![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
repet din nou.. in caz ca nu ai vazut postu` de mai de sus..
LINIUTE !!! ===>>> B-dul TRANSLIVANIA ... comprende? numa` bine ;) |
GERGO ii adevarat ceam auzit ti-ai spatr masina???????
|
:evil: Jason, ocupate de problemele tale. Si daca chiar a "spatr" masina?
|
Nu am spatr, am tamponat :) nu este nimic serios (usa dreapta faţă, spate, prag sunt afectate dar nimic in structură) Sper să fie gata până la eveniment, problema este cu piesele japoneze care nu sunt in aftermarket.
|
nu ar fi mai bine asa?
Grupe : A 75cp B 76cp-100cp C 101cp-130cp D 131cp-165cp E 166cp-200cp F 201cp-250cp G 251cp-300cp H 301cp-350cp si peste Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt montare suplimentara de compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pt montare suplimentara de nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa |
ah pacat ca lai lovit :( im place foarte mult masina. cine cunoaste masinile stie ce trebuie sa ieie.
|
Quote:
|
deci perfect in centru..... dar szambi77 knd va fi eventul k am vazut k tu ai scris 16 octombrie si gergo a scris 16 septembrie ? nu stiti pe unde umbla veveve k nu lam vazut de cateva zile bune ?
|
Korekt szambi77!!!
|
Quote:
|
Quote:
P.S. mersi mult ca mi-ai atras atentia !!! |
Quote:
dak pot ajuta cu ceva cu mare placere :) |
Directorul de concurs va alege metodologia de clasificare, care va fi publicat si aici. După părerea mea, clasificarea de tip "cm3" plus "regula x1,4" ar fi mai bun, cel putin aşa am vazut de exemplu in Ungaria (www.gyorsulas.hu) Dar, subliniez, directorul de concurs va face public din timp, vor fi 2 arbitri plus 2 observatori, incercăm să organizăm o cursă bazată pe fair play, pe prietenie, de pace, :)) etc. In legătură cu clasificare, va fi şedinţă cu concurenţi, va fi verificare tehnică (Dacia turbo cu motor Renault 5GT nu va fi in clasa 1, fiti liniştiţi)
|
Quote:
|
Organizatorii merita un premiu :)
|
Raport intermediar despre 1.TuningDay SatuMare:
autorizatii OK, securitate locaţie OK, acum suntem in faza de negociere cu sponsorul principal, şi in căutare de alţi sponsori, parteneri. În curând, vom reveni cu afişul şi pliantul evenimentului, alte detalii despre program şi o listă ce ne lipseşte, cine ce poate ajuta, etcetera. |
Quote:
|
asta ziceam si noi ..
doar sa zici cu ce anume :) asta nah` ... daca se poate |
Ok, multumim, avem un scenariu despre eveniment in care inscriem "cine pregăteşte locaţia cu bannere" sau "cine se va ocupa de aplicarea numerelor de concurs" si asta vom publica din timp, şi o să avem nevoie de ajutorul vostru. In faza actuală, suntem ocupaţi cu finanţarea :) Multumim inc-odată!
|
data fiind locatia va fi mai multa lume ca la Baia Mare nu va murii nimeni de foame, sper sa fie si un '' moderator '' care sa umple timpii morti si sa scape lumea de bataile de cap ale sotiilor si sa dea informatii celor care merg pentru show si se pricep mai putin la masini.
BAFTA !!! |
Showmanul va fi, ca de obicei la show-urile automobilistice din Satu Mare, prietenul nostru Ovidiu Matioc, glasul staţiei "Radio Transilvania", şi pe această cale îi mulţumim :)
|
Salutare fratzilor,nu stiu cu sonorizarea cum stam, dar la Tung show BM. domnu Attila de la Musikhaus ne-a oferit o sonorizare faina, gratis, atata e rugaminea lui, sa-i facem reclama la show.
|
Quote:
|
Intr-adevar mi-ai dat telefon, ti-am si zis cu ce ne poti ajuta in problema asta si de atunci..... pauza :oops: Daca asa as reactiona si eu in privinta organziarii n-ar mai iesi nimic... Is curios ca dupa eveniment cati "nemultumiti" vor aparea ca ciupercile dupa ploaie... Te las cu traditionalul satmarean :"Betooon ! Tine-o tot asa ! Bafta in cotinuare!".....
|
Mersi mult Wasted :) Am vb. cu tipu' si ma intalnesc Luni cu el sa clarificam detaliile !
|
O sa mai vorbesc si cu seful meu are vreo 10 magazine :) Macar ceva premiu poate sa deie :) Sper ca nu-i zgarcit daca are bani pe un jeep VOLVO ;)
|
Te en nem tudom a telefonszamat, de tudom h ittvan az uzlete mellettunk
a Corvinilor utcan. Ha lesz idom beszaladok es elkerem a szamot ha nincs bent a fonok. De ha latol egy narancssargas szinu FORD ST -t az az ove. Irja a hatan is h Musikhaus Attila. Jovohettol szabin vagyok 2 hetig ha segithetek valamiben szolj. asta de ce s-a sters ?!? :?: |
Me magyarul irtam :) Tudod hogyvan.. Meg szerencse h az angol vagy a nemet nem tilos ;) :lol:
|
Acuma scuze de ma bag dar baietii chiar au dreptate.De ce se sterg posturile care is scrise pe maghiara.Care'i faza???va deranjeaza ca nu intelegti sau ce?
|
noah, eu am intrebat numai de ce s-a sters... sincer, nici nu m-am gandit la chestia ca-i scris pe alta limba ! poate asta e.. poate nu.... in fine...
|
Am mai postat si io once pe maghiara si tot asa am patit ca cineva l'o sters!!!adica stiu cine o fost
|
Ata ete. Nu conteaza, nu-i primul post care o sters... dar ma doare fix in :censored:
Sau fiu si on topic sa nu fie numai :blahblah: :blahblah: Am vorbit cu partonul nostru unde lucrez. O zis domnu ca trebuie sa vorbeasca cu partenerul sau (din fericire avem 2 patroni unu in sm unu in carei) si luni vorbim. Szambi o intrebare are seful meu, ca sponzori in ce fel o sa fie publicate? |
1 Attachment(s)
Wasted, te cautam personal, si multumiri!
Revenind la TuningShow Satu Mare, probabil ati citit in ziarul Friss Ujsįg de astăzi, unde s-au publicat deja cāteva informaţii sumare despre eveniment, campania de promovare incepe săptămāna viitoare īn mass-media locală. Pānă atunci, postez afişul, deocamdată fără sponsorii evenimentului, vom completa īn curānd. Attachment 334287 Aşteptăm comentarii, intrebări, păreri, sugestii, etcetera.... |
Daca mai cunoaste cineva un potential sponsor, doritor sa sponsorizeze evenimentul, va fac cunoscut ca locurile de pe afis din rubrica "sponsori" este plin, insa mai este posibila amplasarea catorva banere in cadrul locatiei evenimentului !
|
Quote:
|
Quote:
|
szambi77 vorbesc si eu cu cineva azi si iti dau raspunsu, poate o sa faca firma sponsorizare
|
Quote:
|
Quote:
|
:peace:Ah e o idee buna MR.joe:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning