 120) da parca ne rugam de ea iar in curbe nu mai spun adrenalina.

300zxtt 16-09-07 20:06

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1103723)
FIABILA??? nu contrazic da sigura masina asta nu e in nici un caz iar ce imi spui k e fascinanta la plecarea dupa loc nu crezi k exagerezi un pic??

e conceuta ca fiind masina de oras.....deci nu puteam abuza de ea la capitolul siguranta....iar despre plecarea de pe loc pana la vreo 60 km/h mai pune si tu intrebari sau condu buburuza asta si apoi mai vedem.....

sKyNeT 16-09-07 20:09

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1103744)
Ma bucur k toata lumea are experiente placute cu Tico din pacate eu nu pot spune acelas lucru sorry:(. E parerea voastra si o respect. Noi am fost 4 in masina ce e drept mai marisori asa (cel mai mic 70kg cel mai mare 120) da parca ne rugam de ea iar in curbe nu mai spun adrenalina.

:))))))). depinde si cum a avut grija proprietarul de ea.

LE: trebuia sa va uitati in talon inainte ca sa nu depasiti masa maxima autorizata :twisted:

Fast_wheels 16-09-07 21:02

Tico dupa parerea mea merge f bine pentru oras , si va spun k e tare la demaraj.Asta o stiu sigur.Acum banuiesc ca nu va asteptati sa mearga una vai de mama ei ca una ingrijita.Difera de la masina la masina.

giubau_v8 17-09-07 12:35

nu am mai citit tot topicul..am luat cateva pagini asa ca nu stiu daca s-a mai zis de masina asta
fiat multipla....cea mai hidoasa masina vazuta de mine vreodata
loganurile sunt masini bune..care te duc din a in b ..design-ul lasa de dorit..e urat
cielo consuma mult
cea mai proasta masina?..cred ca sunt mai multe la fel de proaste;)

Khalis 17-09-07 12:46

creka o mashina mai proasta decat Chery nush-cum-naiba a chinezilor, care nu a reushit sa scoata nici makar o stea la EuroNCAP, nu exista..... :evil:

EndeR 06-10-07 02:29

Tico nu este nici pe departe o masina proasta...nici macar la performante tinand cont k afuma un logan 1.4 si chiar si un 1.5 dak te tine inima sa schimbi pe la 8000 de ture.La capitolul top speed am un prieten care a atins 171 (masurati pe gps) cei drept era in plasa unui q7.Cand vine vorba de stabilitate credema k daca cunosti masina poti sa abordezi foarte tare curbele...cei drept feelingul in interior nu e nici pe departe placut(se recomanda asigurare de viata tinand cont de cat de usor se face praf).Singurul lucru care e stresant sunt franele.Cu 5 oameni in masina nu te opresti in vecii vecilor(da are capacitate de 5 persoane in talon)

SirNenea 06-10-07 13:27

Quote:

Originally Posted by EndeR (Post 1135078)
Tico nu este nici pe departe o masina proasta...nici macar la performante tinand cont k afuma un logan 1.4 si chiar si un 1.5 dak te tine inima sa schimbi pe la 8000 de ture.La capitolul top speed am un prieten care a atins 171 (masurati pe gps) cei drept era in plasa unui q7.Cand vine vorba de stabilitate credema k daca cunosti masina poti sa abordezi foarte tare curbele...cei drept feelingul in interior nu e nici pe departe placut(se recomanda asigurare de viata tinand cont de cat de usor se face praf).Singurul lucru care e stresant sunt franele.Cu 5 oameni in masina nu te opresti in vecii vecilor(da are capacitate de 5 persoane in talon)

la 8000de ture???? nici nu are atatea turatii nici loganul cat nici tico mai ales
cat despre tico eu stiu ca in bord arata pana la 160
si daca erati in plasa unui q7 ce??? te crezi cumva la formula 1 sau erati remorcati de q7???
p.s. asigurarea pe viata e recomandata indiferent de ce masina conduci pt ca nici una nu e sigura 100%

mesarici 11-10-07 10:25

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1040691)
Toata Lumea Acuza Logan`ul Ca Este Cea Mai Proasta Masina Si Lucruri De Astea ... Dar Nimeni Nu Incearca Sa`i Vada Si Partile Bune ( Exceptand Posesorii Si Cativa Oameni Care Stiu Ceva Despre Industria Auto ) ! Totusi .. Sa Fim Seriosi .. Masina Noua E Masina Noua ... Iar Logan`ul Cred Ca Merita Anumite Lucruri...Are 3* La EuroNcap , Are Si Ceva Dotari Optionale ... Eu Am Dat 8.800 Euro Pe Logan`ul meu ! 1.4 MPI . Nu Cred Ca Mai Exista O Masina Noua , Care In Banii Astia Sa`mi Ofere : Airbag`uri , AC , ABS , 4 Geamuri Electrice , Inchidere Centralizata ... Sa Fim Seriosi ... E O Masina Total Schimbata De " Vechea Dacie " ! :!:

da iti pot oferi eu un PEugeot 406 din 98:climatronic,ABS,ESP,4 GEAMURI ELECTRICE,OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE,JENTI...ETC..PRET 6000 EURO..AAA SI MOTOR DE 3.0 V6 TURBO(CONSUMUL E SINGURUL DEFECT)

badd0gg 11-10-07 11:09

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1143918)
da iti pot oferi eu un PEugeot 406 din 98:climatronic,ABS,ESP,4 GEAMURI ELECTRICE,OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE,JENTI...ETC..PRET 6000 EURO..AAA SI MOTOR DE 3.0 V6 TURBO(CONSUMUL E SINGURUL DEFECT)

mesarici omu` a zis "Nu Cred Ca Mai Exista O Masina Noua , Care In Banii Astia.." deci la faza asta are dreptate... doar ca nici eu nu mai stiu alta masina noua in care se simte curent de la 80 km/h indiferent de anotimp si zdrangane niste fire prin plafoniera si stai pe scaune de zici ca esti in caruta.
eu am ales tot "sh"-ul pt ca de 8500 euro imi asigura confort si siguranta si dotari mult mai multe decat un logan nou

bmwm5 11-10-07 11:34

campion absolut,in opinia mea-loganul.de ce?pentru ca se identifica cu manelistii,cu toti taranii care au vandut pamant si acum isi iau si ei masina,pentru ca se identifica cu taximetristii-cei mai nenorociti soferi.si pentru ca orice i-ai face,e DACIE,frate!

Mustang 11-10-07 16:02

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1098422)

Consum mic, se infige in trafic, ai loc sa intri mai pe peste tot cu el ...
Care e faza de ti se pare asa proasta ?

Cea mai proasta nu e.
Dar este mai proasta decat multe alte masini. ;)

MauS 11-10-07 16:31

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1144465)
Consum mic, se infige in trafic, ai loc sa intri mai pe peste tot cu el ...
Care e faza de ti se pare asa proasta ?

Cea mai proasta nu e.
Dar este mai proasta decat multe alte masini. ;)

Cred ca se refera la impact. Am vazut tico mulat pe un copac la 50 km/h.....:???: Cam grav.:???: Din fericire nu a patit nimic soferul, dar masina era praf.

bmwm5 12-10-07 10:03

in tico si o bicicleta daca intra il face praf :)

CRC'ul 12-10-07 17:02

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 1050872)
cielo e opel kadet proiectat in 85
normal ca nu e f evoluat .... chevy astea s urate dar castiga curse in campionatele de profil deci nu s chiar jegu pamantului..
fiat albea e oribil ca design si skoda fabia sedan e cea mai urata masina fabricata vreodata

fabricat in 85 si proiectat in 1979..adik cu tehnologia de atunci ..si materialele de atunci..

CRC'ul 12-10-07 17:10

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 1052481)
Cielo e ''masina '' pe langa logan..CLAR.. ca shi tzinuta d drum,interior,rezistenta in timp,piese ieftine(bucsaraie)...nu se compara dar are consumul maricel ce-i drept..cu o instalatzie gpl se rez. avand in vedere ca portbagajul permite..popsibil k fiind totusi jap. sa piarda in fatza Loganului la crash test..

Baiat ..in toate posturile esti departe rau de adevar....cum poti compara o masina din 79 cu una din 2004 ? crezi tu ca sta mai bine un cielo pe curbe decat logan ..te inseli puternic...incearaca sa conduci ambele masini sa vezi senzatia pe care ti-o ofera in curbe ..si apoi sa vorbesti...nu mai tranti prostii asa din auzite ..ca te mai si crede lumea..

Hexer 12-10-07 17:41

Daca tot comparati masina proaste iti dau un indiciu, Golf mk1 era proiectat in sfarsitul anilor 60, si de atunci pana in 2005 acceasi suspensie era folosita la golf 2-3-4, jetta, vento, bora, passat (toate), tolledo, leon, cordoba, fabia, oktavia, superb si inca cateva modele care cuma nu imi amintesc. Si asta nu din cauza ca era asa de perfect, super bine facut golf mk1, ci VW a facut o renume asa de mara incat putea sa vanda acceasi technologie timp de 40 de ani...de asta era cacat golf4 si de asta nu este o reusita golf5-ul (unde deja suspensia este schimbata cu o intarziere de 10 ani).
Restul producatorilor de mult au trecut la suspensie independenta, si la fel sunt forte multe schimbari unde vw este cam departe de restul lumii auto, ami ales de cele japoneze!!!
Ca masina in sine nu merita cumparat orice ce este facut de VW, numai ca pretul moderat si calitatea mecanicii (nu despre finisare sau calitatea interioare exteriora vorbesc) este inca la un nivel unde inca oamenii cred ca este buna.
VW in ultimi 10 ani este un fel de placebo !!!

MauS 12-10-07 19:43

Quote:

Originally Posted by EndeR (Post 1146103)
Daca nu te-ai suit nici o data intr-un tico cu turometru mai bine nu mai face afirmatii.Ticoul are motor de 800cm in 3 cilindrii si culmea se duce in ture mult mai sus decat un v8.Intradevar are 160 pe bord si 143 in carte dar masina fuge mai mult.Chiar conteaz daca ai pe cineva in fata sau nu mai ales la viteze mari si cu un motor de 48 cp.

Eu spun sa stai linistit cu turele mari la motorul de Tico:-) 8.000 rpm:???: Spune-i baiatului sa caute electricianul sau nenea care i-a montat turometrul si sa-i dea banii inapoi;) Informatiile date de ceas sunt total eronate...asta daca intr-adevar are asa ceva montat pe masina.

Mustang 13-10-07 12:39

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1144528)
Cred ca se refera la impact. Am vazut tico mulat pe un copac la 50 km/h.....:???: Cam grav.:???: Din fericire nu a patit nimic soferul, dar masina era praf.

Daca s-a referit la impact, cu siguranta nu a explicat bine.

Tico mi se pare masina potrivita pentru Bucuresti.
Nici eu nu sunt de acord cu iesirea buburuzei pe autostrazi.

Daca as vota cea mai proasta masina, as alege Matizul. Din toata gama Daewoo ea se prezinta cel mai des la service-urile Daewoo din toata tara.

Korne 13-10-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1146247)
Daca tot comparati masina proaste iti dau un indiciu, Golf mk1 era proiectat in sfarsitul anilor 60, si de atunci pana in 2005 acceasi suspensie era folosita la golf 2-3-4, jetta, vento, bora, passat (toate), tolledo, leon, cordoba, fabia, oktavia, superb si inca cateva modele care cuma nu imi amintesc. Si asta nu din cauza ca era asa de perfect, super bine facut golf mk1, ci VW a facut o renume asa de mara incat putea sa vanda acceasi technologie timp de 40 de ani...de asta era cacat golf4 si de asta nu este o reusita golf5-ul (unde deja suspensia este schimbata cu o intarziere de 10 ani).
Restul producatorilor de mult au trecut la suspensie independenta, si la fel sunt forte multe schimbari unde vw este cam departe de restul lumii auto, ami ales de cele japoneze!!!
Ca masina in sine nu merita cumparat orice ce este facut de VW, numai ca pretul moderat si calitatea mecanicii (nu despre finisare sau calitatea interioare exteriora vorbesc) este inca la un nivel unde inca oamenii cred ca este buna.
VW in ultimi 10 ani este un fel de placebo !!!

Deci presupun ca esti chiar convins de ce scrii...dar putin informatie nu strica, mai ales ca se gaseste usor...acum depinde si ce intelegi tu prin suspensie, da...exista asemanari... toate modelele au telescoape, su bucse, au arcuri:lol::lol::lol:

dreaq 13-10-07 19:38

Votez si eu matiz ca cea mai proasta masina. Fiabilitate scazuta ,probleme garla ,consum mare pt motorasul ala.Cei care nu ati avut tico nu va mai dati cu parerea aiurea ,eu am avut 2 pana acum si stiu ce vorbesc.Sunt foarte rezistente (aici vb de calitatea mecanicii nu de rezistenta la impact) ,consum foarte mic.Venind vorba de demaraj am facut Cielo cu ea, prima si ultima liniuta cu masina asta.Puncte minus la ea: franele,trebuie sa ai abs la picior,pierde foarte usor aderenta la franari bruste datorita masei mici.E in principiu o masina de oras dar se descurca binisor si in afara daca suspensiile sunt in stare buna.Am mers cu 140 pe autostrada fara sa ma arunce tirurile de pe carosabil.(mult mai stabila decat matizul).

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning