![]() |
Re: Dacia Logan Van - SQ/SQL Project - HELP
peerless xls, desi e un "mini" subwoofer bun, nu il recomand. L-am ascultat in versiunea de 8 inci de nenumarate ori, si nu ii va indeplini cerintele. Are un sunet ciudat, sa zic asa. Suna mai mult ca o medie, decat un subwoofer. Sant sigur ca Nick va face alegerea buna, in materie de subwoofere.
|
Cred ca Peste iti poate confirma cum se aude un Peerless XLS 10" amplificat doar de un Genesis Profile Two ...
|
se aude foarte bine :D . si meritul amplificarii si al instalarii.
|
6 Attachment(s)
am montat cd playerul....pictures :D
|
a little problem ...sau nu neaparat, ci tine mai mult de comfort:
Exista ceva cod sau ceva "shmen" ca sa il fac sa mearga posturile de radio de la noi, si cele care au frecventa para ??? merci |
nu cred ca exista vreo metoda...poate cu vreun modulator fm sa reusesti...si in cele din urma vad ca te-ai horat sa faci SQ pe golf ;))
|
rog moderatorii daca se poate sa schimbe titlul topicului in Logan VAN SQL / Golf IV SQ -
multumesc anticipat... cer asta pentru a nu induce vizitatorii in eroare. inca o data multumesc. |
s-ar putea sa poti
la p9le meu merge din meniu dar al meu e de europa, din cate stiu la cel de state nu merge. oricum cu playerul inchis trebuie sa ai un meniu. de acolo la mine poti seta frequency step.... |
Re: Logan VAN SQL / Golf IV SQ
MTM e bine asa ?
|
multumesc mult
respekt |
cum a ramas proiectu cu loganu, daca aparatura o bagi in golf ? :)
|
le fac pe amandoua, atat doar ca golfu va merge pe sq mai scump si loganu va avea si tendinte spl :D, dar in principiu sq pe amandoua atata doar ca pe logan mai slab si mai muuuuuult bassssssssssssss :twisted:
|
nu te cred nu te cred:),hai baga mare ca maine poimaine incepe sezonul de concursuri si mai ai mult de lucru,macar una sa o termini pana in primavara,asculta-ma pe mine:timpul trece repede,eu de doi ani aproape tot modific masina si mai am inca de lucru la ea si nu sunt convins ca o termin pana in primavara:)
|
nici eu :P
dar ma stradui....next step izolare Golf din cap pana in picioare, toooot: usi, plafon, podea, portbagaj; si cablat de la ZERO. apoi mai vedem cum vin banii :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning