![]() |
Re: oltcit...??
La capitolul tabla eu nu am avut probleme cu rugina pana acum un an cand au inceput sa apara PUNCTE de rugina(masina avand 18 ani).La dacie sunt dacii de 3-4 ani care sunt ruginite.Nu stiu cati stiau ca uzinele dacia tineau tabla sub cerul liber,pe cand la craiova tabla era tinuta in depozite acoperite.SO......
|
Quote:
|
salut tuturor,sint si eu un pasionat al Oltcuitului,sincer iubesc masina asta:D sunt deja la al doilea Oltcit,(primul era al lui tata),m-am tot uitat aici pe forum si am vazut ca unii cam critica masina asta, cand de fapt nu stiu ce vorbesc.eu am condus si dacie(berlina) si oltcit,si va spun ca sint de partea oltcitului,intradevar ca e mai mica, da e o,,mica masinutza sport"pe cand dacia e o masina de familie.Eu cand am luat Oltcitul meu,era cam praf,da am dat pe el doar 4 mil.La prima vedere nu l-as fii luat,batea din toate incheieturile,a stat in parcare 2 ani,dar cind am vazut cum merge motorul, snur,:D, motor cu carburator inca cu sigiliile din fabrica.consum 6-8,iarna a consumat11,5/100km in oras pe parcursuri mai mici de 5 km.pana acu am bagat in ea cam 1600 euro,dar a meritat fiecare cent.(pretul incluzind piesele pe punte fata,spate,toate noi,spoilere si praguri,ceva ce am gasit la Bucuresti,scaun sofer nou,tinichigeria,vopsitul,vopsea,alarma,inchidere centr.,tot ce tine de interior<schimbat tapiterie panouri usi,huse scaune,bord> ceva jante de citroen,de otel ce-i drept da sint ceva mai late,din pacate muzica nu am inca,dar urmeaza)Cand fac rost de un ap.foto.digi.va pun ceva poze pe forum,daca vreti.cat despre faza ca nu se gasesc piese,vrajeala,eu sint din Satu mare si am chiar la mine in oras un fel de reprez.Oltcit cu toate piesele de schimb de care am nevoie.
|
la capitolul tabla,al meu era cam ruginit cand l-am luat,dar avind vedere ca e un club11R din 90'si nu a fost vopsit de cand a iesit din fabrica pana a ajuns la mine,arata destul de bine masina.A fost tinuta doar afara,garaj nu avea fostul proprietar de la care am luat-o. Da sa nu va spun ca dupa ce am facut-o am mers lejer la 3500 de ture cu 115km/h,ma gandesc ca pana pe la 145km/h mergea lejer.da nu am vrut sa fortez nota, eram in oras:)
|
Bravo Ovi,vad ca mai avem oameni de partea noastra(a Oltcitisti-lor).Si a mea a fost a tatalui meu dar am de schimbat multe la ea.Din pacate el a folosit-o la carat excesiv si acum am de lucru,dar motorul merge ceas.Am fost azi in poligonul de langa polivalenta si am facut plecari de pe loc,vreau sa-ti spun ca am facut show,se uita lumea de la terasa de alaturi de zici ca eram nu stiu ce:)).Bafta
|
Eu am un club din 82', sunt f. multumit. Chiar nu ma asteptam ca o masina asa veche sa mearge asa bine. M-am luat cu multe dacii la semafoare, nici una nu a facut fata in scurt (lung nu aveam unde).
A fost vopsita o data in atatia ani, trebuie sa mai intru si eu o data in ea ca vechiul propietar a facut totul cu bani putini. Am aceasta masina de 2 luni, prima data am vrut sa-mi cumpar dacia, ce bine ca am ales Oltcit :) |
Si uite asa mai zambesc si eu citind anumite posturi. Anul...la Oltcit nu e ca la celalalte masini...aici cu cat mai veche cu atat mai bine
|
Pai ai putea sa il compari cu vinurile fine,pt ca exact asta este. Felicitari pentru alegerea facuta;).
|
oltcit club
fratilor fara suparare, dar chiar nu stiu de ce spuneti despre oltcit ca "nu este masina" si ca o dacie este de 100 ori mai buna pt ca nu este asa.cei care nu au oltcit ii rog sa nu mai vorbeasca in numele oltenarilor!un oltcit daca este bine intretinut face misto de o dacie lejer asa ca va rog sa nu mai comentati!!!
|
oltcit club
incearca sa nu ii decupezi aripile pt ca arata ca dreaq...le umfli putin si iti intra jenti pana la 195.o sa ai mici probleme cu bratele daca vrei jenti late dar faci flansele putin mai late si ai scapat de problema!ma bucur sa aud ca mai sunt si oameni carora le place sa modifice oltcituri pt ca sunt masini bune!!!
|
uite,daca bagi bani intr-un oltcit poate arata intr-un final ca XXS-ul sau mai bine, ca PMD-ul...(fanilor oltcit cred ca le sunt cunoscute astea doua) si daca mai ai vreo 1500 euro iti iei si sistem audio ca cel al PMD-ului(tare rau d tot)
|
Asta asa e si dupa aia fii ca o sa iti multumeasca si cu cateva trofee la 4 tuning day si satisfactia sa ai o masina fff buna care merge impecabil.Bafta!
|
am si eu o intrebare intrebatoare:de unde fac si eu rost de niste bare si praguri pt un oltcitu meu...asa...ceva mai simple nu vreau ceva foarte extravagant?aaaaa,si era sa uit,niste jenti din aliaj dar cu flanse pt model frantuzesc?
|
fiti atenti ce am gasit...sa mai ziceti ca oltcit-ul nu poate... www.4tuning.ro/ilegale/filme/speeder.avi
|
super tare frate ...
dak mai tinea mult ... ii explodau rotzile .. sau roata ... in fine ... :) se pare ca oltcitu` biruie destul de bine ... ;) |
e cel mai belea burnout pe care l-am vazut pana acum...si ma refer la toate burnout-urile...super tare ce sa mai zicem...OLTCIT
|
Si o sa mai vezi.O sa dau si eu cu al meu,norocul meu este ca am frana de mana pe spate si fii sigur ca o sa filmez;)
|
haideti sa va zic ce am gasit pe un site:daca montezi turbo pe un oltcit cu motor de 1129 cmc ii creste puterea cu 90-100 de cai...mai las-o dreaq de treaba ca pe asta chiar nu o cred!si in primul rand...CUM SA MONTEZI TURBO PE OLTCIT???unde il bagi ca la motor abia incape rezerva:))...si totusi as vrea un carburator de alfa 33...care are idee unde gasesc si cam la ce pret?
si imi place ca multi se gandesc cum sa modifice puterea motorului...bai oameni,dar dupa aceea va trebuie si frane calumea sa puteti opri matadorul ala de oltcit modificat,suspensii sport si alte chestii esentiale...nu numai putere!!!POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!retineti asta!si nu cred ca vezi pe un oltcit servo-directie asa ca degeaba putere multa ca nu cred ca o sa ai timp sa o folosesti!am oltcit si imi pare rau ca spun lucrurile astea dar asa este!credeti ca pe mine nu ma tenteaza sa-l modific?dar mi-e teama ca dupa aceea sa nu calc vreo baba sau cine stie ce:D |
Quote:
|
Dar pe cel de 1129 nu merge.Doar motoare de TRS:wink:
|
treaba e ca ma dispera al meu...mi-am facut program in fiecare zi scot bujiile si le curatz...merge in 3 si nu stiu de ce...din cauza avansului sau ce?ma juta si pe mine cineva?
|
intra pe www.oltcit.ro la sectiunea forum si acolo ai raspunsuri la toata problemele si daca nu m ainsel si acolo ai poze cu turbo pus pe oltcit.
|
edy,exista o problema...acolo nu am gasit preturi(partea cea mai interesanta)!!!sunt super kiturile alea dar am nevoie de preturi pt ca sunt pus sa-mi iau neaparat!am desfacut motorul si am schibat chiulasa de pe stanga(pt dreapta nu am mai gasit),axele cu came(bateau amandoua de te dadeau afara din masina),supapele,culbutorii,aripile(erau papate rau de rugina),capul de planetara pe stanga si burduful...mi-am luat si un cd-player ca avea o saracie de casetofon din anii 60 cred:),si 4 boxe!am facut cam ce era elementar pana acum insa mi s-a pus cu aspectul exterior!aaaa,si era sa uit,o evacuare mai buna si cu un sound mai agresiv de unde iau?ma dispera insa problema cu bujiile,care au fost shimbate acum 8 zile(bosch)!se uda tot timpul(nici femeile nu sunt chiar asa:))mi-a spus cineva ca s-ar putea sa aiba avansul mare.cand ajung astazi acasa ma uit si la asta!
o sa pun si niste poze cu ea pe forum...cum arata acum si cum o sa arate in viitor!am uitat sa spun,este un 11 R, lot Franta! |
salut !!!
stiti cum se zice "OLTCITU e o masina proasta dar facuta bine" Sa traiasca OLTCITURILE |
Vreau si eu sa imi aranjez putin interiorul la Oltcit si nush pe unde sa ma uit:sad: . Ma poate ajuta si pe mine cineva?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
bla bla bla .. si totusi care ar fi suspensiile sport pt oltcit? tare`s curios... aveti idee macar pe ce lume traiti? imi suna cunoscuta fraza "intreaba`l pe bogdanlascu" dar nu vad niciodata fraza "uitete`n thread`ul lu` bogdan!" nu`l lasati nici sa respire ... urat
|
spunetzi-mi shi mie dak se dak poate monta servo directzie pe oltcit si dak de....de care...de la ce masina???
|
Quote:
da de la a auizi la a vedea e mare diferntza sa speram ca o satzi mai raspunda si altzii:-) |
si crezi ca nu`si punea nimeni pana acum?
|
Quote:
deaia am si zis ca de la a auzi pana la a vedea e mare diferentza |
terminati cu prostiile
|
Quote:
|
poate da poate nu dar cred ca nu merita deranjul,mai bine o servo frina decit servo directie,am incercat cu servo frina dar nu este loc din cauza casetei de directie:(
|
Quote:
oltcitu si asa classic are frane bune cine stie cu un servo cum ar reactiona ramane de vazut |
daca bogdan a vazut ca nu e loc de casetã ... ce rost are sa mai incerce si altii?
|
Quote:
si bogdan sigur va mai incerca |
sa mai ziceti ca oltcit-ul nu poate... Cine a zis ca nu poate frate eu am un Club 11 RM si rupe tot...am facut pana acum un cielo cu 1,6 d(motor kadett) si un audi 80(mai vechi, cel dinaintea butoiasului nush cred k 75-80 )i-am dat 80 intr-a 3 si mergea super 5500 de ture.Pai incearca asa la dacie sa vedem ce poate..am si dacie si nu imi da aceleasi senzatii.Sunt f multumit de masina si veau sa ma apuc de tuning
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning