Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39407-spalam-masina-cluj-spalatorii-calitate.html)

Fixius 14-06-08 11:14

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

Quote:

Originally Posted by mrk84 (Post 1588979)
nu stiti unde se face polish? pt scoaterea zgarieturilor...

https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/28492-polish-profesional.html Bafta !!

CristianD 16-06-08 14:35

poi nu las ciubuc atunci cand mi se cere ... las doar cand vreau ... daca ar avea tupeul sa imi ceara, atunci as da ceva de genu 0.50 RON sau chiar deloc.

bobo32 17-06-08 18:50

azi am spalat masina la spalatoria Nova Star (asta doar pentru ca am avut tichet de fidelitate la parkingul din mihai viteazul), si am fost foarte dezamagit.

masina spalata superficial, spuma numa are bule ca efect nu are deloc, stearsa in graba. ca porcu per general.

macar pot sa zic ca am dat un pic jos praful de pe masina, ca spalat nu se poate numi.

nu recomand deloc spalatoria.

willy_d 17-06-08 20:29

nu vi s-a intamplat ca cel care sterge masina dupa jet,sa va zgarie vopseaua cu fermoaru de la salopeta/bluza ? :-|

V.I.D. 17-06-08 21:40

Eu de obicei spal masina la Mercur pt. ca stau in zona dar o spal doar exterior deoarece intro zi cand am facut si interiorul am revenit de 2 ori inapoi.Parca au dat cu crema de fata pe geamuri asa imbicsite erau.S-au scuzat ca nu era solutia de geamuri buna(patronul a fost fost f. amabil si serviabil) dar eu cred ca au dat pe geamuri cu carpa cu care au dat cu silicon.In continuare spal masinile la Mercur-sunt multumit de serviciile lor-dar nu le mai fac interior(la nici o spalatorie nu mai am curajul) prefer sa fac eu interiorul.Am mai fost multumit la spalatoria din Gheorgheni-capat linia 32.Au dat si pe cauciucuri la final cu ceva solutie(probabil silicon)-aratau f. bine.(din nou doar exterior).

lancerEvo 17-06-08 22:44

eu spal masina de-obicei in marasti la H2O, azi am dat la om bacsisu inainte sa spele masina... si surpriza...o ora a tot lucrat la masina!!!

DaNuTzU' 18-06-08 01:24

eu la mercur exterior interiorul il fac eu;)
si cea din capat de la 3 e buna daca dai bacsisu inainte;)

Antilles 28-06-08 16:23

Quote:

Originally Posted by CJ-18-DOR (Post 1027717)
haide haide ca ti le-am spalat odata :)) ti le spal din nou :p lucrez acolo d 3 sapt si cam da sa stie toti se face treaba buna ;) e impunator shefu =))

Faceti cumva si polisare si ceruire?eu de asta am nevoie urgent!!!!!

lancerX 30-06-08 00:19

au zic ca tot mai bine ii sa iti cumperi aparat de spalat cu presiune...sampon si tot ce vrei si o faci acasuca frumos...in cazul in care ai timp liber :D.

CJ-01-WOB 30-06-08 00:52

merge daca ai curte
dar daca masina ta e intre alte 50 in parcarea supraaglomerata din fata blocului ?

gangsta 30-06-08 04:09

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1620401)
dar daca masina ta e intre alte 50 in parcarea supraaglomerata din fata blocului ?

Cam trist daca nu ai garaj...si daca la ora 10 cand scoti masina din parcare are un praf de 2 dejete...Poti sa o speli zilnic!:x

lancerX 30-06-08 10:08

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1620401)
merge daca ai curte

ma la asta chiar nu m-am gandit :D urasc si eu...sa las masina undeva pe o strada principala sau undeva si sa fie plina de praf.Dar daca este prafuita eu am rezolvarea :D ii dau un jet inainte so bag in garaj :D

marsel 05-07-08 22:56

Acum doua saptamani merg la o spalatorie din Floresti, ultima pe dreapta cum se merge spre Gilau, au o pancarda albastra la strada. Bag masina la spalat, scot si presurile din fata. Dupa ce mi-o spala, tipul a vrut sa-mi puna inauntru presurile asa ude, la care eu i-am spus sa le mai lase sa se scurga pana dupa ce-mi sterge masina. Scot masina din spalatorie, se apuca baietii sa mi-o stearga, si vine seful la mine, un tip tinerel, micut de statura. Ma intreaba: "Presurile masinii sunt originale?", "Da!" ii raspund, "Le-am luat din reprezentanta, de la dealer!". "Si cat costa?" ma intreaba el,"Aproape 200 lei." zic eu. "Stiti, masina care era langa dumneavoastra la spalat......, i s-au pus presurile dumneavoastra si a plecat....!" Ma uit la el:shock:, sperand ca glumeste, imi dau seama ca nu, si ii raspund zambind: "Nu-i nici o problema, ca nu-mi strica un set de presuri noi...!" Tipul zambeste si el, si-mi zice ca daca masina (era un Kangoo alb) revine la spa lat in decurs de cateva zile le va recupera si ma va suna, daca nu, sa revin peste o saptamana ca-mi va da banii pe un set de presuri. "Ok!" zic. Mi-a dat presurile aluia cu Kangoo-ul (doua din alea mici de pus in spate) +unul de mocheta de la ei, sa merg asa cateva zile, si am plecat. Spalatul nu l-am mai platit! Revin peste o saptamana, ma intalnesc cu seful (ii parea cam rau cand m-a vazut...:lol:). Zice ca nu s-a intors ala cu Kangoo si ca-mi da banii. Ii spun sa-si opresca spalatul de saptamana trecuta, si-mi da 180 lei. Ne strangem mana si....... GATA! Ceea ce vreau sa scot in relevanta, este faptul ca seful, adica patronul, a fost foarte corect, si a rezolvat problema rapid si elegant. Tocmai de aceea am si acceptat sa iau datele firmei si sa fac factura pe presuri, pe care i-o voi duce in zilele urmatoare!
Care aveti C4 si aveti nevoie de presul din spate, sa stiti ca am eu unul de rezerva acum, pe care vreau sa-l vand. E din cauciuc si acopera si partea centrala, tunelul de la consola spre bancheta.
Drumuri bune!

MadManOvi 05-07-08 23:52

Din pacate daca patronul va continua sa fie OM si nu roman cu clientii va fi nevoit sa inchida spalatoria cat de curand... La ala cu kangoo ii era greu sa fie OM si sa inapoieze presurile ca doar "cine stii cand o sa ii prinda bine".
Eu am schimbat parbrizul la aia de pe dragalina si s'au comportat execrabil cu mine. Am plecat de la ei si cand am ajuns acasa am vazut ca aveam o oglinda pe bancheta din spate. M'am pus in situatia celui care a ramas fara oglinda la masina si am hotarat sa ma duc inapoi cu ea. Nu are rost sa va spun cat de fericit era respectivul, sa nu mai zic de aia care au pierdut oglinda mai ales ca acel client a chemat politia cand a vazut ca nu mai avea oglinda originala.

CristianD 23-03-09 17:05

https://www.youtube.com/watch?v=Xv4vj-cRPaM
Kaufland in Manastur ???

Cuiutz 24-03-09 00:48

Referitor la spalatoria de mai sus .. din floresti spre capat ..
Eram client fidel .. pana cand mi-au lovit masina :|

M-am mutat mai aproape de mine .. tot in floresti la spalatoria ELITE ..
Pret mic .. calitate maxima.

DaNuTzU' 24-03-09 02:35

in curand se va deschide pe dorobantilor o spalatorie super tare!

HardWorker 24-03-09 18:45

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2177483)
in curand se va deschide pe dorobantilor o spalatorie super tare!

da!am auzit ca o sa fie o spalatorie f tare cea de pe dorobantilor o sa-i zica outlawz si vor merge masini f tari si tunate:lol:,va fi si cafenea de lux cu angajati calificati:lol: va fi si terasa vara,si partyuri noaptea:lol:

DaNuTzU' 25-03-09 01:26

Quote:

Originally Posted by HardWorker (Post 2179528)
da!am auzit ca o sa fie o spalatorie f tare cea de pe dorobantilor o sa-i zica outlawz si vor merge masini f tari si tunate:lol:,va fi si cafenea de lux cu angajati calificati:lol: va fi si terasa vara,si partyuri noaptea:lol:

mai da multe sti tu:P nu o sa-i zica outlawz da in rest cam ai dreptate;)

HardWorker 25-03-09 09:37

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2180862)
mai da multe sti tu:P nu o sa-i zica outlawz da in rest cam ai dreptate;)

mai ales la partea cu angajati calificati:lol:

Piry 29-03-09 09:22

Quote:

Originally Posted by HardWorker (Post 2179528)
si partyuri noaptea:lol:

Da...sigur!

HardWorker 29-03-09 13:28

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 2192667)
Da...sigur!

:writers_b............

momo_outlawz 03-04-09 03:15

Eu stiu doar ca pot garanta pt spalatorii care vor lucra pe dorobantilor. :) In rest toata ziua la cafea noi ceilaltzi.

V.I.D. 03-04-09 11:24

Bine,bine...super...dar cand si unde pe Dorobantilor?Trebuie sa-mi schimb locul unde spal masina,sunt client fidel la Mercur(Gheorgheni) de cand s-a deschis,dar m-am suparat:tocmai am aflat ca-i plin orasul cu spalatorii care au tot felul de oferte de genul:la 5 spalari-1 gratis.

mafiozzo 03-04-09 13:19

asa si spala :))

Kent8 03-04-09 15:39

ceva mai jos de nova...
oare am dreptate? :d

DaNuTzU' 03-04-09 17:37

Quote:

Originally Posted by V.I.D. (Post 2208492)
Bine,bine...super...dar cand si unde pe Dorobantilor?Trebuie sa-mi schimb locul unde spal masina,sunt client fidel la Mercur(Gheorgheni) de cand s-a deschis,dar m-am suparat:tocmai am aflat ca-i plin orasul cu spalatorii care au tot felul de oferte de genul:la 5 spalari-1 gratis.

mai in jos de nova cu cativa metrii chiar inainte de drumul infundat ce duce la jandarmi sau la ceva unitate militara sau ce o fi acolo;)

luni sau cel tarziu marti se deschide;)

ZanDer 06-04-09 09:54

Quote:

Originally Posted by V.I.D. (Post 2208492)

Mda ... 5+1 da calitate care tinde catre "mai bine o spalam eu".

Am spalat ieri seara masina la NOVA de langa Clujana ... azi tre sa ma duc sa o spal iar, dar nu din cauza ca s'a murdarit ... in concluzie, nu v'o recomand!

SpeedFreak 07-04-09 12:45

Nova e de rahat. Am stat o ora jumate odata timp in care au intrat si au iesit 3 masini care erau dupa mine pentru o spalare de doi lei. Cand am plecat am avut grija sa le prafuiesc toate masinile care erau la uscat in fata. Cea mai aiurea faza e ca intotdeauna lasam ceva si la ala care mi-o spala.

Pe Turzii peste drum de Petrom este o spalatorie cu autoservire foarte misto, niciodata nu e coada, 9 lei doua fise si iese masina luna (spuma activa, apa calda, presiune sanatoasa, timp suficient). Asta pentru cei pe care nu ii deranjeaza sistemul de autoservire.

DaNuTzU' 08-04-09 09:05

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2209383)
mai in jos de nova cu cativa metrii chiar inainte de drumul infundat ce duce la jandarmi sau la ceva unitate militara sau ce o fi acolo;)

luni sau cel tarziu marti se deschide;)

s-a deschis oficial de azi! super bine spala baietii!

CristianD 09-04-09 13:48

off topic: orice ii bun cat timp ii gratis
on topic: cate boxe de spalat sunt ?
care sunt preturile?

flip 09-04-09 20:20

la mercur s-a ieftinit, e 12 lei exteriorul acum...

DaNuTzU' 13-04-09 01:17

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 2224642)
off topic: orice ii bun cat timp ii gratis
on topic: cate boxe de spalat sunt ?
care sunt preturile?

e 14 exterioru si 10 sau 20 interioru depinde

e putin cam mult dar dupa ce o spala baietii odata nu o sa te mai intereseze alta spalatorie;)

go verdak ii spune;) Dorobantilor 33

lancerEvo 13-04-09 01:43

de ce depimnde pretul interiorului?

DaNuTzU' 13-04-09 09:10

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 2232578)
de ce depimnde pretul interiorului?

este interior simplu si interior extra ;)

riff 13-04-09 22:13

Pe Str. Fabricii de Zahar,nu stiu numarul,cum mergi dinspre centru spre caminele studentesti pe dreapta(inainte de camine), e o casa particulara,lucreaza doar cu programari,am fost f multumit de ei.

DaNuTzU' 15-04-09 00:50

Quote:

Originally Posted by riff (Post 2235630)
Pe Str. Fabricii de Zahar,nu stiu numarul,cum mergi dinspre centru spre caminele studentesti pe dreapta(inainte de camine), e o casa particulara,lucreaza doar cu programari,am fost f multumit de ei.

acolo is cei mai buni;) aia se stie dar si pretu e pe masura

AB-04-ASS 10-06-09 15:23

Eu obisnuiesc sa o duc in Manastur la podul de la iesire spre Polus. Acolo unde o ia drumul in dreapta spre Grigorescu e o spalatorie si la 13 lei lucreaza destul de bine baietii.

Radu_print 11-06-09 12:23

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2218255)
Nova e de rahat. Am stat o ora jumate odata timp in care au intrat si au iesit 3 masini care erau dupa mine pentru o spalare de doi lei. Cand am plecat am avut grija sa le prafuiesc toate masinile care erau la uscat in fata. Cea mai aiurea faza e ca intotdeauna lasam ceva si la ala care mi-o spala.

Pe Turzii peste drum de Petrom este o spalatorie cu autoservire foarte misto, niciodata nu e coada, 9 lei doua fise si iese masina luna (spuma activa, apa calda, presiune sanatoasa, timp suficient). Asta pentru cei pe care nu ii deranjeaza sistemul de autoservire.

Pe turzii am fost si eu de 2 ori cu motorul, si intr-adevar pentru o autoservire este super OK, spuma, presiune, ceara, tot tacamul, da trebuie obligatoriu stearsa ca altfel raman pete albe de la picurii care se usuca (probabil ca nu au apa demineralizata); asta am patit-o inclusiv dupa o limpezire de o fisa (3 minute si ceva);
Pe de alta parte, este Bridge Wash (sub podul de la Terapia, pe langa baietii cu Dyno); eu am fost multumit de ei si au acuma si promotie de interior si exterior...

bobo32 03-07-09 12:49

se pare ca de o saptamana spalatoria Storm de pe calea turzii si-a inchis portile. stie cineva s-o desfiintat de tot sau doar au schimbat locatia?

All times are GMT +2. The time now is 12:21.

- Copyright 2026 4Tuning