![]() |
Re: NITROUS EXPRESS- la indemana in Romania! umpleti buteliille!
Vad ca discutzia a nceput in 2005, daca nu ma insel am citit vre-o 6 pagini de posturi, si nici un pretz... Cine a montat asa ceva sa zica cat la costat toata tarasenia sau macar cei care au sunata sa intrebe sa posteze un pretz informativ... Va Multzumesc
|
PRETZURI!!! sa auzim nishte pretzuri, ca asha vorbim pe matzgu' gol!
|
800 de euro Stage One Efi, 650 E Main Line , adica prima face 200 cp a doua pana la 150 cp. Ambele sunt pe stoc.
|
Insfarsit dupa atata timp Nu imi vine sa cred.... Multzumim Mult
Totzi Curiosii Itzi Sunt Recunoscatori |
Quote:
|
Daca nu va suparati...cine sia montat sau cunoaste ....in ce orase se poate monta??? In IASI se poate???
|
Am si eu o intrebare : Butelia de nos trebuia neaparat montata in portbagaj sau poate fi pusa si in compartimentul motorului ?!? multumesc anticipat
|
nu cred ca e bine sa fie pusa butelia langa motor pentru ca ar incalzi butelia, si ar deregla presiunea dinauntrul ei... cel mai bine e in portbagaj sau in alt loc ferit de temperaturi mari... poate si un sistem Fire&Ice
|
Cat dureaza sa iti instalezi Nos. De pilda pe un WV golf, daca il aduc astazi pe la ora 4 dupa amiaza, pot sa il iau gata instalat pe la 1 noaptea?
|
Quote:
|
Daca nu esti in stare sa imi dai raspunsul nu te mai obosi sa faci pe desteptul. Am un motiv foarte intemeiat sa pun aceasta intrebare. De asemenea as vrea sa merg sa vad cum se instaleaza un astfel de sistem Nos. Sunt foarte interesat sa aflu cat mai multe amanunte interesante.
|
ma intereseaza si pe mine un sistem pt diesel?? cat costa??
|
probabil par destul de stupid punand aceasta intrebare insa..ar tzine un astfel de sistem shi pe motorul de oltcit? exista variante mai slabe de nx, pt motoare de capacitate mica? ps nu datzi cu pietre, intreb..
|
din cate stiu se poate seta cresterea de putere dorita, un +25CP pe un motor de 50CP ar fi cam 50% + de putere, ar trebuii sa tina daca e reglat ok.
|
super! tare m-ar manca sa incerc..
|
Cat costa o instalatie completa +manopera pentru un Rover 416 1.6 16 V si care ar fi castigurile in CP?
|
da oare pe o skoditza din '86 ar merge? are cam 35 cp
|
Quote:
si risti sa ramai cu volanu in brate ..mai strange niste bani , vinde masina asta , si fa o investitie si ia-ti o masina mai buna;) .. fara nici o suparare, fara sa fiu ironic sau ceva..asa e cel mai bine |
stai linistit..nu-i nici o suparare..am intrebat fiinca am ramas uimit cand am auzit ca se poate pune pe un oltcit...si am zis ca poate..poate
|
Quote:
|
parca era vorba de NX nu de NOS (Holley)... sunt doua branduri diferite
|
Pana la urma in bucuresti unde pot gasi un service care sa imi aduca / monteze o instalatie, si apoi sa imi rafa refill din cand in cand ? Astept pm cu preturi si date de contact.
Motorul este aspirat, carburatie (din ce am vazut eu este nevoie de instalatie "umeda" ) |
poti merge la Master Tuner ( http://www.mastertuner.ro )
|
era frumos daca aveau si ei o adresa de contact (e-mail) fiindca lucrez in partea cealalta a bucurestiului si nu am cand sa ajung acolo... momentan cel putin. Probabil am sa le dau maine un telefon dar era mai simplu asa. Achizitia o voi face probabil la inceputul deci ma interesa un pret estimativ ca sa stiu ce bani pun deoparte
|
cat ar costa instalatia de NOS?..........singer nu am vazut nici un pret prin zona..........
|
blacksoul vezi la page 6
|
salut, ma intereseaza si pe mine pentru un cielo , intr-o singura axa. daca se poate pune , pret , timp samd .. :) dak se poate un pm
|
ce presiune se regaseste in recipient? multumesc!
|
1 Attachment(s)
parca 900-1100 psi pt a fi si safe dar a si scoate ce-i mai bun din instalatie
|
900-1200 este zona "verde"... aia e presiunea ideala, pt care se face harta de azot si tot ce trebuie...
vara in soare si caldura infernala ai mai mult, evident. aici ai 2solutii: iti pui un purge kit si dai un jet-doua scurte si ai scazut presiunea iti iei un "Ice" care raceste butelia iarna e frig, presiune mica(presiunea scade si dupa 2-3 shoturi date): solutia: un "Fire" adica incalzitor si ala stie bine ce sa faca--- tine presiunea fix in zona "verde" sper ca te-am lamurit! |
salutare... vreau si eu o butelie goala d NOS... si eventual un ceas... cine ma poate rezolva si pe mine???
raspundeti aici sau pm... multumesc |
de curiozitate, ce faci cu ea? poti cumpara de la master tuner si butelia goala cred...
|
Quote:
fac rost d un kit, dar nu are butelia... ;) ai idee cat ma poate duce?? |
habar nu am... cel mai bine da un telefon la baietii de la master tuner, tre sa faca o comanda luna asta cred, te lipesti si tu!
nitro maniac! :> |
cat costa o umplere de butelie NOS din curiozitate.
am vazut pret de KIT dar de instalare + reglare pe motor.. cam cat ar costa ? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning