Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
GATA CU SINCERITATEA !!!!
DE ACUM IN COLO, TOATA LUMEA ESTE RUGATA SA VOTEZE UNUL DINTRE EI, mai precis sa zica intr-un post aici doar numele celui votat, nimic mai mult. Comentariile fara rost vor duce la descalificari !!! :lol: :lol:
|
Hondare, imi pare rau dar trebuie sa postez si eu (nu sterge ca te sparg) !
Dupa ce am citit astea 6 pagini, am ramas impresionat. A fost o mare placere sa vad ca multi nu m-au uitat si m-au mentionat, printre altii, intr-o destul de lunga lista.
Am auzit de 4tuning de la SWORDFISH (nu il cunosc f multi - avea o kia) ... 4tuning in sus ... 4 tuning in jos ... mah ce dracu .. hai sa merg si eu sa vad ce-i p-acolo (H). In vreo 2 saptamani, aveam grup \"4tuning\" pe y messenger ... cu vreo 30 de \"friends\" :D :D ...
SANTOS: nu il consider pusti, cum i-au spus altii ... e un baiat extraordinar, suflet mare, pasiune nebuna, multe vise, printre care o supra in fata blocului ... il cunosc de mult (stie el de unde ... apropo, cand facem un broodwar :D :D ?) ... ce mai ... e printre putinii care merita toata atentia !!!
TYE: un om prea calm, nu prea rade, mai mult zambeste ... l-as putea descrie ca fiind \"omul gluma\" ! imi vine sa rad doar cand ma uit la el, fara sa zica nimic. cateodata ma mai ataca, in stilul lui unic, ironic, dar tocmai asta imi place la el ... si asta .. bun baiat ! (abia astept replica) PS: mai slabeste, ca se va uza motorul la solnitza si n-o sa mai traga asa bine ! :twisted:
TNOS: asta e dus cu pluta ! un om chiar nebun ! cand ma vede, ma intreaba daca vreau sa ne dam...am o placere diabolica sa il refuz :twisted: ... numai razvan ar fi in stare sa viseze la un motor V8 pe un mountain bike...totusi, baiat destul de priceput, citit, f pasionat, mult entuziasm...razvane imi pare sincer rau ca nu am apucat sa aplic ideile tale pe dacia mea... sper sa mai avem vreo sansa-suntem tineri!
FORDV6: vorbesti prea mult omule ! :wink: in rest, numai de bine !
AICAD: ...de nota 10...totusi, are prea multa incredere intr-o dacie si prea putina intr-un oltcit. ii recomand putin echilibru in gandire. :wink:
GABI: n-am luat in seama scandalurile...il apreciez ca om si vad doar ceea ce cred. imi pare rau ca in ultima perioada n-am prea vorbit, sper sa recuperam de 1 mai, daca gabitza va fi pe litoral :wink: stiu ca sunt mai vorbaret online, dar incerc sa ma corectez. :oops:
FXN: mananca BMW, viseaza BMW, traieste pt BMW ! :D :D bravo tie mah ! sa traiesti !
HONDARU': amuzant, stie de gluma, ii merge mintea ... o placere sa vb cu el. (ai grija ... LCA vrea un \"bis\")
B99SHA: bogdane, esti baiat gigea! no comment ! cosmina e o scumpa :oops: :oops: oups !!! va doresc sa imbatriniti impreuna :wink: alaturi de golful tau nervos :twisted: !
... :cry: din pacate, timpul nu imi permite sa ii mentionez pe toti, sa spun ce cred despre fiecare in parte .. si mai sunt f multi ((FIREBURN :wink: , mms, vali_inedit, gratian, gsi, synkro, marian20, nzn(serby4ss), mpa, speeder4ss(te astept la \"una mica\" :wink: ), catalinrs4(am o parere buna despre tine, te-am mai cautat dar totusi nu vrei sa-mi raspunzi :cry: de ce ?) )) ... etc etc :oops: stiu ca nu am mentionat multi ... fiti fara grija, nu as putea sa va uit.
felicitari hondare pentru topic in primul rand ! concursul, pentru mine, e mai putin important ! tu aici ai dat nastere (poate fara sa vrei) la altceva mai frumos!. bravo !