Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio - Mein Kater (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/412373-e36-cabrio-mein-kater.html)

AxL MoDo 17-03-15 20:46

Re: E36 - Cabrio - Mein Kater

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 5787604)
Toti japcaresc cum pot mai bine eu nu am patit la fel da nu am mai zis nimic ca sa aduc masina acasa din Targoviste adica pe o distanta de 17 km am dat 120 de lei.

20 de lei i-a dat pe motorina si 100 de lei ia bagat in buzunar ;) ! Asta este doamne ajuta sa iti faci masina si sa fi sanatos ! Intr-o zi si jepcarii astia or sa sufere....

jakal 18-03-15 20:18

0768.87.57.87

userul Mouse sau Cristi George pe FB. Are platforma, poate faci treaba cu el

AxL MoDo 18-03-15 20:59

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 5787819)
0768.87.57.87

userul Mouse sau Cristi George pe FB. Are platforma, poate faci treaba cu el

Multumesc frumos pentru atentie in primul rand si in al 2-lea rand pentru "pont" ! Am sa merg pe planul meu stablit pentru ca momentan nu ma dezamageste si nici nu mai vreau sa visez cu ochii deschisi ca apoi sa primesc o palma (iar) ! Plus ca imi place sa risc si ori ce risc e o aventura ! Eu sa fiu sanatos si sa reusesc sa fac rost de toate piesele si un papuc sa le duc unde am de dus si de acolo fie ce o fi !

AxL MoDo 19-03-15 11:26

1 Attachment(s)
Astazi m-am trezit cu FAN-ul la us a venit de la craiova de la user-ul ronaldo93 cu ce vedeti in imagine ! Multumesc frumos raman dator !

- Semnale aripa
- Bloc lumini
- Suport ochelari+bricheta
- Buson radiator (pe care l-am cautat in sfanta disperare)

Multumesc frumos, daca imia juta dumnezeu sa ajung la meeting anul acesta promit o lada de bere pentru toti cei care m-au ajutat si cei care o vor mai face !

shox 19-03-15 16:55

Trebuia sa-i explici platformistului ca aduci masina din Bihor nu din Germania.

Am urmarit de la inceput toata treaba si pot spune ca ai o ambitie enorma!
Succes cu proiectul,nu te lasa cu una cu doua o duci tu pana la capat.
Bafta!

AxL MoDo 19-03-15 17:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shox (Post 5787943)
Trebuia sa-i explici platformistului ca aduci masina din Bihor nu din Germania.

Am urmarit de la inceput toata treaba si pot spune ca ai o ambitie enorma!
Succes cu proiectul,nu te lasa cu una cu doua o duci tu pana la capat.
Bafta!

La faza cu germania am ras de m-am prapadit =))) ! Nu ai cu cine si gata probabl asa sunt eu de genul meu mai fraier si i las in plata domnului ca daca as spune la toata lumea ce gandesc...:evil:

Despre ambitie aici ai dreptate probabil sunt mai capos si multa lumea chiar si apropiati mi-au spus ca banii pe carei arunc in masina asta si drumul si dupa cum vreau eu sa il fac mai bine i strangeam si imi luam una gata...Dar ei nu au inteles ca la banii pe care eu i bag in ea nu gasesam sa imi iau una "gata" cu consumabile schimbate sistemul de franare schimbat directie bucsi si ce o sa mai urmeze la Bucuresti...
Pana una alta, m-am consolat cu ideea ca o sa vina pe rotile ei asa ca m-am pucat sa caut antigel pentru masina si am aflat ca eu bagam de mult timp in motocicleta antigel G12 (recomandat pentru BMW) si scuza mea este ca am citit pe net ca trebuie antigel pentru aluminiu si asa si ceream la magazin (pentru ca aveam radiatorul si blocul motor de aluminiu cu strat de NiSi ) Asa ca acum eu intreb...Antigelul cu care lucrez eu o sa fie bun cateva luni, costa 17leix3L=51 LEI ? Apa distilata gasesc tot la magazinu de piese auto ? Cand termin eu treaba o sa primeasca d'ala bun BMW...

Attachment 3083260

Tineti aproape urmeaza scaunele+bancheta + ca astept de ceva vreme alte piese, dar inca e vreme pana iau ultima piesa Capota !

Marian_nebunu 20-03-15 09:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AxL MoDo (Post 5787957)
La faza cu germania am ras de m-am prapadit =))) ! Nu ai cu cine si gata probabl asa sunt eu de genul meu mai fraier si i las in plata domnului ca daca as spune la toata lumea ce gandesc...:evil:

Despre ambitie aici ai dreptate probabil sunt mai capos si multa lumea chiar si apropiati mi-au spus ca banii pe carei arunc in masina asta si drumul si dupa cum vreau eu sa il fac mai bine i strangeam si imi luam una gata...Dar ei nu au inteles ca la banii pe care eu i bag in ea nu gasesam sa imi iau una "gata" cu consumabile schimbate sistemul de franare schimbat directie bucsi si ce o sa mai urmeze la Bucuresti...
Pana una alta, m-am consolat cu ideea ca o sa vina pe rotile ei asa ca m-am pucat sa caut antigel pentru masina si am aflat ca eu bagam de mult timp in motocicleta antigel G12 (recomandat pentru BMW) si scuza mea este ca am citit pe net ca trebuie antigel pentru aluminiu si asa si ceream la magazin (pentru ca aveam radiatorul si blocul motor de aluminiu cu strat de NiSi ) Asa ca acum eu intreb...Antigelul cu care lucrez eu o sa fie bun cateva luni, costa 17leix3L=51 LEI ? Apa distilata gasesc tot la magazinu de piese auto ? Cand termin eu treaba o sa primeasca d'ala bun BMW...

Attachment 3083260

Tineti aproape urmeaza scaunele+bancheta + ca astept de ceva vreme alte piese, dar inca e vreme pana iau ultima piesa Capota !

Frate nu pune asa ceva in motor !!!

uite ce iti trebuie ;) !!

NU ALTCEVA !

Pui 2 litri de antigel , si restul apa , este foarte concentrat .

shox 20-03-15 13:16

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5788093)

NU ALTCEVA !

Da foarte bun atigelul recomandat de Marian! ;)
Din cate stiu Hepu face si printre cele mai bune pompe de apa.

R.Equinox 20-03-15 22:17

Am inlemnit cand am citit cat ti-a cerut omu cu platforma:shock:

Eu am dus o masina la Oradea(500km dus si inapoi alti 500)
Cel care a cumparat masina(am fost un fel de intermediar) l-a costat platforma in jur de 750 ron...pff..tipic romanesc..sa i-a si pielea de pe tine:x

Sper sa gasesti o platforma la pret bun si sa o aduci acasa:D
Spor la adunat piese in continuare si...sa ai spor de munca..deja vine caldura..alta pofta de munca;)

AxL MoDo 20-03-15 22:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5788093)

NU ALTCEVA !

De aceea intreb mereu ca sa nu fac prostii ! Probabil ai inbox-ul plin ti-am trimis un mesaj....peste tot am citit si am fost sfatuit sa fac amestec 3l antigel + 3l apa distilata=6l lichid de racire ! La antigelul asta pun 2L antigel si 4l apa distilata sau tot 3 si 3 dar ai gresit tu tasta ?

Quote:

Originally Posted by shox (Post 5788124)
Da foarte bun atigelul recomandat de Marian! ;)
Din cate stiu Hepu face si printre cele mai bune pompe de apa.

Hepu sa fie ! Masina cand ajunge acasa umblu dupa inmatriculat si nu o sa mai umblu cu ea deloc decat dupa ce are directie, frane, ulei, filtreschimbate si vopseaua pe care o vreau!

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5788214)
Am inlemnit cand am citit cat ti-a cerut omu cu platforma:shock:

Eu am dus o masina la Oradea(500km dus si inapoi alti 500)
Cel care a cumparat masina(am fost un fel de intermediar) l-a costat platforma in jur de 750 ron...pff..tipic romanesc..sa i-a si pielea de pe tine:x

Sper sa gasesti o platforma la pret bun si sa o aduci acasa:D
Spor la adunat piese in continuare si...sa ai spor de munca..deja vine caldura..alta pofta de munca;)

Da stiu ce zici...prima data cand am vorbit cu primul "platformist" dupa ce mi-a spus 18oo lei l-am intrebat ce a fumat si i-am inchis api cand am vazut ca toti se arunca la sumele astea m-am speriat crezand ca nu o sa fac niciodata masina asta si deja imi blestemam zilele ca am cumparato apoi am cladit planul : de 2000 lei imi iau piesele care imi trebuiesc o fac si o aduc acasa pe rotile ei, chiar daca asta inseamna sa merg 2 zile pe drum facand pauze de recreere si sa nu fortezmasina pe care nu o cunosc si din care bag seama ca lipsesc sute de chestii...

Mai nou constat ca cel putin la capitolul dublu climatronic pustiul nu m-a mintit masina are dublu climatronic asa dar si prin urmare imi este necesar si panoul si grila aceea la masinile specifice pentru a putea face aersirea la radiator... Furtunul de la radiatorul de clima o sa il tai pentru ca trebuie sa renunt la ce a mai ramas din radiatorul de clima si sa nu il polizez pana acasa, cureaua de la compresor dumnezeu cu mila , nu stiu unde este...cand cumpar cate ceva asa de mult ma bucur ca mai adaug in puzzel o piesa si cand ma uit pe lista...tai 1 si adaug 2-3...

Ce mai am de cumparat:
- capota
- panou clima + grila centrala din dreapta volanului
- minim 4 gume sanatoase sau un set de table cu totul
- o baterie
- butoane geamuri
- tampon stanga

Atasez poza cu interiorul lui alin007 sper sa nu se supere ca sa vedeti despre ce e vorba !

Attachment 3083533

Attachment 3083534

Attachment 3083535

Attachment 3083536

alin-007 21-03-15 07:08

Sunt negru de suparare :)))) :lol: ! Bafta !!!

vali vtk 21-03-15 11:08

Mai era si varianta sa platesti piesele din Bucuresti iar livrarea sa se faca unde ai masina la cineva de incredere. Te ducei apoi frumos cu ce vrei tu (tren , maxi taxi, autocar , etc) stai colo cateva zile sa faci montajul sa poti merge cu masina scoti numere si vii acasa si in felul acesta scapi de multe probleme.

AxL MoDo 21-03-15 11:57

Quote:

Originally Posted by alin-007 (Post 5788250)
Sunt negru de suparare :)))) :lol: ! Bafta !!!

stiam eu :twisted:

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 5788283)
Mai era si varianta sa platesti piesele din Bucuresti iar livrarea sa se faca unde ai masina la cineva de incredere. Te ducei apoi frumos cu ce vrei tu (tren , maxi taxi, autocar , etc) stai colo cateva zile sa faci montajul sa poti merge cu masina scoti numere si vii acasa si in felul acesta scapi de multe probleme.

eh...pana la urma o sa le trimit prin curier cu posta atlasib, am inteles ca sunt cei mai permisivi ! Iar eu ramane sa ma duc cu bagajul cu haine si sculele la mine cu trenul ! Cred ca asta ai vrut si tu sa spui ! Decat sa dau la duba 550-600 cum mi sa cerut mai bine dau la curier 250...

ronaldo93 21-03-15 17:12

sa iti fie de folos. la mine stateau degeaba

AxL MoDo 24-03-15 17:37

1 Attachment(s)
Ceva esential !

Sunt de facelift si sunt de material au fost 150lei in conditiile in care le gaseam numai la 250 lei au plasa pe spate toate comenzile functioneaza materialul este in stare ireprosabila !

matiu13 24-03-15 18:19

Scaunele merg,dar bancheta este de coupe si nu merge!

AxL MoDo 24-03-15 20:03

De ce sa nu mearga ?

matiu13 24-03-15 20:27

Pentru ca bancheta de coupe este altfel! Sunt diferente maricele intre bancheta de coupe si cea de cabrio!

AxL MoDo 24-03-15 21:09

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 5788954)
Pentru ca bancheta de coupe este altfel! Sunt diferente maricele intre bancheta de coupe si cea de cabrio!

Ai dreptate :sad:...Am cercetat mai bine problema si sa speram ca o sa intre macar de forma, pana imi iau scaunele pe care mi le doresc ! Oricum importante sunt cele fata :))) Daca intra si sta acolo cat de cat sa nu vada nenea politaiu e ok daca nu mai taiem din bancheta :)))

Insa eu asa am inteles ca scaunele + bancheta de coupe se potriveste pe cabrio si asa am facut :-??

matiu13 24-03-15 21:42

Lumea...zice ca ar merge,insa iti zic sigur ca sunt total diferite!

Sparkle_81 25-03-15 07:17

1 Attachment(s)
Nu merge; cea de cabrio este mai mica.

AxL MoDo 25-03-15 11:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5789030)
Nu merge; cea de cabrio este mai mica.

Da mi-am dat seama dupa...eh asta este o nou lectie masori de 10 ori si tai 1 data :))) ! O sa compar de acum ce vreau sa iau oricum interiorul ast nu este decat de forma ca sa pot sa stau in ceva si daca baga capu politaiu in masina sa nu ma intrebe de ce asa si de ce pe dincolo si asa or sa fie multe semne de intrebare si vreau sa elimin cat mai multe ca sa nu fiu tras la raspundere pentru multe chestii ! Oricum sper ca pe drumul catre casa sa nu fiu oprit.... Cand ajunge masina acasa incep sa pun bani la saltea pentru taxa sa o inmatriculez si dupa ce o inmatriculez masina intra pe butuci o desfac mai rau decat a fost descompletata si o aranjez cap coada o sa se mearga cu ea doar dupa ce o sa fie la linia de plutire ! Ce vreau eu sa va intreb :

- Daca merg cu masina neagra la rar pentru identificare si inmatriculare si i spun celui de acolo sa mi-o treaca albastra ca sa nu mai vin iara sa dau alti bani sa stau iar cu ea pe la RAR se poate ? Adica masina sa fie neagra si sa mi-o treaca in talon albastra ca apoi sa pot sa o vopsesc linistit !

- Cauciucurile mele sunt tocite insa mai au rizuri V-uri.... pun poza mai jos, poate sa se lege de treaba asta ? Oricum cand ajung acasa o sa le schimb dar vreau sa scutesc din chinul de a trimite si rotile prin curier ca si asa am destule de trimis....

- Va amintiti problema mea cu bateria ? Eh cand am fost luna trecuta nu stiu ce sfant ma pus sa o conectez la masina... si am inchis portbagajul din iala...ideea e ca are si o problema ca daca bag cheia intorc greu trebuie sa i gasesc o pozitie sau nu stiu trebuie curatat si uns... Am reusit dupa 1 ora de combinatii sa intorc iala din pozitie orizontala " - " in pozitie verticala " | " dar tot inchis este chiar daca apas pe butuc ! Acum ma gandesc ca o fi si din cauza bateriei...incuietoarea este mecanica sau electrica ? Cum fac sa deschid portbagajul ? Trebuie sa intorc iar cheia in pozitie orizontala si apoi in pozitie verticala ?

Am uitat poza:

Attachment 3084619

Logan4ever 27-03-15 13:53

Quote:

Originally Posted by AxL MoDo (Post 5789066)
- Cauciucurile mele sunt tocite insa mai au rizuri V-uri.... pun poza mai jos, poate sa se lege de treaba asta ? Oricum cand ajung acasa o sa le schimb dar vreau sa scutesc din chinul de a trimite si rotile prin curier ca si asa am destule de trimis....

Eu cand am fost sa fac identificarea s-au uitat strict la serie. In rest nu i-a interesat nimic, deci nici la tine nu o sa fie probleme cu cauciucurile :)

AxL MoDo 27-03-15 13:57

Quote:

Originally Posted by Logan4ever (Post 5789451)
Eu cand am fost sa fac identificarea s-au uitat strict la serie. In rest nu i-a interesat nimic, deci nici la tine nu o sa fie probleme cu cauciucurile :)

vorbesc de politia rutiera, daca doamne fereste ma opreste :)) !

R.Equinox 29-03-15 10:41

Quote:

Originally Posted by AxL MoDo (Post 5789452)
vorbesc de politia rutiera, daca doamne fereste ma opreste :)) !

Ceva de genu am patit si eu...au zis sa ridic capota si eu bineinteles ca am zis nu..
Din cate stiu(nu sunt sigur) ei nu au voie sa se apuce sa iti verifice daca ai alt motor,alte jante etc..
RAR-ul mobil au voie..aia iti verifica toata masina..
Dupa ce i-am zis asa ceva la caschetar nu a mai zis nimic:lol::lol:

AxL MoDo 29-03-15 18:57

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5789875)
Ceva de genu am patit si eu...au zis sa ridic capota si eu bineinteles ca am zis nu..
Din cate stiu(nu sunt sigur) ei nu au voie sa se apuce sa iti verifice daca ai alt motor,alte jante etc..
RAR-ul mobil au voie..aia iti verifica toata masina..
Dupa ce i-am zis asa ceva la caschetar nu a mai zis nimic:lol::lol:

Sincer chiar nu am idee de unde a inceput toata chestia cu RAR-ul cu verificatul seriilor eu am intrebat daca ma opreste politia pe drum catre casa poate sa comenteze ceva la cauciucu ala tocit pe care il am pe fata ? De-aia am si pus poza cu el :)))

R.Equinox 29-03-15 19:18

Quote:

Originally Posted by AxL MoDo (Post 5789974)
Sincer chiar nu am idee de unde a inceput toata chestia cu RAR-ul cu verificatul seriilor eu am intrebat daca ma opreste politia pe drum catre casa poate sa comenteze ceva la cauciucu ala tocit pe care il am pe fata ? De-aia am si pus poza cu el :)))

Unde dai si unde crapa:lol::lol:

Mergi linistit...nu cred ca o sa probleme.

Prodan. 29-03-15 19:19

Masina ai luat-o din Cluj? Daca da il cunosc pe proprietar si volanul de pe ea a fost pe masina mea.

AxL MoDo 07-04-15 12:06

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5789986)
Unde dai si unde crapa:lol::lol:

Mergi linistit...nu cred ca o sa probleme.

Mersi mult, oricum la concluzia asta am ajuns si eu, si daca se leaga i spun ca asta e pana acasa nu o fi foc.. :))

Quote:

Originally Posted by Prodan. (Post 5789988)
Masina ai luat-o din Cluj? Daca da il cunosc pe proprietar si volanul de pe ea a fost pe masina mea.

Cu tine am vorbit ti-am zis ce am avut pe suflet, fostul propietar e o persoana cu bune si cu rele dar nu mai comentez !

Nu am stat degeaba, am vorbit cu un baiat si mi-a promis o capota rosie cu un mic defect tardiv, capota e intreaga din cate am inteles fara rugina o sa ajunga la oradea si o sa pun poze cu ea cand o primesc pana atunci nu e nimic sigur ! Doamne ajuta si abea astept sa o vad in fata blocului ca atata imi mai doresc !

AxL MoDo 08-04-15 10:32

Model description:........318I
Market:......................Europa
Type:.........................BH31
E-Code:......................E36 (C)
Chassis:.....................Cabriolet
Steering:....................links
Doors:.......................2
Engine:......................M43 - 1,80l (85kW)
Drive:........................Heckantrieb
Transmission:..............manuell
Body Color: .................Arktissilber Metallic (309)
Upholstery: .................Stoff/leder/klassischrot (C1GD)
Production date:...........25.10.1995
Assembled in:..............Regensburg

Code..........Optional Equipment
S243A........Airbag for front passenger
S255A........Sports leather steering wheel
S277A........BMW LA wheel/double spoke
S314A........Door mirror / driver's lock, heated
S320A........Deleted, model lettering
P337A........M Sports package
S380A........Hardtop-preparation
S388A........Softtop, black
S428A........Warning triangle and first aid kit
S473A........Armrest front
S481A........Sports seat
S510A........Headlight aim control
S520A........Fog lights
S534A........Automatic air conditioning
S651A........Radio BMW Reverse RDS
S704A........M Sports suspension
L801A........National Version Germany
S806A........Third stoplamp
S818A.......Battery master switch

Robber_cs 08-04-15 18:45

Quote:

Originally Posted by AxL MoDo (Post 5791880)
Model description:........318I
Market:......................Europa
Type:.........................BH31
E-Code:......................E36 (C)
Chassis:.....................Cabriolet
Steering:....................links
Doors:.......................2
Engine:......................M43 - 1,80l (85kW)
Drive:........................Heckantrieb
Transmission:..............manuell
Body Color: .................Arktissilber Metallic (309)
Upholstery: .................Stoff/leder/klassischrot (C1GD)
Production date:...........25.10.1995
Assembled in:..............Regensburg

Code..........Optional Equipment
S243A........Airbag for front passenger
S255A........Sports leather steering wheel
S277A........BMW LA wheel/double spoke
S314A........Door mirror / driver's lock, heated
S320A........Deleted, model lettering
P337A........M Sports package
S380A........Hardtop-preparation
S388A........Softtop, black
S428A........Warning triangle and first aid kit
S473A........Armrest front
S481A........Sports seat
S510A........Headlight aim control
S520A........Fog lights
S534A........Automatic air conditioning
S651A........Radio BMW Reverse RDS
S704A........M Sports suspension
L801A........National Version Germany
S806A........Third stoplamp
S818A.......Battery master switch

Cum ai dat sa vezi astea?

AxL MoDo 08-04-15 20:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robber_cs (Post 5791981)
Cum ai dat sa vezi astea?

Salut ! Pai intri AICI bai ultimile 7 elemente din seria sasiului si iti apar toate !

Capota :

Attachment 3089006

Attachment 3089007

Attachment 3089008

Robber_cs 08-04-15 21:01

Merci!

AxL MoDo 17-04-15 14:27

Nu am mai scris de ceva vreme pe aici nimic dar sincer nu am nici ce ! Ceva sa impotmolit pe la mijloc si o vreme nici nu am stiut de unde sa mai incep acum mi-am revenit si caut panoul de la clima cu tot cu grila aia nesimtita sa fie treaba toata dupa mai am de cumparat niste chestii mici cum ar fi antigel becuri bord suruburi si plec dupa masina doamne ajuta ! Voiam doar sa va linistesc ca nu am renuntat la proiect ci doar am adormit putin !

Zam0ldac 17-04-15 17:08

http://media.tumblr.com/e7047901bc7c...DUk1qiihm6.gif

AxL MoDo 22-04-15 15:43

Astazi am primit capota si zilele astea urmeaza sa fie vopsita negru mat ca sa nu avem un pisoi in 7 culori !

AxL MoDo 27-04-15 13:30

3 Attachment(s)
Azi am fost sa imi iau niste materiale si m-am apucat de o mica retusare

- Capacul de decapotare din alb in negru ! Am folosit spray de retus auto ca sa nu fiu injurat cand va intra masina la vopsit ! Nu stiu cum se vede in poze dar avand in vedere ca nu am mai vopsit pana acum eu zic ca a iesit super !

Urmeaza sa primesc piese, si astpt poze cu capota vopsita tot negru mat !

Sparkle_81 27-04-15 13:39

In timp se va decoji .

AxL MoDo 27-04-15 14:32

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5795492)
In timp se va decoji .

nu este de durata ! dupa ce o aduc acasa, intra oricum la o vopsire integrala, schimbam culoarea asta !

R.Equinox 27-04-15 20:53

Ce imi place pisica aia:lol::lol:
Insepcteaza piesele?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:41.

- Copyright 2026 4Tuning