Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   concurs de sinceritate - premiu 1 milion (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4523-concurs-sinceritate-premiu-1-milion.html)

aicad 12-04-05 13:50

santos

ffocus 12-04-05 13:50

murarashu

Skillzu 12-04-05 13:59

nu e clar ??? SANTOS! :D

p.s.:yo dc am fost inscris?? :) nu mai conteaza...

Carmen 12-04-05 14:00

Murarashu pentru originalitate... A fost frumos ce ati spus toti... Dar la el a fost mai deosebit. :wink: Si cu ocazia asta am vazut ca de pe forum numai Bishop ma iubeste :oops: :twisted:

EvLSant0S 12-04-05 14:04

:? hmm
si eu te iubesc ..
dar e vorba de alt fel de iubire...
=))
ca de la fiu la mama =)) stii tu ... :P

B12ZMD 12-04-05 14:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
GATA CU SINCERITATEA !!!!

DE ACUM IN COLO, TOATA LUMEA ESTE RUGATA SA VOTEZE UNUL DINTRE EI, mai precis sa zica intr-un post aici doar numele celui votat, nimic mai mult. Comentariile fara rost vor duce la descalificari !!! :lol: :lol:

Hondare, imi pare rau dar trebuie sa postez si eu (nu sterge ca te sparg) !

Dupa ce am citit astea 6 pagini, am ramas impresionat. A fost o mare placere sa vad ca multi nu m-au uitat si m-au mentionat, printre altii, intr-o destul de lunga lista.
Am auzit de 4tuning de la SWORDFISH (nu il cunosc f multi - avea o kia) ... 4tuning in sus ... 4 tuning in jos ... mah ce dracu .. hai sa merg si eu sa vad ce-i p-acolo (H). In vreo 2 saptamani, aveam grup \"4tuning\" pe y messenger ... cu vreo 30 de \"friends\" :D :D ...

SANTOS: nu il consider pusti, cum i-au spus altii ... e un baiat extraordinar, suflet mare, pasiune nebuna, multe vise, printre care o supra in fata blocului ... il cunosc de mult (stie el de unde ... apropo, cand facem un broodwar :D :D ?) ... ce mai ... e printre putinii care merita toata atentia !!!

TYE: un om prea calm, nu prea rade, mai mult zambeste ... l-as putea descrie ca fiind \"omul gluma\" ! imi vine sa rad doar cand ma uit la el, fara sa zica nimic. cateodata ma mai ataca, in stilul lui unic, ironic, dar tocmai asta imi place la el ... si asta .. bun baiat ! (abia astept replica) PS: mai slabeste, ca se va uza motorul la solnitza si n-o sa mai traga asa bine ! :twisted:

TNOS: asta e dus cu pluta ! un om chiar nebun ! cand ma vede, ma intreaba daca vreau sa ne dam...am o placere diabolica sa il refuz :twisted: ... numai razvan ar fi in stare sa viseze la un motor V8 pe un mountain bike...totusi, baiat destul de priceput, citit, f pasionat, mult entuziasm...razvane imi pare sincer rau ca nu am apucat sa aplic ideile tale pe dacia mea... sper sa mai avem vreo sansa-suntem tineri!

FORDV6: vorbesti prea mult omule ! :wink: in rest, numai de bine !

AICAD: ...de nota 10...totusi, are prea multa incredere intr-o dacie si prea putina intr-un oltcit. ii recomand putin echilibru in gandire. :wink:

GABI: n-am luat in seama scandalurile...il apreciez ca om si vad doar ceea ce cred. imi pare rau ca in ultima perioada n-am prea vorbit, sper sa recuperam de 1 mai, daca gabitza va fi pe litoral :wink: stiu ca sunt mai vorbaret online, dar incerc sa ma corectez. :oops:

FXN: mananca BMW, viseaza BMW, traieste pt BMW ! :D :D bravo tie mah ! sa traiesti !

HONDARU': amuzant, stie de gluma, ii merge mintea ... o placere sa vb cu el. (ai grija ... LCA vrea un \"bis\")

B99SHA: bogdane, esti baiat gigea! no comment ! cosmina e o scumpa :oops: :oops: oups !!! va doresc sa imbatriniti impreuna :wink: alaturi de golful tau nervos :twisted: !

... :cry: din pacate, timpul nu imi permite sa ii mentionez pe toti, sa spun ce cred despre fiecare in parte .. si mai sunt f multi ((FIREBURN :wink: , mms, vali_inedit, gratian, gsi, synkro, marian20, nzn(serby4ss), mpa, speeder4ss(te astept la \"una mica\" :wink: ), catalinrs4(am o parere buna despre tine, te-am mai cautat dar totusi nu vrei sa-mi raspunzi :cry: de ce ?) )) ... etc etc :oops: stiu ca nu am mentionat multi ... fiti fara grija, nu as putea sa va uit.

felicitari hondare pentru topic in primul rand ! concursul, pentru mine, e mai putin important ! tu aici ai dat nastere (poate fara sa vrei) la altceva mai frumos!. bravo !

Fitzosul 12-04-05 14:37

Mutzu!!!!!

mutzu 12-04-05 14:38

Mutzu clar :lol: :lol: :lol:

Jaba_[hd] 12-04-05 14:51

Mutzu 8)

luca 12-04-05 14:51

Mutzu :twisted:

82FLO 12-04-05 14:54

Mutzu .. :wink:

darkager 12-04-05 14:56

mutzu :tenisclap

xxdadixx 12-04-05 14:57

Mutzu, no dubt!

Corbu` 12-04-05 14:59

Mutzu ..

Anonymous 12-04-05 15:00

mutzu

COObra 12-04-05 15:01

io-s ala de mai sus nelogat.......deci mutzu

ICE-M@N 12-04-05 15:03

Mutzu

EvLSant0S 12-04-05 15:06

:lol: :lol: :lol: mdeah ...
tu \"ICE MAN\" fiind ? un amic de al lui mutzu ?.. care si-a facut user in februarie ... ca sa citeasca .. iar acum .. la cerintza cuiva... hop .. primu .. post..
anyway..

EvlSantoS 12-04-05 15:09

Sant0s

:lol: :lol: :lol: :lol: ntz ntz ntz.... :roll:

B 68 VLD 12-04-05 15:10

Mutzu! :peace:

Anonymous 12-04-05 15:13

MUtzu :D

adriany 12-04-05 15:14

mutzu .......... 8)

RoSonic 12-04-05 15:19

Sa fiu si io sincer: daca si voturile astea ar fi pe sinceritate si nu pe spirit de turma chiar se finaliza misto topicul!!! Trai-v-ar mesajele de grup de pe yahoo!!! :lol: :lol:

ps: HUOOOO!!!

EvlSantoS 12-04-05 15:22

nuuu.... ;)
asa... din senin ..
tot after dark`u a gasit topicul asta... si intr`o ora =)) a votat tot clubul =)) ;) `ntelegi tu ?

B 68 VLD 12-04-05 15:25

Quote:

tot after dark`u a gasit topicul asta... si intr`o ora
Eu credeam ca fiecare are dreptul la decizie nu?! Mutzu ne-a mituit. A zis ca daca-l votam ne da cate o lada de Corona la fiecare. Poti sa spui nu?! :lol:

Ema 12-04-05 15:32

Ce vi se pare atat de interesant ce zice Mutzu? Chiar nu inteleg. Poate imi explica si mie cineva.

NSL_Doru 12-04-05 15:33

SANTOSSSSSSSSSSSS !!!! :D

Bah sa dea drak sa nu dai shaorma aia ca sa vezi ce te alerg tot Bucurestiu ! :lol: :lol: :lol:

luca 12-04-05 15:34

Nu exista asa ceva, pana la proba contrarie. Avetzi dovezi?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hai ma baieti ce draku, va suparati aiurea, vreti sa va dau la toti de baut?
Facem intalnire si primul rand de bere (nu Corona ca va ia mama draku) il dau eu.

B 68 VLD 12-04-05 15:36

Quote:

Ce vi se pare atat de interesant ce zice Mutzu? Chiar nu inteleg. Poate imi explica si mie cineva.
Pai tot ce zice Mutzu este interesant! Mutzu za best! :lol:

Ema 12-04-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

am inteles tot. merci de explicatie.

nu jucati corect! mai bine se punea regula ca membrii unui club din care face parte participantul sa nu aibe voie sa voteze. mi se parea mai corect.

mutzu 12-04-05 15:41

Re:

Quote:

Quote:

:caffine: :drunk: :woowoo:

xxdadixx 12-04-05 15:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"

Pai mutzu a zis-o din suflet :lol: Si cand aduce banii la HD ii doneaza la un azil de pensionari :wink:

EvLSant0S 12-04-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
P.S.S: i`m not gay :lol: :lol:

hmmm... cred ca asta a fost partea care i-a determinat pe .. sa-l voteze...
=))

ca tot suntem la topicul sinceritatii ... =))

MUTZU .... NU TE CRED !!! =))

B 68 VLD 12-04-05 15:42

Quote:

nu jucati corect! mai bine se punea regula ca membrii unui club din care face parte participantul sa nu aibe voie sa voteze. mi se parea mai corect.
Ba jucam corect! Daca ar fi fost cum spui tu ar fi durat foarte mult! :roll:

B 68 VLD 12-04-05 15:45

Quote:

EMA hai ca-ti explic eu ...
NIMIC =)) e o chestie care se subintelege =))
Wink tocmai de aia nici nu am scris`o.. insa... o fac acum ..
here it goes
Asta fiind varianta MEA la ce a scris dl. Mutzu
\" Prin intermediul acestui forum, am ajuns sa cunosc multe persoane... bla bla
4 S S ....... lalala. ... tot de treaba.... doar ca... eu NU pot spune ca ... niciunul NU se compara cu ... ALTUL ... ptr ca nu e unul mai presus de altul.. TOTI SUNT SUPER BAIETI / SUPER PRIETENI Wink asa... acum sa multumim tipilor care ne-au primit prin alte orashe... si etc.
EPOX .. IASI .... Very Happy
GABI CRAIOVA .... Very Happy ce noapte.... de neuitat...
CT-87-ADY / X-Ray-Eyes CTA .... Very Happy
\"Prin aceasta cale as vrea sa-i multumesc pt tot timpul acordat, si pt atentia acordata cat am stat in IASI/CR/CTA , s-a dovedit a fi un prieten adevarat nu doar pe net, ci si in realitate.\"
So.... dude... tot ce ai zis e.... pana mea.. = cu 0 ...
parerea mea..
e logic... Daca EPoX / Alexius / Gabi / Ct-87-ady / si tot asa... ar venii din alt orash .. in buc... NORMAL ca i-as insotzii si etc. adica.. pm .. se subintelege.. Very Happy atat epox cat si gabi pot confirma Razz
marfa e ca... voi estetzi din acelasi club .. so ... =)) trebuia sa te lase sa dormi in strada =))
pace tie frate... si vezi ca erau cativa OFFLINE cand le-ai dat MESAJU .. asa ca ... INSISTA cand intra .... Wink okay ? =))
Bai nu va mai omorati atata pt 1 mil! :lol: :lol: Mutzule iti dau eu 1mil! Pt mine esti un invingaret. Se vede ca lumea chiar are nevoie de milionul ala de se ataca atata. :woowoo: Bine draq ca nu a fost o suma mai mare ca iesea cu bataie. :lol: :lol:

EvLSant0S 12-04-05 15:45

bine , iti promit ca o sa sacai la cap .. pe toti aia 250 care-i am in lista de la yahoo... sa vina si sa ma voteze .. asta asa.. ca sa NU dureze MULT .. bine ? si .. sa.. terminam repede treaba =))

snow_nlove 12-04-05 15:46

santos....

B 68 VLD 12-04-05 15:47

Quote:

bine , iti promit ca o sa sacai la cap .. pe toti aia 250 care-i am in lista de la yahoo... sa vina si sa ma voteze .. asta asa.. ca sa NU dureze MULT .. bine ? si .. sa.. terminam repede treaba =))
Fa cum crezi tu ca este mai bine. Nu ma deranjezi cu nimik. :wink: Sper sa nu inceapa certurile si pe-aici. :roll:

mutzu 12-04-05 15:48

Re:

Quote:

Quote:

EMA hai ca-ti explic eu ...
NIMIC =)) e o chestie care se subintelege =))
Wink tocmai de aia nici nu am scris`o.. insa... o fac acum ..
here it goes
Asta fiind varianta MEA la ce a scris dl. Mutzu
\" Prin intermediul acestui forum, am ajuns sa cunosc multe persoane... bla bla
4 S S ....... lalala. ... tot de treaba.... doar ca... eu NU pot spune ca ... niciunul NU se compara cu ... ALTUL ... ptr ca nu e unul mai presus de altul.. TOTI SUNT SUPER BAIETI / SUPER PRIETENI Wink asa... acum sa multumim tipilor care ne-au primit prin alte orashe... si etc.
EPOX .. IASI .... Very Happy
GABI CRAIOVA .... Very Happy ce noapte.... de neuitat...
CT-87-ADY / X-Ray-Eyes CTA .... Very Happy
\"Prin aceasta cale as vrea sa-i multumesc pt tot timpul acordat, si pt atentia acordata cat am stat in IASI/CR/CTA , s-a dovedit a fi un prieten adevarat nu doar pe net, ci si in realitate.\"
So.... dude... tot ce ai zis e.... pana mea.. = cu 0 ...
parerea mea..
e logic... Daca EPoX / Alexius / Gabi / Ct-87-ady / si tot asa... ar venii din alt orash .. in buc... NORMAL ca i-as insotzii si etc. adica.. pm .. se subintelege.. Very Happy atat epox cat si gabi pot confirma Razz
marfa e ca... voi estetzi din acelasi club .. so ... =)) trebuia sa te lase sa dormi in strada =))
pace tie frate... si vezi ca erau cativa OFFLINE cand le-ai dat MESAJU .. asa ca ... INSISTA cand intra .... Wink okay ? =))
Bai nu va mai omorati atata pt 1 mil! :lol: :lol: Mutzule iti dau eu 1mil! Pt mine esti un invingaret. Se vede ca lumea chiar are nevoie de milionul ala de se ataca atata. :woowoo: Bine draq ca nu a fost o suma mai mare ca iesea cu bataie. :lol: :lol:

Cand imi dai banii ? :lol:

B 68 VLD 12-04-05 15:49

Quote:

Cand imi dai banii ? Laughing
Cand vin in vara la voi si o sa dormim impreuna, o sa ti bag in chiloti! :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning