![]() |
Chiar daca nu o sa ploua s-ar putea sa se anuleze cursa pentru pentru ca pista aeroportului nu are asfalt de calitate tip F1 iar cursele de viteze nu pot avea loc decat pe o pista corespunzatoare !!!!! Cica Bernie Eclestone nu este de acord in ceea ce priveste drepturile de televiziune !!!! Adica nu s-au inteles la bani. Pacat ... era o cursa spectaculoasa !!! In deschidere trebuia sa vina echipa de F1 Renault ca sa testeze noul Clio sport de 300 cp !!!! Dar poate o sa se ajunga la un numitor comun pana sambata !!! 8)
Cursa urma sa fie transmisa live de EUROSPORT !!! Din surse neoficiale masinile japoneze nu au voie sa participe, in special ,,zapacitele'' de honde !!!! Premiul cel mare cica este Dacia Logan !!! Varianta preparata de 200 cp !!!! :arrow: Sper sa se inteleaga Bernie cu EUROSPORT-ul asta si sa lasa cursa sa aiba loc !!! Fragment reprodus din ziarul ,,BILD'' !!!!! |
Potrivit presei germane ,,Der Spiegel'' masinile japoneze HONDA facute dupa 1990 trebuie duse de urgenta la serviceurile agreate de Honda Motor International deoarece s-au descoprit niste probleme grave la suspensie, cutie de viteza si motor !!! Masinile peste 80 km/h risca sa-si piarda pinioanele de la cutie iar supapele motorului sa iasa prin blocul motor !!!! Asa ca ,,posesori de Honde '' mergeti urgent la serviceuri cu ele !!! :arrow: ...
|
:lol: pt mine e bine si daca ploua...ca joi imi vine cauciucurile pe spate...EAGLE F1 ;))
|
Re:
Quote:
|
RCS ce vorbesti acolo nu te inteleg :lol:... ce eurosport ce honda ce service ce supape hahahah.. :lol: ... nu mie firca de apa nu sunt turbat :lol:... intraba-l pe calin cum l-am facut cand sosea era uda :wink: .... daca mai tine minte
|
Re:
Quote:
|
mah sa mor daca te inteleg :lol: :lol: am fost la timisoara astazi stii cum mere civic typeR :shock: :shock: am fost socat
|
Re:
Quote:
|
deschide telefonul ala ca te sun acuma :lol: RCS
|
Re:
Quote:
|
suntem offtopic deja cand o sa ai baterie da-mi apel sa vorbim umpic :lol:
|
1 Attachment(s)
TEKIN ,vii cu sapca asta sambata si l-ai rezolvat pe SORIN :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
faina sapca... uitativa la asta am facut comanda.... criss si morghen va rog sa imi modificati masina sa vad cum arata cu asta 8)
|
Re:
Quote:
|
adica ???
|
farurile is faine rau....stopurile nu prea;) :D
|
Farurile is super faine :shock: , dar stopurile... :roll:
|
1 Attachment(s)
nu am vrut sa pun poza asta dar hai ca pun eu zic ca arata super fain stopurile
|
Re:
Quote:
|
mah mai bine deschid un nou topic pt honda.... deci nici asa nu va place ???
|
Is faine mah Tekin se vede ca sunt set. :wink:
|
Nu te lua dupa ei sunt rautaciosi!!! Pune-le pe mashina daca nu ne plac o sa le spargem :D
|
daca nu stau bine pe honda...le punem la mine pe dacie :D le legam cu sarma... hahaah :D
|
gata ? nu se mai tine cursa de la aeroport ???
ca vad ca numa de stopuri vorbiti... |
Re:
Quote:
|
mah ma lesi cu catu ala cica 10.000 cmc ahahah am zis ca suntem offtopic da cine p-m ma asculta deschid un topic despre prelude :lol:
|
Re:
Quote:
|
Scuzati-ma va rog ca intru intr-o discutie asa inteligenta :roll: , dar vreau sa va intreb daca ati inebunit COMPLET, sau mai aveti sanse (teoretice) sa va reveniti :tetter:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
p.s. Daca nu merge nici cu acid dam foc la ,,japoneza aia zapacita'' !!!!!! :paper: |
Re:
Quote:
|
ba....stire de ultima ora! :ciggy:
aeroportul nu e acoperit! |
Taci bah...eu am fost azi shi e acoperit !
au un fel de cort prin care trece avionu...shi e inchis...shi doar cand tre sa decoleze avionu se deschide :bong: :lalala: :nosebleed |
Re:
Quote:
|
Cam pana la ce ora o sa tina concursul ?
|
pana can o sa fie gata
|
Primele impresii: tocmai am ajuns acasa de la evenimentul de astazi si pot sa spun ca sunt cam dezamagit...
In primul rand participantii la cursa au fost cam putini si a lipsit spectacolul :roll: Organizarea nu a fost rea dar era loc de mai bine. Felicitari TypeR-ului (akimoto) care m-a impresionat placut, prezenta RAMului a fost de asemenea neasteptata. Dar oare de ce nu au participat la cursa Megan-ul galben si Mazda 6 care aratau superb :roll: Am facut multe poze, unde as putea sa le depozitez pentru a le vedea cei care nu au avut norocul de a fi acolo? :roll: P.S. pe drum spre casa am vazut cateva masini care putea sa concureze si sa faca spectacol cum ar fi : Maseratti Coupe 2003, SLK200 2004, Porsche Boxer 2003 si altele, pacat ca nu participa mai multa lume si mai ales nu participa cei care au masini demne de asa ceva :? |
punele aci...
|
punele aci...
|
Re:
Quote:
multumesc deoarece au cheltuit toti banii pe abtibilde si eleroane si, implicit, n-au mai avut fonduri sa bage in motor, pentru a putea presta decent pe pista |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning