![]() |
Re: Club in Alba - NIGHT SHADOWS
situatie cheltuieli pana in acest moment:
1. dovada denumire - 8 lei (5 + 3 lei) 2. caziere - 180 lei (9 x 20 lei) 3. notar - 1.000 lei 4. capital social - 440 lei 5. taxa judiciara de timbru - 19 lei 6. taxa extras CF - 20 lei total: 1.667 lei. mai avem disponibil: 133 lei. |
felicitari domnu' presedinte
ma bucur foarte mult pentru club |
oricum, trebuie sa spun ceva important... va multumesc tuturor de incredere. ma bucur ca am reusit sa-mi pot tine promisiunea, in primul rand fata de voi si, nu in ultimul rand, fata de mine: sa avem club in alba.
si inca ceva. dupa ce terminam cu formalitatile, o sa deschid aici un thread cu informatii pentru viitorii (si actualii membri): cum se intra in club, conditii, regulament, prezentari, etc. |
Quote:
|
Night Shadows sa auzim numai de bine pe viitor!!...
am o singura intrebare...ziua clubului = 10 octombrie?:D |
yuuhuuu :)) unde facem cheful?:D
|
sa fie 10 octombrie :) ... aprobam prin sedinta data viitoare...
|
:D mai ramane sa facem un chef, si sa invitam noi
membri :D |
Quote:
Asadar si prin urmare...grecii navigau pe mare...si Alinele-n sorite :chick: ...La Multi Ani bey mitica ( femininul de la mitic - bucale :censored: ! )...mda...oricum, acuma sa lasam gluma, domnu` nostru presedinte, are toate felicitarile noastre, fara el :confused2 , probabil ca nu am fi intocmit nici o gura de canal...cu impresari, bile, si evident, secretare :help: ...Aline, bravos :bunch: , ai umblat mult, dar sa vezi ce umblam noi de acuma`ncolo...:evil_laug |
merci de aprecieri :) da' stii cum se spune, nu? echipa e echipa... ca d'aia ne-am agitat toti...
|
ne vedem duminica?
|
ramane cum am stabilit: pana la noi modificari, ramane pe duminica la 6 dupa masa in rompetrol gara. la intalnire sunt bine veniti si cei care doresc sa devina (viitori) membri.
|
felicitari pt club
|
dupa lungi asteptari a luat fiinta si clubul.felicitarile mele celor care si-au dat interesul si nu in ultimul rand TIMPUL necesar.asa e cu alin...cand are fluturi la capatana,se da si peste cap numai sa fie bine:))
|
LATEST NEWS!!! In dimineata asta am fost la judecatorie. Am incheierea de inscriere a clubului in registrul asociatiilor si fundatiilor. mai trebuie sa fac o cerere sa ne dea certificatul de inregistrare. cu asta trebuie mers la finante. acuma, ca avem hartia, chiar trebuie sa facem chef!!! :)
|
RESPECTE pt. acest club pt. munca depusa si pt. tuningul albaiulian
|
Quote:
|
hoinar, multumesc de invitatie, cu mashina momentan nu ma pot lauda, caci e in proiect...sti tu.. UNDER CONSTRUCTION :)
|
Quote:
|
am planuri pt. k e mashinutza mea, chiar dk e mica, o iubesc si imi doresc sa o "simt" ca e a mea, ca defapt toti pasionatii de tuning. Ma bucur sa stiu k si in Alba mai sunt altii pasionati k mine de tuning.
|
salutare,acum am intrat si am citit dar dupa numele astea nu va stiu, care veneati din voi pe la catedrala si cu ce mashini? tin sa va felicit ca ati dus ideea pana la capat
bafta |
Eu nu pot sa vin astazi,sunt racit...:(:|
|
turati motoarele, fratilor (andu sa le tureze pe amandoua daca are si masina si motor :) ) pentru ca avem certificatul de infiintare a clubului!!! acuma l-am ridicat de la judecatorie.
|
Quote:
un bmw auriu cu 2 "zgarieturi" mari pe laterale...glumesc... am fost la nr.4 cu blonda in clasa...sti tu...;) |
dap pe tine te stiu ;)
|
doar m-am luat intr-o seara dupa tine ai crezut ca ma pierzi :P
|
avem si certificatul de inregistrare fiscala de la finante. azi am dat comanda de stampila.
|
duminica ne intilnim tot la 6 la Rompetrol?
trebuie sa ne hotarim ce sigla alegem |
toate procedurile legate de infiintarea clubului s-au incheiat. avem stampila, avem contul curent deschis. o sa va rog pe toti sa veniti duminica la 6 la intalnire, intrucat avem 2 variante finale de sigla si sa o alegem pe cea definitiva. saptamana viitoare vreau sa dau comanda pentru stickerele de pus pe masini.
|
1 Attachment(s)
o idee de poster pt club
|
Succes maine la Tg Mures,sunt sigur ca veti lua ceva premii :D
distractie placuta |
Oleee... Bravo Laura,Bravo Gusty :D:D
|
felicitarile mele clubului Night Shadows si felicitari Laura si Gusti...
Le`ati dat clasa la romani!!! Tot asa si la mai mare!!! |
Salutari clubului vostru, si ma bucur ca v-am cunoscut. Va doresc succes in continuare cu evolutia tuningului din jud. Alba,si sper ca intr-o zi sa pot urca cu masina in Alba ,chiar daca nu e sa fie la un eveniment important...
Salutari si tineti-o tot asa ca mergeti bine |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Buna la toti.
Cum merge treba cu evenimentul ce il organizati? mai faceti ceva? Sunt sigur ca o sa iese bine. Va las niste poze din Madri Tuning Show. Toate sunt facute de mine...sper sa va placa |
am cazut de pe scaun cand am vazut seat-ul alb!MORTAL!!!!
|
uhuhu... frumos civicul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning