Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

platon911 09-05-07 20:41

Re: Am vrut concurs...

in vara asta se apuca sa asfalteze toata Soseaua Vestului....si vor reabilita si liniile de tramvai(mai ales la nord in intersectie e nenorocire)......asteptam poate poate;)

feryboy 09-05-07 20:44

Re: Am vrut concurs...

cand vreodata ai vazut tu inchisa soseaua vestului pt orice fel de eveniment?
cine crezi ca o sa te lase sa inchizi asa ceva?
ai vaz ca mai circula si tramaie pe acolo si ca lumea mai vine de la si inspre servici casa rude prieteni...e absurd sa te duci la un eventual sponsor sau la cineva de la primarie cu o asemenea propunere.
o sa te dea afara din birou in cel mai rapid si nepoliticos mod

shoaca 09-05-07 21:08

Re: Un eventual concurs [dezbatere]

platon tu pana acum ai zis nu mai porcarii pe topicul asta - fara suparare
am zis fara strazi cu blocuri/multi locatari ;) tu ai zis - strada din malu rosu , 23 august si acum soseaua vestului ....
eu zic ca vasile lupu e chiar buna , asfalt e , lunga e poate obtinem acolo ;)

feryboy 09-05-07 21:17

eu zic mai bine sa revenim la liniute pe linia dreapta de la sala...de pana sa puna stalpii aia acolo...e perfect acolo nu? si sa ne oprim direct in tribunele din sala

suna mai bine topicul acum cu noul nume :)

Khalis 09-05-07 21:18

haidetzi sa fim realishti..... singura sansa e bulevardul.... deci... care are pile pe la primarie sau poliztie... akuma e momentul sa le puna in actziune..... :twisted:
hm... dar ar mai fi o strada..... pe la gara de sud, catre vest... paralela cu o linie ferata.... a fost asfaltata de curand.... parca e shi o bucata pe care nu-s case.... doar linia ferata shi un depozit ceva..... pareri?... impresii?....

shoaca 09-05-07 21:20

khalis nu e dstul de lunga strada aia :( 400 de m de accelerare sunt dar dupa vine o curba lina si calea ferata ... :(

Khalis 09-05-07 21:23

offf... devine enervant Ploieshtiul asta.... ditamai orashul shi n-ai unde sa faci o liniutza k lumea... :-P .... am ramas fara idei... nu mai stiu nicio strada...... :(

shoaca 09-05-07 21:24

si pe acolo se deviaza traficul cand e bulevardul inchis :(
asha e ... un orash de ***** :mrgreen:

feryboy 09-05-07 21:31

Quote:

Originally Posted by shoaca (Post 893234)
si pe acolo se deviaza traficul cand e bulevardul inchis :(
asha e ... un orash de ***** :mrgreen:

nu mai spune si tu asa ca vede lumea si chiar o sa creada...:D

stie cineva cat are exact bulevardul? adik de la semafor de la rondu 1 pana la cativa pomi dupa London sunt 400...dar pana la rond la sud cam cat mai e?
adik am vaz cateva situatii in care franarea de pe BLV a treb sa continue aproape de peronul de la gara de SUD:)

platon911 09-05-07 21:33

atunci nu ai unde sa faci liniutze....intzelegetzi....sa va iasa din cap bulevardul k ala este protejat de UE si nici in vecii vecilor nu se vor face liniutze acolo.......asta este suntem noi mai cu ghinion in orasul Ploiesti nu se vor face liniutze;)

PH86MIN 09-05-07 21:33

sa zicem 200 m?? dar merge d la rondul 2,k e distanta mai mare

feryboy 09-05-07 21:42

De ce e protejata de UE?

PH86MIN 09-05-07 21:44

dar sa incercam sa cautam o sosea si intr o comuna sau sat d la marginea ploiestiului,eu sincer va ajutam k la mn sunt strazi destul d mari cu posibilitati dar e cam ingust putin si blocam accesul firmelor d acolo,asfaltul e d nota 9 spre 10 dar din pacate nu cred k obtinem aprobare pe acolo :(.....ganditi va la un sat ceva

platon911 09-05-07 21:46

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 893281)
De ce e protejata de UE?

fiindk e plin de kstani.......e cel mai mare din RO,deci pe blvd niciodata curse,nu va mai strofocati.......;) ideea lu MINU e cea mai buna.....

feryboy 09-05-07 21:51

si daca e plin de castani ce? crezi ca o zi de liniute o sa polueze mai mult decat o zi de 30_uri si ce se mai invarte pe acolo...in fine daca e pe bune treaba e perfect :)

si ca alternativa la ce e mai sus...mai bine ne inchiriem niste tractoare sa ne dam pe un camp...cu sau fara remorca ...pe diferite clase

platon911 09-05-07 21:56

io zic k nujtii ce vb tu aici!!!! pew blvd nu-ti da nici dreaq aprobare k primaria nu o sa inteleaga..........in sate si comune e cel mai bine .....MINU'le ia vezi pe la tine pe acolo strazi cu potentzial.....dak nu vin io sambata si ne uitam amandoi;)

PH86MIN 09-05-07 21:58

feryboy,e o alternativa ce zic si eu,la mn in sat avem o sosea d 1 km in linie dreapta,asfalt d nota 10,unde iei 160 cu o masina normala fara pb si poti si frana fara pb,dar acolo e o statie electrica si angajatii nu mai au acces acolo,cu intrarea in sat nu e pb k exista ruta ocolituare,dar iar,loc pt spectatori nu cred k merge k e camp si le intra la aia pe tarla,dar in partea dreapta pe o portiune se construieste un depozit(cred k cel al magazinului Billa e,deci ar merge ceva,depinde doar d cum se misca treburile acolo),tin sa precizez k pomi pe margine nu sunt,deci nu exista pericol, a derapat cineva a luat o pe camp si aia e,am sa ma interesez si d program la statia electrik dar aia park lucreaza mereu :(

dragos2900 09-05-07 22:01

Faza cu "bulevardu e ocrotit.....bla bla bla e o aberatie,e un pretext pt a nu se da aprobare...8)

shoaca 09-05-07 22:12

ce aveti ma cu sate si cu alte comune ?
ori facem ceva klumea undeva klumea ori nu mai facem .... nu ne nimeni nici un premiu daca facem o cursa ... o sa asteptam pana o sa facem undeva klumea si frumos !!!

platon911 09-05-07 22:14

atunci asteapta pana in 3016...................ce are in sate?!?!? nu e tot asfalt?!!!! nu sunt tot liniutze!!?

feryboy 09-05-07 22:17

de aceeasi parere sunt si eu...pune tu anut pe forum ....cursa de viteza in ploiesti..pardon pe langa ploiesti avem o linie dreapta perfecta si am negociat ca astazi sa nu iasa nimeni cu caruta pe strada...va asteptam...
sa vedem cine vine si cam cat de tare o sa iasa comunitatea ploiesti din asa ceva...totul sau nimic...bulevard sau nimic:)

platon911 09-05-07 22:20

voi vretzi linutze sau nu?!??! pana la urma nu despre asta e vorba?..... va e rusine sau ce?......vretzi imposibilu.....certati-va cu primaria in continuare.....in okii ei stiti ce suntem noi?? nijte pusti teribilisti dornici de viteza care au vazut prea multe filme de genu THE FAST AND THE FURIOUS........

PH86MIN 09-05-07 22:20

da asa e si voi aveti dreptate,dar pe acolo nu trec carute :p,iar soseaua nu e in sat ci inafara lui,mai exact km la cateva sute d metri de Cartier Vest :P...multi stiu soseaua aia ........oricum toti ne gandim la bulevard asta asa e :(

feryboy 09-05-07 22:21

PH86MIN...nu vreau sa intelegi ca am ceva cu cineva sau cine stie ce...dar pur si simplu o cursa organizata undeva la tara o sa fie un subiect de gluma si mistouri fata de cei care ar organiza asa ceva...chiar daca ar fi conditii bune de organizare...

parerea mea...fara nici o suparare

shoaca 09-05-07 22:21

ai inceput sa gandesti ca un copil platoane....
unde parchezi tu 200 de masini ma intr-un sat? pe 2 km lungime sau cum ?:rolleyes2

PH86MIN 09-05-07 22:24

shaca,acolo se face un depozit pt billa dupa cate am inteles,se lucreaza non stop acolo chiar si noaptea,deci loc de parcare s ar gasi in curtea firmei,care de altfel,dak ar aproba,ne ar fii si sponsor,dar hai sa lasam locatia asta balta k nu si are rostul pana la urma,vb voastra ori bulevardul ori nu mai facem,eu inchei aici :D

shoaca 09-05-07 22:24

altceva - eu pana acum nu am auzit pe nimeni sa fii fost sa vada daca putem sa primim aprobare pt bulevard ;) am auzit doar ca nu ne da aprobare - cine a fost si a discutat nu se stie ....

PH86MIN 09-05-07 22:27

si ink ceva,feryboy stai linistit k nu ma supar,dar soseaua dak e sa o luam asa se afla la cateva sute d metri de ploiesti(dak e sa o luam dupa alipirea Cartierului la ploiesti,iar capatul soselei duce exact la DN1A,deci e ceva,dar cum am mai zis o lasam asa cum a pikt)

Khalis 09-05-07 22:28

sate.. comune.... halte.... :lol: ce naiba?.... o sa ne rada shi curcile.... nishte liniutze de pomina se fac in orash.... d-aia am shi zis... poate shtitzi pe cineva pe la primarie sau pe la politzie, un pic de trafic de influentza nu strica niciodata.... :twisted:
on the other hand.... strada aia prin sat e buna pentru alte liniutze.... :twisted: ....mai.. ahem... neoficale.... :twisted: .....

platon911 09-05-07 22:51

Quote:

Originally Posted by shoaca (Post 893395)
ai inceput sa gandesti ca un copil platoane....
unde parchezi tu 200 de masini ma intr-un sat? pe 2 km lungime sau cum ?:rolleyes2

si in PL pe blvd unde le parkezi mai??!?! k tre sa mai blokezi ink un blvd doar k sa parkezi masinile

dragos2900 09-05-07 23:01

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 893389)
voi vretzi linutze sau nu?!??! .....

De parca daca nu se fac curse legale la Ploiesti nu avem parte de liniutze...:lol:

platon911 09-05-07 23:11

poi atunci nu mai facem nici o legala k si asa sunt liniutze;)

tng 09-05-07 23:13

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 893551)
poi atunci nu mai facem nici o legala k si asa sunt liniutze;)

daca mai postezi ceva deplasat ... cum ai facut pe ultimele 2 pagini, iei suspendare
te dai a tot cunoscator ... stii tu ca e bulevardu ocrotit? da? unde scrie? arata-mi

platon911 09-05-07 23:17

scrie la primarie!!! tu de ce crezi k investesc astia asa moolt in el!?!?!? ai vazut acum ii inconjoara cu bordurti d'alea frumos!!! si pista aia de biciclete e tot proiect european!!!!;)

tng 09-05-07 23:20

un site util :rolleyes2 zic eu

www.ploiesti.ro

Diverse
Primaria municipiului Ploiesti anunta cetatenii ca marti, 1 mai 2007 Bulevardul Independentei va fi inchis circulatiei rutiere, pe tronsonul de la statuia Radu Stanian la Gara de Sud.

De asemenea, incepand cu data de 06.05.2007, circulatia autovehiculelor va fi inchisa pe Bulevard in zilele de duminica, pe perioada verii.

In aceste zile autobuzele vor circula pe strada Bobalna pe sensul din Centru spre Sud, cu statii la Pelican si Liceul de Muzica. In sens invers, mijloacele de transport in comun vor circula pe strada Democratiei, cu statia 13 Decembrie. Aceeasi ruta ocolitoare va fi folosita si pentru cursele in conventie.

Astfel, in zilele de duminica, linia de troleibuz 202 va inlocuita cu ruta de troleibuz 201 „Pod Inalt – Hale Coreco” si de traseul de autobuze 25 „Pod Inalt – Gara de Sud”.

Gogu02 09-05-07 23:40

Bai dupa cum am mai zis si mai inainte: daca avem aprobare de la politie, pompieri si salvare; venim cu niste sponsori tari rau de tot primaria nu se poate pune cu P**A in sus pt ca asta ar insemna sa le dea peste mana celor din politie, pompieri, salvare si nu cred ca se risca nici Basescu sa faca asa ceva.

Prin urmare, sambata o sa vin la sala si o sa va rog sa ne punem capu la contributie ce sponsori am putea gasi. Asta e cea mai mare problema. Aprobariele slava Domnului.... ceva bagat in buzunarul cui trebuie si aia e.

Gogu02 09-05-07 23:42

Locatia am stat si m-am gandit si o sa fie Bulevardul. Maine o sa si masor sa vad exact cat are de la Radu Stanian pana la trecerea de pietoni de la sud. Din cate stiu eu are mai bine de 1 Km. Masinile pot fi parcate in alveolele de la London House si Banc Post, si pe strazile paralele.

tre 10-05-07 00:21

mai copilasi cine credeti voi ca spune militiei ce/cum sa faca? nu tot leprele alea de la primarie?

castanii de pe blvd nu sunt protejati de ue ci tot de-ai nostri. in felul asta se atrag fonduri si pe langa investitiile ce se fac pt. castani/blvd/whatever... uhm, suntem in romania, deci pe langa grosul pe care si-l trag leprele mai aloca si ceva maruntis pt. varii investitii in castani/blvd/etc.

...groapa aia de la rondul 2 e de ani de zile fix in mijlocul strazii dar nuuuu, lor le trebe ***** de biciclete caca-m-as in capu' lor.

in fine, sa revenim, pe blvd poate fi periculos pt. ca in cazul care o masina scapa de sub control exista riscul sa se propteasca intr-un pom, ceea ce nu e tocmai bine zic eu. pe republicii e si bordura acostamentului foarte inalta plus ca sunt gardurile alea deci riscurile sunt mai mici.

evident ca niste sponsori grei ar avea un cuvant de spus dar trebuie sa ai lectiile bine facute ca sa ai vreo sansa sa-i atragi, nemaipunand la socoteala ca la unele sedii pana si sa treci de paznic e o provocare.

edit:
unde sunt stelute scrie p i z d a, nu stiu ce-i atata cenzura pe forum, de parca n-ar sti ce-i aia.

Gogu02 10-05-07 06:18

Nu stiu daca e pe forum dar tipu care a avut PUMA, LOTUSU, TIGRA ar putea sa ne dea o mana de ajutor. Stiti la cine ma refer. Daca il cunoasteti expunetii problema ca poate se baga si el. Avand in vedere cine e tatal lui am putea sa obtinem imediat aprobarea.

bogdan_wrc 10-05-07 08:08

feryboy....AR TREBUI...

All times are GMT +2. The time now is 10:28.

- Copyright 2026 4Tuning