![]() |
Re: Evenimente
Fratilor, deci, se poate!...multumesc Visi pentru invitatie, multumesc colegilor si prietenilor pentru participare!
|
Important e ca ne-am simtit bine, am ras un pic, ne-am si dat un pic si acum urmeaza sa ne mai vedem si pe MTV. Bravo noua...;)
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16757-14-2006-cursa-viteza-lucky-racers-organizata-south-racers-craiova.html
catziva dintre noi intentzioneaza sa participe daca sunt doritori sa mearga sa participe sau sa priveasca n ar fi rau sa mergem impreuna sa speram ca vom merge cat mai multzi brasoveni si ca vom face o figura cat mai frumoasa |
tare m-as baga si eu dah nu stiu daca imi pun la punct masinuta pana saptamana viitoare :(
cine participa ? |
Quote:
|
nu am ajuns din pacate...
luni imi iau masina si sunt pregatit :) |
Quote:
in principiu vor participa nova 1.6 gti , rexton 2.7 diesel probabil logan 1.4 , alfa 33 1.7 qv putin probabil corrado 2.9 daca esti interesat mi ar face mare placere sa mergi alturi de noi pt contact aici sau pm sau la date despre utilizatori din bv bafta cu masina |
liniute la SF Gheorghe!!!! se anunta un event frumos numai sa tina D-zeu cu noi si sa nu ploua!!
|
Quote:
|
imi pare rau Flow dar nu pot sa merg cu voi, tre sa schimb distributia la masina... poate merg pana la Sf Gheorghe...
cine mai merge ? |
daca mergem mai multi propun sa mergem toti odata...
|
Quote:
|
Daca ma primiti in coloana cu voi.....merg si eu........Spuneti o ora si unde ne intalnim
|
deci ne incolonam spre Sfantu Gheorghe???;)
|
Quote:
|
Quote:
|
s-ar putea sa vin si eu...dar mai tarziu
|
Quote:
|
Quote:
|
multam !!!
|
apropo! participa cineva din brasov ?
|
Quote:
|
Legala???????:rolleyes2
|
Quote:
|
Am aflat si eu acum ca e pe 200 de metri si pe baza de capacitate cilindrica. Daca e gata Corrado o sa particip dar ca spectator o s-o conduca consoarta:twisted:
|
venem si io...:(:(:( ...dar nu e gata junghiul .....masa pe gheata...:(:(:(:(....distractie placuta baieti...si cat mai multe victorii!!!
|
44 Attachment(s)
lucky racers craiova....:D
vor veni si filmuletele... cat de curand sper....:D |
Am vazut ca ai poze cu STN...ce a facut in cursa cu SGM ai filmuletul?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Avancronica
In orasul Baraolt concursurile de accelerare au o priza mai buna la public, de aceea la editia a VII-a, traditia de continuitate acestui gen de concurs. Pentru cei din zona respectiva , in speta pentru motociclisti, dar nu numai pentru ei, este un bun prilej de incercare a puterii motoarelor, iar pentru publicul numeros prezent de obicei la concurs este una dintre atractiile programului zilelor orasului. REGULAMENT PARTICULAR 1. La concursul automobilistic: Conurs de accelereare auto-moto –editia a VII-a 2. Locul desfăşurării: Baraolt, in fata Primariei 3. Data desfăşurării: 28. mai 2006 4. Organizator: Club Auto Crono, E-mail: [email protected] 5. Panou de afişaj: la secretariatul concursului 6. Taxele de inscriere: Taxa de inscriere pilot: 15 lei Taxa cumulată pentru 2 categorii 25 lei Taxa suplimentară pentru depâşirea vitezei de 20 km/h in parc tehnic: 10 lei Taxa suplimentară: 5 lei pentru nerespectarea orelor de la art.8.2; 8.4. 8. PROGRAM 8.1 Inceperea înscrieriilor: 22. 05. 2006 10: 00 Locul: Club Auto Crono 8.2 Incheierea înscrierilor: 28. 05. 2006 12: 45 Locul: Secretariat concurs 8.3 Verificări administrative: 28. 05. 2006 12: 00 Locul: Secretariat conc. 8.4 Verificări tehnice: 28. 05. 2006 12: 15 Locul: Parc tehnic 8.5 Manşe de concurs: 13: 00 8.6 Afişarea clasamentelor provizorii 15: 30 Locul: Secretariat conc. 8.7 Expirarea timpului de contestaţie 16: 00 8.8 Festivitate de premiere 16: 15 Locul: Secretariat conc. 9. Premii: Diplome, Medalii, Cupe 10. Oficialii concursului: Arbitrii auto legitimaţi de Club Auto Crono. |
1 Attachment(s)
distantza bv - baraolt 77.8 km
|
cred ca o sa merg
|
28. mai 2006...cam greu sa ajung dar fac tot posibilul;)
|
Quote:
|
mei eu sper sa fac ceva la baraolt...acu totul depinde de masina daca reusesc sa-i fac carburatorul pana duminica
|
weekendu asta...in tractoru .....daca doreshte lumea ... se vor intampla nishte liniutze......si speram fara incidente!
|
dak se intampla liniutele vineri o sa fiu acolo....dar sambata nu pot o sa fiu la un majorat
|
pai anuntati si voi ziua si ora si...o sa se adune..:D
|
Eu zic sa se discute pe privat ora si locul si data. Ca i-am auzit pe unii pe care nici nu-i cunostea vorbind de aia cu masinile lor care se dau in Tractoru pe bani:rolleyes2 Si era vorba de noi... Mie unul mi-e frica de vreo surpriza cu girofar:???: Mai bine sa fim prevazatori. Ne stim care venim si ne dam de obicei. Hai sa fim mai discreti;)
|
visi sunt de acord cu tine...eu zic sa cam terminam cu discutiile "oficiale" despre cursele pe care le tinem...ar trebui sa fim mai discreti...tocmai am aflat aseara de la cineva ca m-a vazut in ceva filme pe calculatorul unui prieten...puii mei astea circula repede...eu zic sa punem poze si filme numai de la cele oficiale...cele "neoficiale" sa raman intre noi;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning