![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Quote:
|
vad k voi ati gresit numele la topic "cele mai proaste masini"...era mai bine "cea mai proasta masina LOGAN" eu am LOGAN 1.4
|
Stock
Join Date: Aug 2007 Oras: MILITARI Age: 23 Posts: 8 My Photos: (0) Re: Top cele mai proaste masini -------------------------------------------------------------------------------- vad k voi ati gresit numele la topic "cele mai proaste masini"...era mai bine "cea mai proasta masina LOGAN" eu am LOGAN 1.4 si nici nu ploua in el nici nu fuge ca un mustang...pt noi romanii e fffbuna spatioasa,,cu un porbagaj imens si cu o pozitie de condus fantastica fata de multe masini...cat despre cielo e cea mai proasta exterior+interior: bordu e de la batranul kadet iar pozitie de condus poate cu scaune recaro e mai comfortabila,,la capitolul frane e muci de la 120 ai nevoie de parasuta si maini de otel,,consum mult peste asteptari si performanta (8,5%-11%in oras\afara sub7%nu vezi)...am fost posesorul unui cielo 96 corean si nu vb. din auzite... |
da dar daca`i schimbi etrierele si discurile si tamburii parca franeaza mult superior daciei.
si parca mai are o forma nu ca si loganul cizma de cauciuc |
2.Matiz
-consum mult prea mare pentru motorul ala si la cat de mica e -apar multe probleme mai mici sau mai mari la cutie, articulatii etc...[/QUOTE] cu consumu ai dreptate....cu cutia nu cred....oricum per total e o masina buna ....si nenea ala de a zis ca e barca sa vina pe la mine sa-l fac un bucuresti slatina craiova si sa-mi zica daca mai e barca.....la 5000 de euro vreti calitate de bmw sau volvo????? |
Quote:
daca stai si la logan sa ii schimbi franele o sa vezi ca va frana si mai bine decat cielo ca eu o sa fiu jmecher si ii iau discuri perforate si cu 6 pistonase :-P deci sper ca ai inteles concluzia |
Quote:
|
da, da!:lol:
adevarul este ca la daewoo franele stock sunt cam de "lasa-ma sa te las". am avut un espero in urma cu cativa ani si de la 180 km/h frana putin dupa care ssssshhhhhhhhhh!!!!! faaaaaaaadiiiiiiiiing adevarat!!!! trebuia sa dai in pedala ca la camion!!!! |
mie mi-a placut Cielo...chiar daca este kadet ''reincarnat''..arata mai bn decat Loganul de 10x,se comporta bn pe strada....daca ar modifica aia interiorul la Logan...si i-ar mai cobori garda la sol...si i-ar face un ''face lift''... si ar pune mai multe dotari la varianta de baza...si ar pastra pretul actual...si...asa mai departe...ar fi si Loganul interesant..
|
Quote:
bineinteles eu vb de varianta full option ce mari dotari ti se pare ca ofera cielo peste logan ??? si apropo deja tot ce ai zis u cu interior exterior se numeste deja face-lift |
comparati un cal batran cu unul tanar :rolleyes2
|
TICO cu siguranta e cea mai proasta ever
|
Quote:
sa nu uitam ca totusi tico este o masina de oras iar daca nu are stabilitate sau cinestie ce este normal ca este facuta pt oras sa fie mica si fisneata si cind spui ca este cea mai proasta vino si cu argumente de genul de ce ????? |
eu am facut scoala pe tico ...mai acum un an...si nu mi s`a parat extra mega ordinar de proasta.....
|
pai nu e proasta, e o masina care se adreseaza unui anumit segment de piatza, oricum e mult prea mica pt gusturile mele de exemplu, dar am auzit numai cuvinte de lauda despre ea
|
Quote:
|
Quote:
|
FIABILA??? nu contrazic da sigura masina asta nu e in nici un caz iar ce imi spui k e fascinanta la plecarea dupa loc nu crezi k exagerezi un pic??
|
am avut ocazia sa conduc un tico intr-o seara si pot sa spun ca masina nu pleaca greu, 3 insi in masina. merge exact cum ar trebui sa mearga pentru oras.
|
Ma bucur k toata lumea are experiente placute cu Tico din pacate eu nu pot spune acelas lucru sorry:(. E parerea voastra si o respect. Noi am fost 4 in masina ce e drept mai marisori asa (cel mai mic 70kg cel mai mare 120) da parca ne rugam de ea iar in curbe nu mai spun adrenalina.
|
Quote:
|
Quote:
LE: trebuia sa va uitati in talon inainte ca sa nu depasiti masa maxima autorizata :twisted: |
Tico dupa parerea mea merge f bine pentru oras , si va spun k e tare la demaraj.Asta o stiu sigur.Acum banuiesc ca nu va asteptati sa mearga una vai de mama ei ca una ingrijita.Difera de la masina la masina.
|
nu am mai citit tot topicul..am luat cateva pagini asa ca nu stiu daca s-a mai zis de masina asta
fiat multipla....cea mai hidoasa masina vazuta de mine vreodata loganurile sunt masini bune..care te duc din a in b ..design-ul lasa de dorit..e urat cielo consuma mult cea mai proasta masina?..cred ca sunt mai multe la fel de proaste;) |
creka o mashina mai proasta decat Chery nush-cum-naiba a chinezilor, care nu a reushit sa scoata nici makar o stea la EuroNCAP, nu exista..... :evil:
|
Tico nu este nici pe departe o masina proasta...nici macar la performante tinand cont k afuma un logan 1.4 si chiar si un 1.5 dak te tine inima sa schimbi pe la 8000 de ture.La capitolul top speed am un prieten care a atins 171 (masurati pe gps) cei drept era in plasa unui q7.Cand vine vorba de stabilitate credema k daca cunosti masina poti sa abordezi foarte tare curbele...cei drept feelingul in interior nu e nici pe departe placut(se recomanda asigurare de viata tinand cont de cat de usor se face praf).Singurul lucru care e stresant sunt franele.Cu 5 oameni in masina nu te opresti in vecii vecilor(da are capacitate de 5 persoane in talon)
|
Quote:
cat despre tico eu stiu ca in bord arata pana la 160 si daca erati in plasa unui q7 ce??? te crezi cumva la formula 1 sau erati remorcati de q7??? p.s. asigurarea pe viata e recomandata indiferent de ce masina conduci pt ca nici una nu e sigura 100% |
Quote:
|
Quote:
eu am ales tot "sh"-ul pt ca de 8500 euro imi asigura confort si siguranta si dotari mult mai multe decat un logan nou |
campion absolut,in opinia mea-loganul.de ce?pentru ca se identifica cu manelistii,cu toti taranii care au vandut pamant si acum isi iau si ei masina,pentru ca se identifica cu taximetristii-cei mai nenorociti soferi.si pentru ca orice i-ai face,e DACIE,frate!
|
Quote:
Care e faza de ti se pare asa proasta ? Cea mai proasta nu e. Dar este mai proasta decat multe alte masini. ;) |
Quote:
|
in tico si o bicicleta daca intra il face praf :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca tot comparati masina proaste iti dau un indiciu, Golf mk1 era proiectat in sfarsitul anilor 60, si de atunci pana in 2005 acceasi suspensie era folosita la golf 2-3-4, jetta, vento, bora, passat (toate), tolledo, leon, cordoba, fabia, oktavia, superb si inca cateva modele care cuma nu imi amintesc. Si asta nu din cauza ca era asa de perfect, super bine facut golf mk1, ci VW a facut o renume asa de mara incat putea sa vanda acceasi technologie timp de 40 de ani...de asta era cacat golf4 si de asta nu este o reusita golf5-ul (unde deja suspensia este schimbata cu o intarziere de 10 ani).
Restul producatorilor de mult au trecut la suspensie independenta, si la fel sunt forte multe schimbari unde vw este cam departe de restul lumii auto, ami ales de cele japoneze!!! Ca masina in sine nu merita cumparat orice ce este facut de VW, numai ca pretul moderat si calitatea mecanicii (nu despre finisare sau calitatea interioare exteriora vorbesc) este inca la un nivel unde inca oamenii cred ca este buna. VW in ultimi 10 ani este un fel de placebo !!! |
Quote:
|
Quote:
Tico mi se pare masina potrivita pentru Bucuresti. Nici eu nu sunt de acord cu iesirea buburuzei pe autostrazi. Daca as vota cea mai proasta masina, as alege Matizul. Din toata gama Daewoo ea se prezinta cel mai des la service-urile Daewoo din toata tara. |
Quote:
|
Votez si eu matiz ca cea mai proasta masina. Fiabilitate scazuta ,probleme garla ,consum mare pt motorasul ala.Cei care nu ati avut tico nu va mai dati cu parerea aiurea ,eu am avut 2 pana acum si stiu ce vorbesc.Sunt foarte rezistente (aici vb de calitatea mecanicii nu de rezistenta la impact) ,consum foarte mic.Venind vorba de demaraj am facut Cielo cu ea, prima si ultima liniuta cu masina asta.Puncte minus la ea: franele,trebuie sa ai abs la picior,pierde foarte usor aderenta la franari bruste datorita masei mici.E in principiu o masina de oras dar se descurca binisor si in afara daca suspensiile sunt in stare buna.Am mers cu 140 pe autostrada fara sa ma arunce tirurile de pe carosabil.(mult mai stabila decat matizul).
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning