Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Relatii la Distanta ?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/47174-relatii-distanta.html)

fabius 27-05-08 03:53

Re: Relatii la Distanta ?!

Nu exista.
Ochii care nu se vad se uita.
Daca veti pusi in postura de a sta departe de partener, veti vedea.
La inceput va scrieti cate 20 de sms-uri pe zi, dupa aia 15, dupa aia 10, dupa aia 5, dupa aia va scrieti unul la 3 zile, pana ajungeti sa nu mai comunicati deloc.
El iese cu alta, ea iese cu altul...
Si uite asa se rupe relatia

EaGle 27-05-08 15:16

Inainte sustineam ca e imposibil dar mi-am schimbat total parerea ;)
Daca cei doi se iubesc CU ADEVARAT si stiu amandoi ce inseamna DRAGOSTE si se ajuta unul pe altul atunci nu e problema ;)
PS: Daca iubesti cu adevarat nu trimiti SMS...suni direct ;)
PPS:Uneori distanta ajuta sa va cunoasteti mai bine caracterial, foarte mult!
I know what i`m talking about;)

bodyspeed 22-06-08 13:42

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1556150)
Daca cei doi se iubesc CU ADEVARAT si stiu amandoi ce inseamna DRAGOSTE si se ajuta unul pe altul atunci nu e problema ;)

True , true ,true :D nimic de adaugat ,
Ba da să judecaţi bine ce se intampla să nu cumva să suferiţi .. unul dintre voi

"Love is everything it's cracked up to be. That's why people are so cynical about it...It really is worth fighting for, risking everything for. And the trouble is, if you don't risk everything, you risk even more." - Erica Jong my favorite quote :oops:

vacaroz 22-06-08 15:48

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1556150)

da, dar sansele sunt de 1 la 1 0000000
eu am avut o relatie un an jumate si acasa amandoi si pe urma urmatorul an ea a plecat la buc la fac, si sunt doar 60 km, ma duceam la ea , ne vedeam in wick end si...tot sa dus. plus alta in care eu la pl ea la muresh, nu a tinut 6 luni.din punctul meu de vedere nu merge

Trixi 22-06-08 19:45

evident ,nu tine daca e vorba de o relatie la care renunti usor ca gasesti alta asemanatoare la fiecare colt!nimic de adaugat.
sa luam insa cazul in care e vorba de oameni care au gasit ceva ,ce cautau de ani de zile si nici nu mai credeau ca exista.crezi ca se mai impune ratiunea?
daca dragostea e mare,oamenii sunt capabili de chestii ciudate :)

EaGle 22-06-08 19:52

Da, asta vreau sa zic...in momentul cand chiar iubesti o persoana, faci schimbari astronomice in viata...nu-ti mai pasa de cariera etc. NIMIC...doar sa fiti impreuna !

aleks 23-06-08 14:24

eu nu cred asa ceva
nu se poate dom'le, cum adica sa faci schimbari astronomice, si sa si tina
pt ce?
pt un om?
pe care l-ai cautat o viata, si l-ai gasit cand nu mai asteptai nimic bun de la viata?
nu cred ca ar face cineva asa ceva ;)

BULLETTT 23-06-08 15:48

Dar totusi ce intelegeti prin relatie la distanta? 50,100,1000 km departare unu de celalalt?

aleks 23-06-08 18:56

suficient de departe cat sa nu-ti permita sa te vezi curent, normal...

bodyspeed 23-06-08 21:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1607864)
eu nu cred asa ceva
nu se poate dom'le, cum adica sa faci schimbari astronomice, si sa si tina
pt ce?
pt un om?
pe care l-ai cautat o viata, si l-ai gasit cand nu mai asteptai nimic bun de la viata?
nu cred ca ar face cineva asa ceva ;)

Eu cred asa ceva....:D

aleks 24-06-08 22:23

evidentca nu esti singurul care crede asta....
cu tarie chiar cred...

Mustang 24-06-08 23:32

Si da ... si nu ... o spun acum.
Da, daca relatia a inceput de la capitolul face-2-face, iar unul s-a mutat. Se poate daca ambele persoane tin enorm unul la celalalt si fac tot posibilul sa pastreze relatia.
Nu, daca relatia incepe din start la distanta (mess/net/etc). Mi se pare foarte greu de crezut ca cel care nu se ataseaza la fel de mult de celalalt nu face ochi dulci unei persoane care este mai aproape de el/ea decat aceasta "relatie" pe care o are pe net.

xxdadixx 27-06-08 21:19

Rezista dar are legatura cu numarul de vizite si intervalul dintre ele.

aleks 27-06-08 22:09

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1617046)
Rezista dar are legatura cu numarul de vizite si intervalul dintre ele.

si aste e un element esential, ai dreptate...

vacaroz 29-06-08 16:27

eu cred ca are legatura foarte mult cu comunicarea, compatibilitatea, disponibilitatea de a lasa de la tine ca sa mearga relatia si mult noroc

momo 03-11-08 10:11

atata timp cat exista ceva intre cele doua persoane, nu vad care ar fi problema. desi ii dau dreptate lui xxdadixx, conteaza foarte mult si intervalul "vizitelor".

ps: consider ca depinde si de cat de placute sunt vizitele astea... :-P

11KPO 07-11-08 10:44

va rezista am mai spus-o si o sustin

momo 07-11-08 11:01

eu unu' stiu sigur ca va exista :D

lavinia_hot 09-11-08 02:21

rezista o rezlatie la distanta asa cred eu

kox_kox 16-01-09 19:11

cam cu greu,sa zic da

Sasha 17-01-09 04:16

Quote:

Originally Posted by kox_kox (Post 1986907)
cam cu greu,sa zic da

si nu vrei sa ne si explici de ce "cu greu" ?!

Mustang 17-01-09 11:35

Acum, ceri prea mult...

bodyspeed 17-01-09 15:57

To the topic

Regula principală ar fi : Încrederea în celălalt.Suspiciunea şi neîncrederea duc la despărţire.
O bună comunicare te poate ajuta în multe dintre aspectele vieţii (mă rog doar in unele, ).Trebuie create oportunităţi de comunicare: SMS, telefoane, e-mail, mess.Şi cat de multe vizite, vizite care cu trecerea timpului sa dispara trecand la un alt stadiu ...de relaţie la apropiere ;)

Trixi 17-01-09 16:19

telefonia mobila cu minute incluse nelimitate sa traiasca!!!!:-)
...ideea e,ca o relatie la distanta intr-adevar numai asa are sanse daca oamenii implicati reusesc sa invete sa comunice.(si asta trebuie invatat)
partea buna e,ca in cazul in care ai reusit asta ai o baza deosebit de solida ca sa poti sa te gindesti la o relatie mai stabila.
acum nu vorbesc de relatii 4 fun..ca hai,ca am agatat una de pe net...ci de oamenii care au un motiv serios pentru care nu se leaga la cap cu vecinul/a de la etajul 2 si pune in prim plan omul(abia dupa aia intervine amanuntul ala enervant ca e cam departe),deci in cazul lor sunt sanse reale sa functioneze treaba.(constat asta cu uimire zi de zi :D )

bodyspeed 17-01-09 17:04

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1988888)
pune in prim plan omul(abia dupa aia intervine amanuntul ala enervant ca e cam departe),deci in cazul lor sunt sanse reale sa functioneze treaba.(constat asta cu uimire zi de zi :D )

Da asta e adevăru..când se pune omu în prim plan şi apoi amănuntul enervant ..că e vorba de o relaţie la distantă

aleks 17-01-09 18:30

ppffff, deci eu sustin cu tarie si convingere ca relatiile la distanta sunt imposibil de creat si mentinut, nu tin mai mult de 2, maxim 3 saptamani, e clar, am vazut eu ;)

VaLeX 17-01-09 18:47

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1989206)
ppffff, deci eu sustin cu tarie si convingere ca relatiile la distanta sunt imposibil de creat si mentinut, nu tin mai mult de 2, maxim 3 saptamani, e clar, am vazut eu ;)

:oops: aici tin sa te contrazic , la mine a tinut 9 luni :) si chiar a fost cea mai ok relatie sa spun , sa ma corectez, nu cea mai oke relatie , ci cea mai ok persoana cu care am stat pana acum :) daca nu era distanta , eram si acum impreuna , asta garantez 100% :)

amg_0001 17-01-09 22:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1989206)

Ceau aleks ---Am luptat timp de 8 luni pe mesenger , si in prezent sintem casatoriti ,si fericiti aici in suedia.Este greu ,dar daca sti ce-ti doresti cu adevarat,se va inplini.:-)

xxdadixx 18-01-09 02:19

Atat timp cat femeia te vrea pentru ea ( langa ea ) non-stop, relatiile la distanta, care merg, sunt foaaaaaaaaaaaaaarte rare.

aleks 18-01-09 02:40

felicitari amg, multi ani impreuna va doresc
Eu unul n-am avut parte de asa ceva pana acum, dar mi-as dori sa stiu cum as putea sa am una?
Voi ce ziceti, am vreo sansa? :D

bodyspeed 18-01-09 11:08

Quote:

Originally Posted by amg_0001 (Post 1989748)
Ceau aleks ---Am luptat timp de 8 luni pe mesenger , si in prezent sintem casatoriti ,si fericiti aici in suedia.Este greu ,dar daca sti ce-ti doresti cu adevarat,se va inplini.:-)

Sincere felicitari..aţi stiut amândoi ce vreţi cu adevarat
Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1990063)
Eu unul n-am avut parte de asa ceva pana acum, dar mi-as dori sa stiu cum as putea sa am una?
Voi ce ziceti, am vreo sansa? :D

Man eu cred că ai sansă ,
"Cum ai putea să ai o asemnea relaţie?" ..hmmm ..nu există sfaturi.., totul vine de la sine.., şi te trezesti că ai sentimente nu pentru fata de vis-a-vis ..ci pentru o fată de la 500 km şi mai observi că nu se schimbă , în plus şi ea are aceleaşi sentimente.., Şi conexiunea dintre voi e unică.
am dat aşa un nr de km.. poate să fie şi mai mult şi mai puţin.. relaţia în sine vă va arăta că acei km ..pot fi 0 .., pâna şi atunci când vorbiţi telefonic/mess ...e o stare care te face să te simţi wow .. e ceva .. , ai se vezi pe pielea ta

aleks 18-01-09 11:17

Pfff, Body, sincer nu pot sa imi inchipui cum e, sa trebuiasca sa stai pe mess is e telefoane toata ziua....
Hmmm....

bodyspeed 18-01-09 11:25

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1990444)
Pfff, Body, sincer nu pot sa imi inchipui cum e, sa trebuiasca sa stai pe mess is e telefoane toata ziua....
Hmmm....

De exemplu.. rds are nelimitat .. , în caz că se duce bateria ..îţi mai iei un cosmote full 130 (2000min) e cam putin.. neah , atunci îţi faci abonament cu un cosmote .. , cosmoteul ei de ex. nelimitat.. dacă e doru mare.. şi e posibil.. te sui in maşină/tren/avion/ şi vă vedeţi.. relaţia va dura ..şi materializarea intr-o relaţie de apropiere depinde de sacrificile , compromisurile.. care le faceţi !!

xxdadixx 18-01-09 12:41

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1990455)
De exemplu.. rds are nelimitat .. , în caz că se duce bateria ..îţi mai iei un cosmote full 130 (2000min) e cam putin.. neah , atunci îţi faci abonament cu un cosmote .. , cosmoteul ei de ex. nelimitat.. dacă e doru mare.. şi e posibil.. te sui in maşină/tren/avion/ şi vă vedeţi.. relaţia va dura ..şi materializarea intr-o relaţie de apropiere depinde de sacrificile , compromisurile.. care le faceţi !!

Asta daca ai bani si timp sa te urci pe avion/tren/masina... Daca nu, iti faci mai mult rau :lol:

DTH 18-01-09 12:45

Am votat " Nu , nu cred ! " sincer asta e parerea mea , vorba aia...ochii care nu se vad , se uita :) , si este adevarata , e altceva cand persoana iubita e langa tine , sincer eu cu prietenul meu de cand suntem impreuna ne-am vazut aproape in fiecare zi , sta langa mine , avem aceeiasi prieteni , si tot nu ne-am plictisit unul de altul , da pei sa fie departe de mine , ca mai plecam cateodata , 1 saptamana , cateva zile , fara sa fim impreuna , si sincer parca mi-ar cadea ceru in cap ...nu ma simt bine fara el :) unii zic ca daca stai prea mult cu el / ea or sa ajunga sa se plictiseasca unul de celalalt , eh la mine nu e asa :)

xxdadixx 18-01-09 12:52

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1990621)
da pei sa fie departe de mine , ca mai plecam cateodata , 1 saptamana , cateva zile , fara sa fim impreuna , si sincer parca mi-ar cadea ceru in cap ...nu ma simt bine fara el :) unii zic ca daca stai prea mult cu el / ea or sa ajunga sa se plictiseasca unul de celalalt , eh la mine nu e asa :)

Pai nu e asa pentru ca esti femeie. In general toate femeile inainte sa le cunosti spun... -- stii eu nu-s asa, eu nu am treaba ca prietenul meu iasa cu prietenii sau ca merge la club si nici nu-i tin evidenta... asta pana cand pun mana pe tine. Dupaia toate se transforma in ce ai spus tu "parca mi-ar cadea ceru in cap ...nu ma simt bine fara el " incep reprosurile si din cauza asta nu cred in relatiile la distanta. Intr-o relatie la distanta, unul din parteneri trebuie sa faca un compromis, de obicei acest lucru i se arunca in spatele barbatului :D

bodyspeed 18-01-09 12:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1990610)
Asta daca ai bani si timp sa te urci pe avion/tren/masina... Daca nu, iti faci mai mult rau :lol:

Da, dar cine a zis că pentru a iubi , nu trebuie făcute nişte sacrifici...:D

Dar şi revederile... cred că sunt frumoase..pentru că se apreciază sacrifiu
Cum am mai spus..
Quote:

Originally Posted by bodyspeed
Şi cat de multe vizite, vizite care cu trecerea timpului sa dispara trecand la un alt stadiu ...de relaţie la apropiere ;)

aleks 18-01-09 13:04

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1990621)
Am votat " Nu , nu cred ! " sincer asta e parerea mea , vorba aia...ochii care nu se vad , se uita

poate la tine... chestie de maturizare si asta :)

DTH 18-01-09 13:04

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1990638)
Pai nu e asa pentru ca esti femeie. In general toate femeile inainte sa le cunosti spun... -- stii eu nu-s asa, eu nu am treaba ca prietenul meu iasa cu prietenii sau ca merge la club si nici nu-i tin evidenta... asta pana cand pun mana pe tine. Dupaia toate se transforma in ce ai spus tu "parca mi-ar cadea ceru in cap ...nu ma simt bine fara el " incep reprosurile si din cauza asta nu cred in relatiile la distanta. Intr-o relatie la distanta, unul din parteneri trebuie sa faca un compromis, de obicei acest lucru i se arunca in spatele barbatului :D

Da shtiu , asa zici si tu dar depinde si de FEMEIE , pentru ca daca stai sa analizezi putin situatia , unele chiar nu sunt la fel , e vorba si de comportament si de educatie vs.anturaj , sa-ti dau niste exemple ?
-Nu i-am zis nicciodata ca de ce merge la bere cu baietii @ meci ,
-Daca a vrut sa cumpere ceva sau sa mearga undeva , nu m-am autoinvitat , daca a vrut sa ma ia bine daca nu , asta e ( dar din fericire , unde e el sunt si eu :) ca ma vrea langa el si nu il plictisesc ) ,
-Cand vrem sa mergem undeva , alegem amandoi , pe placul amandurora , nu ii interzic sa nu faca aia , aia si aia ...in + e om , fiecare are nevoia lui , doar nu o sa-i zica prietenii lui , hai sa mergem frate undeva , si eu sa ma duc sa fac pe crizata sa-i zic ca domne eu vreau sa stea langa mine in seara asta ca asa mi s-a pus mie pata ...NU ! Deci numai spune " Da , pentru ca esti femeie " , observ ca ai 27 de ani ...eh sa-ti zic varsta mea ? aproape 18 , deci nici macar nu sunt majora , tu ai jumatate din varsta mea , ai trecut prin viata asta , shtii despre ce e vorba..am dreptate nu ? Ok , atunci daca vrei sa raspunzi corect , numai insusii " Ca daca esti femeie , automat se strica tot " , daca mai cunoaste ai zice ca sunt un caz rar , pentru ca eu sincer sunt mai baietoasa , am crescut mai mult printre baieti , anturajele mele sunt facute mai mult din baieti :) , de cand eram mai mica , si de ce ? pentru ca asa imi place mie ...asa ca stiu ce vrea un baiat si ce nu vrea si cand vrea ...bine nu in totalitate ca nu sunt vre-o zeitza atotputernica :).
-Intelegi ... si sincer , daca il plictiseam / enervam / eram aroganta , ori imi dadea papucii ori se distanta incetu cu incetu de mine pana " tot la papuci ajungeam " :)
-Majoritatea , ca e femeie ca e barbat nu conteaza , cand ai o anumita varsta , nu prea mai ai chef sa o arzi in fiecare zi cu baietii la bauta , sau cu fetele in cluburi vs.cafenele , parca e mai bine sa stai cu iubita , sa mergeti sa vizitati locuri , sau la munte la mare , mai vin si prieteni , decat sa stai in fiecare zi la o masa cate 3-4 ore sa vorbesti de meciuri si nu shtiu ce alte povesti ca , babele la barfa :)
-E mult de spus ...dar poate ca tot ce am scris eu aici , tot la critici asupra mea se vor arunca , fiindca e vorba si de varsta si ca sunt "femeie".

aleks 18-01-09 13:10

hai sa intoarcem discutia de la persoana ta(cu care nu am nimic dealtfel, doar casuntem offtopic) la relatiile noastre minunate, aflate la o lungime mai mare decat lungimea... stiti bancul, daca nu, il dau prin p.m. :)

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning