Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

Psycho 11-04-05 17:03

lasa frate k ... are omu bani daca o buleshte isi ia alta :))

needBrain 12-04-05 19:07

pai a busit-o deja

Psycho 12-04-05 20:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai a busit-o deja

off topci .. auzeam o barfa conform careia mashian ar fii refuzata de cineva prin germania .. si a luat`o .. gigi .. acu nush cat e de adevarat .. oricum .. becali e un prost .. un incult ... dar are bani .. si cine e langa el .. stie ce sa faca cu banii lui .. sa ii inmultzeask :)

BIZ 12-04-05 22:09

dap .... it`s true ...... ala nu avea toti banii de avans .... vreo 25 k $ .... dar oricum e noua .... pacat ca e putin bushita :)

HAL 13-04-05 00:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
dap .... it`s true ...... ala nu avea toti banii de avans .... vreo 25 k $ .... dar oricum e noua .... pacat ca e putin bushita :)

nu mai e busita a reparat-o la nea costica in colt probabil!!

l-am vazut astazi este un ghertzoi de mare clasa cum sa conduci tu masina aia cand pe ea scrie clar ca are nevoie de sofer angajat care sa-l duca pe patron care verifica actiunile la bursa pe net in timp ce savureaza un whisky bun cu o gagica langa, dar al nostru la volan shi mai avea shi o pozitzie dinaia detzi venea sal iei la palme shi ghicitzi cine statea in spate.......................atzi ghicit bodyguardul :lol: :lol: :lol:
ROMANIA ROMANIA!!!!

dogarel 13-04-05 08:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
Quote:

l-am vazut astazi este un ghertzoi de mare clasa cum sa conduci tu masina aia cand pe ea scrie clar ca are nevoie de sofer angajat care sa-l duca pe patron care verifica actiunile la bursa pe net in timp ce savureaza un whisky bun cu o gagica langa, dar al nostru la volan shi mai avea shi o pozitzie dinaia detzi venea sal iei la palme shi ghicitzi cine statea in spate.......................atzi ghicit bodyguardul :lol: :lol: :lol:
ROMANIA ROMANIA!!!!

MULT PREA TARE FAZA :giggle:

CT-87-ADY 13-04-05 13:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Quote:

Quote:

ROMANIA ROMANIA!!!!

MULT PREA TARE FAZA :giggle:

Cred k vrea sa`l vada lumea la volan... :lol:

Nesanatosu 13-04-05 18:28

Asta e dovada practica a proverbului:,,prost sa fi noroc sa ai''

needBrain 13-04-05 19:02

exact.bai da' asta-i zgacit?sau ii place chiar atat de mult sa conduca???
io zic ca daca-i placea atat de mult sa conduca isi lua un ferrari.
eh,machidon :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 13-04-05 21:45

Re:

Quote:

Quote:

ROMANIA ROMANIA!!!!

vedetzi bah .. si mai zicetzi k e rau sa fii bodyguard ... huaaa ai draq .. d`aia nu m`am facut eu bodyguard .. de gura voastra ... bah .. nush ce sa zic .. si eu sunt deacord k .. iti trebe putzina scoala sa conduci un rols .. un maybach ... + k astea sunt mashini de bashtani .. aici confortul e axat pe locurile din spate si nu la shofer ... si este o amshian ptr care iti trebe shoferr :P

Nesanatosu 13-04-05 22:14

Lui Gigi i se mai potriveste si aia cu ,,Prostu' nu-i prost destul pana nu e si fudul''

El sa fie sa sanatos...ca boala vine singura :lol:

needBrain 14-04-05 19:08

pai a venit deja :lol:

Evo007 14-04-05 20:13

Poate nu mai are bani sa angajeze un sofer personal sau vrea sa fie singurul din RO care a condus masinuta aia
Apropo La filmat art la Bukale in masina il rog sa puna si el filmu

D_M_X 21-04-05 13:47

Tzinand cont de denumirea topicului.......
Quote:

24 VALVE VANUX+AXE CU PAS VARIABIL GRUP AUTOBLOCANT,FILTRU AER SPORT,CIP PUTERE,SUSPENSIE SPORT,TOBE SEBRING,KIT AMBEAJ NOU,PRET USOR NEGOCIABIL.
Este vrb despre un bmw 325 pisicuta
Propietaru vine si-mi face provocarea si-mi zice ca are motor de 2000 cu 24 de v sii eu ai spun ca ma face si ca nu are rost sa ma dau cu el , dar asa de palmares este ok si ca am sa ma dau cu el.Dupa ce am vrb cu el vine PIA la mine si-mi spune ca motorul este umblat la greu in el si ca sigur este cel putin de 2500 cmc. Nu stiam ce sa zic ...in fine trec cu vederea si zic ca motozrele in 6 cil de la bmw cam seamana intre ele si poate s-a inselat PIa.In fine shau nu a mai dat nici un semn de viata si cursa nu s-a mai tinut.
Astazi cautam masina pe autovit si ce credeti ca gasesc? bmw325 coupe nr de italia neinmatriculat cu modificarile de mai sus + kit m3 plus alte alea.
Eu nu inteleg ceva ..de ce gatu mamii lor 9si astia sunt multi mint in leg cu masinile lor ma...hai la linii legale sa mai zici ca harr ca marr da asa la oha sa zici ca e 320 si el e cu ditamai modificarile la motor...... asta e nesimtire si cred ca MULTI FAC ASTA CA SA SE LAUDE CA CHIPURILE AU MOTOARE MICI SI AU FACUT MASINI CEL PUTIN EGALE CA PUTERE (ASTA CA SA SE PUNA PE EI IN VALOARE CA CHIPURILE SUNT SHOFERI BUNI)....asta este una din fazele pe care nu le inghit de nici o culoare...de ce plm va ascundeti caii mai(nu sunt de rasa sau ce?) sau vreti atat de mult sa castigati incat ati uitat ca mai exista bun simt si respect fata de ceilalti concurentiSpuneti ma ce aveti la motoare ca nu va i-a nimeni gatu ca le modificati ci chiar va vor privi cu respect ptr ceea ce faceti si ca va chinuiti.PTR mine nu sunteti decat niste oameni de NIMIC cei care va ascundeti dupa magarii care ai aveti sub capota sau vrb unui prieten bun PUTETZI SA VA DATI CU MUSTELE-N ZBOR MA sclavilor.
RESpect baietilor adevarati

Psycho 21-04-05 14:16

daca e vb de bmw`ul ala d italia care in in ctza ... da e modificat grupa mare ... stay kalm :) ... ai mare dreptate in ce zici si aici sunt deacord cu tine ..... dar stii care mai e problema p langa k zice lumea vezi doamne ce shofer e ... mama ce trage mashina lui STOCK ... si a lu dmx care e modificata nu se tzine ... ce sa zic

D_M_X 21-04-05 17:22

lewl .. ya man .. a lu` dmx ala nu se tine ... ce plm doar e espero si asta e faza care imi place mie cel mai mult :)

needBrain 21-04-05 20:02

lasa-i frate sa creada ce vor.
in fond cu ce te incalzeste pe tine daca ei zic ca masina ta nu trage?
ba mai bine,ca asa daca te dai la o liniutza cu ei raman shocati

D_M_X 22-04-05 09:50

eu stiu cum trage masina , dar nu inteleg de ce trebuie sa minta in ultimul hal ca e stock si el are ditamai modificarile sub capota.....inseamna ca e o pi$d@ de shofer si ai este frica de un sfi ....
A....... si vreau sa-i mai iau in colimator si pe totzi kk-tzii care vrb aiurea pe la colt......unu deja a fost facut de 2 lei

dogarel 22-04-05 10:30

Moamaaaaaaa!!!!
Las' ca-mi scot eu mountain bike-ul si daca nu va iau la alergat........ ca ii pun motor de drujba si va scot pistoanele prin capota :twisted: :twisted:

DMX: lasa-i tata sa vorbeasca..... mai omoara si ei timpul.....

Psycho 22-04-05 11:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Moamaaaaaaa!!!!
Las' ca-mi scot eu mountain bike-ul si daca nu va iau la alergat........ ca ii pun motor de drujba si va scot pistoanele prin capota :twisted: :twisted:

DMX: lasa-i tata sa vorbeasca..... mai omoara si ei timpul.....

te provoc la o linie ... eu cu rolele tras de mashina .. cu tov mea la volan .. si tuh .... cu bicicleta .. te tzine :) ... BTW ... de pe 1 - 2 mai incolo ies cu rolele pe tomis .. hahah sa vezi atunci intoarceri cu frana de mana :P

x-28-TRA 22-04-05 12:11

dmx ai si tu dreptate ca nu spun baietzii ce motoare au si ce modificarii au la ele dar pina la urma urmei sunt curse si fiecare isi modifica masina in asa fel in cit sa cistige in fatza adversarului .ce farmec ar mai avea sa stii ce modiificarii are vecinu . asa fiecare ar zice eu am 300 hp si nimeni nu s-ar mai da cu el .am dreptate aici? .asta e si farmecuu sa il facii pe vecinu sa moara cind pleci de linga el

D_M_X 22-04-05 15:47

hmmmmmmmm oare andu nu ti se pare cam mare diferenta intre 320 stock si 325 cu
Quote:

24 VALVE VANUX+AXE CU PAS VARIABIL GRUP AUTOBLOCANT,FILTRU AER SPORT,CIP PUTERE,SUSPENSIE SPORT,TOBE SEBRING,KIT AMBEAJ NOU,PRET USOR NEGOCIABIL
urcat pana la 250 de cp? E ca si cum te-ai da u cu solenta si eu cu a mea da eu sa zic ca am motor de 1.5 16 v......i-a zii cum e?

x-28-TRA 22-04-05 16:03

eu stiu dar daca ai masina te si bagii cu ea la curse tre sa te asteptzi de la orice .asta care tzi-a propus tzie sa te facii cu el orii a vrut sa fac mistoo orii a crezut ca ai motor mai mare pe masina

Psycho 22-04-05 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
eu stiu dar daca ai masina te si bagii cu ea la curse tre sa te asteptzi de la orice .asta care tzi-a propus tzie sa te facii cu el orii a vrut sa fac mistoo orii a crezut ca ai motor mai mare pe masina

ehh ... n`avea ce face ... o fii crezut k aveai si tuh un v 12 .. bi turbo ... cu 7 axe cu came :) .. eh .. asta e ... dmx ignora`i :)

needBrain 23-04-05 21:32

dogarel,tu poti sa patesti faze de genu asta fara sa vrei ca masina ta trage prea bine.adica sa ineapa aia sa zica ca-i harneleai u cu \"doar90\"

ct77pia 24-04-05 11:47

da???????? eu am luato de la dogarel imi bag :censored: in a 3-a viteza a lui parca nu se mai termina oricum respect e mai bun ce e a lui e al lui
dar tot o sa il fac eu :twisted:

needBrain 25-04-05 18:47

poate-l faci cu corsa

D_M_X 26-04-05 00:00

serios??????????? asta ca sa le dau foc :)))))))))))))))))))))))))))

dogarel 26-04-05 07:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
serios??????????? asta ca sa le dau foc :)))))))))))))))))))))))))))

Daaaaaaaaa!!!! :twisted:
Am ambreiajul nou acum :twisted:

CT-03-ART 26-04-05 07:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
dogarel,tu poti sa patesti faze de genu asta fara sa vrei ca masina ta trage prea bine.adica sa ineapa aia sa zica ca-i harneleai u cu \"doar90\"

aici sebi grai adevarul...mai ales akum cu ambreiaj nou...

CT-03-ART 16-05-05 22:10

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=6532&start=15

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: belea discutzie...

CT-03-ART 16-05-05 22:11

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=6532&start=15

nu am nimik de zis...

zana`rea}{ 17-05-05 00:16

art` gata.. nu cred k isi are rostu postul tau.. oare dc a inceput o discutie p seama ta? ai cam inceput sa vb aiurea.. si nu e prima data.. makr abtine`te..si ce ai de zis..tine pt tine .. :wink:

parerea mea..

madfish 17-05-05 13:29

dap, iar aduci aminte de vechiul conflict. tocmai ce uitasem ...

Psycho 17-05-05 15:27

la un momentdat .. x ray i`a cenzurat un post pe constantza ... nu mai intereseaza ce a scis acolo dar cred k era un nou motiv de cearta .. io zic sa va abtzinetzi ... nush ... nu .. nu vreau sa mai comentez nimik .. nu sunt comentator si nu`mi place sa manank *** ... dar ... vorbitzi prostii .. vorbitzi aiurea si gratuit .. abtzinetzi`va

Psycho 17-05-05 15:32

art .. daca iti aduci bine aminte .. la un momentdat .. ai zis k s`a suparat andrei pe tine k ai tot felul de idei .. io unu iti zic atat .. incearca sa te abtzii ptr k iti faci multzi dushmani .. dintre cei care iti sunt prieteni .. si nu se shtie cand te trezeshti lovit pe strada de 2 - 3 inshi .. sau d o mashina cu geamuri negre .. nu e amenitntzare .. e o chestie SF .. dar .. abtzine`te .. de comentarii si de aprecieri asiurea ... io unu ashtept cu nerabdare sa iti iei carnetu` sa vedem cat de zmeu eshti ...

deocamdata ashtept rezultate .. de la needbrain si de la ady 87 ... care ... au zis k fac k dreg .. k plm ... ... bahh daca aveam eu carnet .. ... organizatori de liniutze .. si alea alea .. acum hai sa va vad si k participantzi sau asta nu se va intampla .. ptr k ..

bah ..e mashina luy` tata ... e mashina lu` mama .. pielea mea ... daca i`o duk cu motoru` impachetat .. cu o janta sparta ma gatuie ...

hai sa vedem ...

si incetatzi cu certurile astea prosteshti ptr ce .. ptr nishte cuvinete aruncate aiurea .. mai bine uitatzi`va la shtirile de la ora 5 acolo avetzi ce vedea ..

hai mucles !!!

pav[] 17-05-05 17:34

(comentez ca sa ma bag in seama de aiurea)
multi ziceau chestii de-astea de \"fac, rup masina.. pacat ca n-am permis ca stiu sa conduc\".. si li se opreste motorul la prima \"accelerare\" (nu ma refer la astia de pe forum ca nu-i cunosc.. nu i-am auzit sa zica asa ceva.. dar presupun ca sunt cam in aceeasi oala).. ma, incercati sa nu va mai mandriti pana nu ajungeti la volan.. nici nu m-ar mira sa va fi dus in port si sa fi facut misto de unii si altii care chiar incercau chestii (gandindu-va ca sunteti mai buni - da.. se rezuma si la port.. ca multi sunt zmei dar stau pe margini)..nu e de mirare ca nu va suporta lumea :roll:

lolek 17-05-05 19:47

PS: PAV mare dreptate ai :o

x-28-TRA 17-05-05 22:13

eu zic art sa te potolestii pentru ca o sa ramai in funduu gol adica nici la noi nici la ei .
sau poate nu te simtzeai bagat in seama si ai adus aminte de discutzia aia ?

eu propun ceva ;hai sa ne intilnim 4 de la x-team ,4 de la mr si sa gasim o cale de impacare pentru ca nu e frumos ce a inceput sa iasa

X-Ray-Eyes 17-05-05 22:29

Pai din moment ce mentalitatile nu au cum sa se schimbe eu nu vad nici o cale de \" impacare\".
Eu personal nu am nimik cu nici un membru X-team ... daca voi aveti cu mine sau cu oricine altcineva din Midnight racers este problema voastra insa nu vad baza ei !
Si Andule , nu imi spune mie ca nu aveti nimik cu mine ca ma scap in chilotzei.
:oops:
YEAH BABY ... WHO'S THE KING ???
Iti zice ceva ?

All times are GMT +2. The time now is 16:26.

- Copyright 2026 4Tuning